|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D
No to tak w skrócie ogólnym o mnie
![]() Nazywam się Magda, mam 21 lat, studiuję analitykę medyczną. Mój TŻ ma 23, jesteśmy ze sobą od 2003r., oficjalnie od grudnia 2003 ![]() Trochę zdesperowana od ubiegłych wakacji. Bardziej zdesperowana od 5 rocznicy. Najbardziej zdesperowana od marca |
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D
Cytat:
![]() Wiec tak, ja chodze do technikum do 3 klasy , staram sie ja skonczyc Ja mam 19 lat nie całe, tż tez z tego samego roku:P: nawet mlodszyo pare miesiecy he Tż wlasnie cos zaczal napomkiwac o zareczynach dlatego tu trafilam do Was Jak sie poznalismy tez jestescie ciekawe ? aaa i jestem Renia ![]() EDIT: ja tu chce opowiadac historie z zycia wziete a wy mi uciekacie ;(
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2009-06-07 o 12:47 |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
No i witam kochane desperatki
![]() Tym razem obiecuję pisać częściej... Pogoda paskudna a ja mam mnóstwo nauki, eh nie chce mi się strasznie, TŻ dziś na komunii jakiejś kuzynki, więc przynajmniej mam dzień dla siebie ![]() Luffka - fajnie że ta obrona już za dwa tygodnie - fik mik i będzie po wszystkim... Zobaczysz uda się jak najlepiej PS a co u Ins ???
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wlasnie skonczylam gastronomiczne /dietetyka/
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez gastronomiczne robię. Tyle ze Technolog Żywności
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywam tu codziennie, ale się nie udzielam. Aktywnie pisalam kilka miesięcy temu, ale teraz już nie zazdroszczę ![]() Z TŻtem kryzys zażegany, od kilku tygodni jest cudownie. Tylko jego mama strasznie go naciska na ślub. Bardzo mnie to wkurza :/ Nawet dzwonila do mnie z życzeniami z okazji Dnia Dziecka mówiąc, że coprawda córki ona nie ma, ale ma nadzieję, że niedługo będzie mieć. A wiadomo, że im bardziej ktoś na kogoś naciska, tym bardziej ta osoba się wycofuje. I chyba to dotyczy nas obojga. Tak więc u nas tematu ślubu i zareczyn nie ma. Za to TŻ ciągle mi mówi o dzieciach, o ich imionach, o kredycie na mieszkanie, o urządzaniu wnętrz... Nadrabiając zaległości - Aelitka, Biska - moje gratulacje! Teraz to już tylko "i żyli długo i szczęśliwie" ![]() lasoa - rozumiem i wiem jak to boli też przez to przechodzilam (poniekąd) ale mój facet na szczęście nie robił z tego żadnych problemów.Ins - trzymam za nią kciuki, może ją spotkam w autobusie, bo mieszkam niedaleko Nowej Huty ;-) Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i pamiętajcie, że stanowicie niesamowitą wartość same w sobie. A facet, pierścionek? Może tylko dodać życiu blasku
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak mozna zapytac kto to Ins ? Bo ciagle wspominacie a ja zieloniutka jestem :P
Szukalam w starym watku i niezbyt sie dowiedzialam :P
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
ale żeście się rozpisały (realnie przegapiłam cały sezon IV - tzn. coś tam podczytałam) - a pisałam coś chyba w części II lub III. U mnie wielki kryzys - pamiętam jak któraś z was napisała żebym pogadała o planach na naszą przyszłość z moim tż'em. A tu rach ciach i ostatnio podczas "małej kłótni" powiedział, że on niestety nie myśli o przyszłości (trochę go to męczy). O i dodał, że ma wrażenie, iż wpędza mnie w latka ;( bo właśnie nie myśli. I nie rozumie dlaczego tak jest... Normalnie zwaliło mnie to z nóg. I cały czas myślę co teraz? A tak było super ostatnio. Nawet myślałam, że wszystko jest tak idealnie. wręcz nierealnie a tu masz Zapowiadam: zostanę z wami jako "totalna desperatka" do jakiegoś sezonu LXXX (osiemdziesiątego). A tak poza tym to co się dzieje u Insane? Patrzę na watek a jej jeszcze nie ma??? dość regularnie się wypowiadała? i czy przegapiłam czyjeś zaręczyny w części IV (mam nadzieje, że to była szczęśliwa część)?? Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2009-06-07 o 14:33 Powód: literówki, literówki :( |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dużo nowych- hej i proszę udzielać się regularnie ![]() ja kupiłam dziś strój na obronę... 11 dni zostało!
|
#71 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście o tym jak się poznaliście również możesz opowidzieć,w końcu to stanowi część Was Cytat:
a potem już tak się nie udzielalaś na wątku.gadkami rodziców nie ma co sobie głowy zawracać,TŻ mama też ciagle nas nagabuje w pokoju i o tym gada... ale widać Twoj TZ mysli powaznie skoro zaczyna takie rozmowy ![]() to super że u Was tak dobrze Cytat:
Ins nie ma dostępu do internetu częstego ( jest w krakowie u babci tża) oraz znalazla prace a częśc 4 byla uznana za jedna z lepszych zaręczone byly Aelitka i Biska
|
|||
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie o to pytalam kim jest ta tajemnicza dla mnie Insane
Szukalam i nie znalazlam.. osz ta moja ciekawosc :PCytat:
Czy tak fajnie niewiem
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
zalezy co kto lubi, ja nie zaluje ze poszlam do technikum...
a ja mam ochote na frytki z majonezem ![]() ale ide zjesc serowe oponki ![]()
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie, skąd masz takie pyszności? Ja musze się zadowolić barowymi daniami odgrzewanymi przez TŻ
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Elizka.
No to spóźnione o całą część IV Najserdeczniejsze Gratulacje dla Aelitki i Biskiej.
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos jedzenie mnie nie interesuje zbytnio :P Modle sie tylko zeby ta szkole jak najszybciej skonczyc ![]() Jeeejku nie mow o frytkach bo bede musiec sobie zrobic hehe
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
ja nie zaluje bo tak garow bym wogole nie tknela
![]() a tak musialam i lubie ciasta piec bardzo ![]() a i tak ide na studia bo nie chce w tym zawozie pracowac, przeciez technikum cie nie dyskwalifikuje z mozliwosci studiowaania...:P |
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wpadła do nas rodzina w odwiedziny. Rozmowa między moją mamą a ciocią: ciocia: - A P. ma już prawo jazdy? (chodzi o mnie )mama: - Tak, ma. ciocia: - I jeździ samochodem? Przecież nie macie samochodu... mama: - Tak, kolega jej daje pojeździć. (Jakby nie mogła użyć słowa "chłopak" Wkurzają mnie takie teksty ![]() Nie tak dawno u TŻ też była podobna sytuacja ![]() Wróciliśmy z kina. Wchodzimy do jego domu i widzimy rodziców TŻta siedzących przy stole wraz ze swoimi znajomymi. Mówimy "dzień dobry", a mama TŻta przedstawia nas znajomym: "To jest nasz syn. A to jego koleżanka ". Nie muszę chyba mówić jak źle mi się zrobiło po tym tekście![]() ![]() ![]() Do cholery jesteśmy ze sobą sześć lat, a ja jestem koleżanką??????
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-06-07 o 18:15 |
|
|
|
|
#80 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mojej mamie tez nie moglo przejsc przez gardlo slowo "chlopak" i mowila na tż "kolega" bo bala sie ze ostatnio mowila tak na eksa i nie wyszlo ![]() w koncu jej zwrocilam uwage i mowi chlopak ![]() a tesciu na mnie narzeczona mowi albo synowanie wiem czy sie smiac czy plakac |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe i stare
carmelova, super, że u Was dobrze. moja teściowa też bywa marudna, ale jeszcze nie tak. Ciekawe, kiedy mój się zdecyduje na ten krok, tak sam od siebie... ![]() luffka, pokaż ciuszki w domu mam mały problem z kompem, także będę rzadko, tylko z pracy. jeśli któraś chce wiedzieć, co u mnie, to mój nr ma Aelitka, może go rozdać, jakby coś. Jeśli Ins da fotki, to wyslijcie mi, prooooszę, na PM (swoją drogą, Renatko, Insane pisała chyba najwięcej postów przez całą poprzednią część, więc musisz ją kojarzyć, jeśli śledziłaś wątek )piszę z pracy, więc spadam, bo mamy robotę. EDIT: hehe, nie byłabym sobą, gdybym nie weszła tu, póki jestem w pracy ![]() Soy, a co Twój facet na to, że jego rodzina tak o Tobie mówi? I w ogóle to pogadaj z mamą, że to Twój chłopak i już. U nas taka syt. była tylko w kwestii babci lubego. Na początku mówiła o mnie ”koleżanka”, potem ”przyjaciółka”, a teraz to już nie wiem, bo nie przedstawiała mnie nikomu, odkąd mieszkamy razem z lubym ![]() ze strony rodziców lubego jestem chyba dziewczyną ich syna albo po prostu Patrycją. a moja mama mówi o lubym: ”XXXX od Patrycji”
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-06-07 o 18:50 |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
kurka
ja się zagapiłam i czekam aż ktoś napisze w starej części
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
wróciliśmy, pogoda była super, spedzilismy fajnie czas![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam u Ins?
|
|
#85 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2009-06-07 o 20:49 Powód: :) |
||||
|
|
|
#86 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
". W każdym razie znajomi rodziców skapnęli się, że jesteśmy parą. Ale i tak mnie po potwornie doknęło Wyglądało to tak, jakby niedawno mnie poznał i jakby mnie jeszcze nie znali za dobrze...A jest inaczej. Zawsze pomagam teściówce jak trzeba przygotować kolację, czy postawić kawę , albo jak robimy grilla, to nie raz "rządzę się" w kuchni. Sama sięgam potrzebne mi naczynia, przyprawy do sałatki, która robię w ich kuchni itp. Ogólnie jestem tam traktowana jak domownik - nie panikują , że trzebas przątnąć pranie, czy coś tam jak przychodzę. To często ja np. uprzątnę stół, jak się zjawią jacyś niespodziewani goście. (Nie, że mają bajzel w domu po prostu wiecie jak to w domu jest- nieraz trzeba coś na szybko uprzątnąć jak się ktoś zjawia) Dlatego tak bardzo dotknęło mnie to, że jestem koleżanką ich syna ![]() ![]()
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Wogóle to witam wszystkie nowe zazdrośnice, mam nadzieję, że się będziecie dużo udzielały
![]() Kurde znowu weekend się kończy, jutro mam ustne zaliczenie i nic nie umiem, ale to normalka Ale w najgorszym wypadku będzie 3,5 za obecności i zaliczone dawki żywieniowe dla różnych zwierzaków. Wczoraj wieczorem TŻ po mnie przyjechał i pojechaliśmy do niego, bo ma wolną chatę. A tam wylegiwaliśmy się do 1. w nocy w wanience z pianą (ja nie mam wanny, więc to dla mnie atrakcja ) i piliśmy wino. Wypiliśmy po jednym na głowę TŻ to miał dzisiaj takiego big kaca, a ja nic Nie wiem chyba jakaś trefna seria, bo normalnie z tej paczki chyba każda nam pęka A dzisiaj już miałam takiego doła, co oczywiście odbiło sie na nas. Byliśmy w centrum handl. i TŻ kupił sobie buciki w Bacie sliczne Wogóle tak się cicho na tym wątku robi, chyba nie umrze śmiercią naturalną, bo się chyba zapłaczę ![]() edit: a zapomniałam jeszcze napisać, że w środę będzie powtórka z romantic wieczorku Ale TŻ już mnie uprzedził, że nic nie pijemy, bo mam za mocną głowę
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-06-07 o 20:54 |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
leciało się fajnie
w chmurach jest pięknie ![]() z TŻ gawędzimy sobie na skype, mała (małe) są też słodkie jedna 5 tygodni taka kruszynka a druga 2 latka mówi zmiksowanym francuskim i angielskim ale jest calkiem fajna pokój mam malutki a Ci ludzie u których jestem są bardzo mili serio no już 5 część ja nie wiem cóż za tępo. Jak tam Ins dała znać?
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh jakoś nie mam weny tu pisać...
Wam wszystkim się układa a u mnie wieczna lipa ![]() Czytam o Waszych związkach i Wam cholernie zazdroszczę, mam nadzieję, że u mnie też kiedyś będzie tak cudownie....
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
luffka a co tam u ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

Tż wlasnie cos zaczal napomkiwac o zareczynach dlatego tu trafilam do Was 

też przez to przechodzilam (poniekąd) ale mój facet na szczęście nie robił z tego żadnych problemów.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

".
Nie wiem chyba jakaś trefna seria, bo normalnie z tej paczki chyba każda nam pęka