|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
Uuufff ... Na szczęście u mnie w domu wszyscy siadają ; )) Usprawiedliwiają się tym, że im się nie chce stać. Ale przynajmniej problem z głowy (i ściany suche).
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-07-16 o 01:24 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
OMG ...
Mam prawie 28 lat i do tej pory nie wiedzialam ze mezczyzni siusiaja rowniez na siedzaco . Dowiedzialam sie tydzien temu przypadkowo otwierajac drzwi do lazienki gdzie byl moj TZ bez pukania . To byl szok Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2009-07-16 o 06:55 |
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
Ej no ale jak kupę robią, i im się sikać zachce, to co - wstać by musieli? Logiczne, że na siedząco sikają
![]() Ale mi fajny wątek wyszedł |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się. Gdzieś czytałam (nie pytajcie gdzie, bo nie pamiętam
) że mężczyźni powinni wręcz sikać na siedząco, ponieważ to zapobiega chorobom prostaty. Jakos to tam było naukowo udowodnione.
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13276717]Ej no ale jak kupę robią, i im się sikać zachce, to co - wstać by musieli? Logiczne, że na siedząco sikają
[/QUOTE]Szczerze mowiac nigdy mnie to nawet nie zastanawialo
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ wczoraj wieczorem gdy czytałam ten wątek zaglądał mi przez ramię i kategorycznie oświadczył, iż jeśli zacznę chociażby próbować zmuszać go do sikania na siedząco to się ze mną rozwiedzie i właśnie ten powód poda w sądzie. Także chyba nie będę ryzykować
, starczy, że cela ma dobrego a klapę później ładnie zamyka.
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
ja nie mam problemu zawsze jest zamykana
ale od kilku lat, pracując z samymi kobietami zastanawiam się jak kobioeta może obsikać deskę sedesową i to od strony spłuczki, faceci do toalety dla kobiet nie wchodzą na 100% więc musi to byc kobieta ale jak ona do diabła to robi, chyba zabawię się w jakiegoś podglądacza |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Ja też goniłam zawsze mojego Tż do zamykania klapy, teraz zawsze stara się zamykać (no może czasem mu się zapomni, ale jak tylko zacznę psioczyć to od razu przybiega i zamyka).
A na siedząco też czasem sika, najczęściej rano w weekendy, gdy jest zaspany
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13276717]
Ale mi fajny wątek wyszedł Oj fajny, fajny, faktycznie. Z tego wszystkiego nie umyłam wieczorem zębów, bo mnie obrzydzenie wzięło <ble>. A dziś rano pobiegłam po nową szczoteczkę, którą chowam teraz do szafki. Uświadomiłam też domowników, byli tak samo zdegustowani jak ja. Mam nadzieję, że zmienią swoje zwyczaje chociaż w kwestii zamykania klapy. Bo jestem raczej pewna, że nie zmuszę męża do sikania na siedząco
|
|
|
#71 |
|
Dolce vita
|
Irytuje mnie nieopuszczona klapa. Uczę Tż-a żeby to robił. Bywa, że zapomina się, ale pomału z własnej woli opuszcza
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
mnie to szlag trafia jak widzę nieopuszczoną, któregoś dnia to mu położę na sedesie jego ptaszka i przytrzasnę tą klapą, to może zapamięta
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś mieszkałam z takim jednym, co sikał jak krowa na łące... cofało mi się, jak widziałam to wszystko wokół muszli. ja, jako jedyna z 4 osób sprzątałam ten zapyziały syf, bo każdy inny miał to w nosie ![]() któregoś razu się zbuntowałam. nie robiłam nic przez 1 miesiąc . efekt ? - żółta ściana, żółta pralka stojąca obok, a między kibelkiem oszczana na maksa podłoga i masa osikanego kurzu na podłodze ... czasem nawet włosy łonowe ![]() najciekawszy widok był jak zaparowały ściany w łazience... nic tylko uciekac jak najdalej. absolutnie nic nie było robione przez 1 miesiąc, więc jednak kapie i leci na boki. żaden argument mnie nie przekona że jest inaczej. Cytat:
rzadko który facet zabierze się za porządne umycie toalety. łącznie ze ścianami wokół toalety. a myślę że jak facet walczy o to, żeby sikac na stojąco, to powinien sprzątac toalete regularnie, bo tylko przez to (przez nich - nie umiejących sikac po ludzku) jest syf i smród rozkładającego moczu. swoją drogą, ja nie wiem gdzie niektórzy mają oczy.gdzie ich kultura? jeden z moich znajomych po skorzystaniu z toalety zostawił spore ślady po sobie NA POODŁODZE i na toalecie ![]() no i co zrobic takiemu ? co powiedziec ? żeby nauczył się normalnie oddawac mocz bo nie jest u siebie w domu i ja nie chce w swoich skarpetkach stawac na jego krople ? z resztą, każdy gośc płci męskiej zostawia po sobie ślady. taka prawda.
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-07-16 o 12:10 |
||
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj rozmawiałam z moim przyjacielem - natchniona tym wątkiem - jak sika [że też ludzie nie mają o czym rozmawiać Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-07-16 o 12:30 |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to mi to klapie czy ta klapa jest opuszczona czy nie.
Jak opuści klapę to fajnie.Jak nie to idę do ubikacji i sama tę klapę opuszczam.
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęście nie mam problemów z klapą, mimo, iż mieszkam z 3 facetami
mój TŻ raczej na siedząco siusia a toaletę sprzątają wszyscy, uff |
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świeta racja.. u mnie ojciec nawet robiąc "siusiu" siada. Powiem szczerze że obrzydza mnie jak facet sika na stojąco i opryskuje wszystko wokoło. Dlatego np. i siostra uprzedziła o tym swego TŻ i ten także załatwia sie na "siedząco" Co jak co ale nie mam zamiary brzydzic się przysiąść na swój klozecik
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13268943]Wątek, rzecz jasna, z przymrużeniem oka
![]() No właśnie. Często czytuję/słyszę teksty typu "rany boskie, ależ on mnie wkurza, znów nie opuścił klapy w kiblu!", "Klapaaa! do jasnej cholery, możesz ją zamykać!!!" i w tym stylu Przeszkadza Wam, kobietom, że TŻ nie spuszcza klapy? A może opuszcza ją i nie naraża Was na szoki? [/QUOTE]![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13269793]No to powiem tak: pracuję głównie z kobietami, kilkakrotnie zdarzyło mi się wejść do wc i zastać krwawą niespodziankę na desce! albo pływającą kupę! Mało tego, 2 razy weszłam za jedną koleżanką i dokładnie wiem, że to ona jest jedną z zostawiających niespodzianki! Nauczycielka ![]() szajajabo, nie wiem czy wypada, ale uśmiałam się do łez czytając ten wątek. Brawo za oryginalny temat. i... poczucie humoru. ![]() W odniesieniu do tematu... odkąd nie jestem singielką , jeszcze nie spotkałam się z tym... "problemem".O zgrozo! ![]() Wcześniej również nie.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Moja nauczycielka polskiego ze szkoły średniej zwykła mawiać, że kulturę człowieka znać po tym, w jakim stanie pozostawia po sobie ubikację. Chyba coś w tym jest tak sobie myślę. Nie wyobrażam sobie takich sytuacji jak opisane przez szajajabe... I tak czytam i czytam co tu piszecie i powiem wam, że mimo iż mój TŻ sika na stojąco to nigdy nie zastałam obsikanej deski/podłogi/kibelka/pralki stojącej obok itd. A łazienkę sprzątam w 99,9% niestety ja.
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-07-16 o 13:42 |
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
Backie, wypada, nie wypada
Jak z przymrużeniem oka, to chyba ta, nie? |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Madonna sika i dlatego nie rogowacieją jej pięty
![]() Przynajmniej tak twierdzi
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
Skoro już taki wątek ...
Koniecznie zobaczcie co ma do powiedzenia Cejrowski tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=7VjElyKzE2U. Jeśli o mnie chodzi, to nic dodać, nic ująć - faceci, to tylko faceci ...
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
a tutaj co robić gdy mężczyzna sikając na stojąco nie podnosi klapy
http://www.joemonster.org/filmy/1084...eska_klozetowa
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Uffffffff..... mój na szczęście zamyka zawsze i nigdy nie spotkałam się sprzatając, żeby było nasikane gdzieś obok ubikacji
Ciocia TŻta twierdzi, że jak się nie zamyka klapy to pieniądze uciekają od nas , kolejny powód, żeby zamykać, bo u mnie ich brak akurat
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Ynteresująca dyskusja się wywiązała
A tak swoją drogą, to myślałam, że wszyscy faceci, a przynajmniej większość, sika na stojąco... a tu z Wizażowych wypowiedzi dowiaduję się, że się myliłam... ![]()
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
ym..wiewioorze83 chodziło chyba o to, że jest zaskoczona tym, że są faceci którzy sikają na siedząco. Dla mnie to też jest dziwne ^^ Myślałam że przeważająca większość sika normalnie-na stojąco.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

. Dowiedzialam sie tydzien temu przypadkowo otwierajac drzwi do lazienki gdzie byl moj TZ bez pukania 

Więc ze spuszczaniem klapy jako całości nie ma problemu, a jeśli chodzi o przykrywę to różnie to bywa - czasami niektórym zdarza się zapomnieć, ale nikt się tym nie irytuje