|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naturalna pięlęgnacja i nie tylko w sierpniu
niestety, ale nic mi się nie przyda z Twoich rzeczy;/
|
|
|
|
|
#62 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Spodobał mi się krem na noc Isana i testery podkładu Lumiere.
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety, 5 ml z YR zostało już wymienione, więc mogę odlać tylko 5 ml dla Ciebie... Nie wiem czy opłaca się taka mała wymiana, i co mogłabyś mi ewentualnie oddać za 5 ml i neonaturę?
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- odżywka do włosów NIVEA LONG REPAIR - zostało ok.3/4 opakowania - Mincer peeling enzymatyczny do cery wrażliwej - użyty trzy razy,super opinie na KWC _ Isana Med krem na noc z mocznikiem 5% - zużycie niewielkie (jest kartonik) ?
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę, że chętnie przygarnęłabym jeszcze próbki Lumiere i Niacynamid
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Mam odżywkę keratynową w kapsułkach Gal (data ważności 10.2012), wodę pokrzywową Barwy i mogę zrobić odlewkę Lorysa czosnkowego ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- W takim razie bardzo chętnie przygarnę Fair Golden
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
- Fitomed - tonik nawilżający ziołowy Lukrecja gładka do cery suchej i wrażliwej - zostało 3/4 buteleczki 200ml (12.2013r)
- Ziaja Ulga peeling enzymatyczny - użyty dwa razy (03.2014r.) Coś u mnie?
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za zainteresowanie, niestety nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
tak, widziałam, ale nie znalazłam nic dla siebie
poza tym w niedzielę wyjeżdżam więc zostawiam na razie wymiany, wrócę do nich pod koniec września, już pewnie z nowym wątkiem - może się pojawią sample meow
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Esssence Sun Club - nabłyszczający puder do twarzy i ciała kolor 01 - zużycie nieduże,najwięcej najjaśniejszy pasek,nie ma niestety daty ważności - Ziaja Ulga peeling enzymatyczny - użyty dwa razy (03.2014r.) ?? |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kwas hialuronowy?
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje mi.
ale sprawdze jeszcze czy na 100% je mam, dam jeszcze dzisiaj znac.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
mam te próbeczki.
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- podusmowując: Ty: e- naturalne - kwas hialuronowy 1% żel - zostało 3/4 buteleczki 50g.(07.2013) Ja: + PIXIE Matt & smooth powder kiss of sun próbka w strunie, nowa podkład: Complexion Perfector Foundation PIXIE Shaylee 2 (nowa próbka, użyta jedynie do zrobienia swatcha ubytek minimalny) struna podkład: Complexion Perfector Foundation PIXIE Titania 2 (nowa próbka, użyta jedynie do zrobienia swatcha, ubytek minimalny) struna
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

5269