|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemowlęce, markowe 3- 12 m-cy, chłopak
Kurczę chyba jednak nie oddam tej torby za te rzeczy;-((((
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebka, bluzka House XS, koszula Reserved
hej, znajdziesz u mnei coś za te buty:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1270413194 |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
jaka jest dł. rączki tej kobaltowej torby?
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Dokładka:
1. Okulary ze szkłami antyrefleksowymi, do pracy przy komputerze, Gianfranco Ferre - oryginalne (kupione w salonie optycznym za ok. 600 zł), tylko za coś ekstra-np flakon perfum, Flowerbomb, Chanel. Założyłam je kilka (myślę, że ze 3) razy, nie są zniszczone, ani porysowane, wystarczy je przetrzeć szmatką. Dodaję do nich oryginalne opakowanie! Będę wyjątkowo wybredna z uwagi na ich wartość! 2. Baza rozświetlająca Sephora, 15 ml, raz użyłam, przewalała się w szufladzie, więc opakowanko jest odrobinkę porysowane. 3. Podkład EDM, Perfect, formuła Intensive, 5,5 g, zużycie ok 1 g. W środku nieco rozsypany. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obuwniczy wątek Evitanny - 38-39, skóra, nowe
wstępnie mi pasuje, chodzi Ci o płaszczyk i o czarną bluzkę?
dasz radę zrobić zdjęcie na nożce? jaką ma długość wkładka? i ile ma obcas? ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- kurcze średnio pasuje mi dorzucenie torby bo ona była droga, ewentualnie mogę dać torbę i którąś bluzkę lub dwie bluzki i coś jeszcze mogłabyś sobie wybrać:P ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- podam Ci jutro rano wymiarki spódniczki bo jestem już w łóżku:P zastanów się, co chesz i daj jutro rano znać a ja podam CI wymiarki
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebka, bluzka House XS, koszula Reserved w zamian za kosmetyki
spódniczka w pasie ma 30 cm (sporo się rozciąga gdzies do 42, bo u góry jest wszysty taki właśnie rozciągliwy materiał)
|
|
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
hej i co z nasza wymianka?
sweterek za nietoperza? |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
gdybyś to zeszyła, co nie wydaje mi się trudne to myślę, że torba wiele wytrzyma.
szmizjerka akurat omawiam na innym portalu i raczej zostanie wymianiona, nic innego jeszcze nie widzisz? |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
dostanę odp na temat tej torby?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać, że mam taką samą czrną torebkę w której chodzę prawie codziennie od zeszłych wakacji i się nic nie dzieje a ta już od nowości miała lekko naderwane ramie
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
mi chodzi o dł. raczki tej kobaltowej torby
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tsak pasuje, tylko bluzeczka z cekinami jest w stanie dobrym bo brakuje chyba dwoch czy jednego cekina widac to na zdj i jest troszeczke zmechacona ale nie rzuca sie to w oczy, bylo to napisane w poprzednim watku ale tutaj jeszcze nie uzupelnilam dlatego pisze
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale ktora bokserke? jaki kolor rozowa w czarne paski?
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- którą bokserkę chcesz do pasiaka? ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- to jest bialo niebieska ![]() zastanów się jeswzcze co chcesz i daj znać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Październik