|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Kolorowe rurki
u mnie naszczescie jeszcze nie nosi pól szkoly. narazie to tylko ze 2 osoby noszą inne kolory niz czarny i jeansowy :P ja swoje czerwone kupiłam w H&M na przecenie o.O zapłaciłam 35 zł w dziale dziecięcym
jestem strasznie zadowolona a rózowe na ciuchach za 28 zł
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Ja u mnie w szkole widziałam tylko jedną osobę z czerwonymi rurkami. na szczęście tylko jedna
Kurcze muszę znaleźć gdzieś te chabrowe. marzę o nich
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja bedac w Anglii mierzylam przecudowne zolte rury
niestety nie mialam pieniedzy przy sobie a gdy wrocilam za kilka dni juz ich nie bylo,ale zdobede je kiedys napewno !! w polsce widzialam, w Poznaniu ale nie pamietam gdzie. tylko nie mialam czasu mierzyc;/ |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam białe i czarne, procz tych z jeansu
z checia chcialabym jakies kolorowe
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
ja od jakiegoś roku, może dwóch noszę fioletowe.
Uwielbiam je za intensywny kolor, a znalazłam przypadkiem w lumpku i kosztowały mnie całą złotówkę
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
a ja posiadam chabrowe
znalezione w lumpie za 3 zl i do tego calkiem nowe z h&m
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item304132937_..._super_xs.html
przed chwila znalazłam je, ale nie wiem czy bym wyszła w takich z domu, chociaż może...
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zakochałam w tych...
http://www.allegro.pl/item307106508_...towe_34_s.html
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
paryzanka202 : a jak z rozmiarem, mocno się te spodnie rozciągają, ile tak mniej więcej trzeba dodac do podanych na płasko wymiarów ??
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sa te same tylko inaczej przedstawione. |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj trudno mi powiedziec wydaje mi sie,ze numeracja jest mala,bo ja wzielam Lke a normalnie nosze M(chociaz po paru noszeniach mam luz w bioderkach i pasie i moze i w ich mke bym weszla. jednak spodnie nie wisza,bo sa z elastanem wiec nie widac tego), no i sa rozciagliwe. tzn moje mialy chyba 94 cm w biodrach i do 100 pewnie sie rozciagaja. no i jezeli dopasujecie odpowiednio rozmiar to zapewniam ze beda ladnie lezaly,tak jak na dziewczynie ze zdjecia. ogolnie jestem z nich zadowolona i mam zamiar kupic chabrowe;P no ale poczekam az to nieszczesne L wystawia ps przepraszam ze tak post pod postem |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
mmm...kolorowe rurki! Jak najbardziej!
J mam ciemnofioletowe... mam zamiar kupic jeszcze zielone i czerwone. xD Trzeba trochę koloru wnieśc w garderobę... Uwielbiam ubierac sie na kolorowo, znudziły mi się troche niebieskie dżinsy które itak nigdy nie wyjdą z mody
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja to bym w takich jaknajbardziej wyszła ! xD Trzeba miec swój look... i wymyslac nowe lansy
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kusicie dziewczyny tymi kolorami..;P chyba kupie oprocz chabrowych jeszcze zolte no i moze ta zielen
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie muszę zajrzeć do diversa, bo marzą mi się te chabrowe!
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie szaro fioletowe
zalezy w jakim swietle alwe marza mi sie zolteee
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Są świetne. I bankowo będą modne w sezonie wiosna-lato 2008.
Ja już rozglądam się za białymi i soczyście niebieskimi lub fioletowymi ![]() Strasznie mi się podobają
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
czytalam gdzies ostatnio, ze sa modne i dopiero nadchodza wiec pewnie opanuja kazdy zakatek kraju
ja poluje na chabrowe
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie kolorki butów nosicie do kolorowych rurek ? Ten sam odcien co spodnie, kontrastujące, czarne, białe ??
Ja mam też ochotę na te chabrowe ale pojęcia nie mam jakie buty do tego by się nadały |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, ja ogolnie do takich rurek nie zastanawiam sie zbytnio nad strojem,zakladam wszystko to co ladnie pasuje z tym kolorem. do moich fioletowych to nosze czarne botki,bo raczej zima nie mam wielkiego wyboru,ale mysle,ze zaszaleje z kolorami na wiosne. A do tych chabrowych to upatrzylam sobie sportowe buty adidasa,kozaki biale, a sznurowki, i wszystkie detale sa chabrowe beda idealnie pasowaly do tych spodni.Moze powiesz jaki jest twoj styl. Czy raczej ubrania w stylu retro,saszki baleriny itp czy wolisz szpilki,albo jakies sportowe? Mozesz kupic buciki pod kolor spodni,fajnie wygladalyby tez jakies zolte(ostre), biale,czarne.. jest pelno kolorow
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
ja zamówiłam własnie różowe na allegro i tak sie zastanawiam do czego ja je bede nosić... hmmm, trzeba będzie coś do nich dokupić ^^
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zebys nie przesadzila z rozem chyba,ze tak lubisz. Spodnie same w sobie sa ozdoba wiec warto dobierac do nich albo stonowane rzeczy,albo kontrastowe
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
z żółtymi to jest siedem światów
![]() jedno wyjście i do prania, a po imprezie to już wolę nie wspominać. kupiłam w top shopie
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
nie no jak już spodnie różowe to reszta raczej nie :P. tak na teraz myślałam o takim ciemno szarym czymś. a na wiosne to można poszaleć już z jakimś granatem czy coś. zobaczy się.
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Jak coś to ewentualnie żółte... Przynajmniej nie takie zajerzyście kolorowe ;p Nie pasowałby mi inny kolor. Chociaż... ja chyba wolę klasyczne jeansy ;] Ale - kto wie, może się skuszę. A w lecie to w białych będę śmigać ;D
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba zapoluje na wiosne ale na pastelowe
![]() juz wczesniej mi sie marzyly
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ja to raczej kupuję co mi w oko wpadnie ;D i w szafie mam taki totalny misz masz, że raz wyjdę ubrana totalnie elegancko a raz jak 5 latka ( przynajmniej mama mi tak mówi ) ![]() Spodobała mi się ta opcja ze sznurówkami w kolorze spodni ![]() Tak sobie teraz pomyślałam o kolorze takiego starego złota tylko czy to nie wyjdzie za bardzo ostro.. W ogóle takie spodnie wydają mi sie idealne na wiosnę, tak cieplej sie robi na duszy jak w miescie kolorowo A na wakacje to mnie siłą w spodnie długie nikt nie wbije, tylko mini i szorty, w przypływie zimnego powietrza bermudy.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

jestem strasznie zadowolona

Kurcze muszę znaleźć gdzieś te chabrowe. marzę o nich