|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego nie można wkleić w podpisie popularnego suwaczka?
![]() a to dlatego ze opcja wstawiania jakichkolwiek obrazkow do podpisu jest zablokowana przez wladze najwyzsza forum ( suwaczki tez ), z wyjatkiem moderatorow aniolek |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
W takim bądz razie możliwość dodawania obrazkó w podpisie powiina być zablokowana dla wszystkich.
Posty typu w tym wątku, które nie są bezpośrednio związane z pytaniem , uważam za zbędne. Nie założyłąm wątku, po to by wziecić dyskusję na temat suwaczków, ale po to by udzielono mi rzeczowej i konkretnej odpowiedzi. Odpwiedz uzyskałam . Dziękuję. Wątek - jako jego założycielka- uznaję za zamknięty. Dyskusję i wywody na temat suwaczkó róznież. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że nie można wstawiać grafik w podpisach. Byłam na pewnym forum, gdzie dominowały naprawdę młode dziewczyny, a w podpisach miały po kilkanaście obrazków. To zamula stronę, sprawia, że wszystko ładuje się trzy razy szybciej, no i musimy przebijać się przez mnóstwo niepotrzebnych obrazków, kiedy chcemy znaleźć kawałek tekstu z potrzebną nam informacją... 'Bessęs'
|
|
|
#65 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisząc ZAMKNIĘTY, miałam na myśli zakończenie dyskusji, a nie fizyczne zamkniecie wątku. Tego niegdy forumowicze nie mogli robic na własną rękę. Chcecie to dyskutujcie dalej, ja odp. otrzymałam i wycofuję się z daleszego udziału w czymś co nie ma juz sensu. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
jak pod swoimi wypowiedziami umiescic np cytat?nie chodzi o suwaczki
" Nieaktualne "
szukam i nie moge znalezc,chodzi mi o to ze duzo osob ma jakies cytaty ktore za kazdym razem pod trescia ich wiadomosci sie ukazuja,a nie wiem gdzie jest ta funkcja zeby sobie to zrobic,prosze o pomoc i z góry przepraszam jesli taki watek gdzies jest ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- ojej,jednak juz wiem,to w opcji zrobienia podpisu jest przeciez!przepraszam ze tylko zaśmieciłam forum!!!!
Edytowane przez podusia Czas edycji: 2009-02-22 o 19:47 Powód: niepotrzebnie założony wątek |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Suwaczki
Jak wstawic suwaczek??
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Suwaczki
Nie można u nas wstawiać*grafik spoza wizaz.pl do podpisów.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
To skąd inni maja takie suwaczki?
|
|
#71 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Moderatorzy mogą mieć, ale "inni" na pewno nie mają suwaczków. Co najwyżej linki do nich.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedz
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
I tak nam nastał rok 2010, a jeszcze trochę i będzie 2011,
![]() a suwaczków nadal nie można umieszczac w podpisach Czy może w końcu się to zmieni?? Jest jakaś szansa? Jest to fajny element w szczególności dla uzytkowiniczek forum Ślubnego i Poczekalni
|
|
#74 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Killing me softly
|
A to już nie można daty ślubu normalnie w kalendarzu zaznaczyć, żeby nie zapomnieć?
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego nie można wkleić w podpisie popularnego suwaczka? Odpowiedź: Bo nie i
a ja sie ciesze ze nie mozna umieszczać suwaczków i ze sie to nie zmieni.
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suwaczki/liczniki
Cytat:
"... I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie... ... Parasol w czasie deszczu i pocałunki o każdej porze dnia... Bo szczęście ma kolor Twoich oczu i kształt Twojego uśmiechu .." http://s3.suwaczek.com/200910023538.png Piotr ♥ ````````````````````````` `````` |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dlaczego nie można wkleić w podpisie popularnego suwaczka? Odpowiedź: Bo nie i
Już byście nie przesadzali. Jakoś inne fora wcale nie otwierają się wolniej przez to, że są na nich te suwaczki. Uważam, że jest to coś ciekawego i jeśli ktoś chce coś takiego mieć w podpisie powinien mieć taką możliwość. Jak się komuś nie podoba to niech nie ustawia, nikt go nie zmusza. A w ogóle nie rozumiem dlaczego moderatorzy nagle mogą sobie mieć co chcą a zwykli użytkownicy nie. A co do rozjeżdżania forum, to nawet moderatorzy mają po kilka linków w podpisie i nikt na to nie narzeka. Ten wątek ciągnie się od 2005 roku. Może już wystarczy co? Dajcie ludziom możliwość cieszenia się z tego. Pobawią się i potem znudzą.
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Zatem również nie należy zmuszać do oglądania/przewijania strony, by ominąć "suwaczek", nieprawdaż?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

( suwaczki tez ), z wyjatkiem moderatorow