|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Decubal intensive cream i Bioderma Cicabio lotion! dla atopowców i nie
Ten cień jest fioletowy, tak?
Podobają mi się jeszcze soczewki ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Nie, to fioletowy nie, nie doczytałam ![]() Też wolę jasne odcienie na powiekach. Za to soczewki by mi pasowały jak najbardziej
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY WYMIENIĘ soczewski jednodniowe dailies firmy Ciba. moc - 1, 5
hej, chętnie się wymienie, odpisz u mnie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Decubal intensive cream i Bioderma Cicabio lotion! dla atopowców i nie
nic, dziękuję
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Podkładów mineralnych do testowania
hej,
od dłuższego czasu szukam dla siebie fajnego podkładu mineralnego. próbowałam już Lily lolo blondie i EDM jojoba shell blanc (bigi), ale to jeszcze nie to. być może ktoś ma na wymianę odsypki różnych firm w odcieniu jasnego, chłodnego beżu? jeśli widzicie coś za to u mnie na wymianę, proszę pisać ![]() Pozdrawiam!
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Decubal Intensive Cream, Bioderma Cicabio lotion, Benetton Rosso.ZAPRA
u Ciebie podoba mi się:
3)Benetton Rosso woda toaletowa 100 ml, pozostało 60-65% 4) Clinique daily protective base 15 ml
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię Decubal Intensive Cream, Bioderma Cicabio lotion, Benetton Rosso.ZAPRA
15 i 16
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- 13 i 14 clinique :P |
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za bronzer ?
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
to zostańmy przy wymianie za kosmetyki, zapraszam na prv
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
balsam tołpa i szminkę chętnie oddam
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkładów mineralnych do testowania
mam małą odsypkę Vichy, poza tym brązer i róż mineralny.
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię Decubal intensive cream i Bioderma Cicabio lotion! dla atopowców luty
coś za Everyday Minerals cień do powiek wersja podróżna?
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
nie mam rzeczy których szukasz
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Decubal intensive cream i Bioderma Cicabio lotion! dla atopowców luty
W watku nic nie znalazlam, ale utworzyłam nową wish liste wiec zapraszam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

..... ŻOŁNIERZE HARDCORU WALCZĄ DO OPORU .....