|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
a ja ciagle nie daje rady, tylko poczuje zapach czegos slodkiego, jzu ide do sklepiku ;(
jestem z wami, i baaaardzo się ciesze, ze chociaz wam się udaje ![]() ![]() - wasza załozycielka tematu
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
Dziewczyny a używacie jakiś wspomagaczy oprócz diet
Jestem ciekawa czy ich stosowanie ma jakiś sesn klaaauuudiaaa nie przejmuj sie każdy ma chwile słabości
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2010-05-05 o 20:35 |
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
ja kiedys brałam linee ale tylko 1 opakowanie i nie chciało mi sie tak bardzo jesc ale wtedy tez miałam ciezki okres głodowkowo-dietowy, jesli masz ochote pozerac wszystko to mozesz spróbowac no ale po co sie truc tabletkami, lepszy jest ocet jabłkowy- pije sie 1 łyzka na szklanke wody i naprawde działa, sama kiedyś piłam i chyba znow zaczne
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
TO chyba ja tez musze spróbować tej wody z octem.
Dzis poszlo mi świetnie, cały dzień jadłam wg planu ale niestety o godzinie 9 nadrobilam kalorii za caly dzisiejszy dzień i tydzień na przód..... Ja juz nie wiem co mam zrobić zeby się w koncu udało ![]() życzę Wam więcej samodyscypliny
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie używam żadnych wspomagaczy i nigdy nie używałam ;P
Dzisiaj: I Śniadanie: skibka chleba z pasztetem, 6 rzodkiewek II Śniadanie: jabłko Obiad: 2 krokiety, jajko, surówka Podwieczorek: andruty i sałatka z chlebem ![]() kolacja: malutka lazania no i oczywiscie sięgłam po te moje nieszczęsne m&msy, nie moja wina, że to 250 g ma ;P jeszcze na jutro będą i koniec z nimi całe szczęście fiuuu...niestety ale nie potrafie tak, że leżą koło mnie w szafie ;P ale jestem dumna bo drugi dzień gdzie nie kupiłam słodkiego
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zjadlam paczke żelków z bratem na pol
ale poza tym to dietkowo na calego na podwieczorek zelki a na kolacje pomaranczę ![]() a dzisiaj tez zaczelam od jogurcikow
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
miss spookiness jak czujesz, że już wymiękasz to zamiast jedzenia ciężkostrawnego ii słodyczy, zjedz jakiś owoc, warzywo czy nawet jogurt.
![]() Ja wyrzekam się wszystkiego co nie jest zdrowe ; ) Nawet kawy, która piłam 3-4 razy dziennie próbuję ograniczać na samym początku do 1 czy 2 ; ) ![]() Trzymam kciuki za Was ; * |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Oj kurczę, ja już nie mogę... Moja waga wciąż stoi w miejscu
![]() A dzisiaj zjadłam: Śniadanie: 2 kromki chleba razowego z szynką II śniadanie: serek Danio z kawałkami czekolady (grrr...) Obiad: Ziemniaki z mięskiem A później planuję zjeść troszkę owoców tak koło 17. No i kolację oczywiście, ale jeszcze nie wiem, co to będzie.
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
ja juz po obiedzie, zrobiłam kasze gryczaną z warzywami i tuńczykiem, dziewczyny moze te jogurty zastąpcie naturalnymi ja kiedys nie lubiłam naturalnych ale sie przemgłam co prawda przełkne tylko takie rzadkie bo te geste to
, dzisiaj niestety zjadłam loda i banana ale jutro bedzie lepiej, poprostu ograniczam stopniowo, na słodkie to juz wogle nie mam ochoty![]() fluo moze zamiast ziemniaków zjedz jakies warzywa, jakie jesz mięso? najadasz sie takim śniadaniem? noo to danio tez moglas sobie odpuscić:p Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-06 o 15:15 |
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Mnie coś nie pasuje xDD
Śniadanie: Serek wiejski ( nie cały) +kromka ciemnego chleba ;D II Śn: w szole jugort.. a potem jedna kanapka.. Z szyneczką :P Bez maseełkaa xD Obiad: Zupa fasolowa [niezabielana] jogurt } ;OO surówka potem zjem sobie jabłuszko, potem na kolację znowu jogurt xD No, a teraz sobie wypiję zieloną herbatke. Albo czerwona xD
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny i ja się przyłanczam
![]() choć co prawda przed chwilą zjadłam prażynki, ale poza tym dziś niedużo i całkiem zdrowo + czerwona herbata, którą polecam przy odchudzaniu
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ją pije od jakiś 2 opakowań a dzisiaj w miarę się trzymam diety mam nadzieję że wieczorem tż nie wymyśli jakiegoś "pożywnego" jedzenia
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
ja pije czerwoną herbate juz ok 5 lat i własciwie nie wiem czy cos pomaga ale pije bo lubię
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jest wątek o czerwonej herbacie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
hej, chciałam się przyłączyć do tej "grupowej mobilizacji", do wakacji zamierzam zrzucic 4 kg-ma ktos podobne aspiracje? zna ktos jakies sposoby na wyszczuplenie ud i lydek, tak zeby nie robily sie miesnie?
ja juz przestaje miec pomysly sprawdzalam wiele sposobow na odchudzanie i marne mam efekty,ale wierze ze tym razem sie uda, oby ;p |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
hej megarra
ja mam podobnie jak ty-jeszcze ok 4 kg do zrzucenia, chociaz na diecie juz jestem jakis czas.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
taak "grupowa mobilizacja" dobre
zachecam do pisania bo wątek umrze
Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-08 o 09:25 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1913337 4]taak "grupowa mobilizacja" dobre
zachecam do pisania bo wątek umrze [/QUOTE]co nie chce sie zagladac? chyba mala grupe mamy tutaj po prostu to ja napisze o moim spadku 1 kg mniej w dodatku jestem przed @ no ale i tak sie ciesze ![]() w sumie już 2 kg to są
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-05-08 o 09:52 |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaglądam,ale nie mam czym się chwalić
to nic, że od początku maja zaostrzyłam diete w związku z Forum, na którym Wasze wpisy mnie mobilizują . Nie przekraczam 1000 kcl, ćwicze codziennie ( rower,hula-hop i seksik i więdząc wczoraj,że ma być na obiadek to śniadania nie jadlam a po tem kolacji i przez to nie przekroczyłam kcl po tak dobrym obiadku
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mozna rezygnowac ze sniadania nigdy bo wtedy spada ci przemiana materii (podobno o 15-20%) w ciągu reszty dnia... lepiej chociaż jogurta naturalnego zjeść niż nic...
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ja tez sie przylacze. od 6 dni jest na turbo (tzn dzisiaj 6
). tylko ze u mnie to chyba srednio dziala tylko 0,5 w dol i to pewnie woda bo cm sie nie zmienily.......porazka, ale nic trwam dalej moze cos sie ruszy. wczesniej bylam 5 dni na dukanie, stracilam 2kg wody,ale brak wazyw i owocow mnie wykonczyl, brzuszek mnie bolal i wogole zle sie czulam. ja chce zrzucic jakies 5 kg, pierwszy raz sie odchudzam i jak widac efekty marne :/
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
stysik to gratuluje, ja tez jestem 2 kg lżejsza po dukanie ale zmieniłam diete i o wiele lepiej sie teraz czuje,niejedzenie śniadania to najgorsze co moze być, a co ćwiczycie?? polecam wam hip hop abs, linki podane w moim poście https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post19136626 ćwicze dopiero 2 dni i cm jakby mniej, spodnie luzne jakies, ćwicze codziennie wieczorem, po skonczeniu nie moge sie doczekac nastepnego dnia
a i pijcie duuzo wody
Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-08 o 13:07 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ja pije bardzo duzo wody
ale nie mam czasu na cwiczenia :/ czekam az sobie rowery kupimy to bede smigac
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
strasznie sie czuje kiedy chodze po sklepie i przechodze przez te różne słodkości
![]() ![]()
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba byc twardym nie miekkim ja dzisiaj bylam na urodzinach i jestem z siebie dumna bo zjadlam 1 malutkie ciasteczko
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
no wątek umiera...
ja ostatnio nie zaglądałam bo wiele spraw na głowie.. z moją sietą BARDZO słabo... ciagle a to jakies ciasteczko, a to czekolada... nie potraie się powstrzymac ;( czas się wziąć za siebie ! powodzenia dziewuszki ;*
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się ten wątek podoba, tylko brakuje użytkowniczek bo sama do siebie pisać nie będę... chyba że jako pamiętnik
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
wątek jest fajny, rzeczywiście brak uzytkowniczek, no cóż bedziemy same
;pKlaudia jestem
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Justyna
mnie właśnie w innych wątkach przeraża to że jest tak dużo użytkowniczek... a tak będziemy się w wyjątkowym gronie wspierać wzajemnie ![]() ile masz wzrostu?
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
około 168 cm, waga 60,3
![]() a ty ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

- 61,3
- 60

Jestem ciekawa czy ich stosowanie ma jakiś sesn
klaaauuudiaaa
nie przejmuj sie każdy ma chwile słabości

ale poza tym to dietkowo na calego
a na kolacje pomaranczę 

, dzisiaj niestety zjadłam loda i banana ale jutro bedzie lepiej, poprostu ograniczam stopniowo, na słodkie to juz wogle nie mam ochoty

chyba mala grupe mamy tutaj po prostu
w dodatku jestem przed @
to nic, że od początku maja zaostrzyłam diete w związku z Forum, na którym Wasze wpisy mnie mobilizują
. Nie przekraczam 1000 kcl, ćwicze codziennie ( rower,hula-hop i seksik
ale nie mam czasu na cwiczenia :/ czekam az sobie rowery kupimy to bede smigac
ale trzeba byc twardym nie miekkim