|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: problemy z kompletowaniem zestawow. :)
dziekuje wszystki
wkoncu udalo mi sie ubrac cos w czym wygladam dobrze
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
również nie chcę zakładać nowego wątku i zaśmiecać forum niepotrzebnie,więc napiszę tutaj.. jeżli mozna?
![]() kupiłam ostatnio czarną mini,zwykłą bez żadnych kieszeni,guzików,zamków,t aka prosta zwykła. I moje pytanie,co mogę do niej zakładać na imprezę,a jak skomponować z nią styl tzw. "u cioci na imieninach" ? Wiem,ze pytanie moze banalne dla niektórych z Was,ale ja niestety uczę się dopiero tworzenia zestawów
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zależności od kolorów ciuchów kolorowe rajtki, ale też czarne. Pobaw sie swoją szafą .
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
myślałam o jakimś topie czerwonym włozonym do tej kiecki i na to gruby pas w talii,to tego zwykłe rajstopki i jakies buty na obcasie czarne ?
to tak bardziej imprezowo.. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy pasują do takiej spódnicy balerinki ? Bo ja na obcacach nie chodze. |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
wątek super
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
dla mnie średnio
|
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej do takiej spódniczki najlepiej pasuje dopasowany czarny top. Wygląda to a jak się dobrze dobierze kolor to całość wygląda jak mała czarna. Też mam takie czarne, krótkie spódniczki i są super. Oczywiście do takiej spódniczki dobrze wygląda jakiś biały dopasowany topik, bluzka albo sweterek, bo ogólnie połączenie czerni i bieli prawie zawsze świetnie wygląda.
|
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
POWODZENIA ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
IMPREZA: szpilki czarne jakies ale nie czuby, bolerko tzw rekawy , kolor dowolny ale nie za jasny (np:fioletowy)i zwykly t-shirt kolor np bialy z jakims dyskretnym napisem. jakies np siwo-czarne bransoletki i subtelny wisiorek. Kolorowe rajstopy ale kolor z umiarem (nie zolte np.) DO "CIOCI NA IMIENINY": napewno nie koszula, bedziesz wygladac jak kelnerka moim zdaniem. Czarne rajstopy i te same szpilki co na impreze. Co do gory: bluzeczke z rekawem 3/4 koloru bialego z dekoltem w ksztalcie "V" . Jakis wisiorek, ale subtelny, bez dodatkowych broszek czy czegos. Jak chcesz cos na reke to najzwyklejsza srebrna bransoletka wystarczy.
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
cos nam watek umarl. Juz wszystkie ubieraja sie idealnie i nie maja zadnych problemow?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.