|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010
a6w nie spala tluszczu tylko rzezbi mięsnie brzucha. Poczytajcie ten wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401661 |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Watorzynka - mam zwykłe hula hop, bez masażerów , dopiero teraz ćwiczę regularnie 5-6 dni w tygodniu
|
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo się zdziwiłam:P jasne ze mozna dołozyc jakies cwiczenia na brzuch co by flaczek z niego nie został... No ale areoby to podstawa! mi tam babku umiesnione sie srednio podobaja;/ ale to moje zdanie![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
co kto woli![]() a co do hula hop ja mam to z masazerami kiedys kreciłąm przez 2 tygodnie codziennie przez godzine to wrecz dziure w brzuchu miałam hahhah xD ja mogalbym krecic długooo długo ale nie mam na to czaus teraz, wiec max 30-40 min . i to jak mam mniej zajec wiec pewnie 3 razy tg gdzie mam nadzieje ze tez cos da:![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- jeśli chodzi o A6W itp.. ja juz czytałam kiedys ten wątek co wysłałaś i nasze wątpliwości powinno rozwiać to... :Jedna z wersji punktu 1, najczestsza bodajze – robienie brzuszkow na spalenie oponki z brzucha. Jest to totalny bezsens – do spalenia tluszczu najefektywniejsze sa cwiczenia silowe, interwaly i aeroby, przy tym konieczny jest deficyt kaloryczny. Brzuszki nie sa odpowiednim typem wysilku, nie daja ogranizmowi odpowiednich bodzcow do chudniecia. Dotyczy to rowniez A6W – programu szalenie popularnego, tyle, ze niestety wiekszosc osob go wykonujaca ma zupelnie inne cele niz efekty, jakie ten program daje. Reasumujac – A6W nie sluzy do chudniecia/spalania tluszczu!
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mania_x333 jasne ze nie duzo ale mozesz zastapic to np sałatką czy serkiem wiejskim,jogurtem ....jest duzo zamienników chodzi o to by dieta była urozmaicona
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do hula to nie spotkałam jeszcze nigdzie z masażerami |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny :P
ale dużo piszecie to też się dołączę, jestem już na 1 wątku, ale pozwole sobie tutaj tez wpadać ;d udalo mi sie juz schudnąć ok 5kg i jadę dalej, chciałabym jeszcze z 8kgminimum schudnąć, narazie jestem dobrej myśli;d moją zmora zawsze były słodycze, więc wykluczyłam je kompletnie i póki co od 22 dni nie tknęłam nic, mam zamiar to utrzymać, także przez święta ![]() i ktoś tu pisał co można wziąć do szkoły- możliwośći jest dużo- jakiś serek, kanapka, można też sobie zrobic sałatkę i zapakować do pudełka, jogurt nat i jakieś otręby albo coś
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-12-14 o 17:46 |
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Przygarniecie i mnie?
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No jasne że lepiej zjesc kanapkę niż nic :P zle zrozumiałam![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Skoro bardzo prosisz ![]() hahhahzartuje oczywiscie
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
ale sie ciesze ze watek sie rozwija
![]() co do Hula hop... to kiedys i 5 minut kreciłam i powiem waz ze mysle ze cos dawało ale z masazerem nie probowałam a ja posprzatałam szafe haha ciekawe ile to kalorii mnie kosztowało xD
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś zjadłam jogurt (bardzo dobrze!) z płatkami fitness (to juz gorzej ale to w ramach czyszczenia kuchni z produktów nieodpowiednich dla grupy B), potem kanapkę z warzywami (sałata, ogórek, pomidor - tak tak ostatnie kęsy
) i żółtym serkiem. Na obiad w domu pierś indyka z dzikim ryżem (znów błąd ale to ostatnia torebka ryżu jaką jadłam) i zielona herbata cały dzien i nie wiem czemu ale czuję sie ciężko
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
W takim razie jaki jest plan na odchudzanie?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
nie ma ustalonej narzuconej diety.
Z mojej strony to zdrowe żywienie w miare możliwości co 3h ostatni posiłek 3h przed snem. wykluczenie jasnego pieczywa, ziemniaków, słodyczy, fast foodów itp.. No i codziennie ruch dużo z nas robi te 8minutówki, sama tez zaczełam dzisiaj... a oprócz tego areoby.Po prostu się wspieramy, dzielimy pomysłami, opiniami itp. A i dzien ważenia mamy w poniedziałki bedziemy wiedziec jakie efekty sa a po za tym odchudzanie w grupie jest bardzo mobilizujące :P---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- a jak zgrzeszysz to...
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
To i ja sie przylacze
Przeszlam juz tyle najrozniejszych diet ze mam dosc. Jedyne co przynioslo jakis efekt to jedzenie normalnie ale malo. Mialam staz to moglam wkoncu zaczac chudnac bo i zajecie bylo. Jadlam platki musli, jogurt, obiad i czasem jedna kromke ciemnego pieczywa i koniec. Schudlam w 2 miesiace 8kg i to bez cwiczen, ale staz sie skonczyl, zaczelo sie siedzenie w domu i JEDZENIE ;(( Ale koniec. Zaczynam od teraz ![]() Zamierzam cwiczyc 5x w tyg orbitrek + na poczatek 2x w tyg 8 minutowki. A co do tych 8 minutowek to raz zrobilam na brzuch, to na nastepny dzien tak mnie szyja bolala ze myslalam ze umre;( Pierwszy raz poczulam miesnie na szyji. Teraz nie bede trzymac glowy tak jak oni:P Podtrzymam sobie reka:P Nie mam zamiaru tak cierpiec A co do jedzenia to mniej wiecej tak jak wtedy. A i najwazniejsze Mam 158cm i 60kg Moje marzenie to min -15kg
|
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki, ja też się do was przyłącze bo nie ma to jak wspólna motywacja.
![]() Ja mam 169cm i waze ok.62kg-o 5/8kg za dużo :/ Czytałam ostatnio o dietach i zastanawiam się nad dietą 1000kcal... |
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Już się boję
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najlepiej patrzyc w sufit:P ale przy tych ćwiczeniach patrzymy na ekran wiec jedno drugie wyklucza;/a ile planujesz tego orbiterka? tj. jak długo ![]() a co do diety tak smao uwazam jak któras juz napsiała najlepszy sposob MNIEJ ŻREĆ ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- kalna_1993jest sie czego bac:P wiec nei grzeszyc!! ![]() ![]() A co do diety 100kcal... może być bo w utracie tkanki tłuszcowej ->a to nasz cel podstawą jest zbilansowana dieta czyli ograniczanie pokarmów ale zeby miały odpowiednie wartosci odżywcze. i przy takim ujemnym bilansie ćwiczenia czy aeroby czy interwały będą przynosiły pożądane efekty![]() -
1 maj 2015 Edytowane przez Watorzynka Czas edycji: 2010-12-14 o 19:45 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Planuje 60 minut. Cwiczylam od sierpnia, zaczelam spokojnie od 10minut, co tydzien zwiekszalam o 5 minut i tak doszlam do 60minut, az przeszlam na Dukana przy ktorym musialam odstawic orbiego z powodu totalnego braku sil. Dukana rzucilam, nie moglam normalnie funkcjonowac i do cwiczen nie wrocilam
Cwiczylam rowne 2 miesiace i cialko sie ladnie poprawilo, wiec teraz cwiczenia + dieta i bedzie ok ![]() Glowa w takiej samej pozycji, jak juz zczailam cwiczenia to patrzylam w sufit, ale od takiego trzymania w powietrzu glowy i tak bolalo
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
wątek się rozwija jak widzę.
dzięki bardzo za odpowiedź o kanapkach do szkoły. w sumie to przed dietą też jadłam 2-3 kanapki dziennie, więc zbyt wiele się nie zmieniło, ale odstawiłam całkowicie słodycze i jak na razie jestem z tego bardzo dumna ![]() i poszłam za radą koleżanki i już właśnie zamówiłam na allegro agrafkę na uda i hula hop z masażerem. haha ;D no jestem ciekawa jak to będzie. w każdym razie wakacje zbliżają się nieubłaganie i liczę, że każda z nas będzie na maksa szczęśliwa.
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez tak mysle cwiczenia + MNIEJ ŻREĆ i bedzie cud miód malina![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- cóz to jest agrafka na uda?:O
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co chwile podstawiali mi cos pod nos![]() Ale fajnie ze tutaj bedziemy mogly sie wspierac i razem motywowac ![]() Mam nadzieje ze nikt tu nie bedzie kusil nas jakimis pysznosciami
|
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale reszta ładnie ![]() Plan na jutro: Śn: owsianka. IIŚn: jogurt + mandarynki. O: pierś z kurczaka na grillu + warzywka. P: jabłko z marchewką. K: wieśniak ![]() A teraz uciekam do 8minutówek i a6w ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Dlaczego na każdym wątku na wizażu zawsze musi rozgrywać się dramat a6w? Przeszłam cały 2 razy, podpierałam się tym co mówili trenerzy i mogę zaświadczyć, że spala tłuszcz Fakt, rzeźbi mięśnie, rzeźbi. Jednak musi z czegoś brać energię na to rzeźbienie Podsumowując: jak się nie przekonacie, to się nie dowiecie
Cele na 2011 rok SCHUDNĄĆ - CEL 1 ZDAĆ MATURĘ - CEL 2 MAKSYMALNIE WYKORZYSTAĆ OSTATNIE MIESIĄCE W LO - CEL 3 WE WRZEŚNIU POLECIEĆ DO USA - CEL 4 *.* 74 -> 60 Edytowane przez Pollincia Czas edycji: 2010-12-14 o 21:24 |
||
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
jaaaa pikoleee... laski ja tez chce chudnac razem z Wami... !. mam nadzieje ze choc taki sposob przyniesie skutki ... grr.. o ile pozwolicie dołączyc ...
? ;>
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bolała Cię szyja, bo jak robisz skłon to ciągniesz do góry głową a nie mięśniami brzucha i grzbietu
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ci moi goście to zawalili cały mój dzisiejszy plan
, nie miałam czasu, sił ani ochoty . Ale hula i rowerek zaliczyłam |
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Mówiłaś, że całe życie się odchudzasz i pozbywasz się kilogramów, ale one wciąż wracają. Powiedz dlaczego tak się dzieje? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Moja droga ja dobrze wiem czemu tak się dzieje, przecież się nie usprawiedliwiam. Wiem, że wracam potem do złego trybu odżywiania, i wiem, że tak robić nie wolno, bo chudnięcie to tylko 1 etap dobrego wyglądu. Przecież ja to wszystko wiem. Ale poprostu miewałam różne sytuacje w życiu jak każdy, że darowywałam sobie dwa razy podtrzymywanie tego trybu odżywiania. I znów- nie usprawiedliwiam się, tylko chcę znormalnieć, nie piszę tu przecież dla rozrywki. Ja dziś jadłam prawie tylko warzywka oprócz śniadaniea bo nie miałam czasu gotować, ale teraz piję zieloną hrebę i na bieżnię! ![]() Z tym co zabrać do szkoły bardzo mi pomogłyście, zapomniałam że istnieje serek wiejski i wszelkie jogurty )Jagoodka1989 - kurde mój wymarzony stan to twój wygląd a ty chcesz stracić 15 kg no nie moge, i jak tu się nie załamać
Edytowane przez Ruders Czas edycji: 2010-12-14 o 22:49 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez iEm Czas edycji: 2014-07-06 o 12:32 |
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio na diecie byłam jakieś pól roku temu.
Oczywiście jadłam mniej, żadnych słodyczy, fastfoodów. Przed każdym posiłkiem piłam ocet jabłkowy(nie jest ona na spirytusie)-dwie duże łyżki do 3/4szklanki wody.Naprawde świetnie działa, poczytajcie sobie o nim, dużo szybciej można schudnąć.Smak-jak zwykły ocet no ale co się robi dla schudnięcia, odrazu zaznaczam że nie jest on szkodliwy, a wręcz przeciwnie. Piłam także zieloną cherbatę i duuużo wody no i oczywiście dużo ruchu ![]() W kilka tygodni z 65kg schudłam do 55 Brzuszek miałam płaski, nie to co teraz :/Wróciłam do wcześniejszej wagi a brzuch mam conajmniej jak w piątym miesiącu ciąży No i ten okropny cellulit na pośladkach ![]() Tak więc zdecydowałam się na dietę 1000cal... Kupiłam sobie hula hoop, już nawet umiem kręcić nim około pół minuty ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Postanowiłam że zacznę robić brzuszki, tzw.nożyce no i hula hoop. Pobiegałabym, no ale do tego muszę poczekać do wiosny ![]() Przed nami duże wyzwanie-święta... ![]() Jak tu się chamować,macie jakieś pomysły? |
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam pytanko . Czy jak duzo jezdze na rowerku rosną mi miesnie łydek? bo mam duze łydki i boje sie ze bede miała jeszcze wieksze. W zadne rurki sie nie wcisne natalka12345 ocet jabłkowy naprawde działa? nie słyszałam o nim. A gdzie mozna go kupic i w jakiej cenie? bo ja mieszkam niby w 2 miescie co do wielkosci na Dolnym Slasku ale tu duzo rzeczy ciezko dostac iEm jesli chodzi o motywacje do cwiczen... Mnie sie pierwszych 2 dni nie chciało i robiłam od niechcenia a pozniej juz samo leciało
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

, dopiero teraz ćwiczę regularnie 5-6 dni w tygodniu
bo się zdziwiłam:P jasne ze mozna dołozyc jakies cwiczenia na brzuch co by flaczek z niego nie został... No ale areoby to podstawa! mi tam babku umiesnione sie srednio podobaja;/ ale to moje zdanie

Co chwile podstawiali mi cos pod nos
tyle ze dostałam za wczesnie @ i dzis mam 4 dzien jej wiec tabletki dopiero za miesiac
, nie miałam czasu, sił ani ochoty