|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza torba z kotem ![]() dobrze ze chociaż na blogu jesteś, bo byłby niedosyt Ciebie Znad bólu głowy sks chyba)
|
|
|
|
|
#63 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Pisz na blogu, pisz, nawet moja Mama napisała A w ogóle, to zaraziłam ludzi w mojej robo neymanizmem i mam nadzieję, że będzie z tego coś więcej, niż jeden zamówiony obraz. Kolezanka moja jedna zachwyciła się okiem karalucha i tak coś wspomina, że po zakończonym remoncie będzie miała puste ściany...A otó i mój odważny koth, który woli nie stawać na kamienie. Po prostu nie. Tak jest bezpieczniej
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnej niedzieli całemu Baru
idę produkować lody z podmrożonych truskawek, cukru brzozowego, oleju kokosowego, śmietanki 30% słodkiej co to będzie, co to będzie... (dla Mam robię...) ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Mursz ale dał koth susaaaa A jak Ewusia napisała, że nie kac, tylko sks, to przeczytałam to ostatnie uzupełniając samogłoski ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Ju zaglądam na bloga
|
|
#65 | |
|
|
Cytat:
I pomyślałam sobie, ze niezła musiała być impreza, skoro aż kac po tym jest
|
|
#66 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Znad wstania w południe
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Geppert jest ponadczasowa. W jej wypadku o dramacie wykonaczo-repertuarowym chyba nigdy nie ma mowy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
O palmowym szłyszałam coś niedobrego, że niezdrowy - tylko dlaczego? Nie mogę sobie przypomnieć ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#67 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja w końcu też stanęłam w kolejce po panienkę dla się a w ogóle to nawiedziła mnie wizja, co może być na Twojej panience "tortowej" - tort w kształcie uciekającego autobusu Cytat:
gdyż albowiem przełamałam swój stan stacjonarny i wróciłam po dłuuuugiej przerwie na kundalini ![]() 2. sam z siebie czyli chyba początki sks tzn. zaczynam gorzej widzieć blisko, ale to może kwestia tych okularów co mam teraz, już sama nie wiem w każdym razie na maszynie po porażeniu akomodacji wyszło mniej na minus niż do tej pory było.3. palmowy tak jak i kokosowy mają dużo kwasów tłuszczowych nasyconych, może o to chodzi? one się cieszą niezbyt dobrą opinią. z tym, że palmowy może być albo czerwony albo oczyszczony, i one się zasadniczo różnią składem. no i jest jeszcze kwestia ekologii, czyli sposobów pozyskiwania oleju, ale to już nie kwestie zdrowotne.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
|
Cytat:
![]() I patrzącej z daleka na sesje jogi, na które nie miałam szans przez to dojechac
|
|
#69 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
foch koth zakupowo-plażowy
![]() wspólny z didką
|
#71 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Betty, superancka torba!
kurcze, teraz na rozbiórkach zawsze jest tak dziwnie czy tylko na tym mrygającym emotkami wątku?
|
|
|
|
#72 | ||||
|
Panaroja
|
snad zmutowanych truskawek-gigantów
![]() to jest dość skąplikowane , zależy bowiem które tłuszcze , bo jest ich od czorta i ciut ciut . Generalnie te zawarte w tłuszczach zwierzęcych , co są inne niż w roślinnych , są niezdrowe , aczkolwiek nie wszystkie i nie zawsze , na przykład zawarte w maśle są niezbędne dal prawidłowego rozwoju didów , natomiast nasycone zawarte zw tłuszczach roślinnych z reguły są zdrowe i polecane . Niezdrowe są nasycone uzyskanie przez utwardzanie nienasyconych roślinnych czyli robienie twardego tłuszczu z oleju czyli margaryny twarde klasyczne . No i słoninowe , szmalcowe itp ![]() Cytat:
poka !Cytat:
![]() 2.mnie wszystkie strony wyglądają jednakowo , pewnie dlatego żę mam dużą wadę wzroku i drobnych obiektów nie widzę czasem widuję lądujący/startujący samolot w postaci latającej gwiazdy ![]() 3.są pisz !!! Cytat:
![]() piękneeee Cytat:
2.jak mniej na minus Ci wyszło to niestety sks się może zaczynać 3.paczaj wyżej - roślinne nasycone są uważane za zdrowe . Idę poszukać jakiegoś balsamu brązującego , może Śnieżka posiada , bo nogi mam zupełnie niepokazywalne , a dzisiejszy seans produkcji witaminy D na Rodos jednakowoż koloru nie zdołał wyprodukować
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#73 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A ja podpadlam tym, ze w pewnej aferce poparlam zdanie moderatorek i teraz jestem persona non grata ![]() Skonczy sie to tym, ze przez te osobki majace w dupce regulamin rozbiorki beda mogly robic tylko wyznaczone osoby. Tak jest na innych forach. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Co do ilosci gifow i emotek to sie tylko wyszczerze Bo ogladanie tego na tel jest sporym wyzwaniem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#75 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wiem, że na innych forach jest inaczej, szkoda by było, gdyby i tu takie restrykcje wprowadzili.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Nindżopesz
|
A propos rozbiórek, Demetrów to już pewnie dawno nie było i nie będzie? Zachciało mi się Bonfire i Fireplace ale dodatkowe 40$ za przesyłkę...
|
|
|
|
#77 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie chciałabym nie móc obserwować gwiazd, nawet tych nielicznych co widać w mieście ![]() 3. a, w takim razie dobrze mi świtało
|
|
|
|
|
#78 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() superowa Cytat:
|
||||
|
|
|
#79 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gdzie mozna kupic szarą dresową spodnice?
|
|
#80 |
|
Wpisz tu zomzing
|
h&m, kolekcja casual, zazwyczaj te casuale wiszą gdzieś osobno
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesssssssu za☠☠☠ista torba ![]() ![]() klask i: Masz i gust i fart do zakupówCo do Szyli w locie - geniaaaalne zdjęcie, takie na Nat Geo Wild Cały szyli charakter - po swojemu, zawsze, wszystko po swojemu. ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Dobra przyznajcie się - co oprócz ciuszków chciałbyście dostać dla sowjego 2 miesiecznego dida od przyjaciółki, jaki skromny prezent. Nie kupiłam jeszcze nic, choć sie już na mieście spotkałyśmy, ale chyba dys łik idę do dida. Jaki podarek ma sens. Miałam kupić pakę pieluch, ale jakoś tak czuję, że akurat im to niekoniecznie Nie wiem nawet GDZIE się udać
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-08 o 23:15 |
|
|
|
|
#83 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1. zabawkeu? podpowiem ze teraz na topie sa zabawki lamaze albo take ło ![]() http://www.hm.com/pl/product/25284?article=25284-A 2. jakis ciuszek niestandartowy np: http://pl.dawanda.com/product/549834...irls-hate-pink http://www.lamillou.com/shop/chustki http://endo.pl/kategorie/dla_niemowlaka.xml 3. cos ładnego co sie zawsze przyda, a samemu szkoda tyle kasy wywalic nphttp://www.hm.com/pl/product/24595?article=24595-A http://www.hm.com/pl/product/16832?article=16832-A 4. cos z wyzszej półki np http://www.lamillou.com/shop/100-per...-by-anna-mucha 5. cos z najnowszych trendów ![]() http://babyswimmer.pl/ 6. ksiązkeu http://www.matras.pl/moje-pierwsze-o...ntrastowe.html
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzieki za precyzyjny trop 2. niezłe niezłe - acz rodzice są nader praktyczni wiec chusty wiązania i kombinowania nie dla nich. 3. ręczniko-beciki majo - śliniaki supeeer fajne - chyba sama bym chciała, dla kiedyś swojego dida, nei dla się 4. wyższa połka odpada z gruntu. 5. To mi się podoba !!!!! Choć oni są antytrendowi, ale może pod kątem basenowym by to wykorzystali? 6. No ja zawsze właśnie kupuję ciuszki - bo znajduję piękne, albo książki. No ale ciut jakby za wczesnie Dzięki za wyczerpujące menu prezentowe. Potwierdza sie, że jest to dla mnie obecnie tak bliskie jak inna galaktyka. Śliniaki zrobiły na mnie największe wrażenie, bo wynalazkom dmuchanym oni nie zaufają A żeby nie było, ze jestem daremna po całości, to powiem Wam co ja sama chciałam kupić i nie ma, noremalnie nie umiem znaleźć. Nie w ludzkiej cenie. chciałam kupić lampkę do sypialni, ażurową, tworzącą kojące, uspokajające ( zarówno rodzica jak i dida) światło. NA czas karmień co kilka h to niezły pomysł plus ładnie wygląda w sypialni. Widziałam taką tylko an zagramanicznym YT. ![]() Wiem wieeeem, jednak jestem daremna, jaki współczesny rodzic dwumiesiecznego dida marzy o ładnej ażurowej lampce No chyba będą te śliniaki. Chusty są bossskie, piękne są, (zwłaszcza, że nadciąga słoneczny sezon) ale wiem że oni wolą byle czpakę od pierdzielenia sie z chustą. Wiem to. Ciężko mam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-09 o 01:21 |
|
|
|
|
#85 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad zabawki-ale to jest najprostsze-idziesz do smyka, znajdujesz lamaze z kategori 0-3 mc i bierzesz odpowiednio do ceny ad-ksiazki-jak za wczesnie? to są ksiazki od trzeciego miesiaca zycia, wiec własie bedzie zaraz jak w pysk strzelił, albo bym wzieła taką od pół roku zeby była na wyrost, albo ksiązke zwykła do poczytania didu, są teraz takie grube ksiegi poczytaj mi mamo...chyba z naszego pokolenia kazdy je pamieta i ma sentyment ... z lampką to wyobrazam sobie ze problem..a juz na pewno problem tanio nie tandete znależć w kazdym razie pieluchy byłyby dla mnie prezentem ofkors przydatym, ale swiadczacym o tym ze ofiarodawca sie kompletnie nie wysilił ,chociazz drugiej strony wolalabym pieluchy niz np brzydkie ciuszki
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-06-09 o 01:22 |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No i wiem, że oni są meeega na plus na książki, i to je jednak dobry trop. Dlatego nie chcę kupowac tych pieluch ani byle zabawki. Chcę coś fajnego, od serca, przemyślanego, etc. Coś co autentycznie ucieszy rodziców 2 mies dziewczynki, o jednym z najpiękniejszych imion IMO ever ![]() Ad książki "poczytaj mi mamo" to mnie czytał ojciec, i to wyłącznie książki z cyklu Majowie Aztekowie etc - historyczne. Bajek nie wiem, nie kupowali czy jak. Mama mi mówi, że to była jego broszka, i żadnych bajek u nas nie było bo ich nudziły. Czytał mi swoje ksiązki, o muzyce, biografie. Opowiadał własne historyjki. I nie byłoby w tym nic złego zapewne ( prawda? ) gdyby nie fakt, że i ja teraz nie czaję "bajek". Nie wiem kto jest kto, w sensie co jest ważne królik królewna rycerz? złota rybka? Nie wiem nic ze świata bajek, oni mi kurdę czytali encyklopedie Od razu mówię, nic nie pamiętam, to chyba celem znudzenia, uśpienia było Moje kuzynki śpiewały niemowlakom kołyskani z repertaru Edyty Bartosiewicz, Wilków, etc, etc.,, Skutecznie. Ale skoro są książeczki DLA 3 mies didów, tzn że jakieś bodźce są wówczas ważne, że nie można tak lekceważyć sprawy jak robili to moi rodzice i znajomi idąc sobie na łatwiznę. Robiąc sobei wygodę. Czy moze można?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-09 o 01:53 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy
nie cytuję, bo jestem w biegu i z doskoku, ale Cytat:
![]() http://www.urzadzamy.pl/zrob-to-sam/...ja,9_6800.html http://lalkiszmaciane.blogspot.com/2...wy-abazur.html http://deko-racja.pl/docs.php?part=latest/show/905 świecznik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
w Pull&Bear widziałam i chyba w Mohito też
![]() Znad kawy
|
|
|
|
#89 |
|
|
Witam z autobusu, w którym jest jakieś 800 stopni, a kierowca odmawia włączenia klimy...
Torba kocia fajna. Zrobię sobie coś w tym stylu, o!
|
#90 |
|
Piers do przodu
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

zwłaszcza torba z kotem
sks chyba)

gdyż albowiem przełamałam swój stan stacjonarny i wróciłam po dłuuuugiej przerwie na kundalini

poka !

Od razu mówię, nic nie pamiętam, to chyba celem znudzenia, uśpienia było