|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec Versace, Bourjois, Revlon, perfumy i odlewki, Bielenda
Hej
A może Vanitas, Lanvin Me i burberry? strzelam w ciemno, bo chciałabym poznać te zapachy ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Hmm, a gdybym coś jeszcze Ci dorzuciła? Wymienię spokojnie odlewkę Miss Dior na próbki, ale troche szkoda mi Bath Body Works na próbaski... Chyba, że zamiast BBW chciałabyś Farmonę i Alterę do ciała?
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj moja miła
Ja jeszcze od Ciebie chciałam bransoletki Unisono, zapomniałam napisać
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie też tonę w balsamach. Nabyłam na raz trzy, i jeden dałam do wymianki z BBW. Nie wspominając o innych lotionach i masełkach
Wydaje mi się, że na samą Miss to troche się nie kalkuluje wysyłkaA daleko masz zakrojone te rezerwacje? Aqua mnie kusi ![]() Zarezerwuj dla mnie tego Lanvina i Burberry.
|
|
#64 |
|
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej podoba mi sie
Roberto Cavalli, Aqua, 10 ml (bez 2-3 psiknięć) Il Profvmo, Amour, 5 ml bez 1 psiknięcia Dior, j'adore Voile de Parfum bez 1 psiknięcia Narciso Rodriguez For Her EDP, 1ml bez 1 psiknięcia popatrz u mnie co Ci wpadnie w oko https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765794 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W takim razie ja jestem na obie chętna (aqua i bombkę) Dostałam odpowiedź dot Miss Dior, i : " wersja z 2013 roku ,ta z reklamą Natalie Portmann" To w takim razie może te 4: Lanvin, Burberry, Aqua i Bombka za Miss Dior i BBW. Daj znać, czy Ci pasuje
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko się zdecydować...
Odezwę się w tym temacie jutro, na wysyłkę i tak umówimy się na przyszły tydzień, bo muszę znaleźć spodenki
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej ,fajnie ,moze nie za duzo
odrazu mowie ze chloe edt jest to te pierwsze z 1976roku tu jest link ,wyglada tak jak na zdj w tym linku http://www.fragrantica.pl/perfumy/Chloe/Chloe-343.html ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
a poza tym daj znac czy chcesz ten chloe |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej. Pamiętam o naszej wymianie, ale do spodenek dorwę się dopiero w poniedziałek
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko po południu spodenki mi wpadną w ręce, to dogadamy szczegóły już
Wstawiam Ci jeszcze z Oasis ten sweterek, może akurat
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Okłamałam Cię lekko, bo spodenki z metki to 10/36, a koszulka S, sprawdziłam na metkach. Sugerowałam się tym, że ja nosząc porządne M, chodziłam w tych rzeczach i były ok
Mogę Ci podać wymiarki jak chcesz.---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Dorzuciłam jeszcze różową baskinkę Warehouse, o taką, w rozmiarze 38: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1406575060, może Cię zainteresuje Spodenki w pasie 2x35,5 cm, 2x54 cm w biodrach, mają luźny krój. Koszulka ma w biuście 2x45 cm ![]() Mam jeszcze poza wątkiem fajną, luźną maxi, w rozmiarze 40 i letnią sukienkę H&M, też luźną z takiego przyjemnego materiału w kolorze takim hmm... niebieskim/turkus. Jak coś, mogę fotkę zrobić
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę Cię bardzo
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od Ciebie chciałabym wszystkie męskie kosmetyki (jeśli nie chcesz, żeby balsam Ci zalegał, mogę go zabrać
), odlewki - Marc Jacobs, Vera Wang, Lanvin, Jessica Simpson, pasty Elmex, próbasy i bransoletki Unisono- te rzeczy mi się podobają
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudio, widzę że temu lakierowi z Inglota mojemu zmieniła się trochę konsystencja-zgęstniał trochę. Mogę nadrobić, dorzucając Ci lakier Rimmel jeszcze z kolekcji Rity Ory, w kolorze Oragasm, lub piaskowca fuksjowego z Wibo?
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Oki
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka w poście 4
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...53&postcount=4
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-07-30 o 13:12 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
1. Venus, Krem do twarzy i ciała, nawilżająco - ochronny, nowy (08/2015)
3. Lirene, Mleczko oczyszczające do demakijażu twarzy i oczu, nowe (09/2015) 4. Venus, Balsam do ciała nawilżający, nowy (05/2015) coś u mnie? |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
9. Bourjois, Glamour Lovely, 50 ml, (nowe w folii)
5. Pantene, Odżywka rewitalizująca, nowa (03/16) 4. Gehwol, Maść na spękane stopy, nowa (08/2015) 1. Revlon Powder Blush 030 Blushed Rougissant - raz użyty 4. Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell użyty 3 razy 1. Bielenda, Masło do ciała Awokado, nowe data ważności : 09/2014 coś u mnie? |
|
|
|
|
#83 |
|
perfumoholiczka
|
Podoba mi się :
Bourjois, Glamour Fantasy, początkowa pojemność 50 ml (bez kilku psików testowych) Versace, Vanitas EDT - poj. pocz. 30 ml - obecnie ok 12 ml
http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/5756/Edytowane przez rudziutka1987 Czas edycji: 2014-07-30 o 16:46 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za płyn micelarny?
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
coś za Bourjois, Glamour Fantasy, początkowa pojemność 50 ml (bez kilku psików testowych) ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771445 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chętnie bym się pozbyła eyelinera bo kupiłam juz sobie inny w miejsce tego, ale na razie szukam tylko rzeczy z listy może coś Ci wpadnie
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam
pozdrawiam
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
mogę oddać sukienkę za kosmetyki
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- interesują mnie Clarins, Eau des Jardins, 5 ml bez 1 psiknięcia Chloe, See by Chloe 2. Lirene, Tonik nawilżająco - oczyszczający, nowy (05/2015) 3. Lirene, Mleczko oczyszczające do demakijażu twarzy i oczu, nowe (09/2015) 5. Pantene, Odżywka rewitalizująca, nowa (03/16) 6. Ziaja, Naturalny oliwkowy płyn micelarny, nowy (04/2015) |
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

Ja jeszcze od Ciebie chciałam bransoletki Unisono, zapomniałam napisać

może coś Ci wpadnie