|
|
#61 |
|
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 449
|
Dot.: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Serdecznie przepraszam, nie w±tpliwo¶ci tylko motyw przewodni w±tku. Dla mnie to trochê kosmos jest. Rozumiem jednak, ¿e kogo¶ mo¿e dra¿niæ.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 121
|
Ja w sumie jestem z tych, którym gazy i wysikanie siê w swoim towarzystwie nie przeszkadza, podchodzê do tego bardziej lu¼no i swojsko, ale podcieranie sobie wzajemnie krocza/penisa czy pupæ... Moje granice równie¿ przekracza
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Po jakim¶ czasie pewnie czuæ. Bia³e, kolorowe czy czarne, chyba wszystkie bêd± ¶mierdzieæ tak samo
![]() Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 322
|
Cytat:
Tzn. nie zawsze, ale np. jak wyjdê z tramwaju czy jestem w galerii, pog³askam zwierzaka, ale czuje siê z tym dziwnie, bo nie widzia³am ¿eby kto inny tak robi³![]() A co do tematu, to mo¿e wystarczy³oby, ¿eby siê my³ i podciera³ "przed", chyba,¿e ogólnie niepodcieranie Ci przeszkadza, a nie tylko w sytuacjach intymnych. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 123
|
Na czarnych bawe³nianych te¿...chyba ¿e to takie czarne, ¶liskie...z po³yskiem
to mo¿e lepiej kamufluj± niedostatki higieny. Mój ma jasne w wiêkszo¶ci, a te czarne s± ju¿ bardziej grafitowe wiêc musi siê ch³opina pilnowaæ
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Nigdy nie wycieram z prostego powodu, po wytarciu musia³bym czekaæ kilka minut a¿ wszystko do koñca wytrê :}
|
|
|
|
|
#67 | |
|
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
Odp: Dot.: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Cytat:
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
A ja tak w ogóle to nie rozumiem o co tu chodzi... Dla mnie norm± jest codzienna k±piel, zmienianie bielizny, skarpet, a tak¿e podcieranie wszystkiego z czego co¶ wycieka, ale... Faceci z racji tego, ¿e maj± trochê inn± konstrukcjê nigdy do koñca nie wytr± wszytkiego, co im leci. Oczywi¶cie mówiê o p³ynach z przodu
i dlatego nigdy nie robiê problemu z powodu jednej czy dwóch kropelek na gatkach, a co je¿eli to jest ¶luz spowodowany podnieceniem moj± osob±? A jaki w takim razie jest aWasz stosunek do spermy, która wyp³ywa przecie¿ tym samym "zainfekowanym" kanalikiem?
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 516
|
Cytat:
trzeba by³o jeszcze dupcie podetrzeæ...
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Cytat:
Oczywi¶cie je¶li ju¿ jest podniecony to jest must have, ¿e musi doprowadziæ kobietê do orgazmu za ka¿dym razem, bo innym wypadku w±tek na wiza¿'u i rozpatrywanie ewentualnej przysz³o¶ci zwi±zku. Kiedy¶ przeczyta³em na wiza¿u, ¿e facet, który nie chce siê kochaæ z kobiet±, która ma miesi±czkê jest ma³o mêski. A tu siê okazuje, ¿e facet który czasem nie ma wyj¶cia wytrzeæ sikawkê(wiadomo jak jest w publicznych toaletach) jest oble¶ny i niehigieniczny. ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- ...poniewa¿ ewentualna kropelka moczu mo¿e tak drastycznie wp³yn±æ na atrakcyjno¶æ (i o zgrozo higienê) |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 538
|
Eeee....temat z gatunku zabawnych, ale doszed³szy do wpisu dziewczyny, która podciera kolesiowi po sikaniu za³ama³am siê z lekka
Du¿o jestem w stanie zrozumieæ i niewiele rzeczy mnie obrzydza, ale to jest jaka¶ parodia |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 809
|
Cytat:
nie no, oczywi¶cie, mocz na majtkach jest super seksowny i niesamowicie mêski tak samo z kobietami. one te¿ nie powinny siê wycieraæ, bo po co, kilka kropel siu¶ków na majtkach nie czyni nas oble¶nymi, zatem drogie panie! my równie¿ wytrzepujmy siê po siusianiu, bo zapach moczu to najsilniejszy afrodyzjak! nie ma ¿adnego apostrofu przy "wiza¿u", nie wiem sk±d Ci siê to wziê³o.
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, nie wiem gdzie tu jest hipokryzja-
ja wycieram siê po siusianiu i jednocze¶nie akceptujê kochanie siê z kobiet± w czasie jej okresu.
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 268
|
Cytat:
Czytaj±c w±tek dochodzê do wniosku ¿e aby nie zostaæ pos±dzonym o brak higieny muszê zacz±æ nosiæ podpaski. W innym razie mo¿e doj¶æ do sytuacji w której kropla moczu sp³ynie w majtki. I co wtedy? Katastrofa, ludzie w komunikacji miejskiej bêd± siê krzywo patrzeæ, dziewczyna na wie¶æ o moich zasikanych bokserkach zwymiotuje a rodzina zerwie ze mn± kontakt. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
no i co w zwi±zku z tym, ¿e jestem...kobiet±?
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 268
|
W³a¶nie przeczyta³em Twój podpis i odwo³uje to co powiedzia³em.
![]() A tak serio to naprawdê uwa¿asz, ¿e to i¿ sama miesi±czkujesz oraz sam fakt ¿e jeste¶ kobieta nie wp³ywa na twoje postrzegane stosunku podczas okresu? Nawet je¶li jeste¶ homo to i tak przebieg stosunku bêdzie w tym przypadku nieco inny. |
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Ja bym te¿ powiedzia³a o tej infekcji. A jak to u mnie w zwi±zku dzia³a? Zawsze przed zbli¿eniem mówiê, ¿eby poszed³ do ³azienki siê podmyæ i sama te¿ tak robiê. Pilnuj tego na pocz±tku,a z czasem stanie siê to dla niego zwyczajem.
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uahahahahahahhaha ale jeste¶ dowcipa¶ny.czyli sugerujesz, ¿e skoro sama miesi±czkujê, to czyja¶ krew miesi±czkowa bêdzie dla mnie 'mniej' obrzydliwa? ![]() jak "przebieg stosunku bêdzie nieco inny"? co bêdzie wed³ug ciebie innego, prócz oczywistej rzeczy, ¿e ja nie wk³adam w kobietê penisa, a np. swoje palce?
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 117
|
hahahhaah
a tak na serio,to powiedz mu,¿e to niehigieiczne i chcia³aby¶ by to robi³, bo uprawiacie seks i boisz siê zaka¿enia. mam takie pytanie do autorki: sk±d wiesz,¿e nie wyciera?
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ osób ¼le odebra³o mój post. Kocham go i nie jest taki jak my¶licie, a ja siê nie poni¿y³am, niczego takiego przy tym nie czu³am, po prostu by³am z boku i to zrobi³am, próbuj±c te¿ t³umaczyæ, ¿e powinien to robiæ - jak jest teraz to nie wiem. Bo mimo wszystko wiêkszo¶æ facetów tak, czy siak siê nie wyciera. Mo¿na powiedzieæ, ¿e to by³ w pewnym sensie mój sposób, ¿eby do niego przemówiæ. Wiêc w sumie nie wiem, o co wam chodzi...
A teraz z odpowiedzi niektórych wychodzi na to, ze zawsze to robiê - ja to zrobi³am raz, jak by³am z nim w toalecie, bo tak wysz³o. Jednak z tymi infekcjami to sama nie wiem, do mnie by to nie przemówi³o, bo przed stosunkiem wola³abym, ¿eby zarówno mój facet by³ umyty i ja te¿ chcia³abym byæ umyta, ¿eby nie czuæ siê niekomfortowo. |
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 995
|
Cytat:
![]() Edukacjê nale¿a³oby zacz±æ od przedszkola.A tego siê nie robi. Panie tam pracuj±ce nie ucz± tego dzieci, wiêkszo¶æ mam te¿ uwa¿a , ¿e wystarczy jak ch³opczyk sobie otrz±¶nie bo i tak majtki mu zmieni±. Jedynie o myciu r±czek przypominaj± i pomagaj± w tym. W szkole to ju¿ nikt siê nie zajmuje takimi rzeczami.To zreszt± temat tabu. Higienistek w szko³ach ju¿ chyba nie ma. W podrêcznikach o higienie te¿ nie ma takiej informacji. Czasem na ¶cianie w ³azience jest tablica "myj rêce po skorzystaniu z toalety" ale nikt ch³opców nie sprawdza wiêc nie robi± tego. Nie ma tradycji, nie ma przyk³adu to i wiêkszo¶æ nie widzi takiej potrzeby, nawyk nie wyrobiony. Dziewczyny maj± wk³adki higieniczne do majtek przynajmniej i korzystaj± z tego dobrodziejstwa w du¿ym stopniu. A faceci w ró¿nym wieku, o ro¿nej pozycji spo³ecznej w wiêkszo¶ci maj± mokre majtki póki od ciep³ego cia³a nie wyschn±.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
.
|
Odp: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Kobity wcale nie sa lepsze w myciu rak. Moja byla wspollokatorka WCALE nie myka rak po wyjsciu z toalety, niezaleznie, w jakim celu tam sie udala.
|
|
#85 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 281
|
Je¿eli siê nie podetrê to wyleci mi parê kropel na majtki. Gdy siê podetrê równie¿ wyleci mi parê kropel na majki i bynajmniej nie dwa razy wiêcej tylko tyle samo jak gdybym siê nie podtar³. Widaæ, ¿e kobiety znaj± rewelacyjnie mêsk± fizjologiê. Nikt normalny siê nie podciera, przy pisuarach nie ma papieru, a wy ¿yjecie w jakiej¶ fikcji najwidoczniej.
|
|
|
|
|
#86 | |
|
BAN sta³y
|
Dot.: Odp: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Cytat:
Poza tym to nieprzyjemne mieæ ¶wiadomo¶æ , ¿e przed chwil± podciera³a pupê i nie umywszy r±k dotyka co¶ do wspólnego u¿ytkowania np. czajnika.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
.
|
Odp: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Przeciez napisalam- byla wspollokatorka.
|
|
#88 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Kiedy¶ a jeszcze i teraz wydzielaj± po kilkana¶cie cm bie¿±cych papieru i obruszaj± siê gdy kto¶ domaga siê wiêcej. W czê¶ci toalet publicznych nie ma papieru w ogóle nawet w kabinach z sedesami/szko³y, urzêdy, przychodnie zdrowia/. Twoje majtki, twoja sprawa w jakim stanie one s±. |
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 328
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 644
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

i dlatego nigdy nie robiê problemu z powodu jednej czy dwóch kropelek na gatkach, a co je¿eli to jest ¶luz spowodowany podnieceniem moj± osob±?