|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
w sumie każdy jest przyzwyczajony do czegoś innego i różnie bywa z przestawieniem sięmnie jednak nic nie przekona do mieszkania w bloku w mieście, jeżeli będę miała możliwość mieć swój dom; chyba że swój dom w jakiejś spokonej dzielnicy miasta
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę mieć pod nosem wszystko, a nie martwić się o opał np NIe mówić już o tym że dom to w zasadzie studnia bez dna.Nie powiem, wizja ogrodu i wypoczynku na powietrzu jest kusząca, temu nie przeczę. Rodzice moi mają ogródek działkowy za miastem, możemy tam odpocząć, albo jechać na wieś do teściów.
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie ja też
jak przychodzi moja kolej na odśnieżanie podjazdu w zimie, to mnie trafia, ale z drugiej strony aerobiku nie trzeba po takiej godzinnej sesji z łopatą na szczęście w tym roku mi się upiecze
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh pomysł fajny, bo domek w górach to super sprawa, no i koszty mniejsze. A jeśli oczywiście można spytać, to jak się dogadujesz z rodzicami tż? Bo jednak takie bliskie sąsiedztwo może być męczące, jeśli są jakieś zgrzyty między Wami
|
|
|
|
#66 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I koniecznie pokaż co kupiłaś Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
brawo za udaną wizytę Dziewczyny, ja zauważyłam, że na brzuchu straszne włosy zaczęły mi rosnąć, nie wygląda to fajnie
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taty tż często nie a bo pracuje w holandi (wiaodmo, utrzymanie takiej dużej rodziny kosztuje...)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to w takim razie pewnie masz więcej plusów na przeprowadzkę niż minusów
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha ma się ten urok ![]() Jest taka statystyka. W ustawieniach jak masz zasubkry(coś tam) wątki to klikasz na liczbę postów w poprzednim było chyba 5008 (?) i wtedy Ci się pojawia ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ho ho alez tu tempo
czytac nie nadążam ja również potwierdzam swoją obecnosc ![]() ![]() ![]() dziewczyny- jutro mam wizytę- nie mogę sie już doczekac.... Zatem relacja wieczorem ![]() a propos zakupów- ostanio byłam w biedronce na zakupach jedzonkowych i nie mogłam oprzec sie bodziakom w trojpaku za 12 zl..... urzekły mnie i głosno wolaly kup nas kup nas i kupiłam swietna bawełna |
|
|
|
#71 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nówka sztuka ![]() śliczne i taaaakie malusie |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
A ja wczoraj odkryłam, że mam zachomikowane 3 nowe bodziaki
ale u mnie z czego innego to wynika - ostatnio wokół mnie ogrom dzieci małych, i zawsze coś tam schowane mam na prezent, bo kupuję na zapas np. na promocjach I polecam stronę z info o promocjach dla dzieci: http://www.promobaby.pl/ |
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35067098]A ja wczoraj odkryłam, że mam zachomikowane 3 nowe bodziaki
ale u mnie z czego innego to wynika - ostatnio wokół mnie ogrom dzieci małych, i zawsze coś tam schowane mam na prezent, bo kupuję na zapas np. na promocjach I polecam stronę z info o promocjach dla dzieci: http://www.promobaby.pl/[/QUOTE] ale fajna taka stronka dziekujemyw ogóle od dwóch dni ciągle mi niedobrze ;( już nie wiem co robić.....
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-02 o 21:53 |
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Idę się kąpać i wcześniej spać chociaż raz.
Dzisiaj pokłóciłam się z mężem który zarzucił mi że jestem uzależniona od forum i od internetu. A piszę tylko z Wami i jestem tu na prawdę mało... Zdenerwował mnie okrutnie i jak mu zaczęłam tłumaczyć to jeszcze gorzej bo tłumaczy się winny.. Ogólnie jest strasznie uprzedzony do internetu. Wszystko co wiem z internetu jest ZŁE. I koniec kropka. Niby po południu mnie przeprosił że musiałam przez niego się denerwować ale uraz został...
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki....juz dawno nie było...a w skrócie u mnie troche kiepskawo...jestem na l4 bo ciąża jest zagrożona, krwawiłam i wylądowałam na pogotowiu, zażywam duphaston ale zdażają sie jeszcze brązowe plamienia tak jak dzis;/ obecnie jestem w 9tc i powinnam jak najwięcej lezeć i sie nie denerwować ale u mnie jest walka o to bym wzieła ślub (choc ja nie chce) ale dla swietego spokoju mojego i dzidziusia zgodziłam sie na prosbe Tż na ślub ale w przyszłym roku w czerwcu wraz z chrzcinami.....o to co sie działo tak w skrócie i obiecuje poprawe i bede zaglądała częsciej jak teraz siedze w domku to chociaż mam czas
miłego wieczoru
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
nie, jeszcze nie pokazywałam
jakoś mi się wydaje, że jeszcze nie ma co pokazywać bo jest mały, alee może faktycznie czas na pierwszą fotkę ? pomyślę nad tym jutro ![]() muszę Wam w ogóle przesłać swoje zdjęcia na maila, ale ciągle nie mam czasu, bo muszę je najpierw zgrać z płytki Ale na dwójce oglądałam fajną komedię romantyczną
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Agula jaki piękny tekst, popłakałam się. W ogóle teraz całe napięcie ze mnie schodzi i płaczę. Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich Waszych wiadomości, ale nie mam siły już dziś!! OKROPNY dzień :beczy: Dziewczyny nie dość, że na uczelni masakra dziś jakaś, rzeźnia niewiniątek, koleżanka chora na serce nam padła, płakała, że nie czuje ręki i nóg, wezwałyśmy pogotowie, to z łaską przyjechało! I jeszcze najgorsze!!! poszłyśmy do Parku Jordana w godzinnej przerwie i rozmawiam z koleżanką o ciąży i w ogóle, naprzeciwko na ławce siedział dziadek i przysłuchiwał się nam od dłuższego czasu. Zauważyłam, że coś ręka mu dziwnie chodzi. I okazało się, że centralnie przed nami się onanizował, rozumiecie?! patrzył na nas i Po mnie ciążę widać, niedaleko plac zabaw a ten .. Musiałam gdzieś zwymiotować
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
szaja ta stronka cudowna !
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...eta_35828.html patrzcie na tej stronie troche niżej jest taka ramka z czy wiesz że... i tam jest napisane że nie można ulec rozerwaniu.... to ja już nie wiem, pierdoły tam piszą?
|
#82 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() przytulam !
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh
Wypisz sobie na kartce + i - i zobacz czego jest wiecej, pojedz tez na tydzien tam juz z nastawieniem ze teraz tam bedziesz mieszkac i to ocen. Kusi takie mieszkanko i to jeszcze 90m2. A co z pracą? znajdziecie tam? Witam nowe Mamusie Marsi daj znac jak tam synek i jak "śledztwo" |
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, nie ulegnie rozerwaniu w sensie, że na części
ale jak najbardziej kobieta może popękać, mało tego, popękać może i odbyt i pochwa i nawet szyjka, rzadko ale jednak.
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
TAK potwierdzam swoje dane termin przesunął mi sie na 01.01.2013 ale to wiecie jeszcze sie zmienia
W czoraj dowiedzialam sie zew piatek mam egzamin z angielskiego masakra musze wziąśc urlop zeby iśc i wogole dilegliwości zaczynaj a mi sie w II trymestrze rano mnie mdli jak wczesniej miałam spokój cos mi sie poprzestawiało wogóle w sobote dostałam piłka w brzuch lekko ale mam schize ze cos nie tak jest a wizyta dopiero 25 lipca chyba oszaleje
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież żartuję ![]() Cytat:
Ja już po śniadaniu, znów ciepły dzień się zapowiada. |
||
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedyś szłam ze szkoły z koleżanką to tak samo jakiś debil w krzakach stał i to robił ![]() ![]() A ja prawie całą noc nie spałam masakra, tak się męczyłam, i teraz też spać nie mogę... ajj.. na dodatek mojego psa ugryzł pies, ma rozcięty łuk brwiowy, wczoraj bidny wyglądał jak hm Andrzej Gołota po walce Poza tym głodna jestem i smutno mi się zrobiło, zobaczcie jakie piękne spodenki w Pull&Bear na przecenie aj aj aj mam ochote lecieć je kupić ale wiem że nie posłużą mi w tym roku na długo.. http://www.papilot.pl/ciuchy/18845/6...50-taniej.html ach!te po lewej a może by tak je kupić? ![]() ![]() i znowu upalny dzień się szykuje
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku
![]() potwierdzam dane TAK Jak Wy znosicie te upały? wczoraj o mało co nie zemdlałam jak wracałam ze sklepu, nie mówiąc o tym, że strasznie się męczę;/ Agula piękny tekst we wstępie Ja jeszcze ciuszków nie szukam, czekam do prenatalnych 11.07, potem się zacznie szał
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek dziewczyny
jak coś to nie wyrzucajcie mnie z listy, bo ja ostatnio nie mam czasu. pakowanie i mnóstwo innych spraw. buziaczki aha, i TAK ofcourse ;] |
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
MadamAgula ja poproszę o dopisanie mnie do listy przyszłych mam mój mężulek się postarał i termin jest świetny. Ciekawe czy dzidzia rzeczywiście przyjdzie na świat w dzień zakochanych ![]() Właśnie wróciłam z badań ogólnych mocz i pobieranie krwi której bardzo się boje i za każdym razem mdleję po prostu tak mam i nic nie mogę z tym zrobić już przed wejściem do gabinetu popłakałam się jak małe dziecko ![]() Ok życzę miłego dzionka wszystkim i zbieram się do pracy a tak mi się nie chce
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

On, wychowany w domu, ja w bloku - jedyne czego mu brakuje, to możliwości wyjścia do ogrodu, ale jednak plusów widzi więcej - nie musi nagrzewać wody ileś tam wcześniej, żeby się wykąpać, martwić się o ciepło w zimie, nie musi odgarniać śniegu, kosić trawy itp itd. Do tego do pracy chodzi na nogach (ja też), w zasadzie wszędzie (gdzie trzeba) mamy blisko.

NIe mówić już o tym że dom to w zasadzie studnia bez dna.

brawo za udaną wizytę 

choć patrzyłam na te w tesco dziś :P a niektóre z Was tak już szaleją 

pomyślę nad tym jutro
poszłyśmy do Parku Jordana w godzinnej przerwie i rozmawiam z koleżanką o ciąży i w ogóle, naprzeciwko na ławce siedział dziadek i przysłuchiwał się nam od dłuższego czasu. Zauważyłam, że coś ręka mu dziwnie chodzi. I okazało się, że centralnie przed nami się onanizował, rozumiecie?! 

po prostu tak mam i nic nie mogę z tym zrobić
już przed wejściem do gabinetu popłakałam się jak małe dziecko 
ślub 28.04.2012