|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spałam z bratem...
Tez miałam kiedyś okazję poznac rodzeństwo , które ze sobą sypia...ot taka patologia.
Swoją drogą niezła ściema z tego wątku
Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-10-19 o 15:14 |
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Prowokacja;>
Co do mówienia ' brat cioteczny' i 'kuzyn', to ja mówię 'brat cioteczny' na synów rodzeństwa moich rodziców- bo oni są naprawdę mi bliscy. Natomiast 'kuzyn' na jakieś dalsze osoby, spokrewnione ze mną, jak to mój dziadek mówi 'rodzina jak piąta woda po kisielu'. A z jednym takim kuzynem, właśnie jak ta piąta woda, jestem od prawie roku. I nikt na nas krzywo nie patrzy, ale myśle, że gdybym była np. z takim bliskim bratem ciotecznym, to jednak nikt by tego nie akceptował ... Z tego co mi wiadomo- kościół akceptuje związki z kuzynostwem.
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
No tak te slowa otwieraja kazde ... drzwi
.A zabezpieczylas sie chociaz? Mam wrazenie ze sama siebie oszukujesz ze wszystko jest OK, a kuzyn po prostu cie wykorzystal. Skoro wszystko jest takie normalne i w porzo - to po co zakladac watek? |
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Spałam z bratem...
Cytat:
![]() Ludzie, gdyby każda wizażanka jak się z kims prześpi zakładała o tym wątek... to po prostu sobie tego nie wyobrażam. Ja mam pomysł na dramatyczny tytuł (można skorzystac jakby co): Przespałam się z własnym... (A w wątku dopiszemy ... mężem)
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-10-19 o 15:59 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
czemu okropna.
masz bujną wyobraźnię i wielkie chęci na sex. być może to twoja wyobraźnia,jeśli tak gratuluję pomysłowości,jeśli to prawda-gratuluje odwagi. nie wiem,czego od nas oczekujesz,czy aprobaty,czy nagany. ja nie udziele ci ani tego,ani tego,a to co myślę zostawię dla siebie |
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Siedzi jakaś małolata i wymyśla dziwne historie. Marna prowokacja.
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
po samym tytule można się domyśleć,że to prowokacja.... jakos tak brzmi "bajkowo".....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Prowokacja jak nie wiem
pozatym dlaczego w watku piszesz ze masz 18 a w profilu jest 21?
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie fajnie, mam nadzieje że było miło, ale to KUZYN nie BRAT i mam wrażenie że w temacie to celowa pomyłka żeby większe zainteresowanie wzbudzić.
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
...a dla ewentualnego dziecka proponuje imiona:
syn - Skandal córka - Prowokacja ![]() (spodobał mi się pomysł pani Chylińskiej z ddtvn :p )
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
Co jeszcze wymyslisz autorko wątku.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa... za miesiąc założy watek o tym, ze jest w ciaży, za dwa o tym, ze rodzina nie zgadza sie na ich związek, za 10 o tym, że jej syn jest dziwnie podobny do jej ojca a za7 lat o tym, ze wyszło na jaw, że ten jej "kuzyn" jest tak naprawde jej bratem a jej ojciec jest jego ojcem, jego ojciec jest jej ojcem a matka ich obydwojga jest kucharką ich dziadków i o tym wszystkim wie tylko ich babcia, która straciła mowe i odzyska ją na łożu śmierci i opowie im całą historię z ostatnim swoim tchnieniem... ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Dziecko, naczytałaś się opowiadań erotycznych i zachciało ci się własne stworzyć? Daj spokój
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Autorka chciala kontrowersyjny, szokujacy watek zalozyc, ale nie wyszlo, jaka szkoda
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
o bosz... historia jak w Modzie na Sukces
czyli marna
|
|
#76 | ||
|
Konto usunięte
|
Z wikipedii:
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Wątek to marna prowokacja, ale wyjaśnię coś, żeby nie było niedomówień.
Cytat:
Kazirodztwo to obcowanie płciowe z babcią, dziadkiem, wnuczkiem, wnuczką, adoptowanym rodzicem, adoptowanym dzieckiem, bratem lub siostrą. Inna sprawa, że źle to jest widziane od strony moralnej. Jesli chodzi o prawo kościelne to deirdre przytoczyła właściwe cytaty. Kościół zezwala na ślub (a co za tym idzie na stosunki płciowe) między krewnymi spokrewnionymi dopiero w piątym stopniu, czyli np. między mną a wnukiem mojej ciotki (licząc stopnie: ja - moja mama - dziadkowie - moja ciocia - jej syn czy córka - wnuk ciotki = jest 5 kresek = piąty stopień pokrewieństwa). Pokrewieństwo, o którym pisała autorka jest rzeczywiście w IV stopniu. Kościół zezwala jednak w pewnych przypadkach (np. dziecko w drodze ) na ślub osób spokrewnionych w III stopniu. Czyli np. mój z moim wujkiem (ja - mama - dziadkowie - wujek = 3 kreski, 3 stopień). Słyszałam o takim przypadku... [QUOTE=NajwiekszyBladZycia ;14811420] Co do mówienia ' brat cioteczny' i 'kuzyn', to ja mówię 'brat cioteczny' na synów rodzeństwa moich rodziców- bo oni są naprawdę mi bliscy. Natomiast 'kuzyn' na jakieś dalsze osoby, spokrewnione ze mną, jak to mój dziadek mówi 'rodzina jak piąta woda po kisielu'.QUOTE] Ja mam dokładnie tak samo.
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Widać, że to wcale nie jest rzadkie zjawisko (chętka na kuzyna/brata ciotecznego), bo i ja znam taki przypadek
![]() Właśnie, właśnie.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;14814698]Z wikipedii:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE]Oczywiście, że Ci się pomyliło, bo wyraźnie jest napisane, że w linii bocznej małżeństwo jest nieważne od 2 do 4 stopnia (a jak ktoś się uprze to może się starać o dyspensę)
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
ale po co się zastanawiać nad małżeństwem? jak dla mnie dziewczyna się tylko chciała pochwalić że się przespała w końcu z facetem a tu jak widzę dopisywany jest ciąg dalszy (śluby, dzieci itp)
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
A skąd, Amazoniak - dziewczyna chciała zabłysnąć wymyślonym wątkiem
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Ale to wtedy jak są więzy krwi. W przypadku adopcji (pokrewieństwo prawne) jest nieważne w przypadku pokrewieństwa prostego albo bocznego do DRUGIEGO stopnia.
Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-10-19 o 19:47 |
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny, ona napisała do nas po to, żebyśmy jej pomogły i żeby mogła wyrzucić to z siebie a nie po to, żeby usłyszeć od nas słowa krytyki.
Do autorki: Jeśli nie żałujesz to dobrze, gorzej jeśli czułabyś się fatalnie. Spróbuj o tym zapomnieć albo potraktuj to jako coś, co było. Kuzyn jest adoptowany więc jeszcze nie jest tak źle. Ja powiem Ci, że sama miałam przygody z wujkiem. Fakt jest 3 lata starszy ode mnie, rodzina daleka, tylko się całowaliśmy, ale jednak. Nie przejmuj się!
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;14816352]Ale to wtedy jak są więzy krwi. W przypadku adopcji (pokrewieństwo prawne) jest nieważne w przypadku pokrewieństwa prostego albo bocznego do DRUGIEGO stopnia.[/QUOTE]
Ja właśnie miałam na myśli z więzami krwi
|
#85 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Eeee... tam, zaraz okropna. Przecież Ty za niego za mąż możesz wyjść, więc dlaczego okropna?! Nawet lepiej bo majątek w rodzinie zostanie. W bardzo wielu krajach takie małżeństwa są mile widziane.
|
|
#86 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Pomijając to, że to jedna wielka ściema ![]() Zresztą w czym niby ktokolwiek tutaj miałby jej pomóc i jak ? Co jednak ? |
||
|
|
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest się czym chwalić |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
przygoda z wujkiem, nie no fajnie, któraś jeszcze się ujawni?
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
to się dzieje na wizażu.
Akcja: "Prawdziwe oblicze wizażanek" w pełnym rozkwicie
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14816900]No faktycznie
Jest się czym chwalić No wiesz, jeżeli to był Wujek Kazik Mistrz Ciętej Riposty, to należy się rispekt
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

.

czyli marna

Jest się czym chwalić