|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: wizażowe Lubuszanki - łączmy się i my!
Hejka! Widzę że wątek się rozkręcił
Jak dobrze że mam teraz kilka dni wolnego i nie muszę się kisić w pracy. Taka pogoda mnie dobija.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępne opisiki już są.
![]() Cześć Miszona! Poklikasz z nami? Fajnie by było jakby do końca lipca założyć drugą część. ![]() Napiszesz coś o sobie, żebym cię dodała do pierwszego postu? ![]() Też słabo znoszę takie upały. Mało komfortowo się czuję cała mokra i ledwo oddychająca.
Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2012-07-02 o 14:48 |
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam na imię Agata i mam 30 lat. Jestem mężatka. Od 4 roku życia mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Moje zainteresowania to podróże, kynologią, piłka nożna .. Mam Parson Russell Terriera. Razem z moim chłopem jeździmy na wystawy. Ale przede wszystkim muzyka bez której nie wyobrażam sobie życia. Uwielbiam szaleństwa na koncertach. Mój gust muzyczny w ostatnich miesiącach bardzo się zmienił, aż sama siebie nie poznaję. Uwielbiam reggae, world music, soul, chillout .. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Miszonko, ciekawa z ciebie osóbka!
![]() Będę tu najmłodsza? Może powinnam się do was zwracać na pani?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Nie zauważyłam tej ankiety, sieroctwo
![]() Paulina 23 ![]() Świdnica , od 4 lat studiuje w GW, więc.. moja rodzinne miasto zdecydowanie jest na drugim planie
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2012-07-02 o 15:38 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Opisik zaktualizowany.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wieku Miszony i mówienia per pani.
Ja mam 19, jak zaczęłam się spotykać ze swoim Tż to miałam 16.On jest 5 lat starszy i najmłodszy z rodziny. Całe kuzynostwo ma ponad 30. Wyobraźcie sobie zagubioną 16, która nie wiedziała czy ma mówić do kuzynów Tż 'cześć' czy 'dzień dobry' ^^ Tak samo było z jego znajomymi, nie ma raczej w swoim wieku, większość również koło 30, zamężna i dzieciata. teraz mi się moje problemy wydają śmieszne, ale miałam nie mały problem wtedy Pomyślec, że teraz razem imprezujemy i pijemy, wcale nie czuć tej różnicy wieku.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
różnica wieku to chyba już jednak nie te czasy kiedy 10 lat między pokoleniami to było duuużo
ja mam znajomych 20 latków i 40 latków i powiem Wam dziewczyny że nie wiek gra role ale podejście ludzi do świata i otoczenia ![]() czasem ta moja starsza grupa jest bardziej trzepnięta niż ta młodsza ![]() mam brata 15 letniego i z racji tego że jestem w Oriflame liderem kilka jego koleżanek mam w grupie i też zaczynało się od Pani ![]() a i odnośnie bycia "kurką domową" nie żebym była jakimś tam leniuchem oprócz bycia żoną,mamą i ogólnie tam domową kurka realizuję swoje marzenia i plany w Oriflame
- 09.06.2006Kornelka - 27.10.2013Groszek Edytowane przez agi_82 Czas edycji: 2012-07-02 o 18:11 |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co taka cisza?
Co porabiacie?Ja się zaraz wybieram do nowo otwartej pizzeri w miescie ze znajomymi . |
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podrzucisz malutki kawałek pizzy naprawdę, tylko taki tyci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Hej można ?
Jestem Diana mieszkam 30km od ZG
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Witam
jestem Arleta, mieszkam w ZG od urodzenia, mam 22 lata ![]() studiuję też w zielonej ale aktualnie mam wakacje i się obijam jestem w związku z moim TŻetem już 4 lata, poznałam go na 18-stce koleżanki z liceum co jeszcze o mnie.. na wizaż trafiłam przez przypadek jakieś 3 lata temu, szukałam informacji w necie o pewniej modelce a okazało się, że ma tu swój wątek, niedawno (w styczniu, postanowienie noworoczne ) postanowiłam zadbać też o swoje włosy i zadomowiłam się na wątku włosomaniaczek, patrząc na moją obecną pielęgnację, można mnie też tak nazwać, pozatym uwielbiam zdrowo się odżywiać i jestem herbatoholiczką, teraz ograniczam się do 4 dziennie bo jest lato ale w zimę piję jedną za drugą![]() cieszę się, że założycielka mnie odnalazła bo nawet nie wiedziałam, że taki wątek istnieje a sama nie szukałam
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. też musze robic przerwy, bo inaczej płuca wyplujęO, ja też nie zauważyłam ankiety o.o Kurcze, pod koniec lipca pierwszy raz idę na ślub z kolegą i trochę się stresuję, bo nikogo tam nie będę znać oprócz niego
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
dolidoli lethie hejka
![]()
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też miałam iść na ślub z tżetem na początku sierpnia ale się rozmyśliliśmy bo to jego dalsza rodzina, z którą się nie widuje i pół polski trzeba przejechać więc dla samej zabawy się nie opłaca ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Oj.. burza idzie, chyba trzeba kompa wyłączyć bo gniazdko bez uziemienia
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też już się ładnie błyska ale będzie burza
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Dzięki za info o forum ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Hej
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, śpicie jeszcze?
Jak tam po wczorajszej burzy? Mój powrót do domu się opóźnił, dwie burze, który szły naprzeciw siebie się spotkały i było jedno, wielkie buum. W tym roku mamy nadzwyczaj dużo burz, wydaje mi sie że wcześniej tak nie było ? |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Żyje ale burza była straszna ![]() Zdecydowanie w tym roku za dużo jest tych burz :/
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że dwa dni upały później burza i nagłe ochłodzenie. Zwariować można z takimi skokami. Już bym wolała ciągły upał, lepiej bym się czuła.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie a ja co kilka dni budze się z bólem gardła
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
No burz jest aż nadto
ale, żeby się dwie burze spotkały, tego bym nie chciała słyszeć, ogólnie to lubię burzę ale jak wali tak, że szyby mi się w oknie trzęsą to mi się wydaje, że niebo na ziemię spadło ![]() słyszałam w pogodzie, że tak do połowy lipca ma być, teraz co noc, aż do piątku burza
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku to faktycznie, też lubie burze ale co za dużo to nie zdrowo, jak to mówią.
![]() Na dniach muszę jechać do ZG złożyć papiery na studia, wiec przy okazji może zahaczę o jakieś zakupy Są jakieś wyprzedaże teraz? |
|
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
Cześć. To może i ja dołączę. Mam na imię Karolina, w listopadzie skończę 18 lat, mieszkam 26 km od Żar, w małej wiosce. Jednak uczę się właśnie w Żarach, w technikum obsługi turystycznej. Uwielbiam śpiewać. A na wątek zostałam zaproszona. Za co dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że uda nam się go rozkręcić. ![]() |
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam tylko nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda. Wybieram się z moim chłopem do Poznania na koncert i nie chcę przeżywać tego samego co kilka lat temu w Chorzowie na Genesis
|
|
|
|
|
#88 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z której strony Żar mieszkasz? Bo ja jestem z okolic Żagania ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
tylko te burzę zapowiadają...
|
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
Też bym chciała ciepło, w koncu co to za wakacje bez sloneczka?
A jaki koncert, jeśli mozna wiedzieć? ![]() A ja bardziej na Łęknicę, 10 km od granicy.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
To niemoje okolice
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Jak dobrze że mam teraz kilka dni wolnego i nie muszę się kisić w pracy. Taka pogoda mnie dobija.

Może powinnam się do was zwracać na pani? 

- 09.06.2006

naprawdę, tylko taki tyci