|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pierścionki YES - który wybrać
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego ja wybralam pierscionek ze wzoru podobnego do aparta w salonie normalnym,nie zadnym kruku itd...
I cena podejrzewam ze tez normalna bedzie bo Misiek nie marudzil ![]() ![]() Kamien0.08carata.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pierścionek zaręczynowy yes , po prostu wygląda cudownie jakość taka jak i cena czyli wysoka
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
a swoją drogą ciekawa jestem jak to jestczy w większości kobiety same sobie wybierają pierścionki a zaręczyny to zwykła formalnośc, czy jednak więcej jest tych, dla których oświadczyny ukochanego to sprawa niespodziewana...
|
|
|
|
|
#65 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam pierscionek bardzo podobny do tego (moj jest kwadratowy i oczko jest osadzone ciut inaczej) http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-Y01-1549W05. Jak do tej pory ani razu nie mialam probolemu z haczeniem lub zaczepianiem Cytat:
![]() Cytat:
) i trafnie to opisalas - podpisuje sie obiema rekami P.S. Sorki za jakis taki dziwny sposób cytowania, ale nijak nie wiem jak to sie robi :/
Edytowane przez Elinka25 Czas edycji: 2010-09-10 o 08:27 |
|||
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Chciałam zapytać czy jest możliwość dostania jakiegoś rabatu w YES? Jak to wygląda? Bo podoba mi się bardzo jeden pierścionek ale niestety ma w cenie 4 na początku :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

02. 10. 2010, godz. 16.00
:P