|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Viktorej odpala
heurek, dzięki. Na pewno coś zrobię z tą górą
.anika7, wypalałam kuleczki, ale, jak już pisałam, kruszyły mi się. Tylko na tym silveksowym drucie się kruszą . Nie wiem dlaczego . I zniechęcona zostawiłam. Spróbuję je jakoś zaokrąglić . A górny element zrobię z innego drutu, inny i z kuleczkami ![]() . No.marta1977, dziękuję .
Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2010-01-29 o 18:51 |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
A mnie się bardzo podoba wisior właśnie z takim trochę kanciastym zawijasem i z tą krawatką - jest piękny. No może tylko trochę wygładziłabym te końce (żeby ewentualnie nie zahaczały) ale na pewno jak się nosi, to nie widać takich szczegółów.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Zahipnotyzowała mnie technika, więc poczytałam i... proszę. Jesteś dla mnie przykładem, że jak się chce - to można! Osobiście martwię się tymi stratami materiału, więc podziwiam podejście "machnęłam ręką na kolczyki, które pękły".
Prace super! |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja przybiegłam z radością myśląc, że nowe ACuda powstały
Wisior jest fajny, a może spróbujesz wywijaski zrobić do zewnątrz? Ja takie wolę, chociaż one lepiej prezentują się u dołu kolczyków
Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-01-30 o 10:03 |
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Wirella, dziękuję ślicznie
. Cieszę, się, że komuś przypadł do gustu ![]() .lunamin, dziękuję . Mi też jest szkoda materiału, ale nie ma jak. Muszą być braki i nie zostało mi nic innego, jak się z tym pogodzić ![]() .sunnyskies, dzięki . AC miało być, i owszem, ale po wypaleniu jest w 3 częściach ![]() .dagus_gd, dzięki .A teraz Fire in my tears podejście drugie. Ciekawe do ilu dociągnę . Tym razem nie wiem, czy nie przesadziłam i nie zamotałam za bardzo. I dodałam perełkę, tak trochę dla kontrastu i trochę dla zakrycia niedociągnięć ![]() .
Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2010-01-30 o 11:50 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
i znowu pierwsza w ocenianiu Twojego wisiora
![]() Lepiej jest
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Też pięknie, ale poprzednia wersja bardziej mi się jednak podobała - teraz ten cudny kamień nie jest tak wyeksponowany.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
o, jaki ladny wisior
coraz lepiej wyplatasz ![]() wrapowiczki zdominowaly wizaz
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz wisior wygląda zupełnie inaczej
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie o wiele ładniej i perełka idealnie pasuje. Piękny wisior.
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
cudnie teraz wygląda, to ten mój co go zamierzam wrzucić jest w porównaniu z Twoim jakąś chińszczyzną i to w dodatku posrebrzaną
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Victorey kupiłam dremela ale tego w "ołówku" bo jak pojechałam do tamtego sklepu to najpierw pan mnie wyprosił bo jeszcze nie otworzył choć drzwi do sklepu były otwarte, a jak weszłam za 10 min to mi powiedział, że chłopaki z obsługi jeszcze nie dojechali i nie pokaże... jak chciał tak robić interesy to niech tak dalej robi ja do tego sklepu już nie wróciłam w castoramie widziałam tamten i się zdecydowałam (oczywiście zakupiłam przez internet bo z kurierem wyszło taniej niż na miejscu) i obecnie sie z nim oswajam
i trenuję a od tego większego w sumie różni się możliwościami końcówkami i mniejszym pojemnikiem ale moc ma tą samą, więc wrazie gdybym zachorowała na ac to też się nada, a w ostateczności mam kuchenkę gazową:Pco do wisiora to bardziej podoba mi się druga wersja jest taka na bogato kolczyki z koralem też śliczne
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Po mojemu teraz jest dużo lepiej
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
kasia_kati, dziękuję
![]() Wirella, dziękuję i przepraszam ![]() .Rhogata, dziękuję ![]() ak_pinki, dziękuję ![]() Nadia777, dziękuję ![]() marta1977, dziękuję . Widziałam tę twoją chińszczyznę ![]() .lwica83, dziękuję . Super, że kupiłaś dremelka. Na pewno będziesz zadowolona. No i zabieraj się za AC .heurek, dziękuję ![]() A wczoraj zrobiłam dwie nowe rzeczy. 1. Violet evening - miały być i kolczyki, ale pomyślałam, że najpierw wam pokażę wisiorek, bo nie wiem, czy jest sens robić dalej. Niby bazy już przygotowane do owijania, ale bez waszego 'błogosławieństwa' nie zabiorę się za nie ![]() . Ametyst.2. A touch of autumn - za nic w świecie nie mogłam ich ułożyć do zdjęcia |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Ty na nic nie czekaj, tylko bierz się za te kolczyki. Wisior jest świetny
. Kolczyki z jaspisem - śliczne
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma za co, ja się nie gniewam, a wisiorek śliczny - nie wiem, skąd w ogóle Twoje wątpliwości ???
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O mamuniu wrapy, AC a ja taka zwyklaczkowa zostaję zero rozwoju.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
masz błogosławieństwo
wisior śliczny, czekam na kolczyki |
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
wow - no już właściwie było z moją szczęką ok i nieopatrznie znów tu weszłam
śliczny ten wisior - szczególnie druga wersja tak z wyczuciem dodałaś elementy ![]() tez z ametystowymi brioletkami też fantastyczny kolczyki z jaspisem - super! fantastycznie i tyle
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
uuuuuu laaaaaa laaaaa jaki piękny wisior
a kolczyki może lepiej by ci się fotografowało jak wiszą lepiej by ci się układały podsumowywując ostatni wrzucik
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo się cieszę, że nadal wrapujesz
śliczny wisiorek, a te listeczki w kolcach takie subtelne, równoważą całą kompozycję. Dla mnie- bomba
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wszystko mi sie podoba, aż mnie reka swędzi by pobawić sie w srebrze, ale jeszcze nie teraz, muszę poczekać na przypływ gotówki- który jak narazie się nie zapowiada. teraz poproszę jeszcze kolczyczki do kompletu z wisioreczkiem
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Victorej wisior z ametystem świetny... zastanawiam się tylko czy w dolnym wywijasie nie wykruszyła Ci sie kulka ... a tak to bez zastrzeżeń
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia777, dziękuję
![]() Wirella, dziękuję . A u mnie krucho w wiarę w siebie. Rzadko udaje mi się zrobić coś porządnie (przynajmniej ja nie widzę "porządności" ) , więc czasami wolę się upewnić, że to, co robię, ma sens .iwogg, dziękuję . Zwyklaczki, ale JAKIE!kasia_kati, dziękuję . No to jestem błogosławiona !Killa Ree, dziękuję .ak_pinki, dziękuję . Też myślałam o wiszącym wariancie, ale nie znalazłam nic, co by się nadało .heurek, dziękuję . Tak łatwo się nie poddam .marta1977, dziękuję . Życzę ci szybkiej kaski i do dzieła ![]() .lwica83, dziękuję . Tak, kulka to niewypał . To w sumie żadna kulka. Najlepsze jest to, że w ogóle nie mam pojęcia, czemu ja u licha tego nie zmieniłam ?Nawet nie macie pojęcia, ile znaczą dla mnie wasze słowa. Dostałam takiego speeda, że już zasiadam do kolczyków .
Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2010-01-31 o 17:06 |
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Wsior z ametystem śliczny
Co do jaspisów to bardzo fajny pomysł. Próbowałam zrobić takie listki ale drucik mi się plątał, nie mam cierpliwości do wrappowania więc podziwiam!
|
|
|
|
|
#87 |
|
www.dulcedo.pl
|
Podoba mi się ten wisior jest równiutki i schludny tylko czemu coś mu z boku wystaje, mnie to nieco drazni poza tym jest ok. Kolczyki wyszły na zdjęciu bałaganiarsko musisz powalczyc nad ekspozycją.
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Viktorej - te dwa ostatnie wisiorki są naprawdę świetne
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
sunnyskies, dzięki
lubomirka, dzięki ![]() . monka1123, dzięki No i wrzucam kolczyki do wisiorka. Oczywiście wyszło to, czego się obawiałam, czyli coś innego . Nie walczyłam nawet za bardzo, żeby uzyskać dokładną kopię wisiorka. Przecież to nie musi być komplet ![]() .Edit: Powiedzcie mi jaką konsystencję ma pasta polerska? Myślałam, że pasta to pasta, a moja jest jak kreda .
Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2010-02-01 o 23:20 |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Znowu jestem pierwsza,bardzo fajnie wyszły i mogłaś zrobić zdjęcie razem z wisiorem. Pasta jest taka twarda, ja zawsze ją sobie lekko podgrzewam nad płomieniem,żeby się lekko stopiła.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

.
. Nie wiem dlaczego
. I zniechęcona zostawiłam. Spróbuję je jakoś zaokrąglić 
. No.

.