|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 10 kg do zrzucenie, zdrowe odżywianie i bieganie
Ja też piwa nie trawię,zresztą w ogóle alkoholu unikam bo mam naczynka.
Ale piwa nigdy nie lubiłam.Wolę wino jak coś ale też nie piję. Natomiast kocham słodycze i tu jest mój problem. A w ogóle to dzień dobry dziewczyny,ja dopiero wstaje .
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj na razie zjadłam owsiankę z wieśniakiem, kiwi i borówkami
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Szczęściara
tez bym chciala wstac o tej godzinie. W ogole to chcialabym sie kiedys wyspac...Ja ostatnio zauważyłam, pare naczyken peknietych kolo nosa ;/ chyba musze sie rozgladnąc za jakims kremem. Polecacie cos??? Boje sie ze mam sklannosc do naczynek, mam tez widoczna na stopie i jednego wielkiego pajączka ... kapa... cellulit, naczynka, rozstepy i nadwaga, ale ofiara ze mnie :P hehe Pozdrawiam
|
|
#64 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zaraz jadę na rowerek z koleżanką. Wiele buziaków oraz moc uścisków za wytrwałość Wam przsyłam! ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- sirpa - ostatnio dowiedziałam się, że jestem "naczyniowcem" Jeśli wyskoczyło Ci coś na twarzy to polecam serię FLOS LEK - do skóry z problemami naczyniowymi. Kosmetyki w porównaniu z innymi podobnymi produktami w cale nie są takie drogie(zalezy też od sklepu), a bardzo skuteczne
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
witam
witam wszystkich, dolanczam sie do Was
![]() ![]() ![]() ![]() mam 20 lat, mam 160 cm wzrostu i waze 60 kg:/:/:/ rano biegam godzinke i nie jem slodyczy, i raczej staram sie nie mieszac weglowodanow z bialkiem ![]() mam nadzieje ze to wsyztsko da efekt ktory chce osiagnac, chce wazyc 51 kg, :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : dzis nie biegalam bo mam lekka kontuzje nozki, ale od jutra znow walcze![]() ![]() : pozdrawiam wszytskich![]() ![]() : *: buziaki![]() ![]()
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: witam
hej dziewczyny
to ja też się do Was przyłączę mam 22 lata, 168 cm, 70 kg chciałabym zrzucić jakieś 10kg. Nie stosuje żadnej specjalnej diety, staram się jeść mniej i zdrowiej, a także zaczynam troche się ruszać z Tamilee. Potem obiecuje się zmusić do a6w i porannego biegania![]() Fajnie, że powstał nowy wątek, inne są już tak zaawansowane, że samo przeczytanie zajęłoby kilka godzin albo i dni
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
dibirella to podniosłaś mnie tochę na duchu
Ja dziś nie jadę na rowerek bo chyba będzie padać, a rano było tak ładnie.. Dzisiaj na obiadek znowu mam szpinak . Kocham szpinak .sirpa mojej koleżance na naczynka na twarzy pomógł Iwostin. Bardzo go sobie zachwalała. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Witamy nowe wiżanki , które tak samo jak My osiągną upragnioną wagę.
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zjadłam obiadek: 2 kawałki wątróbki + fasolka szparagowa
![]() No a wcześniej zrywałam wiśnie, więc trochę ruchu też zaliczyłam ![]() Idę zaparzyć czerwoną herbatę, uwielbiam ją
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Drogie Panie!
Widzę że was dosyć sporo. Mam nadzieję ze moge się do was przyłączyć. odchudzanie zaczełam od wtorku mam 173 wzrostu i 64 kg. Moją wymarzona waga to 55kg. Chciałabym schudnac 9kg do września. Zmoją silną wolą bywa różnie ale jak naradzie idzie dobrze... Myślę ze z Wami odchudzanie stanie się przyjemnością Dla chcącego nic trudnego! Powodzienia! |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
ciężko się odchudzać kiedy wszyscy dookoła zajadają pyszności
i taka dobra czekolada jest w domu Hehe stwierdziłam, że jak będę siedzieć w domu to na pewno ją zjem więc wyciągam TŻa na spacer Pogoda u mnie piękna więc trzeba korzystać
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
a ja odwiedziłam dzis popoludniu mame i skusilam sie na jej obiadek, niestety niezgodny z dietke niełączenia.... Trudno...
Tak dawno nie miałam w ustach nic słodkiego, marzy mi sie czekoladka, mam chyba dzisiaj jakis kryzys. Zmykam zrobic herbatkę a potem koniecznie pójde pobiegac Pozdrawiam was wszystkie i witam nowe kolezanki
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
dostałam okres i mam taka cholerna ochote na czekolade,że aż mnie nosi.!
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Niedawno wróciłam z rowerku.
Jestem z siebie dumna; jeździłam 2h i 40min! Pózniej zrobiłam 15 minut brzuchów. Idę pod prysznic... poszyjewchmurach - zrób sobie kakao
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie posiadam kakaa w domu niestety... -.- trudno,wytrzymam. ;P
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze w lodówce mam galaretkę i ja mama ochotę na coś słodkiego albo czuję, że zbliża się napad obżarstwa to wtedy sięgam po galaretkę, po której jestem strasznie syta.
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj dla odmiany pograłam w siatkówkę.
i oczywiście mycie okien też można zaliczyć do jakiegoś wysiłku. z tą dietką to jeszcze troszkę ciężko mi idzie ale daję radę ![]()
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
jestem zła.... sporo załatwiania ze slubem, siedzielismy dzis u ksiedza i spisywalismy protokół, dopiero teraz wróciłam do domku i juz niestety nici z biegania
a aż mnie noszi.... i cos sie chmurzy...Dietkowo za to OK, poza tym łączonym obiadem:P Za to jutro po pracy planuję rower
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
A jesteśmy zaproszone
odrobina nagięcia zasad nie przekreśla całego trudu więc nie jest źle. A jak dziś masz tyle energii w sobie to jutro będzie eksplozja i zapewne dodatkowa porcja wysiłku
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Hejo dziewczynki
![]() Sirpa jeżeli masz naczynkową cerę to żaden krem Ci nie pomoże tych wyraźnych już naczynek zlikwidować-to bujda na resorach.wiem, bo sama mam naczynkową cerę i zbieram pieniążki na laserowe ich zamknięcie to jest chyba jedyna skuteczna metoda, oczywiście można się wspomgać kremami, zwłaszcza, ze zwykle mają zielonkawy kolor, a co za tym idzie kryją- z wszystkich ktore wyprobowalam na naczynka(a bylo ich sporo) polecam Ci Eucerin albo z La Roche Posay Rosaliac XL. Natomiast nie polecam Iwostinu i tego typu- pic na wodę jak to mówię, chociaż fakt faktem trochę kryje.![]() Dzindzej tez kocham galaretki, warto wlasnie mieć jakiś zamiennik, żeby ochotę opanować kiedy się zbliza... U mnie dzisiaj było całkiem dobrze dietowo, chociaż mam nadzieję, ze kazdego dnia będzie jeszcze lepiej.
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
sirpa u Ciebie lista prawie jak u mnie(chodzi mi o ten cellulit,naczynka,rozstęp y itd).Jako naczynkowiec(i w dodatku uświadomiony-nie ma jak wizaż) to polecam macerat z kasztanowca(dostępny na mazidłach), chwalona jest też kocanka(ale tu jestem w fazie testów).Ale musisz wiedzieć,że naczynek Ci to nie zamknie,co najwyżej zapobiegnie nowym i zmniejszy rumień(jeśli go masz).Generalnie ważne jest używanie kremu z filtrem na dzień(ja używam tylko ja są upały,albo spędzam sporo czasu na dworze,ale powinno się codziennie).U mnie jest to iwostin capillin spf20,mały faktor(nawet spf 50 by nie zaszkodziło),wiem,ale w sumie myślę że na codzień wystarczy,zresztą sama dermatolog mi go poleciła,poza tym ja akurat mam ciemną karnację.No i jako filtr u mnie jest niezły,przynajmniej mnie nie podrażnia.Wada jest taka,że niektórych woda z iwostinu uczula więc dobrze zdobyć próbkę.Poza tym iwostin potrafi też zapchać(ale chyba nie mnie)Jeśli Cię stać to wiele osób poleca filtry Avene,LRP,Biodermy.Podobn o dobre,na razie nie miałam więc się nie wypowiem.W tej kwestii trzeba potestować i znaleźć swój.
Po drugie ważny jest styl życia,czyli lista czego robić nie wolno: opalanie,solarium,gorące kąpiele,ostre przyprawy(które niestety lubię),itd. Jak masz jakieś pytania pisz,postaram się pomóc,choć specjalistką nie jestem. Co do późnego spania,to ja wcale nie śpię tak długo,tylko chodzę spać gdzieś w granicach 2-4 w nocy,więc w sumie się wyrównuję.Muszę przestawić czas,ale jakoś marnie mi idzie. W kwestii odchudzania to pojeździłam dziś sobie na rowerku trochę Niestety nie wytrzymałam i zjadłam dziś dwa ciastka.No niestety.Nic nie poradzę,uwielbiam słodycze.Jak ktoś ma sposób żebym przestała je lubić to chętnie go poznam .
Edytowane przez katty86 Czas edycji: 2009-07-22 o 23:36 |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
z miłą chęcią się dołączę. ważę 64 kg przy wzroście 1.65 . myślę że idealną wagą byłoby 55 kg. na razie stosuje MŻ i dużo ćwiczeń i aerobów.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Witam!Ja już wstałam!Mały mnie zbudził o 6! Teraz sobie smacznie śpi a ja wcinam śniadanie. Zrobiłam sobie dzisiaj sałatkę: pomidor1/2, 3 liście sałaty lodowej, ćwiartka papryki czerwonej i to co zostało z wczoraj z duszonego dorsza na obiad. Wszystko polałam oliwą z oliwek i doprawiłam. Jest pyszne. Zrobiłam już 10 brzuszków. Pa pozdrawiam. Ja na szczęście nie mam ochoty na słodkie. Ale mam fajny przepis na ciasteczka owsiane. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkich
wczoraj byłam trochę zabiegana, nawet nie miałam czasu włączyć komputera było dużo ćwiczeń (15km na rowerku stacjonarnym, 20 min orbitreka, 2,5km biegania.. właśnie. od jakiegoś czasu nie daje rady przebiec więcej i wkurza mnie to, ale coż.. będę biegać dalej), z dietą ok. Staram się nie liczyć obsesyjnie kalorii, ale na oko wychodzi 1500, czasem mniej. Dziś w planie rower, sprzątanie.. (i samochód, bo uczę się jeździć
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Neffik tez się uczę kierować
szkoda, ze jakoś nie mogę się wdrożyć w bieganie. może dziś się zmobilizuję. ale i tak mam sporo latania, bo zajmuję się dziewczynką przez wakacje, a ona ciągle biega- to ja za nią![]() Ukla zrobilaś mi smaka tą sałatką bardzo lubię takie mixy warzywne. a ja dzisiaj na sniadanko zjadlam serek homo nat. i myslę co dalej.Moniska miło poznać ![]() Katty bardzo fajnie to rozpisałaś. całkowicie się zgadzam. a co do filtrow to mi dermatolog poleciła 40 Biodermy bardzo fajna bo nie zatyka porów- chociaż czuję się blada![]() a na wadze ciągle 55,9 a to feler. chciałabym już 51- niedawno tyle, wazylam to zlapało mnie jojo i jak tu walczyć skoro jojo mnie dopada i przydusza hehe.
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie odchudzające się,właśnie wstałam.
Teraz idę się szykować,śniadanko i po rower
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczęta
![]() co fever czujesz się blada? a może jesteś blada, bo ja to napewno mam jasną karnacje
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkich
coś długo dzisiaj spałam i nie mogłam wygrzebać się z łóżka więc dzisiaj odpuszczę sobie drugie śniadanie, chociaż miałam jeść cztery posiłki dziennie
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj był 7 dzień a6w. Wiem, że to dopiero początek, ale i tak jest ciężko, a będzie jeszcze gorzej
, ale jestem gotowa na ciężko pracę, żeby schudnąć .Dzisiaj będę jeździć rowerkiem o ile nie będzie padać. Bo z tą pogodą to ostatnio różnie bywa. Znowu na śniadanko jadłam swoje musli. Na obiadek przygotuję sobie pierś i sałatkę.
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
hej
mam 168 cm wzrostu i waze 60 kg ;/ chce schudnac do konca wakacji ile tylko mozna ;p macie jakies propozycje? wskazowki?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
dieta i ćwiczenia?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

.
.

a przecież nie przestanę się z ludźmi spotykać 

. Nie wiem czy powinnam, bo zawierają dużo cukru.

, ale jestem gotowa na ciężko pracę, żeby schudnąć