|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::LANCOME Estee Bobbi Sephora + drobiazgi + perfumy
w watku nic nie widze...moze masz cos poza??
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Mam róż Lancome Blush Subtil w wersji Coral Marvel - taki jak tu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1239027708 tylko mój jest nowy, nieużywany. Więc może jakby Ci się spodobał, znalazłabym coś jeszcze u Ciebie. |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W czym są próbki (firmowe, jesli robione to czy w opakowaniach po innych czy nowe?) Poza tym też uważam, że boska jest ta torebka!
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do próbek myslę, że tak, a już nic więcej nie widzisz? Moim zdaniem to zdjęcie dość dobrze oddaje kolor - to jest taki koralowy + różowy. Tak jak mówię, róż jest nieużywany i nietestowany więc nie wiem, jakie daje kolory na twarzy. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, to jak bys widziala wymiane??
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno chcę tę paletkę maca, z tym że sama paletka za róż to chyba za mało nie?
a jeszcze chciałaś ten liner prawda? Czy masz coś ewentualnie poza wątkiem, czy miałabym szukac tylko w wątku? |
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
mi zalezy na tych dwoch rzeczach..popatrz w watku moze cos ci wpadnie w oko ...janie to poza watkiem sie popatrzy...
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ EUCERIN - ANTI-REDNESS NEUTRALISING DAY FLUID SPF 15 - KREM NA ZACZERWIENIENIA - UZYTY 2 RAZY jaki to jest kolor: MAC - CREMESHEEN - CREME D'NUDE - POMADKA - UZYTA 3 RAZY co to jest ![]() MATRIX - BIOLAGE - GELEE FIRM CONTROL - 400 ML - NOWY |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pomadka maca to typowy kolo nude...i ja moge oddac... matrix to nie mam pojecia co to jest szczerze powiem bo nigdy nie uzywalam...takze jest nowe... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, w sumie to najbardziej mi zależalo na tym kremie, ale skoro nie chcesz oddać, rozumiem.
Wiesz, ten róż i liner też tanie nie były
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pomadka cie nie interesuje??moz maska biothemu??z serii biopur??cie zainteresuje...?? |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Nad pomadką musiałabym jeszcze pomyśleć, bo nie używam ich dużo i nie wiem, czy potrzebuję kolejnej.
Maseczek z kolei też mam sporo. a masz coś jeszcze poza wątkiem? |
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
a czego szukasz??
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam w pierwszym poście
![]() Z rzeczy, których na pewno potrzebuję to szampony. Może coś fajnego do demakijażu oczu. Jakiś tonik na bazie alkoholu na pryszcze ![]() Raczej pielęgnacja niz kolorówka. |
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tonik na bazie alkoholu to mam cliniqua 2 on jest z alkoholem... a szampon to mam z herbal essences do zniszczonych i suchych wlosow o zapachu kokosa odzywka+ szampon po 75 ml....uzyte raz... do demakijazu buzi mam kanebo w watku... |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, widziałam ten tonik, no ale to końcówka. Kanebo też jest używane.
Pojemności tych herbal też są małe - więc nie chciałabym się aż tak rozmieniać na drobne. Zależałoby mi na czymś nowym, albo bardzo niewiele używanym. |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
toniku nie ma malo zostalo ponad 70 % wiec to duzo...kkanebo zostalo ponad 80 %...nie wiem wiecej nie mam rzeczy...
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
I tak nie smiałabym po nia sięgać za te rzeczy, bo wydaje sie super i cieszy się zainteresowaniem.
Masz tam jeszcze trochę fajnych rzeczy... Może, gdyby mi wyszła jakaś straszna suma za wysyłkę tej flachy, to się uśmiechnę jeszcze o jakąs próbkę (ale muszę zrobić przegląd kolekcji, czego tam brakuje)? Tymczasem dowiem się, ile owa przessyłka wyniesie i czy poczta ma jakiś patent na bezpieczne przesłanie płynu w takiej butelce (bo ona jest taka miękka i właśnie zczęłam się obawiać, że jak włożę tylko w bąbelki, a w tym urzedzie przywalą to jakąs paką z ksiązkami czy czymś takim, to pęknie i będzie bajzel...). I odezwe się, gdy będe to wiedziała!
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A za tą drugą rzecz nic nie znajdziesz? |
||
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Raczej nie. Zwłaszcza, że miałam już nie zbierac próbek. Ale Demeter kusi... A pozostałe Twoje, które mi się podobają, już mam.
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, wiec czekam
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam je z wymianek perfumkowych, ale podejrzewam, że są robione w świeżych probówkach, a nie po czymś
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Sprawdzilam, jak wysłać tę butlę pocztą - podobno można tylko paczką, a koszt to ok 11-15 zł - sporo ;/ Zaskoczyło mnie to, bo zamawiając ze sklepów czasem tyle się płaci za wysyłkę znacznie większej i cięższej paki.
Czy mogłabym w związku z tym uśmiechnąć się o próbki pozostałych Demeterek? Gdyby się okazalo, że jednak udało mi się to wysłać taniej - to oczywiście z czegoś zrezygnuję. Jutro nie będzie mnie w domuu, tak, że w razie czego odezwę się dopiero ok. piątku po południu! < Przepraszam za te utrudnienia...
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no to masz dziwną pocztę.
Zaglądnij sobie na regulamin poczty. Przesyłka może zostać nadana jako list jeżeli wszystkie wymiary nie przekraczają 90 cm, a waga chyba 2kg. I może to być pudełko, nie raz tak wysyłałam No i wtedy nie płacisz 15, a koło 8. Zresztą nawet za paczkę ekonomiczną do 1 kg chyba wychodzi ok 9 zeta a nie 15. |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To będe próbować! Na pewno dam Ci znac, co z tego wyszło. Bo tamta wycena mnie kompletnie z tropu zbiła. Butla ma 400 ml, robiłam większe zamówienia płacąc ok 15 zł za pobraniem ;/ Już pomyślałam, że może PP wprowadziła jakieś nowe cenniki (Mam nadzieję, że właśnie nie!) ^Nie chcę, żebys myslała, że chcę Cię wykorzystać, czy coś - po prostu zaskoczyło mnie (niemile), co mi na poczcie powiedziano.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to raczej kobieta na poczcie stwierdziła, że nowe jej nie obowiązuje
![]() Znajdź sobie na sieci regulamin, tam jest wszystko wyszczególnione - włącznie z wymiarami i cenami. I wtedy po prostu nalezy takiej kobiecie powiedzieć, że zgodnie z regulaminem PP itp, itd. Powodzenia
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
podjelas jakas decyzje zwiazana z nasza ewentualna wymiana?? pozdrawiam |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście jeżeli w międzyczasie coś wymienisz, nie ma sprawy. Zresztą w sumie nie powinnam brać kolejnych cieni tylko powinnam się skupić na pielęgnacji. Sorry za zamieszanie |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.