|
|
#61 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: SPD off-topowo po raz trzeci ;)
Cytat:
Zazwyczaj klucze i jakieś inne dziwne rzeczy. Też mam poukładane jakieś świeczki, bez przesady ![]() Cytat:
![]() Ważne, żeby jeść więcej warzyw i owoców, a mniej śmieci ![]() Cytat:
Dobre to, dobrze, że u mnie nie ma ![]() A ja lubię się cieszyć życiem Na pewno nie jestem pesymistką, wręcz przeciwnie. Wiadomo, że czasem dostaję od życia w tyłek, ale potrafię się szybko pozbierać. Jestem też realistką i raczej nie chodzę z głową w chmurach. Lubię się śmiać i szukam zawsze pozytywnych stron życia.
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-03-01 o 11:18 |
|||
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa i Punto włosy scielam o 25-30cm |
|
|
|
|
|
#63 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wróciłam ze sklepu, jestem z siebie zadowolona, bo kupiłam wodę, szczypiorek, rzodkiewkę, jogurty, jabłka ![]() Jutro pomyślę nad jakimś menu i jakimiś obiadami dla siebie. Dziś zjem chyba talerz rosołu z makaronem. Mam zamiar zrezygnować z frytek i tym podobnych śmieci
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-03-01 o 11:36 |
|||
|
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam też jogurty i wodę ![]() Jeżeli o mnie chodzi to ja nie chcę schudnąć, bo wagę mam dobrą. Chcę o siebie zadbać, spłaszczyć brzuch i ogólnie utrzymać jędrność ![]() Wiadomo, że nie można sobie wszystkiego odmawiać, ale ja osobiście ostatnio jadłam dużo śmieciowego żarcia i muszę to zmienić, chociażby dla lepszego samopoczucia. Ja też jestem z Ciebie dumna
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już na to niezdrowe żarcie patrzeć nie mogę , ale pewnie mi to minie.W ogóle to kiedyś miałam duży problem z chipsami, ale od dawna już mi przeszedł ten nałóg ![]() Idę ten rosół wstawić, bo zanim się ugotuje to 14 się zrobi
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-03-01 o 12:05 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
zawsze mam racje
|
irenka: chodziło zapewne o podgotowane
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szczęście oczyszczająca rozmowa z TŻ zdziałała cuda i mam bardzo dobry humor. Mogłam od razu z nim pogadać a nie wpierdzielać tyle słodyczy Herbatkę wypiłam z jedną łyżeczką cukru (zamiast 2.5). więc mogę być z siebie dumna
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Witam was kochane w tym pięęęęęęęęknym i słonecznym dniu, bardzo cieplutkim
![]() Dzisiaj czuję się o niebo lepiej, napiłam się rano pepsi i nic cisza oczywiście tfu tfu, żebym jutro nie zdychała hehdzisiaj w nocy męczylam sie aby zasnać jakiś koszmar dosłownie! położyłam się o 2 do 3 się cały czas kręciłam, tz wrócił z pracy to zjadłam jeszcze jogurt i cały czas leżąc w łóżku myślałam o jedzeniu calutki czas dosłownie heh a to bym zjadła sobie raffaello , a to takie wafelki yogo wafel, których tu nie ma i chipsy wiejskie ziemniaczki z koperkiem pychaaaa ( rowniez ich tu nie ma ) i cały czas po głowie chodziła mi sałatka jarzynowa aż ją dzisiaj zrobię poczekam az tz wstanie i pójdzie ze mną po zakupy a ja dokończę się szykować, póki co jem i siedzę z maską na włosach
|
|
|
#70 |
|
zawsze mam racje
|
wiem, wiem
Ale odpisałam na posta wyżej zanim Twojego przeczytałam
|
|
#71 | |||
|
Rozeznanie
|
A u mnie dziś jesiennie i pochmurno
![]() Kawę piję, ale nie wiele pomaga. Cytat:
![]() Choć przyznam szczerze, że jak mam gorszy humor to też myślę o czekoladzie ![]() Cytat:
Podejrzewam, że chodzi o krosty, tylko ipad znowu poprawia ![]() Ja ostatnio nie mam problemów z cerą. Tonik Garniera działa na mnie bardzo dobrze ![]() Cytat:
Zachcianki Ci się pojawiły, czyli już będzie dobrze ![]() Też będę robiła w sobotę sałatkę jarzynową bo mam smaka
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-03-01 o 13:07 |
|||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz mi choruje ja tez nie najlepiej coz... Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-03-01 o 13:13 |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() zmęczyłam spódnicę bardziej niż szycie wykończyło mnie wykańczanie jej, nitki itp. no i maszyna mi się psuje poważnie zaraz wstawię focie ![]() Oli pisz więcej urodzinami się nie przejmuj jesteśmy młode, piękne, mądre, i zawsze mamy 18 lat ![]() Evilcia wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń, planów i życzeń do gwiazdki Caro - super, że lepiej się czujesz ? Talu - ja też paznokcie u rąk rzadko maluję, ale stópki obowiązkowo cały rok i lakiery z eveline polecam kupiłabym więcej, ale nie zużyję wszystkich, więc na razie walczę z tymi, jak wykończę to kupie nowy i nie wiem czy to od tego, ale jak kilka razy pomalowałam paznokcie u rąk, (przed świętami) to do teraz strasznie mi się rozdwajają. NIGDY nie miałam z tym żadnych problemów, jedyna niezniszczalna u mnie rzecz - paznokcie, mogłam mieć szpony rysia i były niełamliwe i nierozdwajające się. a odkąd potraktowałam je mocno lakierami (przez miesiąc nosiłam codziennie i zmieniałam) to teraz mam łyse pałki straszące rozdwojoną płytką tragedia dosłownie. i pizzę wczoraj jadłam cały dzień, bo zrobiłam wielką blachę a P nie chciał jeść (mały kawałeczek na obiad przedwczorajszy zjadł) bo ma dietę, więc kto miał? ja pyszna była i zdjęcia - niebieska to moje dzieło (mówiłam, że najprostsza ), ta druga to sobotnie zakupy
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
golden ale rewelacyjna ta chabrowa
Podoba mi się zarówno kolor, jak i krój. Poza tym świetnie w niej wyglądasz, laska jesteś ![]() Ja zjadłam właśnie z małą obiad-rosół. Ten twarożek mnie tak zapchał, że nawet najedzona jestem ![]() Zaraz kawka, bo tego sobie nie odmówię golden mi się wydaje, że lakiery niszczą paznokcie, bo ja też zawsze miałam mocne, baaardzo długie, wyglądały jak tipsy , a odkąd zaczęłam je katować często lakierami to się łamią, są bardzo słabe, koszmar.Myślę, że to też może być wina jednostajnej diety
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-03-01 o 13:46 |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chciałabym też szyć takie cuda już nie mieszkam we wrocławiu ja się urządzam w nowym miejscu ... jak będę miała więcej czasu to opowiem coś więcej..
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko już przewieźliście ?Czekam na relację Kiedy nam pokażesz mieszkanko
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-03-01 o 13:50 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
To samo pomyślałam
Szczuplutkie i zgrabniutkie W ogóle masz za☠☠☠istą figurę, seksi ![]() Mam już swoich gości i mi dobrze Będę zaraz foty pokazywać i zajrzałam na chwilkę ![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-03-01 o 14:09 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko już przewiezione i właśnie z TŻ się rozpakowujemy .. ale tyllee rzeczy a my mamy taki malutki pokoik .. dobrze, że to tylko chwilowe.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sklerozę mam ![]() w malutkim pokoiku ciężko się pomieścić- wiem po sobie ![]() Kilka miesięcy dacie radę ![]() Ja nie wyobrażam sobie wszystkich naszych rzeczy przewozić, chyba będziemy tira potrzebować ![]() Przy ostatniej przeprowadzce nie mogliśmy już tej ilości rzeczy opanować, a teraz przez to 1,5 roku znowu wiele doszło
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-03-01 o 14:08 |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Golden jaka ty szczuplutka a spódniczka
Obiadzik już się robi więc uciekam czytać bajki Mała ma teraz fioła na punkcie Trzech Świnek
|
|
#82 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze ![]() U mnie na obiad dziś gołąbki. Mało dietetycznie, ale cóż
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-03-01 o 14:34 |
||
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
golden jaaaaaaaaaaaaaaakie nogi
gdybym nie byla laska uzylabym tej ikonki chyba przestane jesc chudzinko moja mama swego czasu tez miala taka figurke latami teraz tez nie jest gruba ani nic tylko ja niewiem po kim mi w uda idzie trzymajcie laski kciuki za lekarza bo przed 4 jedziemy z tz-em strasznie sie czuje biedulek |
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
ej no aż tak dobrze nie wyglądam
ale dzięki co mnie rozwaliło wczoraj - myślałam, że materiału zużyję więcej, miałam 2 metry, i co? zużyłam 50 cm Irenka - trzymam Punto - to miłego goszczenia życzę Lilo zjadłabym gołąbki chyba zrobię na niedzielę Paula - też się uczyłam bajek na pamięć Sikorka - trzymam kciuki za święty spokój Wasz obyście wytrzymali to wspólne mieszkanie i jak najszybciej na swoje uciekli
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Golden może można u Ciebie zamowić takie cudeńko ?
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
golden nie dobijaj nas
Jak zobaczyłam Cię w całej okazałości to uważam, że spokojnie możesz te trufle Odry zajadać ![]()
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Gooooooldeeeen, jakie Ty masz noooogi
Przyjde potem jak pozbieram szczeke z podlogi
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to za jakąś godzinkę Mi tyle zajęło
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
w sensie że uszyć mam??
![]() Lili no właśnie nie mogę jeść, bo trufle mi idą najbardziej w tyłek spódnica r.40 i jest idealna a nogi się wydają szczupłe bo na palcach stoję ale tyłek rośnie. pracuję nad nim od tygodnia zobaczę ile zrzucę cm Talu wracaj natychmiast Sikorka - ja się uczę dopiero z internetu głównie, bo inaczej nie mam jak, i na maszynie. na razie potrafię przeszyć w miarę prosto po prostej linii (czyli 4/5 roboty przy całej spódnicy ) i wszyć w miarę dobrze suwak (1/5). czas to względna miarka, jednej osobie zajmie to miesiąc, innej rok, zależy jak często się siedzi przy maszynie i jaką smykałkę się do tego ma. musisz spróbować ![]() moja królewna znów śpi
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do małej to prawdziwa z niej mądrala. Cieszę się z postępów jakie ostatnimi czasy poczyniła i jestem z niej bardzo dumna. Moja krew TŻ już od godziny w domku więc mogę sobie odpoczywać. Brzuch mnie napierdziela i chyba bez tabletki się nie obejdzie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

Zazwyczaj klucze i jakieś inne dziwne rzeczy. Też mam poukładane jakieś świeczki, bez przesady 
Wyszłam już z rytmu zdrowego odżywiania i już nawet nie wiem co kupić 
Dobre to, dobrze, że u mnie nie ma 

, ale pewnie mi to minie.

i chipsy wiejskie ziemniaczki z koperkiem pychaaaa ( rowniez ich tu nie ma

bardziej niż szycie wykończyło mnie wykańczanie jej, nitki itp. no i maszyna mi się psuje poważnie
?
tragedia dosłownie.