|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień China Glaze/OPI AXXIUM/Perfumy Estee Lauder/dużo dobrej kolorówki
Coś koło 6 ml, tak coś mi się wydaje, albo więcej... Sprawdzę wieczorem, ale na 100% nie jest to mniej niż 5 ml.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień China Glaze/OPI AXXIUM/Perfumy Estee Lauder/dużo dobrej kolorówki
to ostatecznie interesowałoby mnie to:
lakier essie odsypka maski hydroplastycznej jagodowej żel ziaja pro do obrzękniętych nóg (o ile ma długą datę ważności) 2 mini filtry barwiące avene 2 mini filtry 50+ bioderma photoderm
|
|
|
|
|
#63 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Helloł
![]() Masz zapełnioną skrzynkę pw |
|
|
|
|
#64 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Właśnie po to do Ciebie pisałam, żeby Ci powiedzieć, żebyś się nie stresowała
![]() Jak chcesz, to się możemy umówić na odstresowującą kawkę,opowiem Ci o moim ślubie, który przygotowywaliśmy w trzy (!!!) miesiące, na żywioł ![]() Już jestem w wawie, więc jakby co, służę ![]() Poza tym mam te drobiazgi dla Ciebie, co chciałaś przed moim wyjazdem
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się:
-biała glinka -próbki Aknicare 30 za nie oddam dużo i poszukam poza wątkiem ! mam Triacneal tylko muszę poszukać i zobaczyć ile zostało
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Sierpień
chyba zrezygnuje bo troche za duzo zabawy z tymi odsypkami
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Sprawdziłam, tego Jimmy'ego Choo mam tak 8/9 ml w atomku.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Kurczę, szkoda, bo strasznie chciałam chociaż trochę tej bazy mieć : ( No ale trudno, może następnym razem.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie, czy byłabyś zainteresowana wymianką za samą odlewkę lalique amethyst? Jeśli tak, to co mogłabyś mi oddać w zamian z rzeczy, które mnie interesowały? Jeśli nie, to niestety będę musiała podziękować
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Synchroline Sun Aknicare SPF 30 - krem do opalania do cery trądzikowej saszetki (18 sztuk)
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym oddać odlewkę za odsypkę maski algowej na jedno użycie, 2 miniatury filtru avene barwionego i 3 miniatury biodermy photoderm 50+
![]() Co do opłacalności, to niekoniecznie - zarówno moje, jak i Twoje kosmetyki będą stosunkowo lekkie, także powinnyśmy się zmieścić w 5 zł ![]() Pozdrawiam i czekam na Twoją decyzję |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane, Słonik daj mi adres bo chciałabym jak najszybciej sfinalizować!!!
UWAGA!!!! Od 29 sierpnia przez miesiąc mogę być niedostępna, będę rzadziej sprawdzać wątek, wszystkie wymianki chciałabym sfinalizować do 7 września, w razie braku odpowiedzi proszę o cierpliwość!!!! |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nie stety szukam bardziej eleganckiej na wesele
ew szala, ew bizuterii
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
- Eyeliner Shiseido - nowy, w kartoniku,
cos u mnie???
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Torebka w marynarskie pasy: użyta dwa razy, żadnych śladów użycia, praktycznie nowiutka, kupiona w Salonikach za 85 euro w salonie znanej greckiej marki - wymienię na perfumy z listy Wykonana z tkaniny oraz z wyjątkowo delikatnej cielęcej skóry. Torebka średniej wielkości (mieści bez trudu klucze, portfel, chusteczki, trochę kosmetyków, komórkę itp.) Dwa paski odpinane, worek przeciwkurzowy - Granatowa koszulka RESERVED r. XS dwie duże cyrkonie na ramionach, nowa z metkami ? |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam że dopiero teraz odpisuję, nie było mnie na wizażu a teraz Ciebie nie ma, ale może jak wrócisz to wreszcie sklecimy wymiankę
![]() Podoba mi się: Puder sypki Sally Hansen Cornsilk, matująco rozświetlający, użyty dla wypróbowania odcień NO COLOR Bazę Art Deco pod cienie - mogę się podzielić Biały biustonosz MARGOT - bardotka z odpinanymi ramiączkami, nadaje się na ślub rozmiar z metki 60H (realnie jest to miska dla osób noszących G a nawet F). Dobrze podnosi biust, ma poduszki więc można wyregulować rozmiar i jesli nadal je masz to podobają mi się pierwsze i drugie od lewej (masz może dokładniejsze zdjęcia?)https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1345461580
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Hej inecito,
chciałabym zapytać czy rzeczy z Twojego poprzedniego wątku są aktualne, chodzi mi o: - Granatowa koszulka RESERVED r. XS dwie duże cyrkonie na ramionach, nowa z metkami dwa takie same wiazane swetry Cubus XS - został brązowy - Torebka w marynarskie pasy: użyta dwa razy, żadnych śladów użycia, praktycznie nowiutka, kupiona w Salonikach za 85 euro w salonie znanej greckiej marki - wymienię na perfumy z listy - Torebka HM ciemnozielona - użyta może 5 razy, pojemna, z ekoskóry, bardzo ją lubię, więc oddam za coś z listy, będę raczej wybredna. Jeżeli tak, to chciałabym za nie zaproponować wszystko z moich wątków + spoza wątku oferuję: - podkład Clinique Anti-Blemish 02 fresh ivory - świeżutki, użyty zaledwie 2 razy - słynny maczek Clinique Fresh Blossom 03 Almond Blossom - praktycznie nowka - kit do brwi z eyelinerem w kremie Fred Farrugia - użyty ledwie 2 razy - bazę pod makijaż L'oreal Studio Secrets do cery pozbawionej blasku - niewielki ubytek - dwie nowe miniatury Estee Lauder ANR po 7 ml - Aparat foto Samsung S860, oczywiście 100% sprawny, z futerałem - nowy puder rozświetlający do twarzy i ciała Lush - nowy Express Solutions Baume Urgence `Bobos` (Ekspresowy balsam regenerujący) - korektor Bare Minerals odc. Bisque - raz przetestowany - nowy mydełko The Body Shop Candied Ginger - połowę żelu pod prysznic The Body Shop Cocoa Butter - róż paskowy Essence Crazy About Color - połowę serum Full of Grace Lush - perfumy Givenchy Ange Ou demon ok 80 ml Daj proszę znać u mnie czy ewentualnie byłabyś czymś zainteresowana
|
|
|
|
|
#83 |
|
Wieczne Kutango
|
niestety za bombke nic nie widze
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Masz może wymiary tych spodni? Najbardziej zależy mi na czarnych, oprócz tego puder sypki Sally Hansen Cornsilk, biustonosz czarny MAMBA z push upem i biustonosz Masquerade. Jak to wychodzi cenowo?
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się China Glaze Street Chic, znajdziesz cos? mam sporo nowych żeli pod prysznic itp.
podoba mi się więcej rzeczy m.in. EL Sensous Noir, ale nie wiem czy cos znajdziesz, daj znac
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za rajstopy w sprayu i korektor pod oczy ?
Pomocy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391742&page=48 Wątek kosmetyczny - wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65797096 watek ciuchowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65831766 |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
weleda, yves rocher, jakies drogeryjne typu dove ale tez isana, kult, zalezy co bys hciala
ja wszelkie chinki przyjme
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Pomarańcz China Glaze Star Wars - nowy, tylko testowany na 1 paznokciu China Glaze Street Chic - nowiutki, użyty na 4 paznokcie brudny brąz "taupe" Sally Hansen Salon Manicure "Plum's the word" - tylko wypróbowany- wymienię tylko na coś z listy ESSIE Angora Cardi - z wymianki, nie jest nowy, ale maluje się nim normalnie, zużycie kilka mm. Poza wątkiem mam Włoski bez cenzury - rozmówki Słowniczek kieszonkowy pl-It It-pl
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.