:*:*:*Dla tych, które się doczekały... (z wątku zazdrośnic:D):*:*:* - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-08, 13:14   #61
dziubassskia
Raczkowanie

Dot.: :*:*:*Dla tych, które się doczekały... (z wątku zazdrośnic:D):*:*:*

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
dziubasssska witamy nono w Mikołajki, a ja tydzien temu w Andrzejki
My tez po Nowym Roku bierzemy się za przygotowania

PS:Pokaż pierścionek i napisz coś więcej o sobie, po ile macie latek itp
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Witam serdecznie koleną szczęśliwą narzeczoną opowiadaj jak było, pokaż pierścionek
Pierścionkiem się pochwalę jak bede miała mozliwość wstawić zdjątko...bo na razie jestem w pracy ;P

a jak było... było cudownie...ale tak powie pewnie każda z Was....
w sobotę Mój Narzeczony strasznie mnie zaskoczył...najpierw zabrał mnie do centrum handlowego...wydawałoby się normalne zakupy.... nawet nie spodziewałam sie jednak jak ten dzień może sie skończyć... ;D
jednak po powrocie...w domu czekał na mnie wielki kosz czerwonych róż... zapalone świece....kolacja...pełen romantyzm... (czego się nie spodziwałam bo zazwyczaj mój Tż zbyt romantyczny nie jest ;P)
miał podobno jakąs mowę uszykowaną...ale coś mu się nie kleiło... i po prostu uklęknąl i zapyatał... WYJDZIESZ ZA MNIE...??
zamurowało mnie.... nawet nie wiecei jak się ciesze

tylko teraz potrzebuję jakiegoś cudownego sposobu na zasuszenie róż.... aż szkoda żeby zwiędnął...są bossskie...pierścionek też śliczny... ale to już postaram się wstawić zdjątko

a i mamy po 23 lata...a w przyszłym roku 24
dziubassskia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-08, 13:19   #62
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
daget - powiedz mi, a jak było u Ciebie z frekfencją? ilu odmówiło?
aaa mam nadzieje ze tworzac liste osob nie zapomnieliscie wpisac na nia Was samych , zespol, oraz kamerzyste i fotografa co by dla nikogo miejsca nie zabraklo .

Ogolnie na liscie gosci mielismy 124 osoby (lacznie z dziecmi i tym co wyzej napisalam ). A na weselu bylo 85 osob, zaplacilismy za 82 osoby dorosle i 3 dzieci do lat 8-10 po znizce. Z czego jedna para nie dotarla na impreze bo wujka na granicy niemieckiej zatrzymali ( a sa ze Szczecina).
Jezeli chodzi o powod odmowienia, to niestety podeszly wiek i odleglosc ( prawie 500 km) a takze odleglosc ( Anglia, Korea).

PS. Jesli chcecie zasuszyc to proponuje glowkami w dol.... Wtedy nie opadaja i sa na prawde sliczne po wysuszeniu....

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-12-08 o 13:20 Powód: suszonki
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-08, 13:42   #63
dziubassskia
Raczkowanie

Widzę ze nie tylko ja jedna martwię się czy wydołamy finansowo.....
Teoretycznie moi rodzice pokryją koszt gości z mojej strony, ale rodzice tż.... nie wiem... nie bardzo się do tego palą...mam nadzieję że chociaż połowę kosztów pokryją....
ogólnie to ja bym chciała wesele na max. 80 osób...ale Mój Tź upiera się że jak już robic wesele to on musi zaprosić jesczze tego, jeszcze tamtego...i tak lista się wydłuża .... nie wiem czy na 100 się skończy... Ochhhhh...
aż mi się nie chce o tym wszystkim myśleć.... po nowym roku się zacznie...na razie żyję w euforiii...bo nareszcie doczekałam się pierścionka...
Stary 2008-12-08, 13:44   #64
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Chilanes u mnie juz 9 dni od zaręczynjuz jestesmy weteranki

dzis moje rózyczki zasuszam, bo zaczynają brązowieć
Chilane jak to przygotowałaś, sama robiłaś na komputerze czy jak???
W domu zeskanuję lub zrobię zdjęcia i wstawię
Kupiłam papier wizytówkowy w koloże ecry, do tego wąską tasiemkę w kolorze dojżałego wina, tasiemkę w kształcie obrączek połączonych i kalkę techniczną. Z 1 arkusza papieru zrobię 2 zaproszenia (takie zwykłe zgięte na pół). Stronę tytułową przewiązuję wstążeczką z małą kokardką, a w prawym dolnym rogu przykleiłam obrączki (wystarczyło porozcinać tasiemkę). w lewym dolnym rogu napiszę lub wydrukuję ładny napis "Zaproszenie" na kalce.
W środek będzie wsadzona kalka wypisana komputerowo z treścią zaproszenia, ale to już w 2010r, jak będą znane szczegóły

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Pierścionkiem się pochwalę jak bede miała mozliwość wstawić zdjątko...bo na razie jestem w pracy ;P

a jak było... było cudownie...ale tak powie pewnie każda z Was....
w sobotę Mój Narzeczony strasznie mnie zaskoczył...najpierw zabrał mnie do centrum handlowego...wydawałoby się normalne zakupy.... nawet nie spodziewałam sie jednak jak ten dzień może sie skończyć... ;D
jednak po powrocie...w domu czekał na mnie wielki kosz czerwonych róż... zapalone świece....kolacja...pełen romantyzm... (czego się nie spodziwałam bo zazwyczaj mój Tż zbyt romantyczny nie jest ;P)
miał podobno jakąs mowę uszykowaną...ale coś mu się nie kleiło... i po prostu uklęknąl i zapyatał... WYJDZIESZ ZA MNIE...??
zamurowało mnie.... nawet nie wiecei jak się ciesze

tylko teraz potrzebuję jakiegoś cudownego sposobu na zasuszenie róż.... aż szkoda żeby zwiędnął...są bossskie...pierścionek też śliczny... ale to już postaram się wstawić zdjątko

a i mamy po 23 lata...a w przyszłym roku 24
Postarał się

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
aaa mam nadzieje ze tworzac liste osob nie zapomnieliscie wpisac na nia Was samych , zespol, oraz kamerzyste i fotografa co by dla nikogo miejsca nie zabraklo .

Ogolnie na liscie gosci mielismy 124 osoby (lacznie z dziecmi i tym co wyzej napisalam ). A na weselu bylo 85 osob, zaplacilismy za 82 osoby dorosle i 3 dzieci do lat 8-10 po znizce. Z czego jedna para nie dotarla na impreze bo wujka na granicy niemieckiej zatrzymali ( a sa ze Szczecina).
Jezeli chodzi o powod odmowienia, to niestety podeszly wiek i odleglosc ( prawie 500 km) a takze odleglosc ( Anglia, Korea).

PS. Jesli chcecie zasuszyc to proponuje glowkami w dol.... Wtedy nie opadaja i sa na prawde sliczne po wysuszeniu....
Tak, dlatego napisałam +/- bo to zależy od frekwencji gości, a dziadkowie Tż już wiekowi są, więc liczę sie z tym, że już 3 osoby mniej może być do tego Tż ma znajomych za granicą (wyłącznie, bo wyemigrowali), więc też o kolejne 6 osób mniej może być. Mam nadzieję, że zjawią się wszyscy i wtedy wyjdzie ok 65 osób, ale równie dobrze może być 40 ;/
A jak z salą? Nie robili problemów, że o 30 osób mniej było?

Cytat:
Widzę ze nie tylko ja jedna martwię się czy wydołamy finansowo.....
Teoretycznie moi rodzice pokryją koszt gości z mojej strony, ale rodzice tż.... nie wiem... nie bardzo się do tego palą...mam nadzieję że chociaż połowę kosztów pokryją....
ogólnie to ja bym chciała wesele na max. 80 osób...ale Mój Tź upiera się że jak już robic wesele to on musi zaprosić jesczze tego, jeszcze tamtego...i tak lista się wydłuża .... nie wiem czy na 100 się skończy... Ochhhhh...
aż mi się nie chce o tym wszystkim myśleć.... po nowym roku się zacznie...na razie żyję w euforiii...bo nareszcie doczekałam się pierścionka...
No skoro zamierzają zaprosić masę gości, to powinni się dołożyć. U nas jest prawie tyle samo po obu stronach, ale jeśli np moich gości byłoby 3 razy tyle, co gości Tż, to bez sensu, by płacil za nich. Tyle, że u nas ja mam 5 osób więcej, ale to są osoby, które Tż poznał, więc to już jakby wspólni znajomi

PS: Kwiatki moje uschły same Wyglądają, prawie, jak czarne Aż mi ich żal było, bo takie piękne były żywe ;(

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-08 o 13:50
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-08, 13:57   #65
dziubassskia
Raczkowanie

no własnie ja tez chcę tak zrobić żeby było mniej wiecej po równo osób z każdej strony ... mam nadzieję ze jakos sie to wszystko wyklaruje i da ułożyć żeby wszyscy byli zadowoleni...
a co do przyszłych teściów... no mam nadzieję, że sie jednak dołożą jak najwięcej ... wiem, że nie stoją zbyt rewelacyjnie finansowo...moi rodzice zresztą też nie spią na pieniądzach ale zobowiązali sie pomóc....
my też postaramy sie odłożyć jak najwięcej pieniędzy i jakoś to bedzie...

Cytat:
PS: Kwiatki moje uschły same Wyglądają, prawie, jak czarne Aż mi ich żal było, bo takie piękne były żywe ;(
jak moje uschną to się chyba popłaczę....

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-11 o 10:50 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-12-08, 14:03   #66
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
W domu zeskanuję lub zrobię zdjęcia i wstawię
Juz mi sie podobaja, proste ale tylko Wasze.... zaciagnij swego mezczyzne do robienia, jest przy tym mase zabawy. Pamietam jak sie swietnie czulismy, klejac, wycinajac i toczac dlugie rozmowy robiac nasze zaproszenia. Choc moj Skarb za wielkich zdolnosci nie ma

Cytat:
A jak z salą? Nie robili problemów, że o 30 osób mniej było?
My osobiscie problemow nie mielismy. Ale moj kuzyn (slubowal rok przed nami w innej knajpie) musial na 2 miesiace przed weselem dopraszac ludzi bo lokal powiedzial, ze za malo i chcieli zrezygnowac z obslugi. Dlatego wszystko zalezy od knajpy.

Cytat:
No skoro zamierzają zaprosić masę gości, to powinni się dołożyć. U nas jest prawie tyle samo po obu stronach, ale jeśli np moich gości byłoby 3 razy tyle, co gości Tż, to bez sensu, by płacil za nich. Tyle, że u nas ja mam 5 osób więcej, ale to są osoby, które Tż poznał, więc to już jakby wspólni znajomi
U nas bylo tak ze zbieralismy pieniazki wplacajac na oprocentowane konto, a placilismy za gosci ze wsponej kasy, ze wzgledu na to ze nie mielismy zamiaru sie klocic ani o znajomych ani o rodzine, tym bardziej ze moj Skarb bardzo sie zzyl z moja strona . Jedyne rzeczy oplacone nie ze wspolnej kasy to byly stroje slubne, fryzjer i kosmetyczka.
Cytat:
Ja roz zareczynowych ususzonych nie mam, ale mam za to ususzona pierwsza roze ktora dostalam kurierem. Wisi na nitkach nad biurkiem spryskana zlotolem .
Stary 2008-12-08, 14:09   #67
chilanes
Zakorzenienie

U nas jakoś to samo wyszło, że parwei tyle samo gości
No mam nadzieję, ze się będą podobać, takie proste, bo im bardziej napaćkane tym mniej mi się podobają. A Tż zaprzęgnę, bo będzie ktoś musial drukować teksty

Oglądałam salę z okrągłymi stołami i bardzo mi się spodobała, dlatego chyba i winietki zrobić będzie trzeba, jeśli się na nią zdecydujemy. Podaję linka, żebyście zobaczyły, jak to mniej więcej miało by wyglądać:
http://www.hotel-wenus.pl/index.php?go=galeria
Sala bankietowa z okrągłymi stolikami lub Sala Hotelu Wenus z kwadratowymi. Obie sale należą do tej samej osoby i są bardzo blisko siebie Na żywo wyglądają lepiej

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-08 o 14:12
Stary 2008-12-08, 14:15   #68
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
jak moje uschną to się chyba popłaczę....
A jakie to kwiaty?Jeśli to róże to po jakimś tygodniu możesz je powiesić i się ładnie same zasuszą Ja juz moje powiesiłam do góry nogami. A potem jak wyschna to psikam lakierem do włosów, żeby sie błyszczały i nie osiadał tak kurz

Oj to my chyba też sami będziemy robic zaproszenia
daget może się pochwalisz, jesli masz zdjęcie Waszego zaproszenia?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-08, 14:28   #69
dziubassskia
Raczkowanie

Cytat:
A jakie to kwiaty?Jeśli to róże to po jakimś tygodniu możesz je powiesić i się ładnie same zasuszą Ja juz moje powiesiłam do góry nogami. A potem jak wyschna to psikam lakierem do włosów, żeby sie błyszczały i nie osiadał tak kurz
tak to róże.... zrobię tak jak radzisz... ale i tak mi ich będzie szkoda.... mogłyby byc zywe wiecznie.....
Stary 2008-12-08, 14:47   #70
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
tak to róże.... zrobię tak jak radzisz... ale i tak mi ich będzie szkoda.... mogłyby byc zywe wiecznie.....

rozumiem Cię doskonale...tylko lakierem popsikaj juz już wyschna (po paru dniach). Przez najblższe dni zdążysz się nimi nacieszyc, potem bedę stały na zawszea żywe pozostaną na zdjęciu i pamięci

edit:Laseczki zobaczcie jaką znalazłam fajną strone, a jakie zaproszenia są sliczne, tylko ta cena ze jedna sztuję...
http://jum.pl/

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2008-12-08 o 16:11 Powód: dopisek
Stary 2008-12-08, 18:05   #71
chilanes
Zakorzenienie

no piękne te zaproszenia, ale cena przesadzona, podobne można wykonać samemu, jakby się bardzo postarać i to za 1/3 ceny. Ja chwilowo zrobiłam takie.. nie wiem, jeszcze pooglądam i pokombinuję, chociaż mi się takei prościutkie bardzo podobają
Dorzucam jeszcze moje 2 próby pergamano się nie śmiać, bo to początki moje

Zaproszenie rozłożone: kalka będzie trochę mniejsza niż zaproszenie i też złożona na pół. 1 połowa wsunięta pod tasiemkę z wierszykiem, czy coś takiego, a na tej czystej stronie będzie już treść zaproszenia
Na przodzie zaproszenia po lewej stronie od obrączej bedzie napis "Zaproszenie" lub "Zaproszenie na ślub"

Jesli macie jakieś sugestie, pomysły, czy uwagi to słucham z niecierpliwością

Kurczę tez muszę swoje kwiatki lakierem popsikać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 122.jpg (38,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 123.jpg (36,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 127.jpg (49,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 125.jpg (40,9 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-08 o 18:16
Stary 2008-12-08, 20:12   #72
domi7ks
Zakorzenienie

Chilanes a gdzie ta kalka będzie wsunięta?Powiem Ci, że bardzo pomysłowo to wymyśliłaś i tak profesjonalnie, skąd czerpałaś inspiracje?
Ja dziś mojemu Narzeczonemu powiedziałam o tych zaproszeniach, ucieszył się, że będziemy je robić...Z drugiej strony ciężko byłoby wydać 15 zł za zaproszenie, czyli ok 50 takich zaproszeń to jakieś 750 zł

Stary 2008-12-08, 20:44   #73
chilanes
Zakorzenienie

a wiesz bo ja bym chciała mieć wystrój sali w takich kolorach, czyli ecru+bordo, więc wymyśliłam sobie, że zaproszenia i zawiadomienia będą w takiej właśnie tonacji.
Dodałam pokazową sztukę, żeby było wiadomo mniej więcej, tyle, że czerwoną kartkę zastąpi kalka, chyba... Myślę jeszcze jakby to ułożyć i gdzie wypisać prośbę o potwierdzenie... może pod wstążką, a nad zaproszeniem albo już pod zaproszeniem? Jak myślicie?
A inspiracji było w sumie brak Po prostu przekombinowanie na kartkach widziancyh w sklepach i internecie W sumie chciałam tylko zobaczyć jakby to mi szło i jakby wyglądało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 130.jpg (37,0 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-08 o 20:45
Stary 2008-12-08, 21:04   #74
dziubassskia
Raczkowanie

Chilanes piękne te Twoje zaproszenia.... bardzo mi się podobają...może kiedyś sama się nimi zainspiruje
Stary 2008-12-09, 09:34   #75
chilanes
Zakorzenienie

Dziękuję
Stary 2008-12-09, 10:33   #76
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc
Mój Tż bedzie niedługo dzwonił po salach, żeby się o terminy wstepnie dowiedzieć A ja się muszę uczyć Accessa:/ na 5tym roku i nauka

Stary 2008-12-09, 11:26   #77
chilanes
Zakorzenienie

Ja radzę wsiąść w samochód i objechać wszyściutkie sale, jakie tylko Wam przyjdą do głowy, że istnieją. U nas okazało się, że to co wiedziałam od znajomych, czy internetu oczywiście nijak się ma do tego, jak jest naprawdę i np lokal opisywany mi w samych achach i ochach okazał się nijaki i nam się wogóle nie spodobał. Natomiast ta sala, którą nam odradzano bardzo nam się spodobała!

Ja planuję na spotkaniu zapoznawczym Rodziców dowiedzieć się, czy rodzice obu stron nas wspomogą i ile by to mogło być, choć wiem, że żadna ze stron kasą nie dysponuje. Potem chcę przedstawić im wszystkie oferty i te, które już odrzuciliśmy, jeśli chodzi o sale. Zapoznać mniej więcej z planami, wysłuchać rad i tego, co mają do powiedzenia i dopiero po takiej konsultacji z Rodzicami planujemy w styczniu salę zarezerwować i wpłacić zaliczkę.
Stary 2008-12-09, 11:59   #78
chiante
Zadomowienie

Właśnie mi uświadomiłyście, że ja noszę swój wymarzony pierścionek już miesiąc! Ale ten czas leci... mi się wydaje, jakbym powiedziała 'tak' dopiero wczoraj

chiante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-09, 12:05   #79
domi7ks
Zakorzenienie

Chiante witaj ja swój pierścionek nosze już 10 dnii jak z przygotowaniami ślubnymi u Was?

Chilanes właśnie będziemy jeździć, tylko tak z ciekawości dziś ma Tż zadzwonić i spytać jak wyglądają wolne miejsca. I powiem szczerze, że w moich okolicach nie ma łądnych sal Wczoraj oglądaliśmy galerie w internecie i nic nas nie zauroczyło

Stary 2008-12-09, 12:23   #80
chiante
Zadomowienie

Witam, witam
Póki co mamy zarezerwowaną salę ( w miejscu gdzie się poznaliśmy i gdzie mój Luby mi się oświadczył ). Do księdza wybieramy się w styczniu, dowiedzieć się jakie dokumenty są wymagane itp. Z fotografem i zespołem nie będzie problemu, bo to znajomi moich rodziców. Kamerzystę też się znajdzie Co do sukni... mam kilka na oku. O reszcie narazie nie myślę, bo mnie zacznie głowa boleć

chiante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-09, 12:37   #81
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny jak zrobić, żeby zamiast linka do suwaczka był podpis, np:Jesteśmy razem i najeżdżając na ten podpis otwierałby mi sie link- podobnie jak Ty masz Chilanes?Ja kiedyś potrafiłam a teraz w ogóle nie pamiętam

PS:jak Wy macie na imię???

edit:Chilanes dopiero teraz zobaczyłam w Twoim linku "wspieralnię przedślubną":dzieku je-kwiatek:

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2008-12-09 o 12:44 Powód: dopisek
Stary 2008-12-09, 12:48   #82
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Oj to my chyba też sami będziemy robic zaproszenia
daget może się pochwalisz, jesli masz zdjęcie Waszego zaproszenia?
Prosze wygladalo tak.... potwierdzenia nie mielismy wpisanego w zaproszenie tylko mielismy dodatkowa wkladke. Dlaczego? Poniewaz mielismy 3 rodzaje zaproszen, na slub i wesele, na slub , i dla ksiezy jako koncelebra .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 58000d57dd.jpg (26,9 KB, 45 załadowań)
Stary 2008-12-09, 12:56   #83
domi7ks
Zakorzenienie

Daget super dziękujeze zdjęciem świetny pomysł, już pokazał mojemu Tżkolejna inspiracja

Dziewczyny oglądałam wczoraj na necie mnóstwo sukni i bardzo spodobały mi się te dwie (jedna to chyba koleżanka Daget z wątku, przepraszam, że zapożyczym zdjęcie)Ja jestem jakaś dziwna, bo tyle ich przeglądnełam i tylko te powyższe mi wpadły w oko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (22,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukniaa.jpg (95,3 KB, 61 załadowań)

Stary 2008-12-09, 13:19   #84
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak zrobić, żeby zamiast linka do suwaczka był podpis, np:Jesteśmy razem i najeżdżając na ten podpis otwierałby mi sie link- podobnie jak Ty masz Chilanes?Ja kiedyś potrafiłam a teraz w ogóle nie pamiętam

PS:jak Wy macie na imię???

edit:Chilanes dopiero teraz zobaczyłam w Twoim linku "wspieralnię przedślubną":dzieku je-kwiatek:
Pokazuję i objaśniam, jak zrobić by pojawiał sie napis zamiast linka
Oczywiście poniższy kod wprowadzamy w: Ustawienia - Edytuj Podpis
Aby wyświetliło sie coś takiego: Oszalałam
należy wpisać bez *****: [URL*****="tu adres suwaczka"][I]tu piszemy "Nazwę"[/*****I][/URL]

A dziękować nie ma za co, bo to dla mej wygody, bym nie musiala latać i szukać

daget - świetne zaproszenie Ja właśnie tak chcę napis "zaproszenie" zrobić A z tym, by prośbę o potwierdzenie dać na osobnej karteczce, to bardzo dobry pomysł, chyba tak to zrealizuję, bo nie widziało mi się, by to wciskać pod wierszem, a nad tekstem zaproszenia. Takie napaćkane by było

PS: Magdalenka jestem, bardzo mi miło
PS 2: Czemu ja trzaskam takie długie posty, a Wam takie małe wychodzą jojciu papla ze mnie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-09 o 13:36
Stary 2008-12-09, 14:02   #85
domi7ks
Zakorzenienie

Chilanes no nareszcie wyszło mi, teraz już napewno nie zapomne jak sie robi podpis zamiast linka.Dziękuję Troszke problem mam z tym drugim linkiem, bo jest to inny suwaczek, ale zaraz pokombinuje, musze w końcu to zrobić
Ja dziś jestem od wczoraj u Tż cały czas...przepraszam...Narz eczonego Jutro jade na uczelnie i mam kolokwium

Chilanes Magdalenko bardzo mi miło poznać Twje imie, jak się nie trudno po nicku kapnąć to ja jestem DominisiaBardzo lubie czytać długie posty, więc pisz pisz. Ja to zawsze jak sobie coś przypomne od razu pisze i dlatego są one zazwyczaj takie krótkie. Ale ostatnio obiecałam sobie, że nie będę tak licznika nabijała, będę pisała długie posty i treściwe

Stary 2008-12-09, 14:03   #86
chilanes
Zakorzenienie

robisz tak samo, jak z pierwszym też powinno być dobrze
Mnie też miło Dominiko
Trzymam kciuki za kolokwium

Dominika masz coś włączone i nie mogę Ci PW wysłać ;/ chyba kliknęłaś, ze nie chcesz PW otrzymywać ;( Ale widzxę, że sobie poradziłąś, także z drugim tak samo się robi Można, jak widać po moim podpisie wstawić kilka linków do suwaków i wątków

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-09 o 14:43
Stary 2008-12-09, 15:01   #87
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
robisz tak samo, jak z pierwszym też powinno być dobrze
Mnie też miło Dominiko
Trzymam kciuki za kolokwium

Dominika masz coś włączone i nie mogę Ci PW wysłać ;/ chyba kliknęłaś, ze nie chcesz PW otrzymywać ;( Ale widzxę, że sobie poradziłąś, także z drugim tak samo się robi Można, jak widać po moim podpisie wstawić kilka linków do suwaków i wątków

Właśnie skończyłam z tym drugim linkiem, nie chciało wyjść ale już sobie poradziłam, hurraOstatnio buszowałam w ustawieniach więc pewnie coś odfajkowałamide naprawiać

Stary 2008-12-09, 20:06   #88
chilanes
Zakorzenienie

napraw napraw bo się dobić do Ciebie nie mgołam
ohhh jak ja Ci to pięknie wyjaśniłam

Hmm a jutro bedzie na suwakach dokładnie tyle samo dni I na tym ile jesteśmy i do wyznaczonej przez nas daty (która się moze zmieni)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-09 o 20:59
Stary 2008-12-09, 22:32   #89
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Pokazuję i objaśniam, jak zrobić by pojawiał sie napis zamiast linka
Oczywiście poniższy kod wprowadzamy w: Ustawienia - Edytuj Podpis
Aby wyświetliło sie coś takiego: Oszalałam
należy wpisać bez *****: [URL*****="tu adres suwaczka"][i]tu piszemy "Nazwę"[/*****I][/url]
A ja też tak chciałam i mi nie wychodzi Tych gwiazdek ma nie byc?? I czy adres suwaczka oraz nazwa ma byc w cudzysłowiu? I jeszcze jedno czy adres suwaczka ma byc z tym: http:// ?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-09, 22:38   #90
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A ja też tak chciałam i mi nie wychodzi Tych gwiazdek ma nie byc?? I czy adres suwaczka oraz nazwa ma byc w cudzysłowiu? I jeszcze jedno czy adres suwaczka ma byc z tym: http:// ?

Adres suwaczka musi być w cudzysłowiu, ale nazwa nie I tych gwiazdek nie bierz pod uwagę.
Ja bardzo długo kombinowałam z tym drugim suwaczkiem, bo troszke inny link i nie chciało wyjść, więc troche musiałam pozmieniać

Claris przez chwilę myslałam, że już do nas dołączyłaś

Gdzie sie podziały wszytskie Narzeczone????

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości