|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Proszę o radę. Fotki !!
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Tak. Mało to widać, bo pierwsze zdjęcie jest robione bardziej od góry a drugie od przodu i cycki to zasłaniają. A do tego na drugim dziewczyna jest wyprostowana, a to zmniejsza tę bułkę "rękową".
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą. Nie moje cycki, mnie tam jest w staniku wygodnie i nic mi z niego nie wyskakuje przy ruchu. Wam wyskakuje przy odpowiedniej bieliźnie... i ok. Judith, ciężko znaleźć normalne porównanie z tą "ręką" w złym staniku i dobrym. gdyby Cholerka wkleiła zdjęcie tej pani w źle dobranym staniku, byłoby zapewne widać wylewające się piersi, tak jak to wygląda u autorki.
|
||
|
|
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Grubsze rajstoy sto razy lepiej ,wysokie buty ,błyszcząca torebka,fryzura,sexowny makijaż i pewność siebie w tańcu i chodzeniu,jesli bedziesz pewna siebie to sukienka nie jest taka ważna (no wiadomo zeby to nie był worek czy szmata)
![]() Jak bedziesz sie czuła w tym dobrze i odważnie to kazdy będzie postrzegał Cie super bo ty im to narzucasz swoją osoba ,a jak nawet dziewczyna sie sztyftuje 12h i robi wszystko co sie da a będzie zagubiona i zakompleksiona to i tak kazdy ujrzy jej wady mimo starań, A tu kazdy i tak ma swoje zdanie,zrób jak uważasz Głowa,tyłek i cyc do góry ![]() A bedziesz królowa parkietu
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
zrób zdjęcie bokiem, bo widać, że brzuch odstaje.
być może dobrze wyglądasz stojąc na wprost, ale gdyby spojrzeć z boku, to może się zrobić dramat. ale figura super.
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Potwierdzam, że coś takigo jest, ale nie wiem, czy akurat u autorki, bo jak dla mnie zdjęcia są lipne.
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2014-11-20 o 21:34 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam, że figurę masz fajną, zwłaszcza nogi i biust, ale ta sukienka nie dodaje Ci uroku - kolor zbyt bieliźniany, do tego spłaszcza dziwnie biust, swoją drogą też uważam, że stanik może być źle dobrany - ja taki cyc to bym odziała w jakiś super-stanik, albo to faktycznie ta kiecka go masakruje, w każdym razie - wybrałabym inną, może być krótka, ale np. czarna i mniej opięta, myślę że super byłoby Ci w takiej przed kolano, z mocno podkreśloną talią - ale krótka oczywiście też jak najbardziej, przy takich nogach
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Ja bokiem
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
bez przekłamań :P tamta jest mega obcisła, będzie widać odstający brzuch.
tu jest zamaskowany, tam się nie ukryje ;p
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsza wersja zdecydowanie! Wyglądasz świetnie w tej wersji, więc idź śmiało i szalej
Kłopotliwa może być jedynie długość kiecki, trzeba być podwójnie czujną. Niemniej jednak będziesz rządzić na tej imprezce szczęściaro
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem za krótka...figurę masz kobiecą, fajną - nie wiem jak układa się z tyłu, czy nie za bardzo opina pupę.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4901175 5]Mnie się nie podoba ta kiecka w ogóle. Wygląda...no nie bardzo. Jest zbyt opięta, ma fatalny kolor. Tandeta. Bez urazy [/QUOTE]
Zgadzam sie. Autorka prezentuje sie fatalnie. Ciemne majtki przebijajace spod sukienki. Walki tluszczu pod pachami i za maly stanik. Widocznie wystajacy brzuch pomine. |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49020186]Zgadzam sie.
Autorka prezentuje sie fatalnie. Ciemne majtki przebijajace spod sukienki. Walki tluszczu pod pachami i za maly stanik. Widocznie wystajacy brzuch pomine.[/QUOTE] Niestety tak pewna siebie krytyczna osobo, muszę cię wyprowadzić z błędu, majtki akurat mam białe! A te "wałki tłuszczu" pod pachami miałam nawet przy wadze 55kg.Ale masz prawo mieć swoje zdanie ![]()
|
|
|
|
|
#77 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Autorko, dla mnie ta sukienka wygląda jak bielizna wyszczuplająca, z pewnością głównie przez kolor i fason. Możliwe, że w porze letniej byłabym łaskawsza
. Poza tym chyba jest z bardzo cienkiego materiału i bez podszewki - stąd to odznaczanie się rajstop.Figurę masz OK, aczkolwiek nie jestem fanką pokazywania wszystkiego naraz - ale jeśli Ty się w niej dobrze czujesz, to wystarcza. W mojej ocenie ładniej wyglądasz w tej ciemniejszej sukience.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2014-11-20 o 23:26 |
|
|
|
|
#78 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikogo nie obchodzi, ze dawno temu wazylas 55 kilogramow i tez walki mialas. Silownia+dobry stanik i bedzie po walkach. Wybierasz jarmarczne sukienki, ktore eksponuja mankamenty Twojej figury. Kup sukienke z porzadnego materialu, ktora ma rekawy, jest w Twoim rozmiarze i bedzie okej. Najprostszym rozwiazaniem, jakie sie nasuwa jest niewrzucanie swojego zdjecia do sieci i nie pytanie innych o zdanie, jesli nie potrafi sie go z kultura przyjac. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49020483]Jesli nie potrafisz z godnoscia przyjac krytyki to nie pytaj innych o zdanie.
Nikogo nie obchodzi, ze dawno temu wazylas 55 kilogramow i tez walki mialas. Silownia+dobry stanik i bedzie po walkach. Wybierasz jarmarczne sukienki, ktore eksponuja mankamenty Twojej figury. Kup sukienke z porzadnego materialu, ktora ma rekawy, jest w Twoim rozmiarze i bedzie okej. Najprostszym rozwiazaniem, jakie sie nasuwa jest niewrzucanie swojego zdjecia do sieci i nie pytanie innych o zdanie, jesli nie potrafi sie go z kultura przyjac.[/QUOTE] Epitetami ci nie rzucam, więc nie mów że nie przyjmuję twojej opinii z kulturą I dalej sie mylisz, bo sukienka nie jest "jarmarczna" tylko z butiku za 299zł.
Edytowane przez Bella233 Czas edycji: 2014-11-20 o 23:48 |
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
dałaś za tę sukienkę 3 stówy?
no nie żartuj. |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale serio, przepłaciłaś i to ostro. Co do samej sukienki, to ja też widzę ją w rozmiarze nieco większym, plus jakieś rękawki i zdecydowanie inny kolor. Ja wiem, że to dyskoteka, ale tam też można wyglądać z klasą. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2014-11-20 o 23:52 |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Tak szczerze, ten fason nie jest dla Ciebie. A sprobuj sukienki z podniesioną talią, co optycznie wysmukli Ci sylwetkę, podkreśli to, co ma podkreślić a zatuszuje to, co ma zatuszować?
Ps Wybierz sukienkę z rękawkami, mogą być krótkie, przejrzyste, ale niech będą.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-11-21 o 00:15 |
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
jak teraz napisałaś o tej cenie, to chyba bym oddała tę sukienke i kupiła w to miejsce 3 inne w mango chociażby
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
chciała dać trzy stówy, to dała. Nie krytykujmy- każdy wydaje na ciuchy tyle, ile chce. Autorka prosiła jedynie o nasze zdanie w kwestii, więc ograniczmy się do tego bez niepotrzebnego analizowania ceny.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
A skoro chciała wydać (i mogła) trzysta złotych na za małą sukienkę, wyglądającą jak sukienka wyszczuplająca i nikt nie ma prawa się wypowiedzieć - to po co ten wątek? |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Nie o to chodzi, ze nie ma prawa. Wolny kraj, więc wolno. Ale Autorce chyba nie chodzilo o krytykę ceny, którą zapłaciła za ciuch, tylko o to, jak w nim wygląda. Każdy sam decyduje, ile wydaje na swoje chciejstwa, więc czy krytyka ma tu sens?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

gdyby Cholerka wkleiła zdjęcie tej pani w źle dobranym staniku, byłoby zapewne widać wylewające się piersi, tak jak to wygląda u autorki.