Kłopot z pierwszym pocałunkiem :( Dramat faceta :( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-05, 00:45   #61
kikunga
Zadomowienie

Dot.: Kłopot z pierwszym pocałunkiem :( Dramat faceta :(

Cytat:
Napisane przez arturo86 Pokaż wiadomość
Tak, dzięki. Ale znowu nic nie było. Chyba się nie nadaje na związki. Nie umiem się przełamać. Mam blokadę! Dzięki za pomoc dodawanie otuchy. Ja już przestaję się odzywać do tej dziewczyny bo to nie ma co. Szkoda, że tak wyszło
Boże,idź do psychologa z tym bo naprawdę My wszyscy już wymiękamy z pomaganiem Tobie ze zwalczeniem blokady.Spróbuj
Stary 2014-01-05, 13:03   #62
arturo86
Raczkowanie

Ja już z tym chodziłem . Więc wiadomo, to nie jest tak, że ja z tym nie walczyłem. Jeszcze kilka lat temu umówienie się na randkę było dla mnie ogromnym problemem i stresem. Później randki itp. Także małymi kroczkami ale idę do przodu . Ale ile to zdrowia mnie kosztuje a ile te moje obiekty westchnień muszą się nacierpieć to już nie wspomnę.

Zastanawiam się czy po prostu z nią nie porozmawiać otwarcie. Wiem, że to może być uwłaczające zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny aby tak romantyczne momenty spartolić ale chyba nie ma wyjścia . I ew. podczas rozmowy zadziałać.
arturo86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 14:23   #63
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już z tym chodziłem . Więc wiadomo, to nie jest tak, że ja z tym nie walczyłem. Jeszcze kilka lat temu umówienie się na randkę było dla mnie ogromnym problemem i stresem. Później randki itp. Także małymi kroczkami ale idę do przodu . Ale ile to zdrowia mnie kosztuje a ile te moje obiekty westchnień muszą się nacierpieć to już nie wspomnę.

Zastanawiam się czy po prostu z nią nie porozmawiać otwarcie. Wiem, że to może być uwłaczające zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny aby tak romantyczne momenty spartolić ale chyba nie ma wyjścia . I ew. podczas rozmowy zadziałać.
Koniecznie porozmawiaj. Skoro dziewczyna tyle czeka to jej zależy i zasługuje na szczerość. Na pewno biedaczka ma mętlik w głowie i zastanawia się, czy Ci się w ogóle podoba. Może jak jej wszystko wyjaśnisz, to sama zainicjuje pocałunek
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 14:34   #64
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
No to kurde, jak się całować wstydzisz/boisz, a rozmowy się nie boisz to w czym problem?
Stoicie sobie pod tym domofonem wspomnianym i po prostu jej mówisz, że chciałbyś ją pocałować, ale się boisz. Po prostu. I nic więcej. Założę się, że sama przejmie inicjatywę (swoją drogą ja na jej miejscu zrobiłabym to już dawno :P )
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 15:43   #65
kikunga
Zadomowienie

Powiedz Jej
Stary 2014-01-05, 18:24   #66
Incognitka
Raczkowanie

moja propozycja co do pomocy jest nadal aktualna

chłopie, litości... pocałuj ją chociaż w policzek na pożegnanie...
pewnie dziewczyna myśli że Ci się nie podoba...
Incognitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 18:51   #67
Shira Yuki
Zakorzenienie

A może napisz jej SMS i wyjaśnij jej ze ty nigdy...ze nie wiesz jak i prosisz ja o pierwszy ruch w tej ważnej sprawie.lepsze to niż trzymanie dziewczyny w niepewności

27 lat i nigdy ?zadnego pocałunku,pieszczot,seksu

Wysłane z mojego GT-I9300
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.

Edytowane przez Shira Yuki
Czas edycji: 2014-01-05 o 19:44
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 19:19   #68
Incognitka
Raczkowanie

jakby mi facet napisał takiego smsa to nie wiem... dziwne... że nawet nie chciał spróbować, wysilić się, nawet na zwykłego cmoka w policzek w przelocie na pożegnanie... totalnie niemęskie.. nie chce Cię dołować ale to kiepsko rokuje - co będzie dalej? naprawdę ciężko Ci się zbliżyć do dziewczyny i pocałować ją lekko w policzek na pożegnanie czy powitanie? na luzie, z uśmiechem? dla mnie to jakaś abstrakcja...
Stary 2014-01-05, 19:35   #69
forsvinn
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malyna19 Pokaż wiadomość
Wątek idealny dla mnie, chłopak który nie umie się całować jest dla mnnie koszmarem, mając takiego faceta nie zaznasz ani przyjemności z całowania ani nic. A całowanie to nie jakiś konkurs piękności czy wyścig, na umiejętne całowanie potrzeba czasu.
Jakie umiejętne całowanie? Jest coś takiego? Co za brednie.
Nie można się nauczyć całować. Nie można całować się lepiej lub gorzej. Można co najwyżej robić to INACZEJ.
Ja pamiętam jak u mnie to było... Dwa miesiące związki, chłopak miał 21 lat i nic... i nic... i dalej nic... i w końcu zmusiłam go dot ego staliśmy pod moimi drzwiami i oczywiście wtuleni w siebie jakbyśmy nie mogli ustać na nogach, w końcu zderzyliśmy się czołami i tak długo patrzyłam się mu w oczy, że biedak nie miał innego wyjścia :p a moja pierwsze myśl: to tylko tak? Byłam zawiedziona. Miały być motylki, fajerwerki, fajne uczucie, a to tylko takie mokre pocałunki xD No, wszyscy wiemy o co chodzi xD To wyżej przyszło potem, gdy oboje byliśmy już pewni siebie ;]
Tak btw gdy miałam 16 lat to zakładałam TYYYYLE wątków o całowaniu się, na szczęście na innym całkiem forum. I nic mi nie dały rady ludzi.
forsvinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 20:15   #70
kikunga
Zadomowienie

Ja z pierwszym chłopakiem dwa tygodnie czekałam i co? To nie był ten.
Drugi i obecny (za 4 miesiące 3 lata będzie) pocałował mnie na pierwszym spotkaniu a na drugim sama wyszłam z tymi w krzakach całowaliśmy się kilka godzin dosłownie,tak Nam się podobało.
Stary 2014-01-05, 21:22   #71
arturo86
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Kłopot z pierwszym pocałunkiem :( Dramat faceta :(

w policzek to już od drugiego spotkania . No ale chyba nie muszę nikomu mówić, że w policzek to "se można i z ciocią i z wujkiem ".

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Incognitka Pokaż wiadomość
moja propozycja co do pomocy jest nadal aktualna

chłopie, litości... pocałuj ją chociaż w policzek na pożegnanie...
pewnie dziewczyna myśli że Ci się nie podoba...

Dzięki za poświęcenie hehe w formie anegdot powiem, że jedna koleżanka w 1 klasie liceum jak usłyszała, że długo się nie całowałem (kilka lat) to powiedziała, że zna kilka dziewczyn co by się chciały ze mną jak to ujęła mało romantycznie "przelizać" bo ona ma chłopaka . Aha to było podczas gry "zadawanie pytań" a w tym wieku wiadomo jakie pytania przeważają ;D

Natomiast jeśli chodzi o moje "wczesne" doświadczenia i przygody z dziewczynami ... to było to w II klasie podstawówki - z moją drugą dziewczyną (w przedszkolu była pierwsza ) całowaliśmy się na klatce schodowej . Tylko, że ja już tego nie pamiętam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 22:51   #72
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
w policzek to już od drugiego spotkania . No ale chyba nie muszę nikomu mówić, że w policzek to "se można i z ciocią i z wujkiem ".
Cmoknij ją w oba policzki na pożegnanie, ale nie zabieraj głowy tylko ją przytul. Myślę, że wtedy ona przejmie inicjatywę.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 23:35   #73
Incognitka
Raczkowanie

nawet jak w policzek to nie jest źle kurcze, dla mnie abstrakcja... to przecież baaardzo przyjemne.. no a co do poświęcenia to właśnie żadne poświęcenie :P
Stary 2014-01-06, 13:26   #74
Lady Audrey
Zakorzenienie

Autorze! Ty jeszcze tego nie zrobiłeś? Na miejscu dziewczyny poczułabym się odtrącona, niechciana, nieatrakcyjna Może powiedz jej o tym. Znaczy się nie dosłownie (a może?), powiedz, że ciężko Ci się do kogoś zbliżyć, może to coś da? Chłopie, działaj bo Ci się wymknie!
Jak to powiedział król Julian "Daj jej trochę ciepła i już"

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-06, 13:37   #75
witosh
Raczkowanie

Dla mnie koleś nie ma jaj, boi się pocałować, boje się pomyśleć co będzie później przy bliższych kontaktach...

Szkoda tylko dziewczyny jeśli coś do niego czuje bo pewnie sama nie wie co o tym myśleć, daje jej sprzeczne sygnały zainteresowania i jak on będzie gotowy na pocałunek, ona już go wepchnie do sfery friend zone i będzie po ptokach bo straci nim zainteresowanie właśnie z tego powodu, że koleś nie ma jaj i nie jest pewny siebie, co wpływa na jego niską wartość i samoocene...
witosh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-06, 13:46   #76
Lady Audrey
Zakorzenienie

A ja się zastanawiam co spowodowało blokadę faceta, bo coś musiało to spowodować.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-06, 13:55   #77
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Matko, chłopie, przecież ona Cię nie zeżre przede wszystkim musisz sobie uświadomić czego się boisz. Że nie umiesz? Umiesz, każdy umie! Że ona Cię wyśmieje po? Z opisu wynika, że to spoko dziewczyna, więc na pewno tego nie zrobi.

Ja kiedyś też miałam taki problem, ale tylko wtedy, kiedy ktoś nie pociągał mnie dostatecznie. Ty twierdzisz, że ona Cię pociąga, więc problemu nie ma. Pozostaje tylko zbliżyć się, pochylić i reszta sama pójdzie-to intuicyjne, każdy ma to we krwi!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-06, 19:33   #78
arturo86
Raczkowanie

aaa i jeszcze cały czas ze sobą smsujemy. Niektórzy też uważają, że to słabe- szczególnie męskie samce alfa/podrywacze, no ale pierwszy zainicjowałem ten rodzaj kontaktu to go teraz mam W zasadzie już nic nie robię tylko piszę na smsy dobrze, że aktywowałem sobie opcję darmową bo bym już poszedł z torbami

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44457245]Matko, chłopie, przecież ona Cię nie zeżre ![/QUOTE]

nie jestem tego pewien
Stary 2014-01-06, 19:44   #79
Konto usunięte

Podobno jesteś wysoki, to kupa żarcia! Nie dałaby rady
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-06, 19:45   #80
arturo86
Raczkowanie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44457245]
Ja kiedyś też miałam taki problem, ale tylko wtedy, kiedy ktoś nie pociągał mnie dostatecznie. ![/QUOTE]
Wiesz ciężko mi powiedzieć czy dostatecznie czy niedostatecznie. Na pewno to nie jest super ekstra laska, za którą biegają faceci z wywieszonym jęzorem. Raz z taką się spotykałem to na 3-4 spotkaniach się skończyło - bo się okazało, że wróciła do byłego (albo się z nim nawet nie rozstała ) i tam czułem nie tyle pociąg co bardziej olbrzymie onieśmielenie - jakby ktoś mi pozwolił wsiąść do Porsche, Ferrari Proszę nie wyciągać zbyt pochopnych wniosków z tego co napiszę!! ale może to też był wynik tego, że czułem, że spotykam się z obiektem westchnień dość dużej grupy samców

Ta jest fajna, kręci mnie ale tak jak pisałem, nie jest to ten rodzaj dziewczyny co bym zachodził w głowę co teraz robi i na dodatek z kim , co onieśmiela większość facetów albo co na imprezie wpierw wszyscy się z nią witają (oczywiście faceci) i to zarówno zajęci i wolni ...żonaci (no ci to zazwyczaj są najbardziej wyrywni do ładnych dziewczyn ), albo jej opowiadają żarty i się przed nią przechwalają .
Jest to fajna dziewczyna jak to mój kumpel określił - normalna, ciekawa co nie ma pstro w głowie (być może szkoda )
Stary 2014-01-06, 21:00   #81
Konto usunięte

Jest fajna, kręci Cię- czego chcieć więcej? Zapewniam, że większość z nas nie jest typem ekstralaski, który opisałeś, a jednak mamy TŻtów, którzy nie mają problemów z całowaniem nas (i nie tylko całowaniem ). Skoro nie możesz się odważyć na coś tak trywialnego jak pocałunek z normalną dziewczyną, to chyba nie sądzisz, że z seksbombą będzie prościej?

Diagnoza jest jedna- szukasz dziury w całym. Jak się w porę nie ockniesz to zostaniesz podstarzałym dziwakiem, który nigdy się nawet nie całował, bo czekał na swój nieistniejący ideał.
Stary 2014-01-06, 22:03   #82
Yui
Raczkowanie

GG do Yui

Troche to mi pod jakas psychoze podchodzi czy cos w tym stylu...:/ masakra, na miejscu tej dziewczyny to bym sobie pomyslala ze Ci sie nie podobam i nie jestes zainteresowany.
A moze z chlopakiem bys byl smielszy? Moze dlatego nie mozesz sie przemoc z dziewczyna?? Sama nie wiem ale to chyba nie jest normalne..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cause The Heart Never Lies
Yui jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-07, 08:18   #83
allmode
Wtajemniczenie

Wyjścia są dwa - albo się bierzesz w garść, nie rozbijasz g... na atomy, tylko działasz.
Albo wracaj na terapię, bo jest Ci zdecydowanie potrzebna, i zaczynaj rozglądać się za "obiektami westchnień" wówczas, kiedy poukładasz sobie swoje życie emocjonalne.
Może brutalnie, ale masz ogromny problem. I to nie jest tak, że z pocałunkiem jakoś pójdzie, a potem już z górki. Bo tych pierwszych razów masz przed sobą mnóstwo - bliskość wzrasta i intymność też. I nawet, żeby dziewczyna miała cierpliwość anielską, to chyba i tak jej nie wystarczy. Ona pewnie jest skołowana, na dodatek zaangażowała się, nie wie, czego oczekiwać i na czym stoi.
To jest nie w porządku wobec niej.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 08:35   #84
Niambie
Zadomowienie

E tam, ja też nie umiem się całować. Nigdy nie opanowałam tej sztuki, nie przychodzi mi to naturalnie. Jakoś nie lubie i chyba nie mam tego we krwi. Moje namietne pocaunki usta-usta z mężem ograniczają się do cmokniecia. Może Tobie w przypływie namiętności przyjdzie naturalnie i bedziesz mistrzem całowania - jeśli nie to pewnie masz inne "talenty". Tylko najpierw musisz sie odważyć i spróbować.
Powodzenia!
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-07, 18:40   #85
arturo86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yui Pokaż wiadomość
A moze z chlopakiem bys byl smielszy? Moze dlatego nie mozesz sie przemoc z dziewczyna??
Wiadomo, że nie jest to normalne i to ustaliłem już nie tylko z Wami ale i ze specjalistami . Z facetami to już na pewno nie. To mnie niestety obrzydza - po prostu bym nie był w stanie. Także to nie ta droga .
Stary 2014-01-07, 18:48   #86
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo, że nie jest to normalne i to ustaliłem już nie tylko z Wami ale i ze specjalistami . Z facetami to już na pewno nie. To mnie niestety obrzydza - po prostu bym nie był w stanie. Także to nie ta droga .
koleżance chyba nie chodziło o całowanie się z kolegą,ale podrywanie kobiet z kumplem w tle
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
.
Stary 2014-01-07, 18:59   #87
arturo86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Wyjścia są dwa - albo się bierzesz w garść, nie rozbijasz g... na atomy, tylko działasz.
Albo wracaj na terapię, bo jest Ci zdecydowanie potrzebna, i zaczynaj rozglądać się za "obiektami westchnień" wówczas, kiedy poukładasz sobie swoje życie emocjonalne.
Może brutalnie, ale masz ogromny problem. I to nie jest tak, że z pocałunkiem jakoś pójdzie, a potem już z górki. Bo tych pierwszych razów masz przed sobą mnóstwo - bliskość wzrasta i intymność też. I nawet, żeby dziewczyna miała cierpliwość anielską, to chyba i tak jej nie wystarczy. Ona pewnie jest skołowana, na dodatek zaangażowała się, nie wie, czego oczekiwać i na czym stoi.
To jest nie w porządku wobec niej.
Wiadomo, że będę działał. Trochę nie było okazji. Bo zawsze nam coś przeszkadzało. Rozstawaliśmy się na bardzo ruchliwej ulicy w centrum miasta. Albo było przy nas jej rodzeństwo, albo byliśmy trzeźwi ;D a ja wystraszony albo nie było dobrego podejścia do tematu Też ciężko mi się przełamać i "tylko zrobić to aby zrobić" - np. gadać o pracy i bum . Czasem mam wrażenie, że namawiacie mnie do tego tylko aby mieć to już za sobą a dziewczyna nie myślała, że jest nieatrakcyjna.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
koleżance chyba nie chodziło o całowanie się z kolegą,ale podrywanie kobiet z kumplem w tle
Wiesz podrywanie to ok. Nawet kilka razy mi się udało a przynajmniej wziąć numer i umówić się na kawę. Ale już jak sądzę bym się nie przełamał z całowaniem, czułbym się obserwowany i oceniany . Więc znajomy to dla mnie żadne wsparcie

Poza tym jak mi sie czasem udało zagadać do fajnej dziewczyny to zawsze znajomy sobie uzurpował prawo do niej , bo on się "zakochał".
Stary 2014-01-07, 19:19   #88
Lonnger
Przyczajenie

Wiem co czułeś, bo miałem tak samo... i mój pierwszy pocałunek był okropny. Porozmawiaj o niej o tym, że nigdy się nie całowałeś - zacznij temat żartem, dalej się sam potoczy A całowanie wychodzi naturalnie, tylko się nie śpiesz i nie rób tego jak widziałeś na filmach - mnie właśnie pośpiech i sztuczność zgubiły za pierwszym razem;P

Bądź sobą
Lonnger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-07, 19:54   #89
meginnia
Rozeznanie

Wg mnie to non stop szukasz wymowek. Obejrzyj pare filmow i po prostu to zrob, nie mam pojecia jakim cudem majac 27 lat nigdy sie nie calowales, a jak mocno sie wstydzisz 'pierwszego razu' to wypij pare shotow i idz do klubu, pelno chetnych randomowych dziewczyn bedzie, a i nie bedziesz moze odczuwal wstydu ze jej sie nie spodoba czy cos. Porada moze i nedzna, ale skoro nie wychodzi ci z dziewczyna na ktorej ci zalezy, moze sprobuj z nieznajoma.
meginnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-07, 20:15   #90
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz podrywanie to ok. Nawet kilka razy mi się udało a przynajmniej wziąć numer i umówić się na kawę. Ale już jak sądzę bym się nie przełamał z całowaniem, czułbym się obserwowany i oceniany . Więc znajomy to dla mnie żadne wsparcie

Poza tym jak mi sie czasem udało zagadać do fajnej dziewczyny to zawsze znajomy sobie uzurpował prawo do niej , bo on się "zakochał".
jak ty się miotasz do 27 z pocałunkiem do do ilu z seksem?
.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości