|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
ale same próbki nie wymienię na olej z BU.. może być połowa opakowania peelingu enzymatycznego+ Próbka kremu Hydreane legere La Roche-Posay - 5 ml w tubce - nowa+ Próbka kremu Antirougeurs Creme riche - 5 ml w tubce - nowa
za całe opakowanie oleju? |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
gustuje w zapachach słodkich, owocowych
np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gioia-edp.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-love-edp.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dp.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-amor-edt.html Może coś znajdziesz w tym stylu
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Chetnie wszystko wymienie na perfumy
![]() Sporej czesci twoich probek, odlewek nie kojarze. To w skrocie sa nuty, ktore mnie interesuja: wyrazny pieprz, kadzidla, orient, migdaly, mleko, brazowy cukier, irys, figa, fiolek. Poczytam jeszcze o nich sama sama, ale moze jakies zapachy od razu ci sie tak kojarza? Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-04-06 o 15:07 |
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, jakos umknal mi twoj post. Czy jestes dalej chetna na wymiane? Ktore probki moglabys mi oddac za kosmetyki wymienione u mnie w w watku?
Ja u ciebie wypatrzylam jeszcze takie, na ktore bylabym bardzo chetna: Byredo Bal d'Afrique 0,7 ml CdG: 888 1 ml, Burnt Sugar 0,7 ml Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-04-06 o 14:39 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Lucy original soft beige Lucy original light medium Lucy original creamy bisque - odsypka ok. 1/3 biga Glinka biała "porcelanowa" z ZSK - około 20 g Duża odsypka korundu do mikrodermabrazji ?
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie spojrzalam, ze chcialas ode mnie Biga Intensive, a jego juz niestety nie ma
![]() Wyrzucilam w takim razie kilka próbek, czy moze tak byc? Byredo Bal d'Afrique 0,7 ml CdG: Burnt Sugar 0,7 ml Creed Royal Delight 2,2 ml f Etro: Raving 0,7 ml I Coloniali: Mirra & Mirra 2,3 ml, Spirit of Africa Hawa Temptation 2 ml L’Artisan Ambre Extreme 2 ml Mauboussin edp 2,2 ml Micallef Aoud Gourmet 1,2 ml Nez a Nez Ambre a Sade 1,3 ml Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-04-06 o 14:37 |
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Niestety, nic
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Rywko podobał Ci się u mnie soft bronzer i podkład EDM (ten chciałabym sobie jednak zostawić), ale czy bronzer Ciebie interesuje nadal?
Bo ja znalazłam u Ciebie maseczkę - Yves Rocher Tradition de Hammam i chciałabym Ci ją zabrać
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, ten bronzer u mnie od jakiegoś czasu po prostu leżakuje i zabij mnie, ale nie pamiętam, czy ubytek jest ledwie widoczny, czy może gramowy
(nie no tu przesadzam, aż tak duży to chyba nie jest )W mieszkaniu studenckim będę we czwartek, gdzie mam wszystkie kosmetyki, wtedy zrobię zdjęcie, obejrzę ile tam wymazałam Może w takim razie zaproponowałabyś mi jakieś próbki perfum do wymiany, chętnie bym poznała coś nowego, wymieniałam się na masełka do ust w tamtym tygodniu, więc na razie będę miała zapas ? Przepraszam, ale masz takie zapachy że ja nawet nie wiem z której strony zacząć czytać Znam tylko popularne perfumy, lubię takie w stylu Lolity Lempickiej, czy Code Armaniego, ale także IN2U, Beauty CK, YSL Baby doll. Jak myślisz?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie
L’Artisan Ambre Extreme - 5 lub 10 ml Voluspa Baltic Amber - 9 ml Mogę oddać nieużywany, zafoliowany podkład Lily Lolo (poj. 10 g - mój prywatny zapas ) w kolorze POPCORN - średnio-jasny o ciepłym kolorycie, lekko zółtawy, na pewno nie różowy. Moge dorzucic zafoliowanego sampla LL Barely Buff.W moim watku tez najnowszy róż mineralny Lily Lolo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570767 Edytowane przez smash Czas edycji: 2011-11-01 o 13:13 |
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
A mi te nazwy kompletnie nic nie mówią także zgadzam się na wszystko co zaproponowałaś
a gdzieś tam mi mignął jakiś cynamon wśród tej długaśnej listy, czy to taki zapach prawdziwego cynamonu czy po prostu taka nazwa zapachu? (jeśli te pierwsze to jest szansa co by Ci jeszcze parę kropelek zabrać? ) Jeśli to jakiś mega drogi i super niszowy zapach to oczywiście cofam prośbę ![]() Nawet jeśli nie chcesz zdjęcia to sama chcę zobaczyć ile jest tego bronzera, ponieważ tak jak pisałam zabij, a nie wiem jaki jest ubytek i może za dużo próbek będzie z Twojej strony jeśli ubytek jest większy, wstrzymajmy się proszę z wysyłką do tego czwartku, dobrze? Sprawdzę i będę spokojna, że jest to uczciwa wymiana, a tak to będę się stresować jak się okaże że jest go mniej niż mi się wydawało To tylko jeden dzień ![]() Aha i poproszę od razu Twój adres na PW
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Come What May blush - cały big
coś u mnie za ten róż byś znalazła? |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Rywko, zużycie jest większe niż myślałam, załączam Ci zdjęcia, idąc od góry widać ile brakuje w pudełeczku.
Po prostu wrzuć mniej próbek do listu
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie nadal Ten Kaolin EDM :-D mam na wymianę nadal pół EDM BEIGE NEUTRAL, SUDNEW i jeszcze parę innych
może dogadamy się jakoś nie koniecznie musisz oddawać mi całego BIGa jesteś jeszcze zainteresowana ta wymiana?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Organzę masz jeszcze, czy już nie? Na niej mi najbardziej zależy
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Renia92i - pasowałoby Ci 3/4 biga Bronzera za to, co od Ciebie chciałam (pół biga BEIGE NEUTRAL, ORGANZA 1/3 opak., sample SUDNEW)?
Albo coś jeszcze dobierz
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
oto co mnie interesuje
![]() bibulki shiseido( tylko, ze sa troche nieporownywalne cenowo;/) dezodorant garnier aloesowy balsam bielenda |
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
hej
cos u mnie za:Come What May blush - cały big Kaolin Powder Sunlight Lily Lolo Barley Buff?? oddam duuużo ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post30300007 |
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Huitieme Art Ciel d'Airain 1,2 ml f Profumum Roma: Victrix - 5 ml, Thundra - 9,5 ml Parfumerie Generale Papyrus de Ciane - 5 ml Montale: Greyland - 5 ml, Amber and Spices - 9 ml Diptyque: L'Autre - 9,5 ml Znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
wiesz Rywciu, bardzo chcialabym ten dezodorant. wiem, ze to bedzie dla ciebie bardziej klopotliwe <wstydniś>
zrobilam ci probke podkladu. niestety nie mialam zadnego pudelecka typowo do probek, wiec znalazlam w domu inny takze prosze Cie, zebys sie nie smiala![]() dawaj dane na priv
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłabyś coś u mnie za jedną odlewkę i parę próbek demeter?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Coś za: -Puder bambusowy z BU - mogę oddać połowę opakowania w strunie lub zrobić próbkę -Duża odsypka korundu do mikrodermabrazji
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

np.

)