|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień: LRP woda termalna, TamponyOB, Miniatury YR, Cienie Inglot + różności
Cytat:
![]() jestem zainteresowana wszystkim poza glukozą, bo badanie już miałam ![]() powiedz mi tylko czy na tym alantanie nie ma czasem informacji, że po otwarciu zużyć np. do trzech miesięcy? (w załączniku znaczek którego szukaj na opakowaniu jaka cyfra w środku?)co do herbatek, to serdecznie dziękuję za cenne informacje, ale jestem farmacetuką więc co nieco wiem o składach i szukam tylko saszetek do zaparzania
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień: LRP woda termalna, TamponyOB, Miniatury YR, Cienie Inglot + różności
płyn Biodermy poleciał wczoraj na wymianę, ale wybieraj z tego co mam
może akurat coś Cię zainteresuje
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
coś za perfumy Avon?
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się jeszcze miniatury YR. mogłabym Avon + je (lub tylko część z nich) oddać za sukienkę Orsay
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
co powiesz na:
-2 sztuki AVENE Antirougeurs SPF20 krem do skóry naczynkowej 5ml NOWE -1sztuka AVENE Antirougeurs Calm maseczka do skóry naczynkowej 5ml NOWA -bluzka z tygrysem ? ![]() |
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
niestety 2 z 3 rzeczy o które pytasz są aktualnie w negocjacji, także muszę się chwilowo wstrzymać, dam znać jeżeli się zwolnią
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic na tenisówki nie widzę
|
#70 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 75% pozyt.
|
mam dokładkę może coś sobie wybierzesz
niestety nie udało mi się wymienić za prostownicę, muszę sprawdzić bo mam jakąś gdzieś schowaną
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic
|
|
|
|
#74 |
|
:)
|
LesPerfumsDeRosine Roses Praline EDP - wyjściowo 10 ml w szkiełku.
tylko za inna odlewke/ końcówkę perfum. Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-04-27 o 13:07 |
|
|
|
#75 |
|
:)
|
Chanel no5 - wyjściowo 50 ml z 2014 roku - zużycie miedzy 10 a 15ml wg mnie (widoczne na foto)
Chanel no 5 - wyjściowo 100 ml z 2008 roku - pozostało troche ponad 10 ml wg mnie (widoczne na foto) Wymienię na inne flakony o podobnej pojemności/ wartości. Wiecej zdjęć na życzenie. |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
cos za chanel no 5 50ml ??
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za
"Kochaj co masz! Cztery pytania, które zmienią twoje życie"B. Katie, S. Mitchell, str 322, oprawa miękka stan bdb/db - ślady użytkowania na okładce (typowa pozycja samodoskonaląca, taka psychoterapia w domowym zaciszu ) dwie miniaturki yr ambre i so elixir i może no 5 10ml ?---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Tak interesuje mnie ale zależy ile tych szamponów chcesz mi za to odebrac ?
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za *no5 - wyjściowo 50 ml z 2014 roku - zużycie miedzy 10 a 15ml wg mnie (widoczne na foto)
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
To może 2 szampony ,3 maski i świece z tym ze jest błąd bo czerwona jest palona raz a rozowa taka sama mam nowa
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- kerastase chce wymienić jako komplet obie
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja jednak podziekuje dwóch nie oddam za te rzeczy musiałabym coś dobrać a nic odpowiedniego oprócz tej no5 nie widze
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
*no 5 - wyjściowo 100 ml z 2008 roku - pozostało troche ponad 10 ml wg mnie (widoczne na foto)
coś u mnie? ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- szkoda, może następnym razem się uda |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

jaka cyfra w środku?)
i szukam tylko saszetek do zaparzania