|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nastolatka i dojrzaly mezczyzna?!
To ja opowiem po krotce swoja historie. Ja mialam 17 lat, on 23. Bunt rodziców straszny. Uparłam sie, spotykalismy sie w tajemnicy przez pol roku. Pozniej rodzice dowiedzieli sie, ze nadal jestesmy razem. Cały czas byli przeciwni.
Bylam z nim 3 lata. Otworzylam oczy jak dostalam kilka razy po gębie. Teraz zaluje tych zmarnowanych trzech lat. no i jak twierdzi - jezeli nie bede to ja, to nie chce juz zadnej. Mi tez tak facet mowil. Ale moim glownym pytaniem jest; czy warto poczekac?[/QUOTE] Moim zdaniem, nie warto, nie marnuj swoich najlepszych lat dla jakiegos pryka. |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Tylko ile czasu powinnam na to czekanie jeszcze poswiecic?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
A do czego Ci sie spieszy?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Aż poczujesz się dojrzała do związku z nim.
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
ani sekundy
czekając nie dasz sobie szansę na inny związek
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
A tak apropos.... Facet po 30 jest jak stary pies ktorego nowych sztuczek juz nie nauczysz..... On ma swoje przyzwyczajenia swoje nalecialosci, nie zmienisz go juz pod siebie, bez wzgledu na to jak bardzo bedzies sie starac. Bedziesz musiala przyjac to jaki jest i sama sie dostosowac do niego. A to nie takie latwe. Uwierz mi.
Pewnie masz w glowie jakis obraz swego zwiazku, tego jaki powinien byc Twoj ewentualny partner, kazda z nas miala "obraz ksiecia z bajki". Facet, ktory do tej pory byl wolny juz ma takowe nalecialosci. Ale to tylko taka dygresja. ![]() Wiesz z tym czekaniem to jest tak.... Co jest nam przeznaczone nawet po 5 latach nam spadnie na glowe.... Wiec nawet jesli sie wasze kontakty poluznia, to jesli to jest Wam pisane to, to wroci nim sie spostrzezesz. Ale nie zamykaj przed soba zycia. Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-05 o 15:55 Powód: w zwiazku z czekaniem |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Jak spedzacie wspolnie czas? O czym rozmawiacie?
Wiesz w jakim wieku byly jego poprzednie partnerki? Jego koledzy od spółek tez preferuja zwiazki z tak mlodymi pannami? |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Dziecko moje Drogie. Daj sobie spokój z tym facetem...słuchaj
n mając prawie 40 lat doskonale wie,jak Cię zbajerować.Na pewno miał parę kobiet,ma w tym więc pewne doświadczenie.A jemu nie wierz,że Cię kocha...takim gościom chodzi zwykle tylko o seks,niestety,takie fakty...wybacz,że Cię dobiłam..
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Poczawszy od gotowania, przez zakupy, kino, restauracje (w innych miastach) Rozmawiamy o tym, o czym rozmawiaja prawdziwe pary, przynajmniej jak porownuje do moich rodzicow, czy innych zwiazkow. To nie jest tak, ze ja mowilabym tylko o szkole, czy jakis problemach nastolatki z paznokciami, cera, czy innymi *******ami tak jak sie moze wydawac. Wtedy naprawde nie czuje tej strasznej roznicy wieku. Jego poprzednie partnerki maja 35 lat i 25 lat. Nie byly to jednak jakies bardzo dlugie zwiazki, z jedna byl 4 lata, z druga przez rok.
|
||
|
|
|
|
#73 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Umarlem
![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS. Tyle juz jest tematow o tym, zakladac nastepny to niezly tupet.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2008-12-05 o 16:03 |
|||||
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
z twojej strony moim zdaniem to po prostu zauroczenie... jest dla ciebie kims innym, malo uchwytnym, taki zakazany owoc, temu cie ciagnie do niego... pomysl sobie ty w tym wieku masz szanse na wiele przygod milosnych, na wiele nauk od zycia, a on juz pewnie by chcial ulozyc sobie zycie.
Pomysl co bedzie za te 10-15 lat, ty pelna sil, a on?? mozliwe ze bedzie mu ciezko wstac z lozka, nie bedzie juz taki sprawny, zacznie sie starzec. Myslisz ze to przetrwasz?? Moim zdaniem powinnas sobie to odpuscic pewnie jestes ladna dziewczyna, jak nie teraz to masz czas spotkania wielkiej milosci w swoim wieku, przezycia z nim pieknych chwil i starzenia sie razem a nie osobno. i tego ci zycze
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak mowilam, po rozejsciu sie z facetem.... Bronilam sie rekami i nogami a 7 miesiecy pozniej bylam zareczona z innym. Daj sobie szanse na szczescie.
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli o czym rozmawiają prawdziwe pary np Twoi rodzice? Hm czyli lacznie spedzil 3 lata w zwiakach na prawie 40 lat zycia. Mowil co powoduje, że mu tak nie wychodzi? |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
aaa i przeciez w tym wieku wiekszosc mezczyzn przezywa kryzys wieku sredniego. Za wszelka cene sie odmladniaja, biora coraz co mlodsze dziewczyny
![]() i uwiez on naprawde wie jakie slowka uwielbiaja sluchac kobiety, mial czasu na wyprobowanie...
|
|
#78 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czy przetrwam? Nie wiem, ale czy dowiem sie, jezeli w przyszlosci nie sporobuje?
|
||
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie robi tajnych wyjazdow? Przedtem pislas ze jezdzicie do innego miasta. Twoi rodzice o tym nie wiedza. Jak znam zycie - to jego znajomych nie znasz, a o jego pracy wiesz tylko od niego, na podstawie tej relacji tak?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "I gdy będę cię miał na własność całą I znowu cię będę miał za mało Odwrócę się wtedy od ciebie dalej Aby chwytać nowe ofiary " To też Kazik. Dobra, tak serio - autorka zrobi jak uważa - nic tak nie uczy, jak własne doświadczenia.. Ale również radzę uważać - i to bardzo. Jest takie powiedzenie - "Jeśli 10 osób mówi ci, że jesteś pijany, to nie dyskutuj z nimi, tylko się połóż". A widzę, że autorka szuka raczej potwierdzenia "tak - miłość nie zna granic - walić konwenanse, idź za głosem serca". Tylko tu nie o konwenanse chodzi, a o zdrowy rozsądek..
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
kolejnytaki watek Co sie dzieje z tymi facetami??? Skoro faceci po 30 zabieraja sie za absolwentki gimnazjum to rozumiem ,ze ja mam szukac dziadka z emerytura ,bo szanse mam minimalne na rowiesnika Zgadzam sie z tym co napisano wyzej,sex sex sex Wiecej lat -wyzszy poziom bajeru.tzw bajer wysublimowany Z grubej rury moge to nazwac maniuplacja a na koncu sie okaze ,ze on ma zone i male dziatki w domu ![]() to by sugerowaly te wyjazdy "do kina" do innych miast Znamy te numery Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-12-05 o 16:15 |
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ja dobrze rozumiem... zabiera Cię na zakupy do kina i do restauracji w innym mieście niż mieszkacie?
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O czym rozmawiamy? Za duzo jest tego zebym mogla o tym po krotce opowiedziec. Spedzil 5 lat w zwiazkach + pewnie jakies mial przelotne romanse o ktorych nie mowil, sadzi ze nie wychodzilo mu w zwiazkach, bo nie byly na tyle silne, aby przetrwac to, ze wiekszosc czasu nie bylo (nie ma) go w domu, duzo pracuje. Do tego dochodzil fakt, ze bardzo dlugo mieszkal za granica. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie....
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
aha i mialas 14 lat jak go poznalas.Na pewno nie zakladalas tu watku??bo jest juz b.podobny
To co sie stalo 3 lata temu nie jest normalne,normalny mezczyzna nie interesuje sie dziewczetami ,ktore dopiero co wchodza w okres dojrzewania Ale rob sobie jak chcesz |
|
|
|
|
#86 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
) zeby poczekal az bede wystarczajaco dojrzala, jezeli to zrobi, to mu zalezy, jezeli znajdzie inna, szybsza, bardziej chetna - to przecierpie swoje, ale tez nie bede miala zadnych dylematow.
|
||
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no tak moim zdaniem to zauroczenie. Mysle ze kochanie sie mozna sprawdzic dopiero byciem ze soba. Raz na jakies spotkanie łatwo pokazywac same zalety, a w tym wieku pewnie chcialbys z toba zamieszkac i wtedy co ?? Juz bys go naprawede poznala. Wtedy moglabys powiedziec o kochaniu. Wiele jest takich par "kochajacych sie" co za pare miesiecy rozchodza sie bo to byl najwiekszy blad. zastanow sie nad tym. Slowo "kocham cie" najwiecej znaczy po jakims czasie bycia ze soba
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Wtedy (jak pisalam) on nie zwracal jeszcze na mnie zbytniej uwagi, tak naprawde to dopiero w tym roku wszystko mi powiedzial. Nie zakladalam innych watkow.
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierze w istnienie w miare bogatych i przystojnych kawalerow w tym wieku ![]() szkoda ,ze juz nie ma starych dowodów Zobaczylabys sobie wtedy ile ma tam wpisanych dzieci i stan cywilny a tak musisz wierzyc na slowo i wlasciwie nie masz mozliwosci rzetelnej weryfikacji tego co mowi Ehh mysle,ze to zawodnik w innej kategorii wagowej i nie ma szans w pewnych kwestiach Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-12-05 o 16:28 |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

n mając prawie 40 lat doskonale wie,jak Cię zbajerować.Na pewno miał parę kobiet,ma w tym więc pewne doświadczenie.A jemu nie wierz,że Cię kocha...takim gościom chodzi zwykle tylko o seks,niestety,takie fakty...wybacz,że Cię dobiłam..

?
Czy przetrwam? Nie wiem, ale czy dowiem sie, jezeli w przyszlosci nie sporobuje?