|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie Pacsun
fakt fakt
no to czekamy na chętne
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
a nie wiadomo czy te osoby które wcześniej się zapisały są dalej chętne? ;d oprocz ofc tych, które zrezygnowały
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
jak ktoś byłby zainteresowany to zamawiam u pośrednika który mieszka w USA ;] prowizja to 18zł bo chciałam zamawiać z wami ale to za długo trwa a też już znikają rzeczy z promocji
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
czy bedzie organizowane jakies zamowienie(zalezy mi na czasie) ?
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
bedzie organizowane zamowienie?
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
ja sie zbierze kilka chetnych osob i jeak bedzie chetna organizatorka
od razu mowie ze ja ofc bylabym chetna
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
ja na pewno też coś wezme !
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
ja zawsze chetna
,ale niestety watek ten nie cieszy sie zainteresowaniem
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
no nietsety nie ale wlasciwie to nie wiem czemu bo rzeczy sa naprawde boskie:d ja zawsze chetna
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba wiem dlaczego;wiekszosc osob zamawia poprostu jakies duperele,albo rzeczy za mala kase.
a ja np jak juz cos zamawiam czy tu czy prywatnie to za wiecej pieniedzy tak zeby miec cos porzadnego w szafie,zeby kompletowac szafe itp(mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi) ![]() pozatym na pacsunie są nietypowe rzeczy np ubrania firmy Fox ktora tak naprawde malo osob kojarzy i uwielbia, przewaznie orientuja sie w tym ludzie z danego srodowiska np wlasnie Foxem ludzie z crossa ![]() do ktorych ja naleze i ślinie sie jak widze te fajnie rzeczy. ![]() a ceny mozna przecierpiec np jakas koszula to 30$ co wychodzi okolo 100zl,mysle ze to nie jest tak duzo w sklepach sa takie ceny,albo drozsze,a nie ma takich marek. :/
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
tak tak w 100% Cię popieram.
wedlug mnie ceny są do przełknięcia w porównianiu do tego co dzieje dzieje u nas w sklepach
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
aha,dokłanie
wszytkie te marki bilabong,roxy ktore wreszcie weszly na rynek sa u nas mega drogie, PL sprzedawcy sobie licza za wszytko ![]() tak samo jest z tommy hilfigerem- w usa nizsze ceny plus mnostwo wyprzedazy, a u na za sweterek 1000zl coz pozostaje nam tylko zazdroscić amerykańskim dziweczynom i czekac na organizatorke na wizazu
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie
pozostaje czekac
|
|
|
|
#74 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
zgłaszam się
![]() z chęcią zorganizuje zamowienie- ale... to przeciez zamowienie przez pośrednikow = wyższa cena + zamowienie musi byc duze zeby wogole sie opłacało !! (sytuacja podobna jak z F21) no i potzrebuje pomocnicy ![]() no ale jako organizatorka jestem
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym mogła byc pomocnicą w razie potrzeby Upatrzyłam sobie tam pare drobiazgów, a sama nie jestem w stanie zrobić zamówienia
W lutym denkuję: 0 (cel: 20!) styczeń: 16 V-XII 2014: 145 Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-08-07 o 22:07 |
|
|
|
|
#76 | |
|
|
hmm zobacze
![]() na pucsun wyszło mi 100$ za 3 rzeczy (buty+koszula+ spodnie) ![]() więc lekko się zdołowałam (chociaż rzeczy piękne) ok wchodze na wet seal ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- nie, nie zorganizuje wetseal- po prostu nie mają NIC w ofercie co mnie interesuje- aż jestem zdziwiona ![]() więc dalej czekam na chętne na pacsun ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() w niemczech też
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ja z pewnością jestem chętna ,ale też zależy do kiedy byłoby zorganizowane, TurQ do kiedy chciałabyś się z nim uwinąć?
|
|
|
|
#78 |
|
|
hmm ja oczywiscie chciałabym jaknajszybciej
ale... zdaje sobie sprawę z tego, że takie zamowienie musi byc mniej wiecej na kwote 400$ zeby się opłacało to dosyc spora kwota, więc powinno byc rówież dużo uczestniczek, a z tym może być gorzej ![]() czuje, że znowu moze nic nie wyjść ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- złe wieści- osoba z Europy nie może złozyc zamowienia, wiec to ktoś z firmy pośredniczącej (a właściwie amerykańskiej karty) musi złożyć zamowienie :/ rozmawiałam właśnie z kimś z obsługi PucSun'a ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- myślę, że nie ma co organizować zamowienia, bo: w momencie gdy miałaby zamawiac firma ze stanow to koszta dodatkowe bedą wynosić 100% zamowienia moze nawet więcej czyli dla przykładu- koszula za 30$ moze wyniesc nawet 60$ lub wiecej ![]() czyli nie bardzo kolorowo dobrze, że za wczasu zapytałam się
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
co za dyskryminacja
idę płakać... a może ktoś jest chętny na (o ile wysyłają do PL) ubrania z firmy Fox amerykańskiej czy europejskiej strony www.?? ![]() http://www.foxhead.com/us http://www.foxeurope.com/Store/index.asp
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłają:
European Standard Service £10.00
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
ja byłabym chętna nawet na te FOX
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
to tania wysylka,oczywiscie o ile nie jest uzalezniona np od wagi,ilosci zamawianych rezczy,ale chyba nic tam takiego nie jest napisane ?
![]() (pytam,poniewaz nie znam dobrze angielskiego )trusk4w4- musialbysmy zalozc nowy watek i czekac na organizatorke, bo same nie mozemy jescze zorganizowac zaowienia, zwlaszcza ja z moim kulejącym angielskim i brakiem mozliwosci przelania pieniedzy przez internet
|
#83 |
|
|
jest darmowa wysyłka powyżej 100F - sprawdziłam juz
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
TuRQoUiS- piszesz o Foxie czy Pacsunie ?(pogubiłam sie)
![]() i czy kojarzysz jakąś organizatorke która ma taki styl ubierania,albo byłaby chętna na zorganizowanie zamówienia z Fox'a? , a może sama masz na to ochotę ?
|
#85 |
|
|
pierwsza sprawa- wystarczy popatrzeć o jakiej walucie pisze
100 F (funt!) czyli Fox (bo ceny są w funtach) Pacsun ma ceny w $ (dolary), poza tym jak mogą miec darmową wysyłkę co polski skoro napisałam kilka postów wyzej ze nie wysyłają, ba... nikt z polską kartą nie może złozyć zamowienia ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- i zastanawiam się nad ewentualną organizacją
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Ależ ja przeczytałam co pisałaś wczesniej i doskonale to zrozumiałam
nie mozemy zamwiac z pacsun ok, ale jest też amerykańska strona Foxa która ma o wiele bardziej obszerny asortyment i lepszy również pod względem cenowym. ![]() Podałam kilka postów cześniej 2 stronki www do europejskiego Foxa i do amerykańskiego tą drugą widocznie przeoczylaś podaje jeszze raz oto i onahttp://www.foxhead.com/us ![]() i tu sie rozchodzi problem czy mozna zamwiać z usa do Pl z Foxa -( przed chwila wymienionej str.) i za ile (nigdzie takiej info nie widze )bardzo fajnie, że zastanawiasz sie nad organizacją
Edytowane przez grizz Czas edycji: 2009-08-11 o 17:28 |
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem jaknajbardziej chetna jesli organizwane byloby zamowienie z FOXa.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
|
ok
mogę robić foxa ![]() wersja europejska na początek zakładam oddzielny wątek
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY!!
stalo się coś dziwnego.weszlam na pacsun.com a tam ceny po polsku.Czy moze cos się zmienilo? moze wysylaja juz do Polski?
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

no to czekamy na chętne