|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Redakcyjny test drukarki HP eAIO K510a
Ja również dostałam dzisiaj zdjęcie i jestem bardzo mile zaskoczona. Po pierwsze super zapakowane; jakość zdjęcia bardzo dobra, mam to samo zdjęcie wywołane u fotografa i nie ma praktycznie żadnej różnicy. Kolory są wyraziste, intensywne a odcienie jak najbardziej zachowane. Bardzo mi się podoba i dziękuję za taki fajny prezent. Chętnie sprawiłabym sobie taka drukareczkę
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Kilka dni temu otrzymałam zdjęcie wydrukowane przez Redakcję wizaz.pl. Jestem pozytywnie zaskoczona, ponieważ zdjęcie jest lepszej jakości, niż się spodziewałam. Wyraźne, bardzo żywe kolory, wyraźne kontury. Zdjęcie jest dobrej jakości jak na fotkę wydrukowaną przy użyciu takiej drukarki. Przy bliższym przyjrzeniu się widać malutkie kropeczki, ale w momencie, kiedy zdjęcie stoi na półce, oprawione w ramkę nie zauważa się ich. Patrząc na cenę drukarki( nie jest wygórowana) mogę stwierdzić, że jakoś fotek jest wysoka.
![]() |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
I ja również bardzo chciałam podziękować za zdjęcie. Kolory są wyraziste odcienie zachowane i jakość pierwsza klasa. Widać najdrobniejszy pieprzyk
. Na prawdę szczerze mówię zdj bardzo mi się podoba nie spodziewałam się że będzie aż tak ładnie wydrukowane
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie dotarło - zapakowane świetnie, nic się nie pogięło.
Co do jakości, odbiega od zdjęć wywoływanych u fotografa tylko jakością papieru. Co do kolorów nie wypowiem się, bo zdjęcie wybrałam czaro białe. Ale kontrast i nasycenie bardzo ładne
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam zdjęcie - jakość super, kolory żywe, jestem pod dużym wrażeniem tej drukarki
Też jestem ciekawa, jak by się spisała przy zdjęciach w większym formacie Dziękuję za zdjęcie!
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za zdjęcie.
Bardzo podobało mi się opakowanie! Co do zdjęcia - wydaje m się,że moje jest mniej ostre niż na komputerze i odrobinę ciemniejsze. Nie mniej jednak bardzo mi się podoba. pozdrowienia! |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
I ja otrzymałam zdjęcie
Jakość dobra, kolory wyraziste. Na pierwszy rzut oka jest to normalne zdjęcie od fotografa. Niestety przy podstawieniu pod światło przebijają nadrukowane paski po drugiej stronie papieru, a sam papier jest gorszej jakości niż ten u fotografów. Szkoda jeszcze, że na dolnej części zdjęcia jest lekko odciśnięty czyjś palec na niebiesko Niemniej jednak jestem zadowolona i bardzo dziękuję za miłą przesyłkę
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo za zdjecie
Swoejgo czasu drukowalam zdj na takiej zwyklej drukarce i roznica jest nieziemska, moze to tez wina papieru, bo ja drukowalam a takim najtanszym zakupionym na all. W tym pojedynku wygrywa wasza drukarka. Porownujac zdj wydrukowane Wasza drukarka, a wywolane u fotografa - jednak zdj od fotografa jest lepszej ajkosci, ale ie am tu jakeijsc kolosalnej roznicy, kolory sa zywe, wyrazne kontury. No i w tym pojedynku oglaszam remis z racji kosztow - drukowanie samemu w domu byloby tasze, a jakosc minimalnie slabsza. ![]() Musze sie chyba zastanowic nad zakupem tej drukarki
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobra jakość zdjęcia, porównywalna ze zdjęciami wywoływanymi u fotografa, kolory wyrazista, nasycone, odcienie zachowane, ogólnie jestem mile zaskoczona i bardzo zadowolona
![]() ps. bardzo dziękuję
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie jakość zdjęcia jest idealna. Wygląda lepiej niż w komputerze. Ewentualne mankamenty zdjęcia to wina nie drukarki, ale fotografa (nota bene profesjonalnego
W razie dodatkowych pytań, służę... no i oczywiście dziękuję za zdjęcie!
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie wygląda faktycznie jak od fotografa. Podoba mi się, że widać wszelkie szczególiki, nawet bardzo małe. Chyba tylko kolory są zbyt jaskrawe. Ale jestem pod wrażeniem, ze z domowej drukarki może wyjść takie "normalne" zdjęcie.
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Zapewne inaczej zdjęcie by wyglądało w większym formacie. Jednkaże i to zdjęcie jako wydrukowane zadawala. Brak szumów, żadnych mankamentów nie widać. Jedyny minus jaki zauważyłam to taki, że wydrukowane zdjęcie jest kilka tonacji ciemniejsze niż to samo wywołane u fotografa. Ogólnie jestem zachwycona,
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieku jeza zdjecie
Jestem bardzo zadowolona z wydruku, zdjecie niewiele odbiega jakoscia od wydruku u fotografa. Kolory sa nasycone i dobrze oddane ![]() Chyba zastanowie sie nad zakupem tej drukarki
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
I ja otrzymałam jakiś czas temu zdjęcie.
Jakośc wydruku jest bardzo dobra, jedna z lepszych jakie miałam okazję oglądac. Prawie tak dobra jak z profesjonalnego laboratorium. Kolory są bardzo intensywne ale troszkę ciemniejsze niż w oryginale, myślę, że można to jednak jakoś wyrególowac. Podsumowując jestem zadowolona z wydruku i jeżeli miałabym kupowac drukarkę z myślą o drukowaniu zdjęc to pewnie wybrałabym ten model drukarki. Tym bardziej, że korzystam już z urządzeń HP i jestem zadowolona. |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również otrzymałam już zdjęcie, świetnie zapakowane.
Jakość wydruku jest bardzo dobra, zdjęcie wygląda jakby było wywołane w zakładzie. Kolory są intensywne, wydruk ładnie oddaje odcienie i światła. U góry sa jakies zmazy ale słabo widoczne. Bardzo podoba mi się papier na którym zdjęcie zostało wydrukowane. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Ślicznie dziękuję za zdjęcie i ja.
przyznam się że nie spodziewałam się tak dobrego jakościowo zdjęcia - duży PLUS !!! Kolory pierwsze klasa, jakość i wyrazistość bardzo dobra, podoba mi się też to że to zdjęcie nie wygląda ani na matowe ani na błyszczące - powiedziałabym - w sam raz. Nie będę ukrywać że kiedyś zastanawiałam się nad kupnem takiej drukarki jednak sceptyczna byłam co do ich jakości - jak widać myliłam się. I kto wie, może niebawem jak pozwoli mi na to budżet w naszym domku zawita HP Photosmart Ink Advantage eAIO.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
mam również swoje zdjęcie
dla mnie wygląda jak z zakładu fotograficznego, nawet jaskrawe kolory są zachowane wszyscy w domu potwierdzili że drukarka się dobrze spisała ![]()
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie super, jakoś dobra, kolory wyraziste, takie same jak w oryginale
Nie wiedziałam, że można w takiej jakości wydrukować zdjęcie na drukarce. Drukowałam na swojej HP zdjęcia, ale niestety nie wyglądały tak dobrze jak wydrukowane z Waszej Pewnie wina tuszu Zdjęcie wygląda jak wywołane u fotografa. Wielki plus dla tej drukarki
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za zdjęcie
![]() Jakość wydruku jest na prawdę niezła ![]() Co prawda na komputerze fotka jest nieco ciemniejsza, ale wiadomo, monitor lekko przekłamuje kolory. |
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcie dostałam!
Wydruk bardzo dobrej jakości! Kolory świetne, na pewno zachęca to do zakupu tak dobrej drukarki Dzięki
|
|
|
|
|
#81 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dostałam fotkę i naprawdę jestem zadziwiona jakością . Nie widać ,że to wydruk z drukarki. Naprawde super.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Według mnie jakość zdjęcia jest bardzo dobra i zdecydowanie lepsza niż oczekiwałam. Wybrane przeze mnie zdjęcie było dość wymagające, bo składało się z małych elemencików i bałam się, że zrobi się z tego jedna wielka plama. Dziękuję bardzo, zdjęcie jest bardzo wysokiej jakości
link do zdjęcia http://www.photos-room.com/zoom/356/
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Kilka dni temu dostałam zdjęcie i zostałam bardzo POZYTYWNIE zaskoczona
![]() Zdjęcie wygląda jak od fotografa, zachwyca wysoką jakością wydruku, ma piękne kolory i ostrość. nie mam żadnych zastrzeżeń ani uwag do wydrukowanego zdjęcia. Obecnie też jestem posiadaczką drukarki HP (innego modelu), ale bardzo chętnie kupiłabym drukarkę HP Photosmart Ink Advantage e-AIO. Bardzo dziękuje za zdjęcie! |
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcie naprawde super. Szkoda tylko, że taki mały format. Kolorki się zgadzają. Wszystko jest ok
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za otrzymane zdjęcie
![]() Jestem bardzo zadowolona z wydruku. Kolorki takie jak w oryginale! Uważam, że na domowe potrzeby drukarka jest wręcz idealna. Wydrukowałam to zdjęcie na moim HP na papierze foto i drukarce laserowej na zwykłym papierze. Widać różnicę. Do tej pory byłam bardzo zadowolona z mojej drukarki, ale przy zmianie wezmę pod uwagę właśnie tę! |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie mogę wystawić opinii bo nie dostałam swojego zdjęcia
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem w 100% zadowolona, zdjęcie które otrzymałam było jakby przesunięte i w efekcie z jednej strony jest obcięte a z drugiej widnieje biały pasek. Ale to chyba nie wina drukarki tylko drukującego
Mniejsza z tym, jakość drukowania całkiem niezła, chociaż spodziewałam się czegoś lepszego. Intensywność barw w porządku, ale jednak wolałabym drukować u fotografa. Pozdrawiam i dziękuję
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Na początku dziękuję bardzo za przysłanie mi zdjęcia
![]() Moja opinia: Jakość, jak na zdjęcie drukowane na drukarce, jest dobra. Jednak, gdy się bliżej przyjrzy - widać pixelki (szczególnie na kolorach żółty/pomarańczowy/czerwony). Do tego niestety dostałam zdjęcie z odciśniętymi palcami w dwóch miejscach, tak jakby tusz jeszcze nie wysechł i ktoś po prostu dotknął zdjęcie (są białe prześwity). ![]() Moja ocena ogólna zdjęcia: 6/10 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Jakość zdjęcia świetna!! Jak z profesjonalnego studio foto! Naprawdę drukarka godna polecdenia. Kolory żywe, soczyste. Jednym słowem SUPER!
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dziś zdjęcie... jestem w szoku bo czytając posty innych spodziewałam się czegoś brzydkiego. A tu takie śliczne zdjęcie... Wyraziste kolory... Dobry papier. Nic dodać nic ująć. Mogę polecić każdemu tą drukarkę w domu na pewno się przyda jak ktoś robi dużo zdjęć. Namówię męża bo ja codziennie robię kilkanaście zdjęć naszemu synkowi. Wiec wydajemy majątek u fotografa na wywoływanie fotek
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2011-07-11 o 11:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Też jestem ciekawa, jak by się spisała przy zdjęciach w większym formacie
Niemniej jednak jestem zadowolona i bardzo dziękuję za miłą przesyłkę 

Zdjęcie wygląda jak wywołane u fotografa. Wielki plus dla tej drukarki