|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obietnica faceta - dziwny przypadek.
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
No jest z nim coś nie tak, ewidentnie. Tylko po co sam mi kazał "zapomnieć" a później sam się przypomina w tak "spektakularny" sposób? Toż to debilizm -_-
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
- Ty tak serio z tym "Po co ? po co?"- toż wszystko co nawet teraz piszesz, doszukiwanie się, dlaczego tak , a potem tak- świadczy o jednym: CEL osiągnął: myślisz, zastanawiasz się, czyli manipulacja udała się.
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle w tym temacie.
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Nie wierzę, że Wy byście się nie interesowały
. Po prostu jestem ciekawska z natury, nie ma tutaj drugiego dna. A to, czy to mój były - 95% pewności, więc teoretycznie może być też tutaj ktoś inny.
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I takie dywagacje (pogrubione) świadczą o tym, że masz poczucie wartości, że się czegoś nauczyłaś, że go skreśliłaś ostateczne? Jasssneee. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-02-18 o 17:00 |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mam dobre poczucie swojej wartości (odzyskałam je bardzo szybko, to było tylko powierzchowne "zazdrapanie" i słabość...), tylko zastanawia mnie PO CO mi to wysłał, skoro nie mieliśmy kontaktu przez miesiąc. Normalni ludzie się tak nie zachowują, a mnie ciekawią zachowania różnych typów osobowości, z tym chcę zresztą wiązać swoją przyszłość. Dlatego zadałam to pytanie i nie musicie mi wypominać przy okazji sytuacji sprzed miesiąca, bo to już nie ma dla mnie znaczenia. Do tego delikwenta już nie wrócę. Edytowane przez layzie Czas edycji: 2014-02-18 o 17:16 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu pytanie: PO CO? Odpowiadam: kocha Cię nad życie, życia sobie bez nie wyobraża, jesteś miłością jego życia. Czy teraz będzie dobrze? Bo w to,że to manipulacja wierzyć nie chcesz, w takim razie w miłość uwierz
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
jestę wieszczę
|
Teksty jak od mojego znajomego manipulatora, ale on dziwny był w ogóle i miał wtedy 18-19 lat. Koleś ma coś z garem, jest mentalnym gówniarzem i dodatku manipulatorem, kręci Tobą jak chce i osiąga cel, o który mu chodzi - sprawia, że Twoja młodociana główka ma zajęcie.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.