|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co jest teraz w modzie...
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
O wlacha- jak cwiczyc, to z Chodakowska, jak dbac o wlosy- to z Anwen.
![]() Modne jest podejscie w stylu 'skoro mnie krytykujesz to znaczy, ze zazdroscisz'
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
są jeszcze boyfriendy
![]() Modne są białe wnętrza z dodatkiem surowego drewna i czymś czarnym. Modne są neony, robienie zdjęć talerza przed ruszeniem zawartości, rowery miejskie z koszykiem, dalekie podróże, rękodzieło (DIY), sportowy styl, oj dużo tego
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
A, biale, durowe wnetrza... niby ladne, ale tylko w katalogu- w zyciu nie chcialabym takiego muzealnego domu.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Ecaille nie jest absolutnie modne tutaj, bo praktycznie zaden fryzjer tego nie potrafi, oni ledwo ombre sie nauczyli, nadal moze co trzecie ombre jakie widze jest dobrze zrobione. Serio, dorwac fryzjera, ktory jest na biezaco jest trudno. Ja osobiscie mam ombre, ale porzadnie zrobione, lubie je i poki co tak zostanie.
A co do tego, co jest modne -Kors - zegarek i torebka - pandora, do tego na urodziny teraz sie kupuje solenizantce koralik - ajfon + fajny cover case - airmaxy - cos od projektanta lokalnego, nie wazne jak brzydkie - drobny tatuaz, ale juz nie ze znakiem nieskonczonosci bo w ciagu ostatniego roku chyba pare tysiecy osob taki zrobilo - kindle - kosmetyki MAC - mocne brwi - tangle teezer w torebce - kostium kapielowy od Victoria's Secret - wielokolorowa hybryda tak, to jest bardzo modne poki co, natomiast wiele trendow nas ominelo, knuckle rings jakos nie przeszly, wybielanie zebow tez jakos lezy, konturowanie czesto polega na utopieniu twarzy w bronzerze, lampki swiateczne w sypialni, wyjazdy na wakacje tez widze tak kiepsko stoja, nawet nie oto chodzi, ze ludzie kasy nie maja, po prostu nawet nie mysla o tym |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym to ecaille różni się od ombre? Google grafika pokazuje mi coś co wygląda jak ombre
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przy czym dobrze zrobione ombre zwykle te zaklada refleksy przy twarzy, zeby nie bylo plaskie. ![]() ale znajdz u nas fryzjera, ktory zrobi to dobrze, nie po chamsku w stylu lat 90
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Z tego co zauważyłam w necie i na ulicy:
*powiększanie ust makijażem (inspiracja Kylie Jenner), to już nawet nie moda, a jakaś obsesja z tymi kaczymi wargami *monochromatyczne ałtfity (najczęściej cała na czarno albo cała na biało, po raz pierwszy zbrzydły mi moje ukochane kolory) *powtarzanie, że tylko biali mogą być rasistami (takie debilne wpisy biją rekordy popularności, zaprzeczanie im jest w bardzo złym tonie, za to wypada się podłączyć i udawać, że ma się do tego dystans) *pazury hybrydy *endomondo *podpisywanie zdjęć na fb i instagramie złotymi myślami albo (najczęściej mało adekwatnymi) wersami z piosenek *brwi jak narysowane flamastrem *kursy i wykłady motywacyjne, wszelkiej maści coaching i "pozytywne myślenie" |
|
|
|
|
#69 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kacze wargi
Z moich obserwacji: - hybrydy na paznokciach - pelen makijaz - widze coraz wiecej dziewczyn, które robia sobie pelen (z bronzerem, rozem, cieniami itp.) makijaz na co dzien - do powyzszego: wykreslone chyba cyrklem i ekierka brwi ![]() - torebki o "kuferkowatym" kształcie - zlote akcenty - minimalizm, nawet gdy ma sie zagracone mieszkanie... wazne ze zagracone drobnostkami
|
|
#70 |
|
Nindżopesz
|
Brzmi jak coś z bestiariusza.
Z moich obserwacji: U facetów chyba nadal modne są brody a'la drwal, do tego najlepiej alf z grzywki i spore okulary. W ogóle okulary powinny być wielkie i plastikowe. Koszule w kratę, najlepiej biało-czerwono-niebieską. Chyba musztardowe spodnie - pełno tego widzę. U kobiet wielkie shopper bagi i firmowe buty sportowe. Luźne dżinsy podwinięte na wodę w piwnicy z powyrywanymi na udach dziurami, takie poremontowe. Modne są wielkie telefony dotykowe, wskazane jest ciągle trzymać taki telefon w jednym ręku a zgięciu drugiej umieścić wielki shopper bag. Kubki z kawą chyba odchodzą do lamusa. Najwyraźniej modne staje się połączenie kawiarni z czytelnią, muffiny, pancakesy, nie kanapki tylko sandwiche, nie śniadanie tylko lunch, nie koktajle tylko smoothies. No właśnie, smoothies warzywne są "in". W perfumach kończy się faza na agar i kadzidło ale nie wiem co wchodzi na salony. |
|
|
|
|
#71 | |||
|
zielony stworek
|
Cytat:
Jednak teraz bardziej trendi są bransoletki z misiem Tous, Korsy część osób sprzedało i zbiera na LV (ale nie replikę), to samo MAC. Cytat:
Cytat:
W Łodzi już od bardzo dawna funkcjonuje takie połączenie kawiarni z czytelnią i nigdy bym nie wpadła,że Pub Biblioteka kreuje się na takie trendy miejsce Co do fryzur to chyba wraca moda generalnie na długie włosy u dziewczyn, proste i bez udziwnień. |
|||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Wygolone boki też chyba w modzie.
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tous akurat nie widzialam u nikogo, Lilou tak, ale nie Tous, ludzie go raczej olali |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Nindżopesz
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;50771505]Agar w perfumach? Możesz rozwinąć temat? Bo dla mnie to bardzo niepasująca do perfum rzecz używana do robienia galarety albo pożywek dla bakterii
[/QUOTE]Noo w sensie drewno agarowe, oud
|
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Nigdy wcześniej nie słyszałam o drewnie agarowym
|
|
|
|
|
#77 |
|
Nindżopesz
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;50771776]Nigdy wcześniej nie słyszałam o drewnie agarowym
[/QUOTE]Nie szkodzi, i tak już niemodne
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Z perfum modne sa teraz SI chyba armaniego.
Te podwijane nogawki to prawda sama kupilam teraz dzinsy w promodzie i myslalam ze za dlugie wzielam a one sa wlasnie takie by podwijac. az sie zdziwilam bo naprawde mam dlugie nogi i jestem wysoka i dotychczas mialam problem w druga strone. |
|
|
|
|
#79 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
![]() U mnie Promodu nie ma więc jestem w tyle lekko
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Blogowanie tez chyba jest modne.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Super wiadomość Rena, muszę koniecznie iść do Promodu po długie "długie spodnie"
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wlasnie modna jest zara, to mysle jest swiatynia mody dla niejednej niewiasty. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2015-03-23 o 19:15 |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
wątek mistrz
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
Z moich obserwacji:
-hybrydy na paznokciach -przestylizowane brwi -brody jak u drwala -kurtka zimowa,czapka, spodnie przed kostki, air maxy i gołe kostki -wszelkie oversize'owe bluzki/swetry -ajsrony i wszelkie dziwne obudowy na nie -debilne małe tatuaże bez pomysłu, czyli tam cytat, tu znak nieskończoności -amerykańskie jedzenie, czyli pancake'sy, muffiny, brownie -spodnie z wysokim stanem i na to luźna, krótka koszulka -wielkie torby -nadmiernie podkreślane policzki -pisiąt bransoletek na nadgarstku -kreski eyelinerem(najczęściej brzydkie, ale moda ) -bycie fit |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
O, o wlasnie- wszelkie hamerykanizmy- dlaczego pancakes, a nie nalesniki? Co jest zlego w naszych dobrych, polskich nalesnikach?
![]() A, i rózowe zloto jest chyba teraz bardzo modne. |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
pancakes to sie chyba mowi na takie amerykanskie nalesniki, a nalesniki to nasze polskie nalesniki
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
A i jeszcze kamizelki jak ze starego kota i kapelusze z falbaniastym rondem.
|
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#89 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#90 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Kostiumy od VS są marnej jakości. Zobaczyłam co to są paznokcie hybrydy w Googlu i aż mnie zemdliło. Tandeta, tandeta i jeszcze raz tandeta .
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.