|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w lipcu różne rzeczy:D
komu komu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwin
![]()
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadal jestem chętna na Nympheę i Revitalash, może coś znajdziesz. Mam sporo lakierów Essie i OPI, ale też inne rzeczy. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
COś u mnie za revitalash?
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Komu komu bo wyjeżdżam i zamykam w poniedziałek
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwinku,
może znajdziesz coś za Mary-Lou Manizer?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś w moim wątku za bronzer i rozświetlacz TheBalm?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Wzdycham do Chanel Superstition: Le Blush Inspiration i dior lip glow.. Miałam dokładkę, moze tym razem cos znajdziesz
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwinie
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za The Balm Bahama mama?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wymieniłabym kilka rzeczy:
- Essie Nail Lacquer in Bottle Service nowy - Essie Nail Lacquer chinchilly raz użyte - kredkę Chanel, choć nie wiem, czy coś znajdziesz u mnie o równowartości kredki... No, ale może spróbuj ![]() Masła shea nie mam, ale mogę ewentualnie oddać organiczny olejek z avokado z Naturalisa.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
moze cos znajdziesz u mnie za
Rimmel 010 albo Bourjois, Healthy Mix 51 albo ktorys z lakierow essie??? |
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2013-08-24 o 08:59 |
||
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
coś za Bourjois Healthy mix, 51
?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Pomimo szczerej chęci niestety nic
Komu komu promocja :brzydal :
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się bahama mama
tylko w jakim jest stanie i mogłabyś mi napisać coś więcej o odcieniu? ![]() a no i wydaje mi się, że nie smuży tzn. jakoś super przyjemny to on nie jest w malowaniu, ale da się to zrobić dwoma warstwami i ładnie wygląda ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- a nie znajdziesz nic za ten bronzer?
Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2013-08-26 o 20:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.