Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 11:40   #61
caffelate05
Rozeznanie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

witamy i my w nowym wątku
ja się wczoraj popłakałam przez Julka
leżałam chwilowo na plecach, rozmawiałam przez telefon z TŻtem a Juluś sobie pływał i się wiercił
nagle z prawej strony brzucha pokazała mi się gulajka, stercząca, jak jajko kurze, przejechała kawałek i zniknęła
potem znowu
nie wiem czy to była nóżka czy rączka, kolanko czy łokieć ale to było niesamowite

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:41   #62
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Moria dopisz przy naszej córeczce imię - Liliana

Złośnica ja mam do JG 50 km zresztą wybieram się na giełdę do Cieplic za jakieś 2 tygodnie to może bym przechwyciła jakieś ubranka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:41   #63
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Moria, gratulacje i szacun za tempo i w ogóle organizację nowego wątku.
Merci

Grazin - ja też jestem sapaczka Jak rozmawiam przez telefon, muszę sobie przerwę na dotlenienie zrobić

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
moria - jak tam Xlander? zamierzam go zakupić, własnie wersje XA (zrezygnowałam już z przekładanej rączki i spacerówki), ale nie wiem czy dokupić foitelik w komplecie czy kupić maxi cosi mura cabrio fix - tak jak Ty to zrobiłaś? możesz coś powiedzieć o foteliku? (czy właśnie w komplecie standardowo jest ten fotelik?) aha - i wyczytałam w jednej z opinii żeby nie brać ten kolor "pomarańczowy", bo w lecie muchy się do niego lepią strasznie .
aha - i ma podobno małą gondolę czy mój "duży synuś" się zmieści w niej kilka miesięcy chociaż? już sama nie wiem. jak się urodzi taki jak TZ, czyli 60cm to mogę go długo nie powozić w tej gondoli.
moniqac ja ciągle czekam na moją furę, miała być do końca lutego Kto wie, może jutro dostanę maila, że już jest
Jeśli chodzi o fotelik to ja bym Ci radziła zakup Maxi Cosi Cabrio Fix lub Pebble. Trzeba wtedy dokupić tylko adaptery, na allegro nowe kosztują 45zł, używane można dostać za 25-30zł.
O pomarańczowym kolorze to też pisałyśmy tu na forum, że to zawsze przyciąga różne owady więc lepiej odpuścić sobie żółty i pomarańczowy kolorek
A co do gondolki, hmm mi się wydaje, że ona ma całkiem rozsądny wymiar, latem to na pewno będą maluchy miały dużo luzu a później jak dojdzie w październiku/listopadzie jakiś kombinezonik to może być ciaśniej ale chyba nie aż tak, że się malutek nie zmieści a jeśli będzie duży i silny to może po tych 6 miesiącach będzie już siedział i wtedy można będzie go do spacerówki przerzucić.

Mi się wydaje, że XA to jest b. dobry wybór na pierwszy wózek Na jego przykładzie będzie wiadomo co nam pasuje a co nie, co jest ważne aby w wózku było a co nie, po jakimś roku - 1,5 można go będzie sprzedać i kupić wyczesaną, leciutką spacerówkę. Sprzeda się go też łatwo, bo to popularny model więc chętni zawsze będą. Jego cena jest z pewnością proporcjonalna do jakości Tak mi się wydaje

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:42   #64
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Melduję się na nowym wątku w to piękne słoneczne przedpołudnie
Ja dzisiaj wyspana na maksa, oj dawno tak nie spałam
Zaraz zbieramy się na zakupki, a po południu Tż chyba pojedzie do Wrocławia zobaczyc Xlandera (używanego), ja też miałam jechac, ale przez te twardnienia brzucha wolę nie ryzykowac, bo w aucie jeszcze częściej mi się stawia
Trzymajcie kciuki, żeby był taki jak na zdjęciach to już dzisiaj będziemy mieli wózek

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-02-27 o 11:49
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:53   #65
matallewar
Zakorzenienie

Dziewczonka to trzymam

Czekam aż tż sprawdzi, o której mamy drugie zajęcia szkoły rodzenia... Może uda nam się dotrzeć

Myślicie, że na pierwszych mówili dużo ważnych rzeczy??

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:56   #66
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

matal zbudynienie i uzaleznienie od wizazu hihi coraz bardziej mnie on przekonuje, że lepiej tu non stop z Wami siedziec, niz w pracy za biurkiem ryzyko jest tylko jedno... za niedługo możecie mnie już miec dość

caffelate, czytajac wstep do Twojego posta wystraszyłam sie, ze płakałas bo cos stało sie nie tak ! Kamień spadł mi z serca, że nie to o czym pomyslalam. Ale to musi byc szczescie ! JA ciągle czekam na tą chwilę... i nie wiem czy się doczekam

dziewczonka, cieszę się, że nareszcie pospałas jak Pan Bóg przykazał Oczywiscie kciukasy zaciśnięte

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:04   #67
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
leżałam chwilowo na plecach, rozmawiałam przez telefon z TŻtem a Juluś sobie pływał i się wiercił
nagle z prawej strony brzucha pokazała mi się gulajka, stercząca, jak jajko kurze, przejechała kawałek i zniknęła
potem znowu
nie wiem czy to była nóżka czy rączka, kolanko czy łokieć ale to było niesamowite
Oj kochana wiem jakie to cudne uczucie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dziewczonka to trzymam

Cytat:

dziewczonka, cieszę się, że nareszcie pospałas jak Pan Bóg przykazał Oczywiscie kciukasy zaciśnięte

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 12:07   #68
Zytus
Rozeznanie

Witam w nowym wątku
Jakas wyjatkowo płodna sobota wiedze ze byla,bo zazwyczaj w weekendy tu pustki sa.
Ja wczoraj na malej imprezce bylam,no i nie ja jedna tam w dwupaku bylam.Okazalo sie ze kolezanka jest w ciazy,ale dopiero poczatki bo 9 tydz.
No i kolega tż wreczyl nam zaproszenie na slub na 7.V, wiec tz chyba sam pojedzie bo to na mazurkach gdzies, wiec ja pewnie tyle w aucie nie wysiedze.
Przy okazji nowego wątku wkleje zdjecie hipcia(tz tak na mnie mowi).
Jest to 26+6 czyli wg niektorych wyliczen w poniedzialek 7 miesiac sie zaczyna...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07396.jpg (37,2 KB, 73 załadowań)
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:09   #69
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku
Jakas wyjatkowo płodna sobota wiedze ze byla,bo zazwyczaj w weekendy tu pustki sa.
Ja wczoraj na malej imprezce bylam,no i nie ja jedna tam w dwupaku bylam.Okazalo sie ze kolezanka jest w ciazy,ale dopiero poczatki bo 9 tydz.
No i kolega tż wreczyl nam zaproszenie na slub na 7.V, wiec tz chyba sam pojedzie bo to na mazurkach gdzies, wiec ja pewnie tyle w aucie nie wysiedze.
Jest to 26+6 czyli wg niektorych wyliczen w poniedzialek 7 miesiac sie zaczyna...
Śliczny brzuszeczek
A Twój TŻ się myli. Jaki Hipcio ?? Ślicznie wyglądasz
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:10   #70
Lolka1212
Zadomowienie

Hejjjj Mamusie i Brzusie

Ja i mój bezimienny synuś dołączamy do nowego wątku

Biometr chyba dziś wyjątkowo korzystny.. bo i ja przespałam całą noc
Lulu miałam wyjątkowo dobre Może tak na pożegnanie moje panieńskie łóżeczko i mój pokoik dobrze na mnie wpłynęło.. bo dziś do domku wracam
Stary 2011-02-27, 12:10   #71
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

ojej ja dopiero wstałam a tu już 3 strona nowego wątku...
wczoraj wieczorem przyjechali wszyscy z urodzin mojej kuzynki i przywieźli tyle pyszności...a później całą noc męczyła mnie zgaga

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:13   #72
Lolka1212
Zadomowienie

Zytus wyjątkowo fajny hipek z Ciebie Brzusiu pierwsza liga
A jakie wystrój w mieszkanku ciekawy
Stary 2011-02-27, 12:14   #73
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam w nowym wątku
Piękny, duży brzuszek
Stary 2011-02-27, 12:15   #74
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
hahaha
a moj mi powiedzial dzien po jak kupil psa ze strasznie CHRAPIE w nocy, i czy o tym wiedzialam? wiec stwierdzilam ze jesli chrapie to pewnie nie od dnia, a przez te 8 lat musial byc we mnie zakochany, a teraz milosc przelal na psaze zauwazyl

psiunio nota bene - śliczny kocham pieseczki .

Cytat:
monia, cos mi sie we łbie poprzewracało hihi

Zazdroszcze ogladania autek, to takie miiiłe zajecie
Ostatnie moje IQ szwankuje.... dzwoniłam tydzien temu do sąsiadki meża na komórke i Marcin odebrał dopiero po dłużej chwili tel słowami "cześć dorotka" a ja sie wyłączyłam bo myślałam, ze to automatyczna sekretarka !!!!!
i mówie do mojego TŻ - ale oni mają inteligentną sekretarkę... bo pewnie wpisaną mnie ma Marcin w telefonie jako "dorotka" i sekretarka jest tak mądra, że odczytuje z ksiązki co za numer dzwoni i tymi słowami wita dzwoniącego !!! ŻENUA !
naprawde bylam pewna, ze to sekretarka, bo z 10 sygnałów nie odbierał telefonu.. dopiero mój mąż.. z wykształcenia filozof.................. ..... <lol> powiedział co o tym mysli ............ i szybciutko zadzwoniłam ponownie, przekonując sie, że to żywy Marcin a nie automatyczna sekretarka
daisy - jesteś najlepsza..... i chyba najwuęcej przykładów zbudynienia nam dostarczasz
a co do autka, przyjemne, przyjemne, ajakie przyjemne wydawanie kasy .... remont.... auto.... zakupy dla bobaska.... ja MUSZE wrócić do pracy może na jakąś premię zarobię .

jeju..... jutro do pracy........ wcale mi sie nie chce .

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dzieki
tak zdecydowalismy sie ale widzisz , trwalo to 5 lat, tesciowa radzila mi zebysmy odpuscili ale to tylko tesciowa

zawsze mowilam tz ze jak sie mamy zdecydowac to wtedy keidy maly bedzie wiekszy, bo jakby przyszlo wyboerac zycie dziecka, a moje(np mialabym dostac wylew czy cos od cisnienia) to wybralam dziecko, i po jednym takim przezyciu to niechcialabym dominika zostawiac bez mamy jakby mial 2 lata
o matko................... o matko......... przytkało mnie...... już teraz rozumiem, każdy Twój stres o serduszko, o zwapnienie, o zdrówko.... Kochana..... już niedługo, wszystko idzie super i zakończy się super.... jesteś wielka .

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Do tego Drań znów zajął SAKO, więc ja siedzę na krześle
A wstałam tylko kubeczek po jogurcie wyrzucić... Ehh...

A, no i jestem genialna Leżę wczoraj w łóżku, zamartwiam się tym szpitalem, no i myślę, czy nie iść do innej szkoły rodzenia, jak w tamtym nie wiem, czy będę rodzić...
I nagle mnie olśniło... SZKOŁA RODZENIA, miała się zacząć 26 lutego A ja zupełnie zapomniałam i nie byliśmy. Idziemy dziś, może nas jeszcze przyjmą...
Zbudynienie...
a co to SAKO .
Kochana - zbudynienie objaw powszechny , o by Was przyjeli - na pewno przyjmą.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Moria dopisz przy naszej córeczce imię - Liliana
piękne imię .

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

moniqac ja ciągle czekam na moją furę, miała być do końca lutego Kto wie, może jutro dostanę maila, że już jest
Jeśli chodzi o fotelik to ja bym Ci radziła zakup Maxi Cosi Cabrio Fix lub Pebble. Trzeba wtedy dokupić tylko adaptery, na allegro nowe kosztują 45zł, używane można dostać za 25-30zł.
O pomarańczowym kolorze to też pisałyśmy tu na forum, że to zawsze przyciąga różne owady więc lepiej odpuścić sobie żółty i pomarańczowy kolorek
A co do gondolki, hmm mi się wydaje, że ona ma całkiem rozsądny wymiar, latem to na pewno będą maluchy miały dużo luzu a później jak dojdzie w październiku/listopadzie jakiś kombinezonik to może być ciaśniej ale chyba nie aż tak, że się malutek nie zmieści a jeśli będzie duży i silny to może po tych 6 miesiącach będzie już siedział i wtedy można będzie go do spacerówki przerzucić.

Mi się wydaje, że XA to jest b. dobry wybór na pierwszy wózek Na jego przykładzie będzie wiadomo co nam pasuje a co nie, co jest ważne aby w wózku było a co nie, po jakimś roku - 1,5 można go będzie sprzedać i kupić wyczesaną, leciutką spacerówkę. Sprzeda się go też łatwo, bo to popularny model więc chętni zawsze będą. Jego cena jest z pewnością proporcjonalna do jakości Tak mi się wydaje

no własnie, no właśnie, no właśnie.... i wszystko jasne jak Wy pisałyście o wózkach, to ja byłam na etapie - "żeby nie zapeszyć" nie czytam wnikliwie, bo nie kupuje jeszcze - mnie się baaaaaaaaaaaardzo podoba kolor artic, ale już widzę jak się okropnie brudzi. może zostaniemy w takim ukłądzie przy carbon .
daj znać jak przyjdzie. i na fotelik też mnie namówiłaś .

Dziewczonka
- mnie też twardnieje bardzo brzuch, jak leżę na plecahc w nocy.... masakra.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:15   #75
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

nono zytuś brzuszek pierwsza klasa
i jaka piękna podłoga

Stary 2011-02-27, 12:20   #76
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

[/COLOR]aha biedronkowa promocja na 07 marzec
http://gazetka.biedronka.pl/g22,insp...1_02_2011.html

dla dzidzi cosik sie tam znajdzie
o kochana fajniutkie
akurat mam kilka biedronek u siebie
a jedna jest taka wypasiona wielgachna
wiec sie musze do niej wybrac bo jeszcze tak nie bylam
Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość

Dziś obiad dla rodzinki robię: zupa krem z groszku zielonego, sałatka z grzankami z łososiem i awokado i lasagne ze szpinakiem a na deser lody mniam mnaim.
Mąż na kacu więc raczej będzie przeszkadzał niz pomagał, a tu jeszcze trzeba posprzątać całe mieszkanko.
Więc zabieram się za robotę.

Miłego niedzielenia się....
mmm jakie pysznosci

u mnie dzisiaj kurczak na butelce piwa
salatka z pomidora ogora jogurtu grrckiego i koperku i ziemniaczki purre
daisy wbijaj na kurczaka!!!!!!!!!!:brzyda l:

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

w ogole to sapie jak stara lokomotywa. wy też tak macie??
jeju masakra po prostu. wczoraj jak szłam do tej kuzynki to tż umył mi włosy (ale było śmiechu 2 razy mnie przytopił "niechąco " :P ) wymodelowałam je wyprostowałam pomalowałam sie ubrałam i... stwierdziąłam ze moglabym iść spać bo jestem styrana jakbym pole kartofli przekopała
ja tez tak sapie

Cytat:
Napisane przez Klaterina Pokaż wiadomość

pijecie kawę ? ja jakoś nie moge jej odstawić, niby trochę mniejsza niż zwykle, na zmianę parzona i rozpuszczalna, ale normalnie jakoś nie mogę bez kawki.

dzisiaj kończymy z Maluszkiem 6 miesiąc
ja pije jedna dziennie
przewaznie z expresu
a uzupelniam mleczkiem do kawy z magnezem
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry na nowym wątku

Kiepsko dziś spałam. Nie znam się dobrze na czynnościach wykonywanych przez dzieci w brzuchu, ale miałam wrażenie, że Hanka dziś nad ranem bawiła się w przeciąganie liny z pępowiną, bo co jakiś czas strasznie mnie pępek bolał

Kończę kawę, zmywam maseczkę i ogarniam się. Dalej marnie się czuję, ale dziś muszę aktywniejsza być i pokazać się światu

Coś wyczytałam tu, że Mc Flurry odchudza i redukuje cellulit? To może, mimo choroby, skoczę dziś na jednego?

Pozdrawiam,

Rudolf Czerwononosy
oj kochana wspolczuje

a na mc flury mam taka chetke
z kitkatem
jesu jak ja uwielbiam te glupie lody
Cytat:
potem znowu

moja dzisiaj tez sie tak wypina od rana, ze z tz wiecej sie gapilismy ba rzuch jak jedlismy sniadanko

dzien dobry slonca!!!!!!!!!!!

obiad sie robi
ja dogladam
a wy juz 3 strony watku naskrobalyscie
Cytat:
Witam w nowym wątku
Stary 2011-02-27, 12:21   #77
anula_81
Zakorzenienie

a my rozmontowalismy szafe i musimy troche ogarnac, sciane za szafa umylam i nie trzeba bedzie malowac, bo nie widac roznicy!! pusto sie w sypialni zrobilo
napisze pozniej bo mamy tu lekki rozgardiasz chwilowo

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:21   #78
Catia88
Rozeznanie

Również melduję się w kolejnej części naszego cudownego wątku

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:24   #79
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Zytus Ty i hipek ? z której strony Na pewno małż tylko się tak słodko z Tobą droczy 27 tc to chyba w III i ostatni trymestr wkraczasz !

Lolka bezimienny synek chociaz ja coraz częsciej mysle, nad przerobieniem Gabrysi na Zosię jednak....

moniqac
chyba znów przerobię sie na blonydnkę, jaką byłam 95% zycia, to przynajmniej moje notoryczne gafy będą uchodziły mi na sucho ! Mojego męża tez niestety zbudynienie ogarnęło !! W srode przed praca wyjełam z zamrażalnika w woreczku ze sklepu kurzy cycek z mysle, ze jak wróce z pracy to bedzie rozmrozony i upiche chinski fix knora z piersia i ryżem... Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało sie......... że mąż rano sprzątał (Bo na tym punkcie jest konpnięty) i pierś wyrzucił do kosza !!!!!!!!!!!!!!!!! Usłyszałam, ze mogłam połozyc na talerzyku/miseczce a nie tak po prostu włożyc do zlewozmywaka
a co do premii to moj tż w obu korporacjach zawsze z końcem marca dostaje więc i może jakas milusia niespodziewanka czeka Gdy podliczyłam ile tysi trza wydac w marcu....... to chyba jednak pojde biegusiem na l-4 by jeszcze nie dorzucic 3-4 stówek na paliwo dodatkowo Załamana jestem

a Tobie nie chce się do pracy ?? Nie wierzę !!

agusia, dzieki opowiedz jakie doznania smakowe Jak wróce do małza to zrobie tego kuraka obecnie jestem u rodziców wiec nie bede sie mami do garów wtrącac
Smacznego !! A jak deserek wczoraj wyszedł ??

Vanes i Catia - witamy rozgościcie się jak u siebie

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-27 o 12:28

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 12:25   #80
mimbi
Zakorzenienie

Hej jestem z Wami. Zaraz doczytam stary watek i zaczne nowy, mam nadzieje, ze w godzinke sie zmieszcze
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:25   #81
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
a my rozmontowalismy szafe i musimy troche ogarnac, sciane za szafa umylam i nie trzeba bedzie malowac, bo nie widac roznicy!! pusto sie w sypialni zrobilo
napisze pozniej bo mamy tu lekki rozgardiasz chwilowo
Anulka tylko ostrożnie tam proszę!! Nie przemęczaj się kochana..
Stary 2011-02-27, 12:29   #82
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

u mnie dzisiaj kurczak na butelce piwa
salatka z pomidora ogora jogurtu grrckiego i koperku i ziemniaczki purre
Ja dziś wcinam ciasteczka zamiast obiadu Upiekłam drożdżowe z brzoskwinią... i chyba nie doczekają kawki.
Zresztą nie lubię sama jeść w niedzielę - mąż w pracy, a mama na wycieczce, bo tak bym się do niej wprosiła...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:34   #83
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

psiunio nota bene - śliczny kocham pieseczki .

daisy - jesteś najlepsza..... i chyba najwuęcej przykładów zbudynienia nam dostarczasz
a co do autka, przyjemne, przyjemne, ajakie przyjemne wydawanie kasy .... remont.... auto.... zakupy dla bobaska.... ja MUSZE wrócić do pracy może na jakąś premię zarobię .

jeju..... jutro do pracy........ wcale mi sie nie chce .

o matko................... o matko......... przytkało mnie...... już teraz rozumiem, każdy Twój stres o serduszko, o zwapnienie, o zdrówko.... Kochana..... już niedługo, wszystko idzie super i zakończy się super.... jesteś wielka .

a co to SAKO .
Kochana - zbudynienie objaw powszechny , o by Was przyjeli - na pewno przyjmą.

piękne imię .

no własnie, no właśnie, no właśnie.... i wszystko jasne jak Wy pisałyście o wózkach, to ja byłam na etapie - "żeby nie zapeszyć" nie czytam wnikliwie, bo nie kupuje jeszcze - mnie się baaaaaaaaaaaardzo podoba kolor artic, ale już widzę jak się okropnie brudzi. może zostaniemy w takim ukłądzie przy carbon .
daj znać jak przyjdzie. i na fotelik też mnie namówiłaś .

Dziewczonka
- mnie też twardnieje bardzo brzuch, jak leżę na plecahc w nocy.... masakra.
Sako to moja wielka pufa
Wpisz w net "pufa Sako", to zobaczysz

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:40   #84
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

agusia, dzieki opowiedz jakie doznania smakowe Jak wróce do małza to zrobie tego kuraka obecnie jestem u rodziców wiec nie bede sie mami do garów wtrącac
Smacznego !! A jak deserek wczoraj wyszedł ??
p
kochana deserek hmmm
mi tam smakuje
ale czuc takim niskokalorycznym czyms :P
zdecydowanie lepiej wyglada niz smakuje
tz nie podszedl

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ja dziś wcinam ciasteczka zamiast obiadu Upiekłam drożdżowe z brzoskwinią... i chyba nie doczekają kawki.
Zresztą nie lubię sama jeść w niedzielę - mąż w pracy, a mama na wycieczce, bo tak bym się do niej wprosiła...
ojj biedna, podziele sie kurakiem >

jeszcze rosolek mam
Stary 2011-02-27, 12:41   #85
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Hej jestem z Wami. Zaraz doczytam stary watek i zaczne nowy, mam nadzieje, ze w godzinke sie zmieszcze
jak zdrówko ? Antybiotyk pomaga ??

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
jedz na zdrowie, na pewno mary powie, że ciasteczko także działa ku zdrowotności Smacznego
ja tez sama nie lubie jesc

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-27, 12:42   #86
eweska
Moderatoreska

No nie powariowały dziewczyny, nadrabiania mam dużo, dopiero nowy wątek a już tyle postów :P

Witam sie w nowym wątku

Ja od rana na nogach, mężul to samo, pomogłam mu troszkę bo malowałam kaloryfer, ale nie farbą olejną tylko zwykłą nieśmierdzącą
Dziś jeszcze pojedziemy po karnisz, żyrandol, może szablon na ścianę, ale jeszcze nie wiem bo nie mam pojęcia czy mężul da radę to zrobić, a to jeszcze listwę trzeba kupić między szafę i panele. Firany nowe i zasłonki również by sie przydały, wtedy bym miała na gotowo pokój zrobiony
Mężul jeszcze kończy kłaść panele, jeden rząd mu już został, potem listwy przypodłogowe i koniec Później już kosmetyczne poprawki i malowanie dwóch pasów śliwkowych
Jak fajnie mieć wszystko nowe i odświeżone :P

Muszę Was nadrobić bo nie czytałam jeszcze wczorajszych wszystkich wieczornych postów no i dzisiejszych.
Popołudniu wyciągam mężula do reala ciekawe czy będą jeszcze pajace i body u mnie, w sumie mam 3 reale obok siebie praktycznie w odleglości 5-7 km więc w którymś pewnie coś upoluję
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:44   #87
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

daisy czuję się jak u siebie tak jak my wszystkie chyba

ja też nie lubie sama jesć bo nie potrafię sobie powiedzieć stop jesli chodzi o słodkie a jak jest jeszcze jeden łasuch taki jak ja to zawsze to 50 % mniej przygarniętych kalorii

Stary 2011-02-27, 12:50   #88
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(..)
Lolka bezimienny synek chociaz ja coraz częsciej mysle, nad przerobieniem Gabrysi na Zosię jednak....
(..)
Nooo bezimienny taka niedobra matka ze mnie! Wczoraj przez pół dnia z TŻtem debatowałam nad imieniem i nic!! Nadal nie doszłiśmy do porozumienia Ja swoje, on swoje.. nie mamy ani jednej wspólnej opcji.. takiej która i mi i męzowi by się podobała

O proszę.. czyli u Ciebie może i zmiana nastąpi?! To znaczy u twojej córci Przynajmniej masz dobrze i twój mąż daje Ci wolną rękę.. albo jest z tobą zgodny

Mi podoba się Zosia
Stary 2011-02-27, 12:52   #89
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

kto chce tosta??
Cytat:

Ostatnie moje IQ szwankuje.... dzwoniłam tydzien temu do sąsiadki meża na komórke i Marcin odebrał dopiero po dłużej chwili tel słowami "cześć dorotka" a ja sie wyłączyłam bo myślałam, ze to automatyczna sekretarka !!!!!
i mówie do mojego TŻ - ale oni mają inteligentną sekretarkę... bo pewnie wpisaną mnie ma Marcin w telefonie jako "dorotka" i sekretarka jest tak mądra, że odczytuje z ksiązki co za numer dzwoni i tymi słowami wita dzwoniącego !!! ŻENUA !
naprawde bylam pewna, ze to sekretarka, bo z 10 sygnałów nie odbierał telefonu.. dopiero mój mąż.. z wykształcenia filozof.................. ..... <lol> powiedział co o tym mysli ............ i szybciutko zadzwoniłam ponownie, przekonując sie, że to żywy Marcin a nie automatyczna sekretarka
wiesz co!! dobre!! na prawdę, można by coś gtakiego opatentowac producenci telefonów jeszcze na to nie wpadli! ja mówie powaznie Dorotko przemyśl moze kupe kasy za patent zgarniesz ps. 5 % dla mnie:P
Cytat:
potem znowu
mi sie to bardzo często zdarza Sebuś sie tak wypycha ze nieraz mam jego pupe po lewej nieraz po prawej, czasem czuję raczkę albo nóżkę. na prawde rewelacyjne uczucie i wodok!!
Stary 2011-02-27, 12:52   #90
moniqac
Zadomowienie

Zytus - bardzo ładny brzuszek .

daisy - dlatego ja jestem blondynką - dużo łatwiej chociaż w pracy przez to musze mocnije udowadniac że jestem jednak mądra - korporacja rządzona przez mężczynz .
a TZ - cóż - mój by chyba nie zauważył .

anula
- nu nu nu!!!! ostrożnie z tym sprzątaniem - napisze Ci jak mi daisy "pupa Ci odżyła" nie przesadzaj.

cześć Catia - też mamy ten sam tp .

ide wstawić makaron - dziś wczorajsza pomidorówka (bunt na rosół .), schabik duszony z cebulką, mizeriaaaaaaaaa z pomidorkami i puree .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości