|
|
#61 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Też chcę do Lidla
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
znad krwi z nosa
nie wiem co się dzieje a musze być dziś na chodzie
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w Lidlu jest bosssski Cheddar z serii Deluxe http://www.lidl.at/cps/rde/SID-A7FE6...Detail&id=2970 - ale tylko ten Isle of Man miałam - słodki orzechowy - geeeenialny bo ten http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAw&dur=483 był bez szału nie wiem jak homar bo nie byłam dziś - a może homar w inny dzień rzucajo? |
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Biedronki niestety nie mam nigdzie w pobliżu ![]() Mam kawałek od uczelni i czasami na okienkach wpadam po chipsy Co ostatnio niestety zdarzało mi się dość często, bo napaliłam się na wszystkie smaki i musiałam wszystkie po kolei przetestować (polecam tzatziki i pieczone żeberka ). Ale przy okazji uzależniłam się też od jogurtu Bon Creme kokos-migdał
|
|
|
|
|
#66 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad kanapek z żółtym serem
![]() Melk w moim Lidlu nie ma tłumów, to taki osiedlowy sklep, dlatego lubię tam robić zakupy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wiadomo - Biedra rządzi jeśli idzie o dobre tanie wina Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-16 o 10:38 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
To ja :)
|
I ja też, a dziś nie mam czasu
Napaliłam się na blender i buty Kappa Nie wiem, jak mój sąsiad to robi, ale ma stronę o Lidlu, na której publikuje, co będzie w przyszłości w Lidlu... O tutaj... Ma też gdzieś stronę Biedry...
|
#69 |
|
BAN stały
|
oooo są blendery w lidlu???
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
na Nowy Bar trzeba dobre wejście zrobić, więc Varg za młodu ![]() http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb...tlf9o1_500.gif
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wanilii i parę innych pierdół ![]() ![]() Ja widzę Lidla z okna Cytat:
![]() ![]() To co Sklepowy Bar (Biedro i Lidl Bar?)? ![]() Znad resztek kawy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | ||
|
|
Cytat:
wanilii, to ja na Allegro kupuję, są zawsze świeżutkie, mięsiste, nie takie suchary, jak sklepowe... Cytat:
![]() Dziewczyny fitnessowo-siłowniane -pierzecie ciuchy po każdych zajęciach??
|
|
#73 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak, zawsze mam 2 komplety, więc jak nie wyschną to mam w czym iść.
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mursz! Przeleciałam je jeszcze raz i to jednak o innych butach było, a te polecają Także bierz (dla Ciebie się wczytałam w dyskusję o butach )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#75 | |
|
|
Ja ma 5 kompletów i też codziennie wrzucam do pralki, nawet mam program "Fitness"
Pół godzinki i gotowe. Na jodze pot mi się głównie z czoła leje... Ale i tak bym nie potrafiła drugi raz iść w tym samym, a widzę, że ludzie czasem po kilka dni w tym samym zestawie ciągną... ![]() Cytat:
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może piorą codziennie wieczorem...? ![]() Cytat:
Rano jest szał ciał ![]()
||
|
|
|
#78 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#79 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
były przed świętami i szafran też ![]() Muoda chodzi dumna jak paw, bo na mieście rozwiesili plakaty ich prapremierowego przedstawienia i została wymieniona. ![]() Trafiliśmy z tym teatrem, świetnie sobie radzi
|
#81 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taki, zrób coś ![]() Cytat:
![]() też chciałam na siłownię, ale samej mi się nie chcę chodzić, wolałabym kogoś namówić a i współczuję sprawy z zębem Cytat:
Cytat:
![]() Witam Nowy Baru ![]() właśnie zjadłam śniadanie, przesadziłam dziś trochę ze spaniem no ale wróciłam z posiadówki u kuzynki w środku nocy, to musiałam trochę odespać ![]() U mnie słońce
|
|||||
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
O szafran to kojarzę, że był, ale na laski nie zwróciłam uwagi
![]() Cytat:
Cytat:
Dobry pretekst by nie chodzić ![]() Ja jak miałam wenę do chodzenia i kasę to siłownia była daleko, jeździliśmy z kolegą, ale on nie zawsze mógł, a sama nie chciałam Teraz jak mam fajną siłownię za blokiem (właśnie chyba to jest "filia" tamtej ) i chodzi moja koleżanka-sąsiadka to nie mam weny i kasy Bez sensu, ale może się kiedyś zbiorę U mnie też i zaraz wybywamy gdzieś Bo fogle to martwię się o mego Tżta Trzeci raz w tym tygodniu chce iść na spacer To do Niego niepodobne
||
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że na trasie spaceru spotyka jakieś pokusssy ale luzik, dziecko i tak go sypnie w razie co
|
|
|
|
|
#84 |
|
|
Cholera, z niczym nie zdążyłam... Wstałam sobie o 9,a tu nagle trzeba wychodzić na gongi na 15... Obiad zrobiłam, pumpkin curry, tym bardziej będzie dla mnie dietetyczne, że go zjeść nie zdążyłam...
Robiłam też vesowe masło do ciała i nie zdążyłam wykończyć... Może się uda po powrocie...
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Całą noc siedziałąm w necie i czytalam o zębach ![]() 500 zł za kanałówkę bolacej 5 to jest dobra cena? To już ostatnie pytanie w temacie
|
|
|
|
|
#86 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale skąd wiesz ze potrzebna kanałówka? ![]() moim zdaniem popartym 15 stoma kanałówkami niewarto robic kanałowego nie pod mikroskopem. ktos sie moze nie zgodzic i twierdzic ze mu swietnie zrobiono, problem tylko w tym ze skutecznosc llub nie tego leczenia moze wyjść po 10-15 latach , co do piątki to jesczze ostatecznie mozna polemizowac , ale trzonowych nie róbcie u zwykłego denta ![]() edit- 500 zł to jest cena adekwatna do leczenia mikroskopowego, wiec jeśli to u zwykłego denta to cena wygórowana no i jesczze zalezy jaką metodą robi te kanałówki... edit- 2 zakłądam ze to cena bez wypełnienia, cena wypełnienie to osobna historia w tym temacie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-16 o 14:37 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem, ale tak szczelam...bo jak ząb na wierzchu spsuty, to w środku prawdopodobnie też chyba.... Z tymi kanałówkami u zwyklego to niestety masz rację....mam stare z przed 10 - lat właśnie i czuję,że bedzie z nimi nieciekawe....nie bolą owszem, ale jak wyglądają.... ☠☠☠☠a mać normalnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej nie zmyślaj na zapas tylko idź do dentysty, co do wyglądu zeba pokanałówkowego -to taki ze sciemnieje niezaleźnie od wszystkiego. najważniejsze zeby odbudowa takiego zęba była na włóknie szklanym, a nie bez wkłądu albo na metalowym
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acha...no czyli jeśli to u zwykłego denta to drogo...no to robiła ta z polecenia co mam zamiar do niej iśc mężowi kumpeli. Kanalówka bolącej 5 i calość kosztowała 500zł, dwie wizyty ![]() Tylko wląsnie szczególow nie znam...a ona to razem z ojcem prowadzi i jej ojciec jest jakimś chirurgiem szczękowym podobno dobrym. ..... pogrzebałam w necie i polecają ich czesto ludzie z okolicy... Kutwa, a niedawno temu kuzyn chcial mi zrobić porządek totalny ze wszystkim w ramach , jak miał staż w pzrychodzni. I mówil,ze zaplacę mu tylko za materiał...to sie bałam... a teraz go Anglicy wzięli do siebie
|
|
|
|
|
#90 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale 500 za kanałówke z wypełnieniem to jest mało moj dent (nie jest najdroższy w miescie) dla przykładu bierze: kanałowka 5- 500 zł ( tyle samo biorą inni mikroskopowi) wypełnienie z włóknem szklanym-470 ( to jest troche drogo,u innych 250-350 ) ale np szefo polecał mi swietnego dentyste co za zwykła plombe bierze 500 zł ![]() moja stara dentka brąła za plombe 150, za kanałówke chyba tyle ile jej sie akurat powiedziało.... tez byłam zadowolona a potem sie okazało ze wszystko do poprawy wiec-ryzyko zawsze jest, jesli polecają ją to raczej brac
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-16 o 14:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

bo ten

albo lada chwila to nastąpi