|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 25 dni bez wyciskania!
Coś się chyba powoli dzieje, bo mam wrażenie, jakby skóra nieco mniej się przetłuszczała. Poza tym mam dużo mniej krostek (tych malutkich, widocznych pod światło) na policzkach, trochę kaszki na czole (do tej pory miałam z gruntu gładkie), no i niestety głębokie gule
Liczę na to, że to przejściowe.
|
|
|
|
#62 |
|
Mother of Cat
|
a ja sobie wczoraj zrobiłam peeling enzymatyczny, położyłam serum błyskawiczne i maseczkę z MarionSpa z alg, 'GŁĘBOKIE NAWILŻENIE'.
Buźka mnie piekła ![]() I jakoś poprawy nie widać, poza tym, że skóra troszkę bardziej miękka. Poza tym mam @ i umieram. Ale twarzyczki nie tykam. 3 dzień czas zacząć!
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio nawet 1 dnia nie moge wytrzymac bez wyciskania
przeciez to straszne..
|
|
|
|
#64 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
Ale u mnie marzenie o gładkiej, pięknej cerze jest silniejsze ![]() Nigdy nie wytrzymałam tak długo. Zawsze coś wyciskałam... codziennie. Teraz mam pełno blizn i przebarwień
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Drugi dzień zaczęty
powiem Wam, że od kiedy w piątek wycisnęłam, a raczej rozdrapalam i rozpaprałam (fuuu jak to brzmi) okropną, twardę gulę na brodzie mam mega motywację. Najadłam się strachu i sama się nakręciłam, że wda mi się jakieś zakażenie itd ale naszczescie juz przysycha i nie bolu, choć wyglada obrzydliwie. Nigdy więcej czegos takiego
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mam @ i nawet teraz wyskakują mi krostki, w trakcie, a nie przed...
3/25 |
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
3 dzień.
pryszcza przy nosie prawie już nie ma. Na czole (z przedwczoraj) już malutki. trzymam się dalej
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
3 dzien
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
o dziwo.. nic nowego się nie pojawiło dziś.. a tych starszych nie ruszam
3 dzień.
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
jest dobrze, mogę powiedzieć że nawet bardzo dobrze
byle to nie cisza przed burzą
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obecnie mam tylko jedno coś, które mogłabym wycisnąć (reszta same przebarwienia i blizny
). Korzystając z tego ,że jest niedziela i do południa nie trzeba mieć makijażu nałożyłam na buźkę babydream i odpoczywam.
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
2/25
![]() Ten paskud na brodzie, co go nie chciałam ruszać, wygląda jakbym go wycisnęła No bo najpierw zrobił się z niego strupek, a podczas mycia strupek się trochę rozbabrał i efekt jest taki, że chciałam dobrze, zasuszałam, a i tak mam strupka na froncie. Ale i tak nie wyciskam
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha, ja obecnie nie mam nic do wyciśnięcia
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
dzis moja buzka nawet dobrze wyglada :P
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
a jaką maseczkę z glinką?? z takimi jeszcze nie eksperymentowałam chyba
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest fajowa
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki! Muszę na nią zapolować
tylko ciekawe czy ją gdzieś u mnie dostanę, bo nie przypominam sobie żebym taką gdzieś spotkała...
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Już 3 dzień
![]() Może z wami w końcu uda mi się nie wyciskać ;D
|
#82 |
|
Mother of Cat
|
mi się udaje
![]() Marzenie o równym kolorze cery jest silniejsze niż wszystko inne. Chcę w końcu móc iść na basen i nie martwić się brakiem makijażu/okropnymi bliznami i przebarwieniami...
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
już trzeci dzień daje rade nie wyciskać
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
trzeci dzien bez lapek przy buzi, juuuuhuuuu
az sama sobie pogratulowalam![]() i jak nie wyciskam to rzeczywiscie moja cera o wiele lepiej wyglada... |
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
to naprawdę poprawia stan buzi? omg omg omg przyjmijcie mnie
btw wiem że nie ten wątek ale to niejako podobne bo szukam jakiegoś punktowego specyfiku na owe krostki czego używacie i ile się goi nasz nieprzyjaciel? pzdr
- Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni. Edytowane przez diabolic Czas edycji: 2010-04-11 o 18:35 |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do Was
![]() Mam problem z wyciskaniem. Strasznie drażnią mnie te takie z białymi łebkami, tak mnie korci żeby wycisnąć no i nie powstrzymuję się. Kiedyś nie wyciskałam 3 dni, było dobrze dopóki nie wyskoczyło kolejne ![]() Także od teraz nie cisnę!
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane, 3 dzień bez wyciskania!
jestem z siebie zadowolona, bo korrrrci mnie niesamowicie, ale sie nie dam, mimo, że są dwa takie małe łebki, które mnie denerwują, ale patrze na nie w lustrze i mówię stanowczo "nie". A najlepiej to faktycznie jest unikać*luster, w pokoju schowałam, w przedpokoju jest bardzo słabo oświetlone, a ponadto tam jest ruch natomiast w łazience spędza minimum czasu, podczas mycia rąk patrzę do umywalki no i jakoś daję radę Najgorsze są wieczory i pora kąpieli, z resztą pewnie macie podobne odczucia. A moja buzia dużo lepiej wygląda gdy jej nie męczę i rano wstaję bez czerwonych śladów i plam po wieczornej masakrze oby tak dalej, wiecie co... CZUJĘ, ŻE DAM RADĘ!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Mnie strasznie zachęciło to, że właśnie nie mam tych czerwonych śladów. A te strasznie trudno było zamaskować. Skóra nie jest podrażniona, a taka uspokojona. Są niedoskonałości, owszem, ale mam poczucie takiej równowagi. Że nic nie cisnę, nie podrażniam skóry i sama sobie krzywdy nie robię już.
Wierzcie mi - wiele lepiej wygląda ładnie zamaskowana wypukłość, niż czerwony, podrażniony placek. Jestem zadowolona. Mimo, że jeden gość szczególnie prosi się o męczenie go. Ale niiieeee.Teraz kupiłam żel Johnsona 3w1, stosuję rano i wieczorem. (ew. w środku dnia, jak zmywam lekki makijaż) Na wieczór olej rycynowy na twarz i punktowo Alantan w zasypce, który łagodzi wszelkie zaczerwienienia, zmiany skórne, a rano, pod lekki make up (puder sypki mineralny [raczej pseudomineralny ] z Avonu i punktowo korektor antybakteryjny) krem Bambino. Zero przesuszaczy. Juz raz doprowadziłam się do stanu takiego, że używałam Brevoxylu i 0 nawilżaczy. ![]() Liczę na poprawę cery. Tak bym chciała mieć gładką buzię, jednolity kolor...
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze...;/ na brodzie mam coś nowego.. pokazało się jak zmyłam makijaż... ale nadal stanowczo mówię NIE. Boję sie jednak, ze jutro przed szkoła nie dam rady... ;/
dzień 3 ukonczony.. walczymy dalej.. no i witam uUuAsissuUu i diabolic Powodzenia!
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
no to ja też dołączam!
dzisiaj mija 3 dzień bez wyciaskania i widzę duuużą różnice ![]() przede wszystkim dałam mamie wszystkie podręczne lusterka jakie miałam, żeby je schowała wszelkie lustra staram sie omijać z daleka, nawet myjąc zęby to się odwracam od lustra bo akurat cos niepotrzebnie wypatrze ![]() przy łóżku trzymam sudocrem i kiedy rano sie budze od razu po omacku smaruje wszelkie niespodzianki, zeby idąc do łazienki i patrząc się w lustro wszystko było zasłonięte i nie kusiło do wyduszania kolejna rzecz to kiedy przychodze do domu to pierwsze co robie to zmywam makijaż, nie czekam do wieczoru ![]() Dziewczyny trzymam za Was i za siebie kciuki na pewno damy rade!
You might be a big fish In a little pond Doesn't mean you've won 'Cause along may come A bigger one Edytowane przez danya Czas edycji: 2010-04-11 o 22:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Liczę na to, że to przejściowe.

powiem Wam, że od kiedy w piątek wycisnęłam, a raczej rozdrapalam i rozpaprałam (fuuu jak to brzmi) okropną, twardę gulę na brodzie mam mega motywację. Najadłam się strachu i sama się nakręciłam, że wda mi się jakieś zakażenie itd ale naszczescie juz przysycha i nie bolu, choć wyglada obrzydliwie. Nigdy więcej czegos takiego

btw wiem że nie ten wątek ale to niejako podobne bo szukam jakiegoś punktowego specyfiku na owe krostki czego używacie i ile się goi nasz nieprzyjaciel?