|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze ulubione marki!!!!
Nie mam ulubionej marki/sklepu. Ale zwykle będąc na ubraniowych zakupach zaglądam do: Zary, H&M, Promodu, Camaieu, Mango.
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Ja najbardziej lubie H&M zwłaszcza ta nowa jesienna kolecja super
!Poza tym Esprit i czasem reeserved.
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Interesuję tylko kilka marki z Korei albo Japonii , np . Olive des Olive , Pinky Girls , Cecil Mc Bee , BiBiGirl ..... Oni są sliczne .
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię:
Zarę Reserved (ale dopiero w tym sezonie po baaardzo długiej przerwie )H&M (ale czasem są tam same paskudztwa za to uwielbiam kupować tam dodatki )Monnari i dalej Orsay (to jeden z dwóch sklepów gdzie mogę znaleźć spodnie na siebie - długie i szczupłe )Tally WeJl (to drugi z nich )a poza tym masę innych sklepików w których się zaopatruję a o których nazwach nie mam pojęcia ![]() No chyba że chodzi o buty: Bata Bata i jeszcze raz Bata
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo lubię
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony sklep to Promod.Tam zawsze coś mi się spodoba.Mam kilka rzeczy z Zary.
Ostatnio spodobała mi się też Vero Moda.Dziwne ale wcześniej tam nie zaglądałam.Orsay,Tally coś tam coś tam..,esprit,troll,itp. to nie moja bajka. Podobają mi się ciuszki z Benettona,ale niestety nie są na moją kieszeń. Marzą mi się dżinsy levisa,ale wydać ponad 300zł na głupie spodnie trochę żal. Co do Bershki to jest w Polsce od niedawna.Zdaje się, że w Katowicach. |
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Najchętniej kupuje:
-spodnie: Reporter, Cubus, Blue Shadow, -bluzki: New Yorker, Butik, -bluzy: Cropp, -swetry: Diverse, Private Member, -torby: Camden Town, -buty: CCC, Deichmann. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Troll to podstawa, a poza tym h&m, house, reporter, kiosk, i wiele innych, ale i tak nie zwracam zbyt dużej uwagi do marki
Stawiam na upodobania
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
H&M oraz C&M ciuchy które są warte kupienia
1) są uszyte z bardzo dobrego materiału przynajmnje te które ja mam 2) bardoz długo się trzymają 3) mają ciekawe kroje kolory 4) pasują praiwe do każdego 5) bardzo je lubie hehe
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Bershka jest w Katowicach o nowootwartym sklepie Silesia City Center
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Ulubione marki to ja mam... szkoda ze rzadko mnie na nie stac (np. Promod, Cottonfield, Solar i takie tam
) A zazwyczaj zaopatruję się w :Camaieu Diverse Reserved Troll Ryłko (buty)
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jekie sa ceny? Tak przecietnie, ile kosztuja spodnie, bluzka, sweter? Obawiam sie ze moga powalac niektorych i zmusic do jedynie ogladania
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
A mi jakosciowo odpowiada Mango, sporo ciuszków mam River island, i uwielbiam amerykanski sklep Forever 21 i Express , ojjj oni maja cudne ubranka.....
ile bym dała zeby moc poleciec i obkupic sie ale chwilowo brak możliwości
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dominuje: Reserved, Troll, Cropp, Puma i House
![]()
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam bluzeczki, sweterki GAP-a, super dopasowują sie do sylwetki, są świetnie skrojone i dobre gatunkowo.
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
H&M. C&A. Esprit. River Island. Abercrombie. Mng. to chyba ulubione.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... Moja zdecydowanie ulubiona marka to chyba Tally Weijl
Mam mnostwo ciuchow tej firmy. Spodnie chyba przewaza Americanos i Big Star. Jeszcze lubie Orsay, Reserved, C&A, ale mam tylko pojedyńcze rzeczy. No i oczywiście ze sportowych Adidas i Puma
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Express,bcbg Max Azria,dkny,guess By Marciano,j.crew,spodnie-bebe Lub Armani Exchange.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
nie mam takiej totalnie ulubionej marki.. z ktorej bym wykupiła cała kolekcje, bez zadnych sprzeciwów... chociaz... sklepem, z ktorego zawsze (gdy mam kase) wychodze z jakimś nabytkiem, jest Orsay
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Ja chodze ubrana na sportowo i mam totalnego świra na punkcie spodni i butów Diesla oprócz tego buty Merela, Skechers i Champion ( mam opsesje na punkcie butów). Lubie też ciuchy Diversa, Reserved. Ubustwiam rzeczy z Discovery. POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
ja wueilbiam MISS SIXTY! ubostwiam ta marke. poza tym nosze ciuchy z croppa. buty koniecznie adidasa i to modele chen tao i doreya lea, a spodnie lee.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
house i diverse.
i w zasadzie nic innego - reszta to ciuchy wypatrzone albo po lumpeksach, albo w sklepach z koncowkami serii. no i troche ciuchow z pokreconych sklepow w anglii, zdecydowanie niemarkowe
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam zare i mango czasem kupuje ubrania w terranovie a bielizne obowizakowo w h&m nieraz intimissimi
![]() acha ostatnio reserved przypadl mi do gustu |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Cropp Town, Big Star, New Yorker, Terranova... ale ogolnie kupuję tam, gdzie mi się cos podoba
zresztą mam taki mix ciuchow, że raczej nie jestem w stanie wybrać jednej, konkretnej, ulubionej marki
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Ja najwięcej rzeczy mam z Promodu, Zary, Espritu i Benettona. Moje ulubione czarne spodnie są z Miss Sixty - leżą rewelacyjnie.
Dzinsy kupuję głownie w Wranglerze, Lee, Dieslu i Vero Modzie. A jeżeli chodzi o buty to: Bata, Ryłko, Gino Rossi i Diesel |
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Do niedawna ulubiony był Reserved ale stracił w moich oczach
. Lubiłam go za to, że... mam tam z Clubem Nokia 15 % zniżki :P... no ale tak naprawde za to, ze robił takie rzeczy dla ludzi . Ale teraz zachciało im się być strasznie "ważnymi" i nie dosc, ze ciuchy są często strasznie udziwnione, to na dodatek okropnie drogie :| Koszula za 99 zł?? Litości.. Jeśli chodzi o spodnie (jeansy głównie) to Hala w Gdyni . Głównie dlatego, że tylko tam mogę sobie znaleźć szwedy, które dla mojej figury są wręcz konieczne . Na housa się obraziłam za spodnie, bo mierzyłam takie fajne i rozmiar L był dla mnie taki na styk :| Podczas, gdy normalnie noszę M (36 ew. 38). Co to...jakaś rozmiarówka dla chudzielców?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie najbardziej lubię Trolla- od kiedy wprowadzili więcej ubrań w rozmiarze XS :P
H&M - mają cudne dodatki ![]() Resztę ubrań mam zazwyczaj nie markowych, ale jakoś nie marka się dla mnie nieza bardzo liczy
|
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
...
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-26 o 00:28 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
- h&m
- sisters point --> np płaszczyk ![]() - house--> np ten topik ![]() - diverse - von dutch - abercrombie dlaczego u nas nie ma abercrombie? |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Ja przeważnie ciuszki kupuje w: new yorkerze, dosyć często tez w orsay'u, którego wcześniej nie lubłam, vero moda, C&A, teranova (ale tylko na przecenach, bo ich ciuchy są kiepskiej jakości, a za pare złotych można kupić, żeby nosić pod czymś innym :P), troll. Buciki przeważnie Nike
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

!Poza tym Esprit i czasem reeserved.
. Interesuję tylko kilka marki z Korei albo Japonii , np . Olive des Olive , Pinky Girls , Cecil Mc Bee , BiBiGirl ..... Oni są sliczne
)
za to uwielbiam kupować tam dodatki )
rsay, troll, diverse, converse, puma, h&m ( ten sklep uwielbiam !!!
Come Back To Me... I LOVE YOU...

dlaczego u nas nie ma abercrombie?