|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania zaczynamy i juz na wiosne kołysamy :D
ry-bcia moze to faktycznie za wczesnie
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
chyba nie bo to 26 dc a w 28 dc czyli u mnie w dniu spodziewanej @ można już robić test z moczu. Test z krwi jest dużo bardziej czuły a wynik był 0,1 czyli na bank nie ma fasolki
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
no to trzymam kciuki w kolejnym cyklu
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ry-bcia ja 2 miesiace mialam beta 17,9 jakos tak i tez lekarz powiedzial, ze ciazy nie ma, okresu dostalam po 60 dniach zastanawiam sie teraz czy nie bylo to poronienie, bo chyba jak nie ma ciazy to beta jest rowna 0
nikt mi na to pytanie nie umial odpowiedziec, a lekarz tez nic nie powiedzial, no ale przestalam juz o tym myslec, trzeba patrzec w przyszlosc a nie w przeszlosc
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
ry-bcia, ile placilas za bete?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczątka
Carminka witaj O matko ale ja dzis miałam dzień! Jestem padnięta i ledwo żyje! Poczytałam Wasze posty i mono trzymam kciuki. Ja nadal czekam na @ i biore sie do roboty ![]() Całuje Was mocno i życze dużo siły!
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
witajcie,
i jateż dołączam sie do starań,tylko czy w moim przypadku owocnych ![]() to dopiero drugu cykl,a ja już świruje @ mam mieć w niedziele,a do wczoraj rana zrobiłam 4 tesy ,wiem masakra ,niestety negatywnechociaż łudzę się,ze to jeszcze za wczesnie ![]() Carminka czasem i w za pierwszym razem sie udaje,moja córa jest tego dowodem ,niestety właśnie dlatego teraz juz wariuje.oh jak ja do niedzieli wytrzymam?? Zyczę Wam szybciutkich efektów |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
mazianka82 witam, a kiedy mialas owu? moze przesunela ci się @ albo tescik za szybko. Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
28 zł Cytat:
4 testy ![]() ale ja tez jestem w gorącej wodzie kąpana, dlatego pojechałam na test krwi i teraz wiem już że te staranka nie przyniosły efektu i dlatego dzisiaj
|
||
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
ry-bcia, to wypij za nasze starania
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
kolejny dzien zaczynam z bolem brzucha
Bol nie jest mocny ale uciazliwy W nocy sie ciagle budziłam Zycze milego dnia wszystkim.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
witajcie cerminka i mazianka
widzę, że coraz nas więcej!!!!!!! obyśmy już niedługo mogły przejść na fora mamusiowe!! ![]() ![]() :pro si:ja na razie czekam na @, dziś jest 31dc a u mnie dalej nic ![]() nie chcę się nakręcać po tym ostatnim negatywnym teście ale mam taką cichutką nadzieję, że może...... ![]() ![]() ZWARIUJE OD TEGO CZEKANIA ![]() nie myślałam że to może być takie trudne??????????????????? ?????? W poprzednia ciąże zaszłam i nic nawet o tym nie wiedziałam, dopiero moja koleżanka powiedziała że chyba jestem w ciąży bo mi cycki urosły, na następny dzień zrobiłam test i II kreseczki- to był szok ![]() pozostaje czekać..... ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Rybcia a masz jakieś obiawy ciążowe? bo może faktycznie za wcześnie, może owulacja ci się przesunęła, albo jajeczko później pękło??????? wszystko jest możliwe, tylko trzeba czekać ja trochę się łódzę, że za wczesnie ten test zrobiłam- czas pokaże ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() : prosi:![]() :pros i:![]() ![]() :p rosi:![]() :prosi :![]() ![]() :pr osi:![]() ![]() ![]() ![]() :pro si:trzymajcie się dziewczynki i owocnych staranek |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
u mnie 28 dc i tez czekam na @. Niech juz przychodzi bo na 8 lipca ide do gina.
Sylwia - trzymam kciuki za dwie kreseczki |
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
dzięki cerminka, ja też za ciebie trzymam kciuki
![]() ja mam wizytę 1 lipca, także jak @ nie przyjdzie to szybko pójdę do gin aby .... ale to na razie tylko marzenia czekam, czekam, czekam i jeszcze raz czekam ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam was gorąco |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja za Twoje II kreseczki
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ry-bcia a ja sie pytalam lekarza czy to mogla byc ciaza to powiedzial, ze z takimi plemnikami mojego meza to niemozliwe, ze ten wynik bety to mogla byc jakas torbiel, ktora sama sie wchlonela (chociaz bralam duphaston po owu i @ spoznila sie 30 dni czy dostalam @ po wiecej niz 60-ciu...), jesli byla to ciaza, chociaz poroniona to bym sie cieszyla, bo to znaczy ze moze jednak moge zajsc
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję rybcia za kciuki
![]() polecam ci dietę proteinową, ja na niej byłam i moje koleżanki i rezultaty zdumiewające. ale w związku z tym rezygnujesz ze staranek? bo w trakcie planowania ciąży powinno się zdrowo odżywiać ale nie odchudzać
|
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wywalenie na miesiąc z jadłospisu słodyczy, tłustych serów, fast foodów, alkoholu na pewno starankom nie zaszkodzi |
||
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
napewno nie, ale jeżeli nie będziesz się ściśle trzymała reguł Dukana to efekty będą marne lub będziesz na nie musiała dłużej czekać.
moim zdaniem ta dieta to jest dobra na koniec jesieni i początek zimy, bo wtedy nie ma tych świeżych warzyw i owoców co w moim przypadku mnie zgubiło. Znaczy nie utyłam ale już nie chudnę, na razie przestałam o diecie myśleć tylko myślę czy jestem już w ciązy czy nie ![]() :conf used:a na dietę to pójdę po ciąży |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ry-bcia mi tez tak sie wydawalo, ale norma byla, ze jesli jest ciaza to min 20 musi byc a ja mialam 18.9, juz nie dociekalam, ale to co przezylam w ciagu tych ponad 60ciu dnich..Kochana moze ja mialam ciaze urojona, ale mialam mega sutki i bole w jajniku, w tym w ktorym peklo jajeczko (mialam monitoring), a jak przyszla @...skrzepy, mega krwawinie, bol, lezalam plackiem 3 dni...w trakcie zaneslimy tez badania meza do kontroli i lekarz powiedzial, ze z takimi plemnikami to nie ma mozliwosci zaplodnienia, pozniej byl na usg i wyszlo, ze ma zylaki powrozka, wiec gin powiedzial, ze teraz to trzeba meza podleczyc i nie bedzie mnie stymulowal (mam pco i chcial mi dac clostybegyt), wiec teraz czekamy cierpliwie, chociaz miesiace lece, latka tez no i nic...
ja tam nie stostuje zadnych diet, nie mam sklonnosci do tycia, ciekawe jak to bedzie po ciazy, bo mowia ze organizm sie zmienia
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
jedynym moim odstępstwem od dukana będą te owoce, zobaczymy jak pójdzie, bo ja tak na prawdę nie mam nadwagi ale ostatnio czuje po spodniach, że zrobiły się ciasnawe
principessina mam nadzieję że wszystko Wam sie poukłada, mam znajomych którzy wiele lat sie starali o dziecko, mieli bardzo duże problemy, mają teraz 3 dzieci ( 2 wpadki )
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
witam Was kobitki i dziekuje za ciepłe przyjecie
![]() no właśnie nie wiem co mam myśleć,bo właśnie zauważyłam jakiś śluż taki jakby łososiowy,wiecie taki baaaaardzo delikatnie różowawy i nie wiem czy mam sie cieszyć, czy płakać, ale to pewnie @ szkoda trzymam za Was kciuki,może choć Wam sie poszczęści |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie bardzo gorąco
. Postanowiłam dołączyć tutaj czym prędzej, gdyż temat jak najbardziej i mnie dotyczy... Mam już niestety jedno poronienie za sobą (4 lata temu), które tak podziałało na moją psychikę, że nie miałam odwagi podjąć wcześniej starań o dzidziusia. Ale latka lecą, szkoda czasu marnować sobie świadomie życie... Podjęliśmy więc razem z mężem decyzje, że od sierpnia zaczynamy wchodzić w dzidziusiowy świat . Życzę wszystkim tu dziewczynom (i po cichutku sobie też) owocnych starań...
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
mazianka - moze jeszcze nic starconego. Niektore dziewczyny maja takie plamienia przed ciaza.
ry-bcia - tak mnie zaintrygowalas ta dieta proteinowa, ze sobie troche o niej poczytalam. I wiesz co, wkrecilam sie. Postanowilam, ze jesli do poniedzialku nie dostane @ i zrobie bete i bedzie negatywna, to tez zaczynam diete. Mam caly weekend by cos wiecej o niej poczytac. Narazie zauwazylam, ze sie jakos oblicza ile ma trwac faza I w zaleznosci ile chce sie zrzucic. Taisa - witaj serdecznie. Trzymam kciuki by szybciutko pojawily sie dwie kreseczki. Edytowane przez carminka Czas edycji: 2010-06-25 o 19:37 |
|
|
|
|
#86 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
zrobilam sobie test Dukana i wyszlo mi,ze I faza ma trwac u mnie tylko 2 dni a 3 wrzesnia osiagne juz swoja prawidlowa wage
Wkrecilam juz w to swoja mame. Na szczescie ma podobne trwanie faz diety. Moj tato, jak uslyszal, ze ogorkow kiszonych nie bedzie mogl jesc i owoce dopiero po paru miesiacach to w taka furie wpadl, ze moze byc problem, by nie przeszkadzal nam w diecie.Juz sobie zeszyt zalozylam i przepsiy wpisuje. Bedzie to moj plan aweryjny na wypadek I kreseczki w tescie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
witam Taisa, trzymam
.u mnie jak narazie cisza hmm.a co do tej diety,to i mnie by sie przydało,bo po rzuceniu palenia troszke mi się zaokrągliło. ale te z Was, które starają sie o pierwsze dzieciątko mogę pocieszyć: ja przed ciążą zwykle tak ok 70 kg wazyłam i nigdy nie mogłam zrzucić,a gdy moja córa miała ok 14 mies ważyłam 58 kg,uwierzcie mi dziecko to dieta cud !!! ![]() cóż teraz moja niunia ma 2,5 roku i dużo mniej przy niej obowiązków,a i zerwanie z nałogiem ( 9mies temu) też swoje dołożyło i ta z 5kg bym mogła oddać dajcie dietkę pls |
|
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co jakiś czas robiłam sobie piernik z otrąb, robiłam tez budynie czekoladowe bez cukru by oszukać trochę żołądek i tak udawało mi się nie patrzeć na słodkości. Dziewczynki - dietę mogę naprawdę polecić, ale po jej zakończeniu naprawdę się pilnujcie bo szybko nadrobicie to co straciłyście... ściskam mocno mocno
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim,
Ja dzisiaj mam 29 dc, 8 dpo i z dnia na dzien tempka rosnie. Brzuszek narazie przestal bolec. Czy w 10 dpo moge robiec juz bete? Czy jeszcze za wczesnie i szkoda tracic kase? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

,niestety właśnie dlatego teraz juz wariuje.

Bol nie jest mocny ale uciazliwy