Scent Bar LIII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-08, 10:30   #61
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
W ogóle czuję niedosyt dziwniejszych perfum... Wy pewnie też
Stary 2014-06-08, 12:09   #62
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
m.in.: zielonej satynowej sukienki do kolan, czarnej satynowej drapowanej spódnicy do ziemi, biało-czarnej wielkiej torby z czerwonym kotem, lakieru w odcieniu fioletu chyba nienoszalnym dla mnie i czarnego 'żałobnego' (podobno) kapelusza
brzmi nieźle zwłaszcza torba z kotem
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hello!
Jestem nie moge napisać, ale bywam

dobrze ze chociaż na blogu jesteś, bo byłby niedosyt Ciebie

Znad bólu głowy (czyżby kac? tylko 3 drinki wypiłam wczoraj sks chyba)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 12:38   #63
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a ja jakoś nie mogę się przełamać i napisać na Twoim blogu.... ale śledzę (prawie) na bieżąco panienka Mursz i rzęsa
Praaawdaż??
Pisz na blogu, pisz, nawet moja Mama napisała A w ogóle, to zaraziłam ludzi w mojej robo neymanizmem i mam nadzieję, że będzie z tego coś więcej, niż jeden zamówiony obraz. Kolezanka moja jedna zachwyciła się okiem karalucha i tak coś wspomina, że po zakończonym remoncie będzie miała puste ściany...

A otó i mój odważny koth, który woli nie stawać na kamienie. Po prostu nie. Tak jest bezpieczniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0963.jpg (227,3 KB, 38 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 13:16   #64
tricolor
Wtajemniczenie

Spokojnej niedzieli całemu Baru

idę produkować lody z podmrożonych truskawek, cukru brzozowego, oleju kokosowego, śmietanki 30% słodkiej

co to będzie, co to będzie...
(dla Mam robię...)

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Mursz ale dał koth susaaaa

A jak Ewusia napisała, że nie kac, tylko sks, to przeczytałam to ostatnie uzupełniając samogłoski

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Ju
zaglądam na bloga
Stary 2014-06-08, 13:19   #65
Murszafka

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
A jak Ewusia napisała, że nie kac, tylko sks, to przeczytałam to ostatnie uzupełniając samogłoski
Ja też I pomyślałam sobie, ze niezła musiała być impreza, skoro aż kac po tym jest

Stary 2014-06-08, 14:17   #66
aileenn
Mother of Cats

Znad wstania w południe

Cytat:
Czytam wątek o pieprzu i znowu natknęłam się na zachwyty nad Si Lolity, że niby pachnie deską i pieprzem. Prawda to, jest w redziowym guście?
Kompocik - IMO nie warto.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Aileenn - owszem co do Czarnobyla niestety tak
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
2 Mój endo twierdzi że epidemia niedoczynności tarczycy u "młodych "kobiet jest spowodowana wybuchem w Czarnobylu....
Czyli jednak

Cytat:
Napisane przez Katefit Pokaż wiadomość
dramat ? geppert daje rade ,pieknie i ma klase
Geppert jest ponadczasowa. W jej wypadku o dramacie wykonaczo-repertuarowym chyba nigdy nie ma mowy.

Cytat:
może nie do końca źle, tylko wzrok mi ewoluuje, bo minus mi się zmniejsza i zaczynam w okularach blisko widzieć gorzej.. a że na asferyczne źle reaguję to przewidzieć się nie dało
Tak sam z siebie się zmniejsza czy jakoś mu pomagasz?

Cytat:
Co za spektakl!

Cytat:
m.in.: zielonej satynowej sukienki do kolan, czarnej satynowej drapowanej spódnicy do ziemi, biało-czarnej wielkiej torby z czerwonym kotem, lakieru w odcieniu fioletu chyba nienoszalnym dla mnie i czarnego 'żałobnego' (podobno) kapelusza
Hm, brzmi dobrze

Cytat:
zaraz, palmowy i kokosowy są chyba zdrowe do jedzenia, nie?
O palmowym szłyszałam coś niedobrego, że niezdrowy - tylko dlaczego? Nie mogę sobie przypomnieć

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A otó i mój odważny koth, który woli nie stawać na kamienie. Po prostu nie. Tak jest bezpieczniej

Cytat:
idę produkować lody z podmrożonych truskawek, cukru brzozowego, oleju kokosowego, śmietanki 30% słodkiej
Dobre będzie!

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 15:51   #67
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Praaawdaż??
Pisz na blogu, pisz, nawet moja Mama napisała A w ogóle, to zaraziłam ludzi w mojej robo neymanizmem i mam nadzieję, że będzie z tego coś więcej, niż jeden zamówiony obraz. Kolezanka moja jedna zachwyciła się okiem karalucha i tak coś wspomina, że po zakończonym remoncie będzie miała puste ściany...
o, super, trzymam kciuki za neymanizm w Twojej robo

ja w końcu też stanęłam w kolejce po panienkę dla się

a w ogóle to nawiedziła mnie wizja, co może być na Twojej panience "tortowej" - tort w kształcie uciekającego autobusu

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Znad wstania w południe

Tak sam z siebie się zmniejsza czy jakoś mu pomagasz?

O palmowym szłyszałam coś niedobrego, że niezdrowy - tylko dlaczego? Nie mogę sobie przypomnieć
1. a ja w południe od pół godziny się męczyłam na jodze gdyż albowiem przełamałam swój stan stacjonarny i wróciłam po dłuuuugiej przerwie na kundalini i akurat dziś było ostro

2. sam z siebie czyli chyba początki sks tzn. zaczynam gorzej widzieć blisko, ale to może kwestia tych okularów co mam teraz, już sama nie wiem w każdym razie na maszynie po porażeniu akomodacji wyszło mniej na minus niż do tej pory było.

3. palmowy tak jak i kokosowy mają dużo kwasów tłuszczowych nasyconych, może o to chodzi? one się cieszą niezbyt dobrą opinią. z tym, że palmowy może być albo czerwony albo oczyszczony, i one się zasadniczo różnią składem. no i jest jeszcze kwestia ekologii, czyli sposobów pozyskiwania oleju, ale to już nie kwestie zdrowotne.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 15:55   #68
Murszafka

Cytat:
a w ogóle to nawiedziła mnie wizja, co może być na Twojej panience "tortowej" - tort w kształcie uciekającego autobusu

I patrzącej z daleka na sesje jogi, na które nie miałam szans przez to dojechac

Stary 2014-06-08, 16:07   #69
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

I patrzącej z daleka na sesje jogi, na które nie miałam szans przez to dojechac
o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-06-08, 19:00   #70
Betty83
Zakorzenienie

foch koth zakupowo-plażowy
wspólny z didką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3011-1.jpg (77,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-06-08, 19:52   #71
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Betty, superancka torba!

kurcze, teraz na rozbiórkach zawsze jest tak dziwnie czy tylko na tym mrygającym emotkami wątku?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-06-08, 20:01   #72
Parabelka
Panaroja

snad zmutowanych truskawek-gigantów
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Tzn to tłuszcze nasycone =niezdrowe?
to jest dość skąplikowane , zależy bowiem które tłuszcze , bo jest ich od czorta i ciut ciut . Generalnie te zawarte w tłuszczach zwierzęcych , co są inne niż w roślinnych , są niezdrowe , aczkolwiek nie wszystkie i nie zawsze , na przykład zawarte w maśle są niezbędne dal prawidłowego rozwoju didów , natomiast nasycone zawarte zw tłuszczach roślinnych z reguły są zdrowe i polecane . Niezdrowe są nasycone uzyskanie przez utwardzanie nienasyconych roślinnych czyli robienie twardego tłuszczu z oleju czyli margaryny twarde klasyczne . No i słoninowe , szmalcowe itp
Cytat:
brzmi bardzo dobrze poka !

Cytat:
łoł no fakt, niebo nad warszawą nie umywa się
ale przynajmniej łatwiej się połapać w tym, co się widzi

może spoglądasz na inną stronę nieba? ja obserwacje czynię na stronie południowej.

zaraz, palmowy i kokosowy są chyba zdrowe do jedzenia, nie?
1.to fakt niezaprzeczalny
2.mnie wszystkie strony wyglądają jednakowo , pewnie dlatego żę mam dużą wadę wzroku i drobnych obiektów nie widzę czasem widuję lądujący/startujący samolot w postaci latającej gwiazdy
3.są
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hello!
Jestem nie moge napisać, ale bywam
pisz !!!

Cytat:
Praaawdaż??

neymanizm w robo popieram

piękneeee a może nagrzane kamienie parzą w łapki i dlatego ?

Cytat:

2. sam z siebie czyli chyba początki sks tzn. zaczynam gorzej widzieć blisko, ale to może kwestia tych okularów co mam teraz, już sama nie wiem w każdym razie na maszynie po porażeniu akomodacji wyszło mniej na minus niż do tej pory było.

3. palmowy tak jak i kokosowy mają dużo kwasów tłuszczowych nasyconych, może o to chodzi? one się cieszą niezbyt dobrą opinią. z tym, że palmowy może być albo czerwony albo oczyszczony, i one się zasadniczo różnią składem. no i jest jeszcze kwestia ekologii, czyli sposobów pozyskiwania oleju, ale to już nie kwestie zdrowotne.
1.
2.jak mniej na minus Ci wyszło to niestety sks się może zaczynać
3.paczaj wyżej - roślinne nasycone są uważane za zdrowe .

Cytat:
wspólny z didką

Idę poszukać jakiegoś balsamu brązującego , może Śnieżka posiada , bo nogi mam zupełnie niepokazywalne , a dzisiejszy seans produkcji witaminy D na Rodos jednakowoż koloru nie zdołał wyprodukować

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 20:45   #73
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Betty, superancka torba!

kurcze, teraz na rozbiórkach zawsze jest tak dziwnie czy tylko na tym mrygającym emotkami wątku?
Jest kilka dziwnych organizatorek, masz pecha trafic na jedna z nich A ja podpadlam tym, ze w pewnej aferce poparlam zdanie moderatorek i teraz jestem persona non grata
Skonczy sie to tym, ze przez te osobki majace w dupce regulamin rozbiorki beda mogly robic tylko wyznaczone osoby. Tak jest na innych forach.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Co do ilosci gifow i emotek to sie tylko wyszczerze Bo ogladanie tego na tel jest sporym wyzwaniem.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 20:53   #74
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
leeeeci szyl, leeeci

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 20:54   #75
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Jest kilka dziwnych organizatorek, masz pecha trafic na jedna z nich A ja podpadlam tym, ze w pewnej aferce poparlam zdanie moderatorek i teraz jestem persona non grata
Skonczy sie to tym, ze przez te osobki majace w dupce regulamin rozbiorki beda mogly robic tylko wyznaczone osoby. Tak jest na innych forach.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Co do ilosci gifow i emotek to sie tylko wyszczerze Bo ogladanie tego na tel jest sporym wyzwaniem.
acha
wiem, że na innych forach jest inaczej, szkoda by było, gdyby i tu takie restrykcje wprowadzili.

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-06-08, 20:58   #76
Redhaired Witch
Nindżopesz

A propos rozbiórek, Demetrów to już pewnie dawno nie było i nie będzie? Zachciało mi się Bonfire i Fireplace ale dodatkowe 40$ za przesyłkę...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 21:06   #77
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.mnie wszystkie strony wyglądają jednakowo , pewnie dlatego żę mam dużą wadę wzroku i drobnych obiektów nie widzę czasem widuję lądujący/startujący samolot w postaci latającej gwiazdy

3.paczaj wyżej - roślinne nasycone są uważane za zdrowe .
2. oj, nawet w okularach? brzmi niefajnie nie chciałabym nie móc obserwować gwiazd, nawet tych nielicznych co widać w mieście

3. a, w takim razie dobrze mi świtało ale chyba taki najprostszy podział jest nasycone = złe, nienasycone = dobre, nie do końca słuszny, bo w rzeczywistości bardziej jest to pokomplikowane

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-06-08, 21:22   #78
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Ja też I pomyślałam sobie, ze niezła musiała być impreza, skoro aż kac po tym jest

Cytat:
wspólny z didką
superowa
Cytat:
A propos rozbiórek, Demetrów to już pewnie dawno nie było i nie będzie? Zachciało mi się Bonfire i Fireplace ale dodatkowe 40$ za przesyłkę...
szkoda że Thunderstorm Ci się nie zachciało, bo mam na zbyciu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-06-08, 22:51   #79
Polly_
grozi wypollizowaniem

gdzie mozna kupic szarą dresową spodnice?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 22:59   #80
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
h&m, kolekcja casual, zazwyczaj te casuale wiszą gdzieś osobno

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-08, 23:04   #81
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
takom jak tu?
Stary 2014-06-08, 23:13   #82
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Zawsze myślałam, że on utwardzony jakoś sztucznie
Cytat:
wspólny z didką
Jesssssssu za☠☠☠ista torba klask i: Masz i gust i fart do zakupów

Co do Szyli w locie - geniaaaalne zdjęcie, takie na Nat Geo Wild
Cały szyli charakter - po swojemu, zawsze, wszystko po swojemu.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Dobra przyznajcie się - co oprócz ciuszków chciałbyście dostać dla sowjego 2 miesiecznego dida od przyjaciółki, jaki skromny prezent. Nie kupiłam jeszcze nic, choć sie już na mieście spotkałyśmy, ale chyba dys łik idę do dida. Jaki podarek ma sens. Miałam kupić pakę pieluch, ale jakoś tak czuję, że akurat im to niekoniecznie

Nie wiem nawet GDZIE się udać

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-08 o 23:15
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 00:32   #83
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Zawsze myślałam, że on utwardzony jakoś sztucznie

Jesssssssu za☠☠☠ista torba klask i: Masz i gust i fart do zakupów

Co do Szyli w locie - geniaaaalne zdjęcie, takie na Nat Geo Wild
Cały szyli charakter - po swojemu, zawsze, wszystko po swojemu.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Dobra przyznajcie się - co oprócz ciuszków chciałbyście dostać dla sowjego 2 miesiecznego dida od przyjaciółki, jaki skromny prezent. Nie kupiłam jeszcze nic, choć sie już na mieście spotkałyśmy, ale chyba dys łik idę do dida. Jaki podarek ma sens. Miałam kupić pakę pieluch, ale jakoś tak czuję, że akurat im to niekoniecznie

Nie wiem nawet GDZIE się udać

1. zabawkeu?

podpowiem ze teraz na topie sa zabawki lamaze

albo take ło

http://www.hm.com/pl/product/25284?article=25284-A

2. jakis ciuszek niestandartowy np:

http://pl.dawanda.com/product/549834...irls-hate-pink

http://www.lamillou.com/shop/chustki

http://endo.pl/kategorie/dla_niemowlaka.xml

3. cos ładnego co sie zawsze przyda, a samemu szkoda tyle kasy wywalic np

http://www.hm.com/pl/product/24595?article=24595-A
http://www.hm.com/pl/product/16832?article=16832-A

4. cos z wyzszej półki np

http://www.lamillou.com/shop/100-per...-by-anna-mucha

5. cos z najnowszych trendów

http://babyswimmer.pl/

6. ksiązkeu

http://www.matras.pl/moje-pierwsze-o...ntrastowe.html
Stary 2014-06-09, 01:09   #84
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. Mówisz jak mój chuop - ale litoooości, czy Wy wiecie co ja wiem o zabawkach ? Niiiic nie wiem, mało tego nic nie chcę wiedzieć
Ale dzieki za precyzyjny trop
2. niezłe niezłe - acz rodzice są nader praktyczni wiec chusty wiązania i kombinowania nie dla nich.
3. ręczniko-beciki majo - śliniaki supeeer fajne - chyba sama bym chciała, dla kiedyś swojego dida, nei dla się
4. wyższa połka odpada z gruntu.
5. To mi się podoba !!!!! Choć oni są antytrendowi, ale może pod kątem basenowym by to wykorzystali?
6. No ja zawsze właśnie kupuję ciuszki - bo znajduję piękne, albo książki. No ale ciut jakby za wczesnie

Dzięki za wyczerpujące menu prezentowe. Potwierdza sie, że jest to dla mnie obecnie tak bliskie jak inna galaktyka. Śliniaki zrobiły na mnie największe wrażenie, bo wynalazkom dmuchanym oni nie zaufają

A żeby nie było, ze jestem daremna po całości, to powiem Wam co ja sama chciałam kupić i nie ma, noremalnie nie umiem znaleźć. Nie w ludzkiej cenie. chciałam kupić lampkę do sypialni, ażurową, tworzącą kojące, uspokajające ( zarówno rodzica jak i dida) światło. NA czas karmień co kilka h to niezły pomysł plus ładnie wygląda w sypialni. Widziałam taką tylko an zagramanicznym YT.

Wiem wieeeem, jednak jestem daremna, jaki współczesny rodzic dwumiesiecznego dida marzy o ładnej ażurowej lampce No chyba będą te śliniaki. Chusty są bossskie, piękne są, (zwłaszcza, że nadciąga słoneczny sezon) ale wiem że oni wolą byle czpakę od pierdzielenia sie z chustą. Wiem to. Ciężko mam

Czas edycji: 2014-06-09 o 01:21
Stary 2014-06-09, 01:17   #85
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. Mówisz jak mój chuop - ale litoooości, czy Wy wiecie co ja wiem o zabawkach ? Niiiic nie wiem, mało tego nic nie chcę wiedzieć
Ale dzieki za precyzyjny trop
2. niezłe niezłe - acz rodzice są nader praktyczni wiec chusty wiązania i kombinowania nie dla nich.
3. ręczniko-beciki majo - śliniaki supeeer fajne - chyba sama bym chciała, dla kiedyś swojego dida, nei dla się
4. wyższa połka odpada z gruntu.
5. To mi się podoba !!!!! Choć oni są antytrendowi, ale może pod kątem basenowym by to wykorzystali?
6. No ja zawsze właśnie kupuję ciuszki - bo znajduję piękne, albo książki. No ale ciut jakby za wczesnie

Dzięki za wyczerpujące menu prezentowe. Potwierdza sie, że jest to dla mnie obecnie tak bliskie jak inna galaktyka. Śliniaki zrobiły na mnie największe wrażenie, bo wynalazkom dmuchanym oni nie zaufają

A żeby nie było, ze jestem daremna po całości, to powiem Wam co ja sama chciałam kupić i nie ma, noremalnie nie umiem znaleźć. Nie w ludzkiej cenie. chciałam kupić lampkę do sypialni, ażurową, tworzącą kojące, uspokajające ( zarówno rodzica jak i dida) światło. NA czas karmień co kilka h to niezły pomysł plus ładnie wygląda w sypialni. Widziałam taką tylko an zagramanicznym YT.

ad zabawki-ale to jest najprostsze-idziesz do smyka, znajdujesz lamaze z kategori 0-3 mc i bierzesz odpowiednio do ceny

ad-ksiazki-jak za wczesnie? to są ksiazki od trzeciego miesiaca zycia, wiec własie bedzie zaraz jak w pysk strzelił, albo bym wzieła taką od pół roku zeby była na wyrost, albo ksiązke zwykła do poczytania didu, są teraz takie grube ksiegi poczytaj mi mamo...chyba z naszego pokolenia kazdy je pamieta i ma sentyment ...

z lampką to wyobrazam sobie ze problem..a juz na pewno problem tanio nie tandete znależć

w kazdym razie pieluchy byłyby dla mnie prezentem ofkors przydatym, ale swiadczacym o tym ze ofiarodawca sie kompletnie nie wysilił ,

chociazz drugiej strony wolalabym pieluchy niz np brzydkie ciuszki

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-06-09 o 01:22
Stary 2014-06-09, 01:36   #86
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ad zabawki-ale to jest najprostsze-idziesz do smyka, znajdujesz lamaze z kategori 0-3 mc i bierzesz odpowiednio do ceny

ad-ksiazki-jak za wczesnie? to są ksiazki od trzeciego miesiaca zycia, wiec własie bedzie zaraz jak w pysk strzelił, albo bym wzieła taką od pół roku zeby była na wyrost, albo ksiązke zwykła do poczytania didu, są teraz takie grube ksiegi poczytaj mi mamo...chyba z naszego pokolenia kazdy je pamieta i ma sentyment ...

z lampką to wyobrazam sobie ze problem..a juz na pewno problem tanio nie tandete znależć

w kazdym razie pieluchy byłyby dla mnie prezentem ofkors przydatym, ale swiadczacym o tym ze ofiarodawca sie kompletnie nie wysilił ,

chociazz drugiej strony wolalabym pieluchy niz np brzydkie ciuszki
1. No właśnie ja nie chcę najprostsze dla mnie - ja chcę najbardziej optymalne dla dida i/lub rodziców

2. No i wiem, że oni są meeega na plus na książki, i to je jednak dobry trop.

Dlatego nie chcę kupowac tych pieluch ani byle zabawki. Chcę coś fajnego, od serca, przemyślanego, etc. Coś co autentycznie ucieszy rodziców 2 mies dziewczynki, o jednym z najpiękniejszych imion IMO ever Mam gigantyczny sentyment i w ogóle, chciałm coś spersonalizowanego an poczatku ale dziady są tak overpriced że aż boli

Ad książki "poczytaj mi mamo" to mnie czytał ojciec, i to wyłącznie książki z cyklu Majowie Aztekowie etc - historyczne. Bajek nie wiem, nie kupowali czy jak. Mama mi mówi, że to była jego broszka, i żadnych bajek u nas nie było bo ich nudziły. Czytał mi swoje ksiązki, o muzyce, biografie. Opowiadał własne historyjki. I nie byłoby w tym nic złego zapewne ( prawda? ) gdyby nie fakt, że i ja teraz nie czaję "bajek". Nie wiem kto jest kto, w sensie co jest ważne królik królewna rycerz? złota rybka? Nie wiem nic ze świata bajek, oni mi kurdę czytali encyklopedie Od razu mówię, nic nie pamiętam, to chyba celem znudzenia, uśpienia było Moje kuzynki śpiewały niemowlakom kołyskani z repertaru Edyty Bartosiewicz, Wilków, etc, etc.,, Skutecznie. Ale skoro są książeczki DLA 3 mies didów, tzn że jakieś bodźce są wówczas ważne, że nie można tak lekceważyć sprawy jak robili to moi rodzice i znajomi idąc sobie na łatwiznę. Robiąc sobei wygodę. Czy moze można?

Czas edycji: 2014-06-09 o 01:53
Stary 2014-06-09, 06:19   #87
Betty83
Zakorzenienie

znad kawy
nie cytuję, bo jestem w biegu i z doskoku, ale za komentarza ad torby.

Cytat:

Wiem wieeeem, jednak jestem daremna, jaki współczesny rodzic dwumiesiecznego dida marzy o ładnej ażurowej lampce No chyba będą te śliniaki. Chusty są bossskie, piękne są, (zwłaszcza, że nadciąga słoneczny sezon) ale wiem że oni wolą byle czpakę od pierdzielenia sie z chustą. Wiem to. Ciężko mam
serwetki, balon, olej i wikol/klej do tapet
http://www.urzadzamy.pl/zrob-to-sam/...ja,9_6800.html
http://lalkiszmaciane.blogspot.com/2...wy-abazur.html
http://deko-racja.pl/docs.php?part=latest/show/905

świecznik

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-09, 06:58   #88
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
w Pull&Bear widziałam i chyba w Mohito też

Znad kawy poniedziałek nadszedł jak zwykle zbyt szybko

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-06-09, 08:28   #89
Murszafka

Witam z autobusu, w którym jest jakieś 800 stopni, a kierowca odmawia włączenia klimy...
Torba kocia fajna. Zrobię sobie coś w tym stylu, o!

Stary 2014-06-09, 09:48   #90
Katty_p13
Piers do przodu

Miłego dnia nowemu Baru!

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości