|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Black Cashmere, ALIEN, J. CHOO, HERMES, Fendi, Sisley -LUTY
Cześć, znajdziesz coś za
ELLE EDP - 25/50ml - w kartoniku, niestety korek zaginął, J'adore L'eau Cologne Florale - 10ml w atomku ![]() LANVIN ECLAT D'Arpege EDP - 25/50ml, w tym plastikowym pudełeczku
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Parisienne?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic.
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dziękuję, nic. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
DAISY Marc Jacobs edp - 10ml w atomku
J'adore L'eau Cologne Florale - 10ml w atomku
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie zainteresowały mnie:
YSL Touch Eclat korektor rozświetlacz odlewka Sisley przy czym YSL możliwe że dostanę niedługo w prezencie bo jęczę już od dłuższego czasu TŻ żeby mi kupił a zapaszek Sisley jest dla mnie wielką zagadka, ale strasznie zainteresowały mnie jego opinie! ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- chcesz oddać korektor, odlewkę sisleya oraz którąś z odlewek j'dore lub daisy? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam tej odmiany j'dora miałam okazję "kosztować" i jakoś mi nie podszedł, daisy nie znam, ale już tocwolałabym przygarnąć
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
to wolalabym korektor i wieksza odlewke sisley, moglabym wyslać pierwsza i podeslac atomek 15ml a z daisy bym zrezygnowala
czy tak Ci pasuje?? ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- tak, zapraszam z adrsem
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Z zapachów, które wymieniłaś znam, tzn. miałam, ale nie pamiętam Lady Million. Musiałabym przejść się do S i powąchać, może jutro będę miala sposobność być ![]() A no i Daisy, ale z tego co pamiętam nie jest to mój typ
|
|
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
JUICY COUTURE EDP - 20ml / 50ml - bez korka i ozdób
![]() LANVIN ECLAT D'Arpege EDP - 25/50ml, w tym plastikowym pudełeczku ![]() Eau Clair des marveilles- 5/7,5ml - miniatura w pięknym kartoniku ![]() hej, mi sie u ciebie podobaja te rzeczy.. (elle jest w atomku jakby co) |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
coś za:
DAISY Marc Jacobs edp - 10ml w atomku, FLOWERBOMB EDP - mogę zrobić odlewkę z własnego flakonu ? |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, ale nic nie znalazłam, pozdrawiam, Magda |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Kula poszła do kosza, bo porwała mi stanik i nie życzę nikomu takiej przygody
Jakbyś kupowała, na przyszłość - nie polecam plastików, bo są słabej jakości, za małe, z ostro zakończonymi krawędziami, nie domykają się... Lepiej zainwestować w siateczkowe woreczki do prania bielizny.Jeśli chodzi o atomki, to nie mam żadnego Ale ogólnie byłabym chętna na jakieś 15ml, w zamian za moje 15, oczywiście. Albo nawet trochę więcej, bo mam butlę 100ml. 15-20ml ewentualnie by Ci odpowiadało?
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
cos za :
LOTUS SHIELD AVON - krem odżywka do włosó 60ml, nowy nie otwierany
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za miniaturkę Hermesa? Mam miniaturki:
Eau de Star Muglera, Annę Sui - Secret Wish Romance i mogę zrobić odlewki za czegoś z wątku
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, trochę mnie nie było. Jestem chętna na taką wymiankę ale jestem obecnie na wyjeździe i nie mam jak zamówić tych atomków. Ewentualnie może byś coś dobrała i zrobiła odlewkę do jednego ze swoich?
|
|
#86 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Uch przyleciałam do Ciebie
![]() Poszerzyło mi się w wątku, może coś skubniesz? ![]() Oczywiście zapytuję o Twój zapach LANVIN ECLAT D'Arpege EDP - 25/50ml
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
bardzo chetnie, bo bombke mam 100ml i chetnie sie podziele 10 bombki za 10 slonia, ale szkopuł jest taki ze nie mam atomków
i nawet nie mam pojecia gdzie sie je kupuje widzialam tylko w sephorze po 10 zl bodajze
|
|
|
|
|
#90 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
To ja z decyzją muszę poczekać, ponieważ Amorek jest akurat w trakcie negocjacji z inną wizażanką
![]() Zaczekam uczciwie na jej decyzję i dam Ci znać , myślę, że jutro będę wiedziała czy Amorek poleci do niej, czy do Ciebie ![]() Dasz mi więc troszkę czasu? ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Bardzo się cieszę i dzięki za wyrozumiałość Jak tylko coś będę wiedziała w spr. Amorka to się do Ciebie odzywam, bo Eclat D'Arpege kocham od paru lat , zawsze chętnie do niego wracam.... na przełomie wiosny/lata Tymczasem pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

tej odmiany j'dora miałam okazję "kosztować" i jakoś mi nie podszedł, daisy nie znam, ale już tocwolałabym przygarnąć 

Jakbyś kupowała, na przyszłość - nie polecam plastików, bo są słabej jakości, za małe, z ostro zakończonymi krawędziami, nie domykają się... Lepiej zainwestować w siateczkowe woreczki do prania bielizny.
Ale ogólnie byłabym chętna na jakieś 15ml, w zamian za moje 15, oczywiście. Albo nawet trochę więcej, bo mam butlę 100ml. 15-20ml ewentualnie by Ci odpowiadało?

widzialam tylko w sephorze po 10 zl bodajze