|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: PODKLAD-nie zapycha-nie uwydacznia niedoskonalosci-nie wchodzi w pory-nawilza-n
Moim zdaniem Maybelline Mineral :P Tylko trzeba przypudrować z reguły:P
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Cóż, długa droga przed tobą... albo będziesz szukać wieczność, albo zaopatrzysz się w kosmetyki uzupełniające np
-puder sypki, żeby przedłużyć trwałość, -dobry krem nawilżający pod itp Pamiętaj, życie to ciągłe kompromisy
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
podkład kryjący
hej! dziewczyny potrzebuje waszej pomocy z góry dziękuję za pomoc. potrzebuję pilnie kupić podkład kryjący najlepiej z Kryolanu co mi możecie polecić może być HD
ps. jak coś podajcie linki z allegro
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: podkład kryjący
ja ze swojej strony polecam revlona colorstay
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Double Wear, Estee Lauder lub Colorstay Revlona - polecam
Repairwear, Clinique - super "szpachla" także do cery suchej lub/i dojrzałej HD z MUFE - w kategorii szpachla bez szpachli, albo jest nowy HD Artdeco ładnie wygładza optycznie nierówności i niedoskonałości cery Edytowane przez Justyna Pe Czas edycji: 2011-04-19 o 23:04 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam Revlon Colorstay bądź Estee Lauder Double Wear - daje nieco bardziej szlachetne wykonczenie niz Revlon
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PODKLAD-nie zapycha-nie uwydacznia niedoskonalosci-nie wchodzi w pory-nawilza-n
Cytat:
Kryolan też nie jest idealny i nie sprosta takim wymaganiom... U mnie wywołuje on silny rumieniec, który przebija przez 2bazy (nawilżającą i zieloną), ten podkład i sypki puder anti-shine. Do tego bardzo szybko się załamuje, podkreśla zmarszczki i wywołuje niespodzianki
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobnie jest przeciez z minerałami, nie każdy zachowa się dobrze na naszej skórze. Dlatego trzeba szukać, czytać i próbować.
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
a mi przyszło do głowy, na podstawie wymagań podkład guerlain Parure Extreme
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam podklad PANSTICK - max factora
sama go mam, ale już go nie używam bo zbyt kryjący
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki podkład ?
Dzięki
![]() skorzystam z wyszukiwarki ... ale jak coś to dzielcie się swoimi przygodami z podkładami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.