|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Estee Lauder, Guerlain i inne - pierwsza wymiana Lizzy:-)
baza wygładzająca z silikonem Dax Cosmetics - użyta trzykrotnie, praktycznie nie widać ubytku;
- Terracotta Light - Guerlain - puder brązujący mozaikowy dla brunetek, zużycie około 10% - niestety kolory zużywają się dość nierównomiernie, - Collistar rozświetlacz All Over Oro - jaśniutki puder z mozaiką złotawych kółeczek, użyty kilkukrotnie - "złota" puderniczka z dużym lusterkiem, pędzelkiem. Puderniczka ma otarcia od noszenia w kosmetyczce. -- Estee Lauder - tusz do rzęs czarny MagnaScopic (2,4ml) i korektor Double Wear kolor 02 medium light (2,4ml) . Jest to kosmetyk 2 w 1, z jednej strony korektor, z drugiej tusz - nowe przypominam się
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie! Na pewno jestem w stanie oddac kompakt Clinique
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, ale na razie nic nie wypatrzyłam:-( Przede wszystkim szukam jasnego podkładu do cery suchej, raczej górnopółkowego - za taki chętnie oddam kilka moich kosmetyków. Poza tym szukam sypkiego pudru - chętnie Clinique, Lancome...
Chętnie przygarnęłabym też paletkę cieni Clarinsa (wesję pastelową "starej" czwórki) Wiem, że trochę wybrzydzam, ale muszę pozbyć się nadmiaru kosmetyków, dlatego szukam tego co naprawdę mogłabym zużyć. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście,ja wszystko rozumiem. Ja również,jak tu większość z nas na Targowisku,chcę wymienić sie na cos przydatnego.Pozdrówka
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
czy za róż sephory i estee lauder maskara+tusz oraz jakiś drobiazg chciałabyś wymienić sie na brązer?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
ja tez sie przypominam
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie? xD
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
przsypominam się
![]() post 41
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale miałam drobny problem z komputerem:-(
W każdym razie chciałąm podziękować za wszystkie dotychczasowe prpozycje wymiany i uściślić, że moje "poszukiwania" nastawione są zdecydowanie na sypki, jasny puder i jasny, górnopółkowy podkład do cery suchej. Za te kosmetyki mogę oddać sporą część mojej listy pozdrawiam |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabys wymienic Terakotke na Clarinsa?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Spodoba Ci się cos za:Perfectly Clean Estee Lauder - preparat do oczyszczania twarzy, 30ml, nieużywana, Sephora - duo bronzer light - z zeszłorocznej letniej kolekcji - dwukolorowy brązujący rozświetlacz o satynowej konsystencji, używany - zużycie góra 20% ??? |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
body lotion Tommy Hilfiger Dreaming - 50ml. nieużywany; - Vichy Dermablend - podkład kryjący - (...)jedna saszetka koloru Sand nr 35, ??? ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.