Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 21:05   #61
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rozważaliśmy z TŻ budowę domu, ale jednak kupiliśmy mieszkanie w bloku On, wychowany w domu, ja w bloku - jedyne czego mu brakuje, to możliwości wyjścia do ogrodu, ale jednak plusów widzi więcej - nie musi nagrzewać wody ileś tam wcześniej, żeby się wykąpać, martwić się o ciepło w zimie, nie musi odgarniać śniegu, kosić trawy itp itd. Do tego do pracy chodzi na nogach (ja też), w zasadzie wszędzie (gdzie trzeba) mamy blisko.
Jest zadowolony
patrząc na to, to rzeczywiście blok dużo wygodniejszy; ale z drugiej strony, jesli nie bedą mieszkać sami tylko z rodzicami TŻ, to obowiązki też się trochę rozdzielą w sumie każdy jest przyzwyczajony do czegoś innego i różnie bywa z przestawieniem się
mnie jednak nic nie przekona do mieszkania w bloku w mieście, jeżeli będę miała możliwość mieć swój dom; chyba że swój dom w jakiejś spokonej dzielnicy miasta

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:07   #62
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Rozważaliśmy z TŻ budowę domu, ale jednak kupiliśmy mieszkanie w bloku On, wychowany w domu, ja w bloku - jedyne czego mu brakuje, to możliwości wyjścia do ogrodu, ale jednak plusów widzi więcej - nie musi nagrzewać wody ileś tam wcześniej, żeby się wykąpać, martwić się o ciepło w zimie, nie musi odgarniać śniegu, kosić trawy itp itd. Do tego do pracy chodzi na nogach (ja też), w zasadzie wszędzie (gdzie trzeba) mamy blisko.
Jest zadowolony

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Ale gdybyś tą totalną wiochę miała na co dzień przez całe życie, to mogłabyś mieć jej dość.
dokładnie tego się boje, aczkolwiek to jest szansa na oszczędzenie troche pieniędzy, zaczęcie czegoś nowego, dwa dla dziecka duże możliwości, świeże powietrze, ogródek przy domu, i dużo dzieci w domu
Stary 2012-07-02, 21:08   #63
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
patrząc na to, to rzeczywiście blok dużo wygodniejszy; ale z drugiej strony, jesli nie bedą mieszkać sami tylko z rodzicami TŻ, to obowiązki też się trochę rozdzielą w sumie każdy jest przyzwyczajony do czegoś innego i różnie bywa z przestawieniem się
mnie jednak nic nie przekona do mieszkania w bloku w mieście, jeżeli będę miała możliwość mieć swój dom; chyba że swój dom w jakiejś spokonej dzielnicy miasta
Ja jestem trochę wygodnicka Wolę mieć pod nosem wszystko, a nie martwić się o opał np NIe mówić już o tym że dom to w zasadzie studnia bez dna.
Nie powiem, wizja ogrodu i wypoczynku na powietrzu jest kusząca, temu nie przeczę. Rodzice moi mają ogródek działkowy za miastem, możemy tam odpocząć, albo jechać na wieś do teściów.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:15   #64
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem trochę wygodnicka
w sumie ja też jak przychodzi moja kolej na odśnieżanie podjazdu w zimie, to mnie trafia, ale z drugiej strony aerobiku nie trzeba po takiej godzinnej sesji z łopatą na szczęście w tym roku mi się upiecze

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:18   #65
szklanka19
Zadomowienie

Bokeh pomysł fajny, bo domek w górach to super sprawa, no i koszty mniejsze. A jeśli oczywiście można spytać, to jak się dogadujesz z rodzicami tż? Bo jednak takie bliskie sąsiedztwo może być męczące, jeśli są jakieś zgrzyty między Wami
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:20   #66
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o matko to Ty prowadzisz taką statystykę kto ile postów napisał

hihi zajęłam 5 miejsce

co do incydentu z moim dzieckiem prowadzę małe śledztwo bo zachodzi podejrzenie o wątek miłosny
opiekunowie już się z nami skontaktowali i uspakajają,że wszystko jest w porządku ( są z nimi lekarze) i nie ma powodów do niepokoju
jak będę mieć już wszystkie dowody- dam znać jak załatwiłam sprawę
oczywiście,ja też jestem zdania,że agresje należy tępić w zarodku- bo teraz buty potem siegną po noże

poza tym byłam w tesco i kupiłam śliczności- co prawda nie wszystko praktyczne bo na razie kolekcja letnia ale nie mogłam się powstrzymać
kupiłam śliczne dzinsy i jasne spodenki po 11 i 9 zł
poza tym jakieś body, czapeczki, pierdoły- troszkę odregowałam po dzisiejszych nerwach
Współczuje zaistniałej sytuacji, daj znać jak się wszystko zakończ.
I koniecznie pokaż co kupiłaś

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Witam również
Delicjanko Dwa egzaminy zawaliłam ale powiem szczerze... myślałam tylko o jednym zamiast wziąc się za naukę.

Jutro wizyta, radocha jak nie wiem
Skąd ja to znam... w środę ma obronę a jeszcze nawet nie zajrzałam

Cytat:
Napisane przez lookka Pokaż wiadomość
Witam Czy można się dołączyć???
Jestem mamusią 2 letniej córci a na 1 lutego ma termin porodu
Witamy

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ale macie fajne brzuchy !

Marsi daj znać jak się sprawa potoczyła i jak synek się czuje.

Byłam dziś na usg
Jestem w 11 tygodniu, Małe mierzy 6,2 cm , i wszystko ok i jest zdrowy
a jak się fajnie ruszał, i uciekał teraz juz jestem spokojniejsza i pewna że wszystko jest dobrze

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

zapomniałam dodać że potwierdzam dane Tak
brawo za udaną wizytę

Dziewczyny, ja zauważyłam, że na brzuchu straszne włosy zaczęły mi rosnąć, nie wygląda to fajnie myślicie, że mogę je jakoś usunąć (wosk, pęseta)?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:22   #67
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Bokeh pomysł fajny, bo domek w górach to super sprawa, no i koszty mniejsze. A jeśli oczywiście można spytać, to jak się dogadujesz z rodzicami tż? Bo jednak takie bliskie sąsiedztwo może być męczące, jeśli są jakieś zgrzyty między Wami
Bywam tam nie za często ze względu na odległośc, ale mama tż to złota kobieta, w ogóle to ją podziwiam bo wychowała i URODZIŁA 10cioro dzieci.... i nawet nie obawiam się że ze względu na to będzie się mądrzyć czy coś, taka nie jest... wiadomo przy mieszkaniu pod jednym dachem wychodzi potem różnie ale generalnie dogaduje sie bardzo dobrze że tak powiem ona bardzo za mną jest bo zmieniłam jej syna na lepsze a taty tż często nie a bo pracuje w holandi (wiaodmo, utrzymanie takiej dużej rodziny kosztuje...)
Stary 2012-07-02, 21:27   #68
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Bywam tam nie za często ze względu na odległośc, ale mama tż to złota kobieta, w ogóle to ją podziwiam bo wychowała i URODZIŁA 10cioro dzieci.... i nawet nie obawiam się że ze względu na to będzie się mądrzyć czy coś, taka nie jest... wiadomo przy mieszkaniu pod jednym dachem wychodzi potem różnie ale generalnie dogaduje sie bardzo dobrze że tak powiem ona bardzo za mną jest bo zmieniłam jej syna na lepsze a taty tż często nie a bo pracuje w holandi (wiaodmo, utrzymanie takiej dużej rodziny kosztuje...)
Jeny to ja również podziwiam za taką liczbę dzieciaków to w takim razie pewnie masz więcej plusów na przeprowadzkę niż minusów
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:29   #69
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Jestem i ja w nowym wątku

potwierdzam TAK

ja tak samo mysle ze dopiero w II trymestrze

no wlasnie tez sie nad tym zastanawialam ?

witaj

kurde jak Ty to Agula wyliczylas ktora najwiecej napisala

Ha ma się ten urok

Jest taka statystyka. W ustawieniach jak masz zasubkry(coś tam) wątki to klikasz na liczbę postów w poprzednim było chyba 5008 (?) i wtedy Ci się pojawia

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
TAK[/B]
Potwierdzam swoje dane. Agula kawał dobrej roboty odwalilas a te wytłuszczone nicki co znaczą?
Wytłuszczone - zaznaczam te osoby które na pewno są z nami, które piszą i które potwierdziły swą obecność i dane
Stary 2012-07-02, 21:29   #70
sylwietta1988
Zakorzenienie

ho ho alez tu tempo czytac nie nadążam ja również potwierdzam swoją obecnosc
dziewczyny- jutro mam wizytę- nie mogę sie już doczekac.... Zatem relacja wieczorem
a propos zakupów- ostanio byłam w biedronce na zakupach jedzonkowych i nie mogłam oprzec sie bodziakom w trojpaku za 12 zl..... urzekły mnie i głosno wolaly kup nas kup nas i kupiłam swietna bawełna
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:31   #71
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za to żeby sprawa zakończyła się po Twojej myśli

A tytuł miał być inny

TAK
Jak inny???? Miał nie być rymowany więc nie jest

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nie czuję potrzeby kupowania ciuszków choć patrzyłam na te w tesco dziś :P a niektóre z Was tak już szaleją

potwierdzam TAK
JA też nie kupuje nic. Ostatnio nawet poszłam z zamiarem kupienia czegokolwiek ale popatrzyłam i stwierdziłam, że dopóki płci nie znam i nie czuje ruchów dziecka, ani nawet nie ma brzucha to nie kupuje. Nie ciągnie mnie do tego jeszcze
Stary 2012-07-02, 21:35   #72
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
JA też nie kupuje nic. Ostatnio nawet poszłam z zamiarem kupienia czegokolwiek ale popatrzyłam i stwierdziłam, że dopóki płci nie znam i nie czuje ruchów dziecka, ani nawet nie ma brzucha to nie kupuje. Nie ciągnie mnie do tego jeszcze
a mnie strasznie ciągnie do kupowania póki co się powstrzymuję ale jedną rzecz już mam. Skusiłam się mega niską ceną, bo przeliczając na złotówki to jakieś 5 zł zapłaciłam a nówka sztuka
śliczne i taaaakie malusie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01970.jpg (57,9 KB, 42 załadowań)

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:43   #73
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a mnie strasznie ciągnie do kupowania póki co się powstrzymuję ale jedną rzecz już mam. Skusiłam się mega niską ceną, bo przeliczając na złotówki to jakieś 5 zł zapłaciłam a nówka sztuka
śliczne i taaaakie malusie
jaaa też chce takie !
Stary 2012-07-02, 21:43   #74
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A ja wczoraj odkryłam, że mam zachomikowane 3 nowe bodziaki ale u mnie z czego innego to wynika - ostatnio wokół mnie ogrom dzieci małych, i zawsze coś tam schowane mam na prezent, bo kupuję na zapas np. na promocjach

I polecam stronę z info o promocjach dla dzieci:

http://www.promobaby.pl/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:51   #75
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35067098]A ja wczoraj odkryłam, że mam zachomikowane 3 nowe bodziaki ale u mnie z czego innego to wynika - ostatnio wokół mnie ogrom dzieci małych, i zawsze coś tam schowane mam na prezent, bo kupuję na zapas np. na promocjach

I polecam stronę z info o promocjach dla dzieci:

http://www.promobaby.pl/[/QUOTE]

ale fajna taka stronka dziekujemy

w ogóle od dwóch dni ciągle mi niedobrze ;( już nie wiem co robić.....

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-07-02 o 21:53
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:53   #76
MadamAgula
Raczkowanie

Idę się kąpać i wcześniej spać chociaż raz.
Dzisiaj pokłóciłam się z mężem który zarzucił mi że jestem uzależniona od forum i od internetu. A piszę tylko z Wami i jestem tu na prawdę mało...

Zdenerwował mnie okrutnie i jak mu zaczęłam tłumaczyć to jeszcze gorzej bo tłumaczy się winny.. Ogólnie jest strasznie uprzedzony do internetu. Wszystko co wiem z internetu jest ZŁE. I koniec kropka. Niby po południu mnie przeprosił że musiałam przez niego się denerwować ale uraz został...
Stary 2012-07-02, 22:10   #77
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczynki....juz dawno nie było...a w skrócie u mnie troche kiepskawo...jestem na l4 bo ciąża jest zagrożona, krwawiłam i wylądowałam na pogotowiu, zażywam duphaston ale zdażają sie jeszcze brązowe plamienia tak jak dzis;/ obecnie jestem w 9tc i powinnam jak najwięcej lezeć i sie nie denerwować ale u mnie jest walka o to bym wzieła ślub (choc ja nie chce) ale dla swietego spokoju mojego i dzidziusia zgodziłam sie na prosbe Tż na ślub ale w przyszłym roku w czerwcu wraz z chrzcinami.....o to co sie działo tak w skrócie i obiecuje poprawe i bede zaglądała częsciej jak teraz siedze w domku to chociaż mam czas miłego wieczoru
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:29   #78
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
ilkas a Tobie widac juz cos brzuszek ? bo nie pamietam czy pokazywalas
nie, jeszcze nie pokazywałam jakoś mi się wydaje, że jeszcze nie ma co pokazywać bo jest mały, alee może faktycznie czas na pierwszą fotkę ? pomyślę nad tym jutro

muszę Wam w ogóle przesłać swoje zdjęcia na maila, ale ciągle nie mam czasu, bo muszę je najpierw zgrać z płytki

Ale na dwójce oglądałam fajną komedię romantyczną
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:30   #79
hope01
Zakorzenienie

Cześć
Agula jaki piękny tekst, popłakałam się. W ogóle teraz całe napięcie ze mnie schodzi i płaczę.
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich Waszych wiadomości, ale nie mam siły już dziś!! OKROPNY dzień :beczy:
Dziewczyny nie dość, że na uczelni masakra dziś jakaś, rzeźnia niewiniątek, koleżanka chora na serce nam padła, płakała, że nie czuje ręki i nóg, wezwałyśmy pogotowie, to z łaską przyjechało!
I jeszcze najgorsze!!! poszłyśmy do Parku Jordana w godzinnej przerwie i rozmawiam z koleżanką o ciąży i w ogóle, naprzeciwko na ławce siedział dziadek i przysłuchiwał się nam od dłuższego czasu. Zauważyłam, że coś ręka mu dziwnie chodzi. I okazało się, że centralnie przed nami się onanizował, rozumiecie?! patrzył na nas i Po mnie ciążę widać, niedaleko plac zabaw a ten .. Musiałam gdzieś zwymiotować

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:34   #80
ilkas
BAN stały

szaja ta stronka cudowna !
Stary 2012-07-02, 22:35   #81
bokeh
Zakorzenienie

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...eta_35828.html patrzcie na tej stronie troche niżej jest taka ramka z czy wiesz że... i tam jest napisane że nie można ulec rozerwaniu.... to ja już nie wiem, pierdoły tam piszą?
Stary 2012-07-02, 22:36   #82
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Cześć
Agula jaki piękny tekst, popłakałam się. W ogóle teraz całe napięcie ze mnie schodzi i płaczę.
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich Waszych wiadomości, ale nie mam siły już dziś!! OKROPNY dzień :beczy:
Dziewczyny nie dość, że na uczelni masakra dziś jakaś, rzeźnia niewiniątek, koleżanka chora na serce nam padła, płakała, że nie czuje ręki i nóg, wezwałyśmy pogotowie, to z łaską przyjechało!
I jeszcze najgorsze!!! poszłyśmy do Parku Jordana w godzinnej przerwie i rozmawiam z koleżanką o ciąży i w ogóle, naprzeciwko na ławce siedział dziadek i przysłuchiwał się nam od dłuższego czasu. Zauważyłam, że coś ręka mu dziwnie chodzi. I okazało się, że centralnie przed nami się onanizował, rozumiecie?! patrzył na nas i Po mnie ciążę widać, niedaleko plac zabaw a ten .. Musiałam gdzieś zwymiotować
oo matko, masakra
przytulam !
Stary 2012-07-02, 22:38   #83
sarah67
Zadomowienie

Bokeh
Wypisz sobie na kartce + i - i zobacz czego jest wiecej, pojedz tez na tydzien tam juz z nastawieniem ze teraz tam bedziesz mieszkac i to ocen. Kusi takie mieszkanko i to jeszcze 90m2.
A co z pracą? znajdziecie tam?
Witam nowe Mamusie

Marsi daj znac jak tam synek i jak "śledztwo"
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:54   #84
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, nie ulegnie rozerwaniu w sensie, że na części ale jak najbardziej kobieta może popękać, mało tego, popękać może i odbyt i pochwa i nawet szyjka, rzadko ale jednak.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 06:42   #85
mikakrolikowa
Zakorzenienie

TAK potwierdzam swoje dane termin przesunął mi sie na 01.01.2013 ale to wiecie jeszcze sie zmienia
W czoraj dowiedzialam sie zew piatek mam egzamin z angielskiego masakra musze wziąśc urlop zeby iśc i wogole dilegliwości zaczynaj a mi sie w II trymestrze rano mnie mdli jak wczesniej miałam spokój cos mi sie poprzestawiało wogóle w sobote dostałam piłka w brzuch lekko ale mam schize ze cos nie tak jest a wizyta dopiero 25 lipca chyba oszaleje
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 07:39   #86
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lookka Pokaż wiadomość
Witam Czy można się dołączyć???
Jestem mamusią 2 letniej córci a na 1 lutego ma termin porodu
Witaj

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Jak inny???? Miał nie być rymowany więc nie jest
Przecież żartuję

Cytat:
Cześć
O rany co za dzień. Takich zboczeńców normalnie bym rozszarpała. Nak byłam jeszcze dzieckiem, ciągle jakichś onanistów spotykałam na swojej drodze. Nie muszę chyba pisać, jak dziecko się takich typków boi

Ja już po śniadaniu, znów ciepły dzień się zapowiada.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 07:42   #87
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Ojjoj, faktycznie slabiutki dzień,....a ten dziad!! no kurna!!!!! kiedyś szłam ze szkoły z koleżanką to tak samo jakiś debil w krzakach stał i to robił

A ja prawie całą noc nie spałam masakra, tak się męczyłam, i teraz też spać nie mogę... ajj.. na dodatek mojego psa ugryzł pies, ma rozcięty łuk brwiowy, wczoraj bidny wyglądał jak hm Andrzej Gołota po walcetaki spuchnięty;/.. no ale dzisiaj już mu schodzi, troche ropa się leje, ale goi sie...
Poza tym głodna jestem i smutno mi się zrobiło, zobaczcie jakie piękne spodenki w Pull&Bear na przecenie aj aj aj mam ochote lecieć je kupić ale wiem że nie posłużą mi w tym roku na długo.. http://www.papilot.pl/ciuchy/18845/6...50-taniej.html ach!te po lewej a może by tak je kupić?
i znowu upalny dzień się szykuje

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 07:51   #88
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Witam w nowym wątku

potwierdzam dane TAK

Jak Wy znosicie te upały? wczoraj o mało co nie zemdlałam jak wracałam ze sklepu, nie mówiąc o tym, że strasznie się męczę;/

Agula piękny tekst we wstępie

Ja jeszcze ciuszków nie szukam, czekam do prenatalnych 11.07, potem się zacznie szał

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 07:57   #89
djerba
Wtajemniczenie

dzieńdoberek dziewczyny

jak coś to nie wyrzucajcie mnie z listy, bo ja ostatnio nie mam czasu. pakowanie i mnóstwo innych spraw.
buziaczki

aha, i TAK ofcourse ;]
Stary 2012-07-03, 08:31   #90
Lubcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny

MadamAgula ja poproszę o dopisanie mnie do listy przyszłych mam OM 9.05 Tp 14.02 mój mężulek się postarał i termin jest świetny. Ciekawe czy dzidzia rzeczywiście przyjdzie na świat w dzień zakochanych

Właśnie wróciłam z badań ogólnych mocz i pobieranie krwi której bardzo się boje i za każdym razem mdleję po prostu tak mam i nic nie mogę z tym zrobić już przed wejściem do gabinetu popłakałam się jak małe dziecko a przecież teraz będą mi robili co róż takie badania i ja nie wiem jak to przeżyje
Ok życzę miłego dzionka wszystkim i zbieram się do pracy a tak mi się nie chce
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości