|
|
#61 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Papier toaletowy zamiast wkładek?
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
serio? Mnie się nie zdarza.
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
A wkładki Cię nigdy nie podrażniły? Bo mnie właśnie prędzej wkładki, zapachowe albo tanie, niż bielizna |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Przecież za 4 zł można kupić z 30 takich wkładek o.o
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Rzadko, ale tak. Nie wiem z czego to wynika
![]() Cytat:
![]() Może to nie płyn, może to proszek, ale na kolorowej bieliźnie czasem widać, że jest niesprany detergent. Nie, mnie nigdy nie podrażniają wkładki, bo używam bezzapachowych. Podpaski tak samo. Zresztą co tu dyskutować, każdy ma inne preferencje. Ja np. wkładek w ogóle nie czuję, a niektórym dziewczynom tampony przeszkadzają. |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A jak zostanie odrobinka nawet niewidoczna płynu/proszku/mydła w płynie/mydła szarego etc. to może to nas podrażnić. Czepiasz się. Dla mnie bielizna bruda to bielizna bez wkładki na codzień Czułabym się nieświeżo.
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;3796869 7]A co w tym dziwnego? Dla mnie wkładki to właśnie takie mniejsze podpaski. I chyba dla większości kobiet, które nie mają problemów z wilgocią tak właśnie jest. Ja na przykład mam to szczęście, że tylko przez dwa pierwsze dni okresu muszę nosić zwykłą podpaskę, a dwóch kolejnych dniach wystarczają mi wkładki. I właśnie nie wyobrażam sobie chodzenia z wkładkami przez cały miesiąc. Szczerze współczuję kobietom, które są do tego zmuszone i prawdę powiedziawszy dopóki nie przeczytałam tego wątku nie miałam pojęcia, że w ogóle są kobiety, które muszą używać wkładek cały czas. Natomiast co do głównego tematu, czyli stosowania papieru toaletowego zamiast wkładek, to jestem w szoku, że ktoś w ogóle mógł zdecydować się na takie rozwiązanie.[/QUOTE] Są kobiety które myślą, że nie muszą nosić cały czas a potem w praniu lądują całe zalepione gaciory... nie pytajcie w jaki sposób to zobaczyłam..powiedzmy, że nie miałam możliwości tego nie zobaczyć...a takie delikwentki były dwie- obie dziwiły się po co nosić wkładki a w gaciach miały skorupę...ale ok...różne ludzie mają pojęcia ad. higieny... |
|
|
|
|
|
#70 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Szok i ten papier jej się utrzymuje . ? ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Masakra , no ale niektóre laski w ogóle nie dbają o siebie. I ciekawe jak na randkach z takimi majtorami paradują
|
|||
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zanim się nie spotkałam z tą sytuacją którą opisałam, byłam pewna, że każda kobieta nosi wkładki ... ja nawet śpię we wkładkach... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
ma zielone pojęcie
|
Bez przesady. Wiele kobiet jest tak zwanym „typem suchym”, nie ma w tym niczego dziwnego czy niepokojącego.
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Widzę że wizaż zbadał mnie ginekologiczne i prawdopodobnie jestem niepłodna bo nie używam wkładek
huhu :d |
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosiłam kiedyś wkładki na co dzień, najwyraźniej uwierzyłam reklamom, że tak trzeba, i dorobiłam się koszmarnej infekcji przez te wszystkie perfumowane cuda. Nie narzekam na suchość, ale też nie widzę potrzeby ciągłego noszenia środków podrażniających. Dla mnie to dziwne, "musieć" nosić wkładki.
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Biała Dama
|
Co przemysł kosmetyczno - higieniczny robi z ludźmi. Majtów można nie doprać, ale wkładki trzeba nosić, inaczej się nie godzi. Swoją drogą: bieliznę się nosi, żeby nie pobrudzić spodni, wkładkę się nosi żeby nie pobrudzić bielizny. Tylko czekać aż wymyślą coś co koniecznie trzeba nosić w celu ochrony wkładki.
To ja was zaszokuję informacją, że znam ludzi płci obojga którzy nie używają majtek |
|
|
|
|
#77 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
czy coś mnie jeszcze zdziwi w zachowaniu i nawykach ludzi? ....
|
|
|
|
|
#81 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja nie wiem, czy Wam tak trudno pojąć o co chodzi z tym niedokładnym spłukaniem? Mi się to nie zdarza (zresztą nieważne), ale mogę zrozumieć, że takie coś może mieć miejsce. A przynajmniej wiem o co chodzi. Wy jesteście takie perfekcyjne, idealne, śluzu nie macie, wkładek nie potrzebujecie i bielizna nie ma nawet 1% z mydła/płynu, w którym ją prałyście. Pogratulować.
Matilde - a Ty nie porównuj nas do brudasów. To zdanie: "Ale dopiero po takich forach widać jak różne ludzie mają standardy" oraz coś o niespranym brudzie odnośnie mojej wypowiedzi tłumaczącej inną osobę jest chamskie. Ja widzę wasze zaschnięte standardy. I Ty też mnie obrzydzasz pisząc o zaschniętym brudzie. Ale skądś to trzeba znać, no nie? Będziemy się kłócić teraz kto jak pierze bieliznę? Nie wiem, Wy wszystkie macie okres czy co? |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie nic strasznego, ich gacie i sobie je wypiorą przecież, na drugi dzień z tą skorupą nie założą. Polecam dla chcących zaoszczędzić na wkładkach karmienie piersią, okresu nie ma i ogólnie jest sucho przez jakieś 9 miesięcy u mnie.---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Spanie we wkładkach akurat zdrowe nie jest, powinno się wietrzyć. |
|
|
|
|
|
#83 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to średnio zdrowo jest mieć cały czas mokro![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nieprzyjemnie się zrobiło.
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Naprawdę nie chcę na ten temat iść w pyskówkę, powiem tyle, że higiena intymna wymaga dostępu powietrza, a nie zaklejania i perfumowania, oraz że zdrowe narządy kobiece regulują się same, tak że nie ma przykrego zapachu. Zresztą możecie spytać ginekologa przy okazji wizyty jaką bieliznę i odzież zaleca oraz w czym należy spać. Jak ktoś lubi nosić wkładki, to jest to jej wybór, a nie żadna konieczność higieniczna.
Blog o analizie kolorystycznej Edytowane przez Wampierz Czas edycji: 2012-12-04 o 21:24 |
||
|
|
|
|
#85 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A tak w ogóle to temat był śmieszny, o papierze toaletowym. Przeszło do pierdół. Wkładki są, były i będą
Ten kto ma potrzebę - ten używa, kto nie ma potrzeby - nie używa. Proste. Nie ma co rozwijać i prawić złośliwości o bezpłodności, bo nikt o tym nie wspominał.Papier toaletowy dobrze na pewno naszym wrażliwym miejscom nie robi Ot, cała puenta.
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj, pewnie na czytanie o kleksach wymiotujesz.Normalnie ludzie to mnie zadziwiają swoim przewrażliwieniem i nakręcaniem faktów, że ktoś rzekomo nie dba o higienę i nosi brudną bieliznę. To, że Tobie się wydaje, że nosisz majtki super sterylnie czyste, nie oznacza, że tak jest. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Skoro napisałam, że mnie się to nie tyczy, to znaczy, że nie wierzę?
Ciekawe.
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-12-04 o 21:24 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

serio? Mnie się nie zdarza.

Czułabym się nieświeżo.

Masakra , no ale niektóre laski w ogóle nie dbają o siebie. I ciekawe jak na randkach z takimi majtorami paradują 

przez jakieś 9 miesięcy u mnie.