|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Ja nie zjadłam dziś nic z czekolada
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, piękna ta czapunia
![]() Aga, brawo Ale i tak szybko ulegniesz :p Ja tak mam. Dziękuję kobietki za miłe słowa |
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga jak się wali to się wali.
Ciągle kasa i kasa, tu to tu tamto. ![]() ![]() Zjedz coś z czekoladą to będzie Ci lepiej A my pod drzwiami znaleźliśmy babkę od sąsiadki w polewie czekoladowej, mmmmmm. Więc jeszcze 10 minut, mierzę cukier po kolacji i szamam
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga jeszcze do północy 3 godzinki
![]() Asia szczęściaro
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jakby w lutym zawiódł to ulala... Jeszcze mi się mąż rozkłada co mnie martwi... ehhh ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Haha nie zjem Cały czas pamiętam ból z nocy .. Grr Musze się na komputer przenieść to zobaczę czapeczke, ale to już z łóżka. Co do Pawła z rolnika... To wygląda identycznie jak w tv, nawet był w tej kraciastej koszuli, głos ten sam ale miałam ubaw, chociaż coś tego dnia
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Olcia śliczny zegarek
![]() Asia śliczna czapunia iskra_bozaszczepisz się na krztusiec, bo nie wiem czy to konieczne, bo ja raczej sceptycznie podchodze do szczepien, ale czytałam ze w uk w 2012 bylo duzo wiecej zachorowan i ostatnio mi sie polozna pytala czy chce, a ja sama nie wiem.... Ja właśnie wróciłam z Kościoła a małżonek pojechał do pracy. Zaraz ma przyjechać znajomy z wózkiem, bo od nich kupujemy. Nie mam już gdzie trzymać tego wszystkiego, bedziemy musieli jedna kanape z salony wywalic, tylko trzeba zapytac wlasciciela, bo to jego, ale juz taka zuzyta, wiec mysle, ze nie bedzie problemu. Najwyzej mu zalatwie jakas jak sie bedziemy wyprowadzac. |
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dzień kiedy zaczęłam rodzić Marcina mój tż wrzucił kluczyki od auta do studzienki jak otwierał drzwi, a zapasowe nie działały no i co tu robić? to ja dawaj dzwonić do siostry żeby po nas podjechała, bo akurat bylismy u lekarza z Andzią. no to przyjechała, śmialiśmy się całą drogę powrotną, a pod domem odeszły mi wody. i ZONK! a my bez samochodu, bo został pod przychodnią, kluczyki w studzience.. ja krzyczę "wodyyy", a mój tz " o kur**, nie gadaj!". to siostra dała swoje auto i pojechaliśmy |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaj nie to taksi ale wiadomo jaka to będzie pogoda? W ile by dojechala.. Aaaa masakra Ja mam zjazd formy, popłakałam się, czuje ze jelita mi się znów wzdymaja... Młody kopie cały dzień i jest to bardzo dokuczliwe. Musze odzyskać mój optymizm, ale jak to zrobić bez czekolady? :/ Jutro idę do kina z koleżanką ta od bliźniaków w brzuszku o 12:30 mamy film. Planujemy popcorn.. Czy mój brzuch to wytrzyma? ale może mi się humor poprawi Na Igrzyska śmierci idziemy. Bardzo lubię
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Już chyba są... Moje ciachoooo :P
Cytat:
Edytowane przez iskra_boza Czas edycji: 2014-11-30 o 21:50 |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia co za historia, jak z filmu
Aga oooo Igrzyska, zazdroszczę! Też chcę, tylko koedy? Siostra już była, mówi, że fajne, ale oczywiście zakończenie ****we. A my jak nie SR to remontowo :P Teraz jeszcze meble poskładać. Czasu brak na wszystko. Może weekend będzie luźniejszy, a i Kruszynka zejdzie do trgo czasu z wątroby to jest szansa, że wysiedzę
|
|
|
|
#72 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ollllciaaa super prezent, bardzo podobają mi się takie zegarki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale wczoraj w biedrze widziałam całe stoisko dr Oetkera z lukrami, pisakami, posypkami, koralikami i barwnikami ![]() cudowna Cytat:
![]() Cytat:
. Nawet nie próbowalismy go ładować, tylko kupiliśmy nowy, żeby się w lutym nie stresować ![]() Cytat:
co za historia ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- wygląda pysznie!
|
|||||
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bardziej podoba mi się Coffee Mate. Uwielbiam. Jak mieszkaliśmy w USA piłam litrami do kawy, czekoladowo malinowe, mmmmm Ja właśnie zjadłam kawałek babki od sąsiadki, pychaaaaa
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmm pysznie wygląda |
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie usmażyłam nożkę z kurczaka, do tego ziemniaki i buraczki, mmmm. Ale ogóra nie ma
Ciężko mi się poruszać, boli mnie lewe podudzie, tuż pod pośladkiem. Gdyby nie to, to bym jutro pewnie pognała do centrum, a tak to raczej upa. U nas jest tylko Coffee Mate w jednym smaku, śmietanki. Szkoda, bo lubię takie wymyślne smaki. Mam kawę karmelową i waniliową, są też syropy różne. |
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pyszne ! A ja oglądam film na tvp1. "Mała, wielka miłość" podoba mi się ten film, tyle razy już go oglądałam
|
||
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
LogoAsia ale to musiały być emocje szok!
|
#78 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc dzięki za wyczerpującą odpowiedź, ja też nie chce być królikiem doświadczalnym ![]() Ale super ciachooo
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
powiem was ze naprawde bylo smiesznie
ja juz bylam ogolnie wymęczona tą ciążą, dzien wczesniej 2h skakalam na pilce, później troche andzie podźwigałam i jak znalazł z tymi wodami, szkoda ze w takim momencie akurat ![]() ale to nie bylo takie chlust jak w filmie, tylko poczułam ze cos ze mnie poleciało w wiekszej ilosci moja andzia akurat z infekcją była,to jeszcze zanim sie zebralismy do tego szpitala to przgotowalam jej obiad, zadzwonilam do poloznej czy mam juz jechac i w sumie godzine od odejscia wod byismy na IP
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, ciasto naprawdę wyszło mniam. Sama je pożrę, bo mąż nie lubi ciast z owocami. Niedługo łatwiej mnie będzie przeskoczyć, niż obejść hahaha
A mąż był dziś w kuryjskim sklepie. Mają tam polskie produkty, włącznie z polskim chlebem i ogórkami. Mówi, czemu do niego nie zadzwoniłam. No czemu? Nie pomyślałam, że pójdzie do sklepu buuuuuuuu..... Edytowane przez iskra_boza Czas edycji: 2014-11-30 o 22:10 |
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
sliczna :0
Cytat:
u mojego tz-eta w rodzinie tez taka historia,zona jego wyjka jak rodzila,wszystko spakowane ida do auta a tam auto na ceglach stoi iskra jakie ciasto ![]() a tez zauwazylam mam Coffe Mate. a ogorka-ile chcesz,mam pelno,konserwowych i kiszonych,i nie mam co z tym zrobic,leza i czekaja az ktos sie zlituje i je zje Aga ale Ci fajnie tez lubie igrzyska,poszla bym ale nie ma z kim ale za to,na hobbita pojde z mezem w grudniu sasasa mala zostawimy z wujkiem albo ciocia,tylko czy ja wysiedze 3h?ciezko to widze ide spac bo mocno zmeczona jestem,cos czuje ze bede miala duze braki u was,bo sie od jutra ostro biore za prace,wiec kochane-tak mowie,choc pewnie i tak bede wchodzila dobranoc |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Ho ho widzę że zaczęłyśmy kolejny wątek
Ciekawe ile do lutego naprodukujemy ![]() Zrobiłam sobie dzis pedicure i ledwo żyję Niby wszyscy dookoła mówią że mam mały brzuch na 30tc ale już strasznie ciężko się zgiąć. Następnym razem odżałuję kasę i umówię się już do kosmetyczki.Uciekam spać bo jutro do pracy. Dobrej nocy wszystkim |
|
|
|
#85 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie tez sie zastanawiam, czy wysiedzimy, jak nie - to najwyzej wyjdziemy :P ale idziemy z rana, bo po poludniu to juz nie ta forma zauwazylam,ze ja zyje do 15- potem juz jest równia pochyła ![]() Czapeczkę zobaczyłam- przesliczna Cytat:
Powodzenia w pisaniu na jaki temat w ogole piszesz?![]() Cytat:
bola mnie plecy na dole z tylu to na 1000000 procent od dzisiejszego chodzenia katastrofa naprawde czy teraz juz tylko bedzie gorzej ??
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha tak, teraz już będzie gorzej
ja muszę skórki wyciąć u stóp bo ostatnio też tylko paznokcie obcielam... Pomaluje nie wiem kiedy..Oglądam jakiś film na Polsacie i chyba będzie psychiczny...
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Eh no i zanim Was doczytałam to pozapominałam co komu
![]() Aga szkoda, że w Ikei kiepsko i jeszcze ten samochód...znam ten ból...nam w piątek mechanicy zapowiedzieli, że prawd. trzeba będzie wymienić chłodnicę...ja to mam ich już dosyć, bo mam wrażenie, że co od nich wraca ten samochód to w gorszym stanie...jednej rzeczy nie potrafią od bodajże lipca ogarnąć:/ ale to przecież "znajomi mechanicy" od tylu lat naprawiają kolejne samochody...a ja mam ochotę ich udusić... Asia cudna ta czapeczka...a i brawa się tej Pani należą ![]() Ola super prezent ![]() No i reszty zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- A już wiem pierniczki dekoruję lukrem (najzwyklejszym woda-cukier puder-cytryna) pisakami cukrowymi, kremem dekoracyjnym (takim lukrowym też) i właśnie różnymi ozdóbkami - perełki, śnieżynki i takie tam
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda że też masz problemy z samochodem, nasz póki co jest sprawny ale na wakacjach też mieliśmy z nim przejścia... No ale cóż... Jednych stać na auto z salonu a innych musi być stać na naprawy
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Olcia super zegarek i dobrze że mąż już wrócił
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i co tu robić? to ja dawaj dzwonić do siostry żeby po nas podjechała, bo akurat bylismy u lekarza z Andzią. no to przyjechała, śmialiśmy się całą drogę powrotną, a pod domem odeszły mi wody. i ZONK! a my bez samochodu, bo został pod przychodnią, kluczyki w studzience.. ja krzyczę "wodyyy", a mój tz " o kur**, nie gadaj!". to siostra dała swoje auto i pojechaliśmy 

co za historia