|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Calvin Klien Euphoria, Bourjois, Guerlain Meteorites, Sephora, Sally Hansen
mam nowy wątek- zajzyj w sprawie meteorytów
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Calvin Klien Euphoria, Bourjois, Guerlain Meteorites, Sephora, Sally Hansen
marea bardzo przepraszam, mialam urwanie glowy w pracy przez parę dni i zaniedbałam wątki wymianowe. Rezygnuję, żeby nie blokować Tweoich kosmetyków. Może będziemy jeszcze miały okazję się wymienić.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
dorota_ u Ciebie zainteresowały mnie dwa pudry:
Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g, bardzo dobre opinie na KWC. Loreal True Match Super blendable powder puder matujący w kamieniu, odcień C3(średni beż). Waga 9g, uzyty 5 razy, nie trafiłam z odcieniem. Niestety nie widzę zdjęć, czy możesz zrobić? |
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Gothic_Daisy niestety bardziej zależało mi na różu. Może innym razem.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6469423]marea bardzo przepraszam, mialam urwanie glowy w pracy przez parę dni i zaniedbałam wątki wymianowe. Rezygnuję, żeby nie blokować Tweoich kosmetyków. Może będziemy jeszcze miały okazję się wymienić.[/quote]
Rozumiem w kazdym badz razie jesli wciaz masz ochote to kosmetyki sa wolne...zalozylam rowniez nowy watek |
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
lalicja zastanawiam się nad Givenchy - puder w pryzmach, ale na razie wolałabym trzymać moje kuleczki na wymianę na coś, czego potrzebuję, więc może jak nie będę miała innych propozycji.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6478002]nie widzę wątku, poproszę o link.[/quote]
ups
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6477976]Bardzo, bardzo, bardzo chętnie Jadore!!!! i ewentualnie Eternity moment. Co byś chciala ode mnie za Jadore?[/quote]
u Ciebie interesuje mnie zapach Chanel, resztka meteorytów i pędzel Sephory mam nadzieję, że jakoś się dogadamy
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Witaj, bardzo chętnie. Na razie zaproponowałam Chanel innej wizażance. Jeżeli ona się na niego nie zdecyduje, to mogę za oba Twoje zapachy oddać Chanel, pędzel i resztkę meteorytów. Dziś sprawa powinna się wyjaśnić, więc dam znać popołudniu.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6477861]dorota_ u Ciebie zainteresowały mnie dwa pudry:
Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g, bardzo dobre opinie na KWC. Loreal True Match Super blendable powder puder matujący w kamieniu, odcień C3(średni beż). Waga 9g, uzyty 5 razy, nie trafiłam z odcieniem. Niestety nie widzę zdjęć, czy możesz zrobić?[/quote] Niestety nie moge zrobic zdjec w tej chwili gdyz obecnie nie dysponuje aparatem. jesli bylabys chetna wymienione przez mnie rzeczy moglabym zamienic za puder Loreal, jego uzycie oceniam max na 10%. A jesli chodzi i kolor to wiadomo napewno zawsze najlepiej sprawdzic je w perfumerii. Sypki E. Lauder chcialabym wymienic na cos co mi szczegolnie wpadnie w oko. |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
A co ze mną?
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6485851]Witaj, bardzo chętnie. Na razie zaproponowałam Chanel innej wizażance. Jeżeli ona się na niego nie zdecyduje, to mogę za oba Twoje zapachy oddać Chanel, pędzel i resztkę meteorytów. Dziś sprawa powinna się wyjaśnić, więc dam znać popołudniu.[/quote]
ok. tylko Chanel jest trochę mniej niż obu moich zapachów, a zależy mi właśnie na innych zapachach w zamian za te nie masz może resztki albo możliwości zrobienia odlewki z jeszcze innego zapachu? zamiast pędzla czy meteorytów.
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Proponuje natomiast Chanel, pędzel i Guelrail za Twoje perfumy, albo Chanel i pędzel za Jadore. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6514258]Mam całe DKNY. Odlewkę mogę zrobić z Euphorii.
Proponuje natomiast Chanel, pędzel i Guelrail za Twoje perfumy, albo Chanel i pędzel za Jadore.[/quote] pozwolisz, że się chwilkę zastanowię mam jeszcze jedno pytanie: jak jest z wydajnością meteorytów?długo je miałaś?
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Chanel Mademoiselle i DKNY Be Delicious ? |
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnei za : dkny, meteorities i spray loreal
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6538442]Używałam ich przez ok. półtora roku. Za połowę jakiś czas temu wymieniłam się na wiżażu.[/quote]
w takim razie zróbmy tak jak proponowałaś: ode mnie J'adore + CK za Twoją Coco, pędzel i meteoryty
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
m-iskra ..interesuje mnie cały Twój wątek
tu masz link do mojego wątku : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233997 poza nim mam też całą masę innych rzeczy,np spray terracotta do ciała , puder brązujący guerlaina , zapachy min ralph lauren ,korektor kawiorowy la prarie i dużo innych rzeczy la prairie, piątki diora w beżach i brązach plaetkę cliniqa , podkłady hr ,lancome, nowy tusz czarny lancome... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

mam jeszcze jedno pytanie: jak jest z wydajnością meteorytów?długo je miałaś?