|
|
#61 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Ojczym ...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam 30 lat, ale widziałem nawet jak nad krową urok staruszka odczyniała, jest mnóstwo takich miejsc we wschodniej Polsce. Ale chce się je widzieć albo i nie, wcale nie trzeba daleko od dużych miast odjeżdżać. A ja ze wsi Warszawa pochodzę, ale uciekłem i dobrze mi z tym ;-)
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zgadzam się z koleżanką wyżej.. Nie rozumiem w ogóle pojęcia, że jeśli mężczyzna ze wsi to cham, prostak, burak w dodatku erotoman i bijący własną rodzinę. Owszem takie rzeczy się zdarzają ale to podchodzi pod patologie rodzinną, a nie jest obrazkiem rodziny żyjącej na wsi! Edytowane przez dziewCzynaaaa Czas edycji: 2011-09-19 o 15:53 |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można założyć, że jak kto ze wsi, to burak. Więcej buraków spotykałam i w Warszawie (gdzie mieszkałam) i w Krakowie (gdzie mieszkam), niż w mojej rodzinnej wioseczce.
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
ja myślę, że facet ma takie specyficzne, rubaszne, poczucie humoru
dla niego takie czerstwe żarty są zabawne, matka też się się chichra, a autorka... widać ma inne poczucie humoru jeden lubi Benny Hill'a drugi Monty Pythona - nic na to nie poradzisz |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Buractwo to jest stan umysłu niekoniecznie związany z miejscem zamieszkania. Ja mam taką panią sąsiadkę, niby światowa, niby bywała tu czy tam za granicą a jak z nią porozmawiać to od razu widać słomę
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie tak jak jag_na napisała, dla niego to normalne, a ja tylko starałem się wskazać możliwe powody takiej normalności
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie to buractwozakarawjące pod fetysz i nic go nie upsrawiedliwa. ojciec mojego taty mieszkał w małej wsi i był sołtysem i w życiu nie wpadłby,aby moja babcie tak traktować... a na ciebie co działa ![]() to tak na rozluźnienie tematunas.jpg |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo logicznie bronisz, Boże broń od takiej logiki.
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Ja Ci współczuję. Trudna sprawa. Musisz porozmawiać z mamą albo po prostu powiedziec jemu tak delikatnie, że czujesz się niezrecznie w takiej sytuacji, czy by mogli gadac tak do siebie wtedy kiedy Ciebie nie ma w poblizu. Wal prosto z mostu. Chyba masz tam jakies prawa. ja bym nie wytrzymala psychicznie
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co na mnie działa ? jak kobieta kosi trawę w mokrym podkoszulku, o to chodziło ? ![]() Cytat:
||
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
nie do tematu, ale 'umyłaś sowę?' zrobiło mi dzień
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie o to pytałam.co na ciebie działa,rozmowa,czy działanie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
liścia wychowawczego jeszcze nigdy nie dostałem, więc nie wiem jakby to było, może by mi się spodobało, czasem na pewno przydało, nie oddałbym
przepychanki słowne też mile widziane, argumentem też mogę być powalony ;-) dlaczego takie pytanie przemyciłaś ?
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) Edytowane przez feelsotight Czas edycji: 2011-09-19 o 17:55 |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Heh, dobry ten wątek
Uśmiałam się czytając niektóre komenty![]() Cóż poradzić, facet myśli rozporkiem i chyba sperma zalała mu mózg (Sorry za określenia, ale nie rozumiem osób, które obnoszą się z tekstami a'la zerżnę Cię i td..). Twojej mamie to się nie dziwię - zakochana jest;cieszy się pewnie, że kogoś znalazła.. Tylko powinna zadbać o odrobinę kultury i smaku..To chyba żaden wysiłek.P-) |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli mam jakoś sprecyzować to co wcześniej napisałem to dodam, że może być to cokolwiek co nie wzbudza zbytniej chęci do obrony.
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
nie czytałam wszystkich postów ale "UMYŁAŚ SOWĘ" to jest tekst roku, zaraz go sobie zapiszę
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi
Większa część osób zrozumiała o co mi chodzi . Spróbuję teraz metody chamstwo za chamstwo ![]() O ojczymie można książkę napisać. Jest człowiekiem infantylnym, w każdej dziedzinie. Fajnie by było pojechać do własnej matki i mieć tam święty spokój. Kalincia, wg. Ciebie mam do własnej Matki nie przyjeżdżać jak mi zachowanie ojczyma nie odpowiada? Nie ma takiej opcji. Za bardzo ją kocham żeby odwalać coś takiego. |
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Rozumiem, ale niestety sytuacja jest taka, że jeździsz do jego domu. Zawsze ci może powiedzieć, że jak ci się nie podoba jego zachowanie, to możesz nie przyjeżdzać.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu nie jest jego służącą,ale pełnoprawną partnerką z którą tworzy dom. zależy tylko na jakich warunkach jest w praktyce
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką teoryjkę że jego zachowanie jest jakąś formą ekshibicjonizmu. Jakoś tak od razu przyszło mi do głowy gdy powiedziałaś o jego reakcji na zwrócenie uwagi. Wydaje mi się że właśnie to popisywanie się seksualnością go podnieca i nakręca. Nie obnosi się z klejnotami na wierzchu ale zaznaczanie słowne że planują stosunek jest takim "werbalnym pokazywaniem"(żeby nie powiedzieć oralnym XD) swojego sprzętu.
Przypuszczam że może dobrym podejściem będzie albo zupełne ignorowanie takich wypowiedzi i jak ktoś już pisał wychodzenie z pomieszczenia(żeby nie miał satysfakcji z twojej reakcji) albo deprecjonowanie tej jego seksualności (skoro on może "żartować" o swojej seksualności przy tobie ty możesz "zartować" przy nim). O co mi chodzi w tym drugim - np łapanie za piersi (samcze jak cholera) skomentować "też chciałbyś takie?" albo "zazdrościsz?" - tak żeby nie dać po sobie poznać że widzisz jak on zaznacza tę swoją samczość (XD) a raczej doszukiwać się w tym jakiejś zniewieściałości czy innych negatywnych(z jego pkt widzenia) cech. Kiedy zaznacza że będą uprawiać seks skomentować że "mocny jest chyba tylko w gębie skoro ciągle o tym mówi" - coś w tym stylu. Z odpowiednim tonem może zabrzmieć jak żart ale jego to i tak powinno dotknąć. Problemem może być reakcja mamy ale w najlepszej wersji będzie zirytowana przez wasze "żartowanie" i każe wam obojgu przestać.
|
|
#85 | ||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
.
. Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 20:33 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tych jego tekstów i tego co mi zrobił nie zapomnę nigdy. Nie trawię takich kolesi.Nienawidzę takiego zachowania. |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

w innych czasach? Twój ojciec był chłopem pańszczyźnianym, że was dziedzice bili?
Nie można założyć, że jak kto ze wsi, to burak. Więcej buraków spotykałam i w Warszawie (gdzie mieszkałam) i w Krakowie (gdzie mieszkam), niż w mojej rodzinnej wioseczce.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie o to pytałam.

, bo non stop komentarze do mojej mamy typu:"umyłaś sikorkę/sowę?", "będziem się dzisiaj seksowali"