|
|
#61 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Wizaż - pierwszy stopień do mądrości.
Wizaż uchyla nam zasłonę tajemnic świata (makijażu) "Nawet w obliczu śmierci przyjemna jest świadomość posiadania dobrego podkładu" [Mały Książę] "Jak wiadomo wszystkie drogi prowadzą do Wizażu" [Mały Książę] "Trolle są bardzo dziwne." [Mały Książę] "Najdłużej trwa ten makijaż, którego się wcale nie zaczyna." [Władca pierścieni] "Piękny makijaż kryje czasem niepiękną twarz." [Władca pierścieni] "próżno szukać takiego, co nie chce być umalowany." [Romeo i Julia] Wizaż - doktor każdemu Wizaż robi swoje. A ty człowieku? Młodość sądzi, starość rozgrzesza,wizaż pomaga Bardzo mały troll może rzucać bardzo duży cień Troll-brakujące ogniwo miedzy małpą a człowiekiem Czasami człowiek przytuliłby się nawet do trolla Wizaż celem samym w sobie Troll jest istotą kruchą: wystarczy odrąbać mu głowę, żeby przestał żyć. Wizażanka nie jest stworzona do klęski. [...] Wizażankę można zniszczyć, ale nie pokonać. Jeżeli skrzywdzona Wizażanka się uśmiecha do trolla, to albo nie ma wstydu, albo jest pewna, że się dobrze zemścić potrafi Wizażanka jest jak herbata w torebce: z jej mocy można zdać sobie sprawę tylko w gorącej wodzie Wizażanka zrobi z niczego kapelusz, sałatkę ,makijaż i scenę małżeńską Zanim wizażanka raz się ubierze, to niebo zachmurzy się i wypogodzi się siedem razy Grzeczne dziewczynki idą do nieba,wizażanki mają swój raj na ziemi Nie dla trolla Wizaż Gdy Złosia trolle nie czują, śmiało sobie tańcują. Kto Wizaż miłuje gorąco i szczerze, ten czasu nie traci, do malowania się bierze. Wizażanki nie gęsi i swój Wizaż mają Jak trwoga to do Złosia Na pohybel Bayer Fullowi i trollom W górę szklanki koleżanki Wizażanki Po piwa szklanie i na malowanie ANALIZA CHEMICZNO-FIZYCZNA WIZAŻANKI Temat: Analiza Chemiczna Przedmiot badań: Wizażanka Symbol: Wi Odkryta przez: Wizaż Waga atomowa: Średnia oczekiwana 59 a.j.m. (atomowych jednostek masy), ale znane są izotopy od 50 do 80 a.j.m. Występowanie: Nadwyżki ilościowe w obszarach zurbanizowanych,dokładnie j na Wizażu Właściwości chemiczne: Wykazuje duże powinowactwo ze złotem (Au), srebrem (Ag), platyną (Pt), szlachetnymi i półszlachetnymi kamieniami i minerałami Zdolna do absorbowania wielkich ilości drogich substancji. Może samorzutnie eksplodować jeśli pozostawić ja samą w obecności mężczyzny. Nierozpuszczalna w cieczach, ale jej aktywność wzrasta po nasączeniu etanolem. Ulega naciskowi tylko we właściwej płaszczyźnie krystalograficznej. Własności fizyczne: Powierzchnia zwykle pokryta warstwą barwników. Wrze i zamarza bez wyraźnej przyczyny. Topi się po jej właściwym potraktowaniu. Gorzka, jeśli używać jej niewłaściwie. Znajdowana pod różnymi postaciami - od czystego metalu do pospolitej rudy. Zastosowanie: Wysoce dekoracyjny element, szczególnie w samochodach sportowych. Przedstawicielka silnych reduktorów pieniędzy. Pomocna przy wypoczynku. Testy: Czysty egzemplarz przybiera odcień różowy, jeśli jest odkryty w naturalnej postaci. Zielenieje jeśli obok niej znajduje się lepszy izotop. Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach. Niemożliwe posiadanie więcej niż jednego trwałego izotopu. |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tworczosc Wizażanek
Super! Czegos takiego juz dawno nie czytalam! Ale wszystkie jestescie zdolne!! :) Moze i ja cos kiedys wymysle! :)
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
ja mam toast
![]() za tych, co na wizażu...
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopuje watek
Cos takiego nie moze zginac Jak moglam go przegapic Ale sie usmialam Prosze o wiecej |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
własnie,własnie wątek nie moze zginąć bo: "wszędzie dobrze, ale na wizazu najlepiej"
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
dziwczyny jest możliwość, abym od którejś z was dostała zaproszenie na grono.net
PLIZ i THX |
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Ja cie moge zaprosic daj tylko swój adres mailowy
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
i ja i ja i ja... ja też bym prosiła o zaproszenie mnie
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Mogę wam wysłac zaproszenia jak mi napiszecie swoje adresy mailowe
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
moni2310@o2.pl lub moni2310@vp.pl
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
tak czytam i moja artystyczna dusza ryknęła : Jeśli nie chcesz mojej zguby Wish Choparda daj mi luby ... odpowiednie wpisać
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
mala77@interia.pl
dziekować bardzo |
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, Monia i Mała wysłałam Wam zaproszenia
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
A mi też może ktoś wysłać zaproszenie na grono.net?
hippie_girl@o2.pl Z góry dzięki
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#78 |
|
mała księżniczka
|
hihih
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
"Wsszędzie dobrze ale na wizażu najlepiej" -> święta racja
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku ale sie uśmiałam
to jest świetne !!!! |
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście świetne!!
A to co mi sie nasuneło, mam nadzieję sie nie powtórzy ![]() Komu w drogę... temu kosmetyczka Wszystkie drogi prowadzą... na Wizaż.. Czym wizażanka bogata... tym na zakupy! Troll w dom... kosmetyczka na klucz... Konturówki zostały rzucone.. tylko do której kosmetyczki?? Uwolnić perfumy z flakonów! Wpadłaś jak Wizażanka do Sephory Nie maluj sie gdy jedziesz, bo za duzo zostaje na zębach Bedę Wizażanką, jak moja sąsiadka Malowanie albo trollowanie- wybór nalezy do Ciebie Życie to jedno wielkie malowanie Lepszy wizaż niz nuda Życie jest jak Wizaż, z którego nigdy nie chce sie wyjść ![]() ![]() Mam 20 lat z Wizażem spędzam czas Darowanej Wizażance.. i bez makijażu do twarzy Kto pyta Wizażankę, ten wie jak się malować |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Z filmu "tylko mnie kochaj" jak Zakościelny siedział na schodach
i zeszła do niego Michalina. Zakościelny- Zrobię dla Ciebie wszystko... Julka- nie musisz wszystko Z- a co? J- tylko mnie kochaj... No to teraz : Siedzi AgaZ obok Złosia. Złosiu - Zrobię dla Ciebie wszystko Aga- nie musisz wszystko Z- a co? A- tylko wizaż włącz
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
skopiowane z grona copywright by Aga BJ
Anglicy wychodzą nie żegnając się, a trolle żegnają się nie wychodząc Wizażanka należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć. mężczyzna ma tyle lat, na ile się czuje, Wizażanka, na ile wygląda. psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy Wizażanka wchodzi do pokoju. ![]() ten delikatny sarkazm w pierwszym i to ostatnie booooskie!!!
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 18:04 |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Raczkowanie
|
odświeżam wątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Mię natchnęło
![]() "Makijaż krok po kroku" Korektorek, podkład w sztyfcie Sypki puder - oczywiście Trochę różu na poliki Sypkie cienie na powieki Czarną kreskę namaluję Rzęski ładnie wytuszuję Błyszczyk na usteczka rzucę i TŻ-ta zbałamucę Koniec |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Cos takiego nie moze zginac
Jak moglam go przegapic
Prosze o wiecej