|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ...::: Płaszcz i kurtka, jesienno-wiosenne, rozm. 38 + inne rzeczy :::...
Cytat:
Ale jestem otwarta na dalsze propozycje.Pozdrawiam wszystkich i zapraszam
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
szalenie podoba mi sie kurtka znajdziesz coś u mnie - mam fajną kurteczke miss sixty i dużo innych ciuszków zerknij
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Hmm Butterfly, jednak się namyśliłam i jestem zainteresowana dżinsową kurteczką miss sixty oraz poniższą bluzką.
Podaj mi proszę dokładne wymiary ubrań i skład
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
wymiarki kurtki
mierzona z tyłu bez kołnierza ok54/5 OD PACHY DO PACH 47/8 DÓŁ TEŻ W NAJWEŻSZYMM OK45 ZAMEK 27 rekaw 58 wierzch jeans w środku futerko na metce : 98% cotton 2% Lycra - Elastan Firma Miss sixty Bluzeczke wpisze jutro bo późno wróciłam i już nie mam siły jej szukać
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
O rany, wygląda na to, że niestety kurtka byłaby na mnie za szeroka, a rękawy za krótkie
![]() A może coś źle ze zmęczenia zmierzyłaś? Podaj mi proszę następujące wymiary: - dł rękawa, strona zewn (z futerkiem) - dł rękawa, strona wewn tzn od strony tułowia (też z futerkiem) - szerokość pacha-pacha z zapiętym zamkiem - długość kurtki, środek pleców (bez kołnierza, od szwu pod kołnierzem) - szerokość w biodrach - szerokość w talii Co do bluzki czarnej to interesuje mnie długość, szerokość pacha-pacha, długość dekoltu. I oczywiście rozmiar, bo nie ma go w wątku. I jeszcze wpadła mi w oko srebrna bluzka imprezowa. I tak samo: długość (plecy), szerokość pacha-pacha, obwód szyi oraz szerokość tego wycięcia na rękę ![]() Wybacz, że tak grymaszę, ale bardzo lubię dopasowane ubrania, ale też nie może mnie nic uwierać i muszę być pewna, że wszystko będzie grało
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
nim i cio????
wymiarki wpisałam dobrze odna taka jest Ale jeśli nie pasaują Ci wymiarki to może interesowało by Cie coś innego. Wiem że skóra za tania nie jest wiec z też kosztownych żeczy moge saproponować srebrną biżuterię z kamieniami bez srebro próba 925 oraz rzeczy z watku
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biżuterię objerzałam dokładnie i nic nie wpadło mi w oko
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
perfumove love
|
Zaparło mi dech w piersiach na widok glanów
Strasznie żałuję że są za duże o 4 numery ![]() Podoba mi się też płaszczyk, zajrzyj do mnie. |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
To ja nieśmiało zapytam, może coś u mnie?Podoba mi się kurtka
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Bardzo podoba mi sie i plaszczyk i kurtka Jkai jest ich romiar? Zaiteresowalaoby Cie w zmian cos u mnie (chociaz za jedna z tych rzeczy?) Widze, ze szukasz polaru,mialabym tez na wymaine na polar rozowy (delikatny roz, nie jakis mocny). Bluzki tez by sie jakies pozawatkowe znalazly, aleto wkleje, jezeli bedziesz zainteresowana ![]() Moje watki sa w podpise
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Szukam raczej jesiennych rzeczy, bo letnich mam sporo. Dokładne wymiary kurtki i płaszcza podawałam, są na którejś z poprzednich stron (możecie wyszukać post wpisując w "przeszukaj ten wątek" hasło wymiary).
Różowy kolor mnie nie interesuje
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
a może coś ode mnie za płaszcz lub kurtkę. A może zdjęcie jak się prezentują te dwie rzeczy na Tobie? Łatwiej wyobrazić potem na sobie;-)
Na str. 3 dokładka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

) 47 cm
Ale jestem otwarta na dalsze propozycje.