|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy na lato dla mężczyzny. Pomoc w wyborze.
dla mnie nr 1 z męskich zapachów to Givenchy Blue Label
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme i chrome azzaro
To są moje ulubione męskie zapachy.... Mhm Boskie!
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
a może coś z JOOP ?podobno marka ta słynie z najtrwalszych zapachów. Tylko nie wiem czy GO czy JUMP były lepszy teraz ?
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;20447909]Acqua Di Gio to nie najlepszy wybór na upalne dni. Na wieczór są super, ale nie na dzień.[/QUOTE]
Na wieczór ??? Toż to typowy świeży zapach, i na dzień i na wieczór, chociaż z naciskiem na to pierwsze .---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O matko, jak to czytam po półtorej roku, to prawie polałem po nogawkach. Jakie ja głupoty pisałem Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-01-04 o 00:09 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja używam Jump i polecam także trzyma się b.długo w kazdym razie u mnie i bardzo ładny zapach! a na Lato może TH Jeans ? tylko trwałość taka sobie |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny szukam czegoś lekko słodkiego na lato? co byscie poradziły?słodkie a zarazem swieże? co sadzicie o Bulgari Aqua pour Homme ?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
polecam DIOR - Homme Sport
myślę że połączenie świeżości z elegancją to ten wybór... |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Na lato polecam
YSL - Live Jazz - świetny , świeży niebanalny zapach |
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
PerfumY dla męża - ciezki wybor :D
Witam.
Chce kupic perfume dla meza (lat 28) z okazji rocznicy slubu do kwoty 25/30 funtow.)Obecnie przebywamy w Uk wiec wybor jest ogromny. Zakup moge rowniez dokonac na ebay ze wzgledu na nizsze ceny. Aktualnie posiada - Chrome Azzaro - Paco Rabanne 1 Million takie zapachy wlasnie lubi , z tego co pamietam posiadal jakies 5 lat temu perfume Kenzo w ktorej sie zakochal i nie pamieta co to bylo. Moze macie pomysl co to za perfuma. Znalazlam po dobrej cenie Hugo Boss Selection - 20 funtow http://cgi.ebay.co.uk/Hugo-Boss-Sele...P#ht_822wt_971 dodam ze mieszkamy w takiej troche wiosce i trzeba jechac 20km zeby powachac owe perfumy stad ten temat licze na wasza pomoc ![]() PS. wprawdzie to damska ale co myslicie o tej ? bo dobra cena. W boots kosztuje 45funtow. JPG Madame - http://cgi.ebay.co.uk/JPG-Madame-Eau...#ht_842wt_971- 20funtow Edytowane przez ewi1 Czas edycji: 2010-08-15 o 17:09 |
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Dot.: Perfuma dla męża - ciezki wybor :D
Może i bym mogła jakoś pomóc, ale tam mnie wpieniłaś tą "perfumą", że nie mogę pozbierać myśli
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67734
Ojjjj, my tu wszyscy na to wyczuleni... ![]() Jessica mnie uprzedziła .
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: PerfumY dla męża - ciezki wybor :D
no tak perfum :P przepraszam tez bylam pod nadchnieniem jak to pisalam
prosilabym o pomoc musze miec na wtorek
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście nie ma przeszkód żeby mężczyzna stosował damskie perfumy, ale pod warunkiem, ze mu się podobają - jeśli to ma być prezent-niespodzianka, to naprawdę kiepski pomysł. Boss Selection jest taki se - nijaki - czyli "bezpieczny". Skoro lubi słodziaki w typie 1 Million, to może JPG Le Male, Euphoria for Men, A*men albo L'Instant?
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
dzis bylam w boots , troche tego nawachalam. Osobiscie dla mnie podobalo mi sie najbardziej CK Euphoria. Sa 2 rodzaje EDP Perfum , EDP Spray.
Z meskich to ladnie pachnialy wszystkie D&G np 3, 18 lecz troche taki kobiecy zapach. Rowniez ladne Givenchy Play. Co myslicie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
wszystko zalezy od tego czy woda ma sie podobać Tobię, męzowi czy obojgu ? Zapach i jego dobór to rzecz bardzo indywidualna . Z mojej strony moge Ci polecić Zino Davidoffa, M7 YSL, Dunhilla czerwonego lub jak powyzej Guerlaina L'Instant. Sa to zpachy lekko dosłodzone lub pudrowe, ale zdecydowanie męskie. 1 milion i JPG sa jakby to delikatnie ująć, mało męskie, wg mnie oczywiście.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
Zapach do pracy a drugi na wieczory :)
Wita drogie Panie i Panów
Przymierzam się do zakupu 2 zapachów i chciałbym poprosić o radę. Buteleczek w drogeriach jest mnóstwo, a mój nos ma ograniczoną pojemność zapamiętywania ich ![]() Jaki zapach pasował by do 24 latka pracującego w biurowcu (koszula, sweterek, czarne spodnie i skórzane buty itd.). Mam bardziej dynamiczny charakter lubię się śmiać no i trochę po podrywać koleżanki Bywam też romantyczny i trochę bujam w obłokach ;p, szczupły 180 cm wzrostu (nie żeby to była jakaś reklama ) Co by tu do mnie pasowało?Druga sprawa potrzebuje jakiś zapach na wieczory, wypady ze znajomymi, na randki, najlepiej trochę tajemniczy, uwodzicielski, zwracający uwagę a nawet urzekający... Oczywiście, działający na damskie grono Ewentualnie inaczej, jak miałby pachnieć mężczyzna na randce?Codziennie mijam po drodze perfumerie, więc mogę przetestować wasze propozycje |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapach do pracy a drugi na wieczory :)
Cytat:
na dzień, do pracy: -Carolina Herrera 212 Men (mój ukochany zapach, polecam go wszystkim, moim zdaniem pasuje do mężczyzny w każdym wieku i zawsze na mnie działa )-Ermenegildo Zegna Intenso (mój chłopak używa, sama mu kupiłam na urodziny i dostaje za niego mnóstwo komplementów od obu płci )-Dior Homme Sport na wieczory: -Armani Code pour homme -Chanel Platinum Egoiste -Must de Cartier pour homme (ostatnio poznałam dzięki próbce od przemiłej wizażanki [lady_poison ] i strasznie mi się spodobał, bardzo oryginalny, wyrazisty, orientalny- po prostu )Mam nadzięję, że któryś z wymienionych przeze mnie zapachów przypadnie Ci do gustu Powodzenia w poszukiwaniach
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
na dzień:
212 Herrery, w 100% popieram Lexxi Voyage d'Hermes, moim zdaniem bliźniak 212 na wieczór: Aura by Night, bardzo fajny słodziak (jak dla mnie przebija Armani Code) Platynowy Egoista, mój ideał, świeży elegancki, jaśmin zniewala Ultravilet Rabanne, bardzo lubię ten zapach Obsession Kleina, zniewalający orient. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
na dzien, do pracy :
L'Homme YSL Chanel Allure Homme Sport Energise Hugo Boss na wieczór: Chanel Platinum Egoiste The One D&G
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2010-11-07 o 09:55 |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
U mnie aktualnie w użyciu:
Do pracy: Gucci PH II Hugo Boss Hugo Azzaro Chrome (bardziej na wiosnę, lato ale co tam) CK Man Na wieczór: YSL Opium Gucci PH A*Men Muglera |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
na dzien:
Davidoff Coll Water Aqa Di Gio Armani Carolina Herrera 212 na wieczor : Miake La issei armani Attidude Extreme Dune Dior
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj zawitałem w 3 Drogeriach i przetestowałem wasze typy. Jednak nie wszystkie były na stanie
![]() Jadąc po kolei ![]() -Carolina Herrera 212 Men - Przez pół roku zastanawiałem się czym mój szef pachnie - już wiem ale czy warto go małpować w pracy...-Ermenegildo Zegna Intenso - komplementowany od siostry po powrocie do domu, jeszcze się do niego nie przekonałem, trochę ciężko słodki... -Dior Homme Sport - tego testera o dziwo nie mieli w 3 perfumeriach chodź sam zapach na stanie był, więc po niuchałem klasyczny Dior Homme - delikatny i pieprzny bardzo utkwił mi w pamięci... -Armani Code pour homme - testowalem go w sumie na końcu i wydaje się być bardzo delikatny bo wyczuwałem tylko pudrowy zapach róż dzikich... -Chanel Platinum Egoiste - o kurcze widzi mi się przystojniak po 30-stce :P jest na liscie kandydatów lecz nie wiem czy do mojego stylu pasuje ale w naturze jest jego podróbka o nazwie ZEKE M - identyczny -Must de Cartier pour homme - niestety brak testera... ![]() Voyage d'Hermes - brak testera ![]() Aura by Night - tego nawet w internecie nie umiałem znaleźć, jak butelka wygląda... niszowy? Ultravilet Rabanne - test następnym razem (czyli jutro )Obsession Kleina - mój ojciec kiedyś czegoś podobnego używał. L'Homme YSL - fajny kojarzy mi się w latami 70tymi w USAChanel Allure Homme Sport - na wewnętrznej stronie łokcia fajnie pachnie ![]() Energise Hugo Boss - przyjemny ale po powrocie do domu nic nieczułem już ![]() The One D&G - makrony z odpustu, dobra reakcja kobiet na przejściu ten zawitał na mojej szyi po pracy ![]() Resztę sprawdzę jutro ale sporo testowania mnie jeszcze czeka
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
dzien:
Dirty English (110zl za setke na all) wieczor: Burberry London (100zl tester online wiec tanio) |
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Praca:
Hugo Boss Boss - ciepły, słodki, świeży Versace Pour Homme - świeży, później ciepły Hugo Boss Energise - świeży , później jakieś nuty wodne ...te zapachy wprowadzają przynajmniej mnie w dobry nastrój z rana, trochę energii w pracy się przyda Wieczór: Chanel Egoiste Platinum - chemiczny zapach ale super na wieczory! Rano radze nie używac bo może męczyć Givenchy Very Irresistible - roztopiona czekolada, trochę wanilii i kadzidełko Guerlain L'Instant Pour Homme - zaschnięty miodzik ale nie przydusza zmysłowa półka tutaj trzeba przykuć uwagę w knajpie, restauracji czy na randce
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
nie bedę oryginalna, bo moje propozycje pojawiły się już mniej więcej wyżej
![]() z półki mojegoTŻ i na co dzień i od święta: L'Homme YSL Chanel Egoiste Platinum Bulgari Aqua pour homme |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

To są moje ulubione męskie zapachy.... Mhm Boskie! 

.

licze na wasza pomoc 
] i strasznie mi się spodobał, bardzo oryginalny, wyrazisty, orientalny- po prostu
)