Andrzej Duda i jego ewentualna prezydentura - pytanie - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 06:29   #61
StarFighter
BAN stały

Dot.: Andrzej Duda i jego ewentualna prezydentura - pytanie

Jakto nie podaję? A ile jest na lokacie w bankach ? Ile ludzie stracili przez objęcie komisją finansową skoków? Teraz de facto zwykły człowiek wgl nie ma zysków na lokacie w banku bo im konkurencję zabili, przekret to było amber gold w polsce jest o wiele więcej znacznie ważniejszych problemów niż skoki ile się Po nakradlo w porównaniu do Pis-u policzyć się nie da, nie lubię tych dwóch partyjniackich gigantów, ale Po zawalilo i musi odejść, życie ludzi sie realnie pogorszyło

---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ----------

Duda nic nie zrobi bo te kwestie które podaje należą bardziej w gestii rządu, może dążyć do nich co najwyżej, choćby spełnił jedną obietnice Po nie spełniło żadnej obietnicy, przeciwnie, nie ma powodu żebym miał głosować na bronka
StarFighter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 06:48   #62
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez StarFighter;51459844[COLOR=Silver
]
[/COLOR]Duda nic nie zrobi bo te kwestie które podaje należą bardziej w gestii rządu, może dążyć do nich co najwyżej, choćby spełnił jedną obietnice Po nie spełniło żadnej obietnicy, przeciwnie, nie ma powodu żebym miał głosować na bronka
No bravo! Właśnie o to chodzi. Nic nie zrobi ale obiecuje.
Cóż. Głosuj. Jeśli tak się zdarzy, że Duda wygra to lepiej nie będzie. Ale za to śmieszniej na pewno.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 07:24   #63
StarFighter
BAN stały

teraz jest smiesznie i to na całym świecie za sprawą tego że z obecnym rządem żadna własna polityka międzynarodowa nie istnieje, a nasze interesów panstwowych nikt nie broni. Czy pis był czy nie już, nie ma ani jednego argumentu przemawiającego za Po sensownego chyba że straszenie lemingów kaczorem i antkiem
Stary 2015-05-20, 08:37   #64
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Ale straszenie Kaczyńskim i rządami PiS to właściwie jedyny argument PO. Już nawet nic nie obiecują, bo to oczywiste, że nic dobrego nie zrobią. Śmieszne jest to czepianie się Dudy skąd weźmie pieniądze na te wszystkie obietnice. A skąd będą pieniądze na 100 tysięcy miejsc pracy dla młodych? Jeszcze będę przed trzydziestką w 2016 więc z chęcią będę się starać o jedno z tych miejsc. Jak Komorowski i PO wygrają to pewnie jakaś Bieńkowska bis stwierdzi, że "sorry, taki mamy klimat dla młodych w Polsce".
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 09:03   #65
CDN2015
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Pokaż wiadomość
Ale straszenie Kaczyńskim i rządami PiS to właściwie jedyny argument PO. Już nawet nic nie obiecują, bo to oczywiste, że nic dobrego nie zrobią. Śmieszne jest to czepianie się Dudy skąd weźmie pieniądze na te wszystkie obietnice. A skąd będą pieniądze na 100 tysięcy miejsc pracy dla młodych? Jeszcze będę przed trzydziestką w 2016 więc z chęcią będę się starać o jedno z tych miejsc. Jak Komorowski i PO wygrają to pewnie jakaś Bieńkowska bis stwierdzi, że "sorry, taki mamy klimat dla młodych w Polsce".
Straszenie? nie to pokazywanie faktów w postaci zakazania parady równości podpisania ustawy o Skokach ustawy o podsłuchiwaniu -afera komórkowa............Duda zrobi z państwa kraj ludzi szczęśliwych bogatych o jedynie słusznej idei bycia dobrym Polakiem i katolikiem.
CDN2015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 09:04   #66
rednosek
Raczkowanie

Czy to ironia?
Stary 2015-05-20, 09:05   #67
Marszałkini II RP

Muszę chyba policzyć wszystkie afery, przekręty i złodziejstwa PiS i PO. Ciekawe która partia ma ich więcej na koncie...
Stary 2015-05-20, 09:10   #68
StarFighter
BAN stały

Wiadomo że PO nie musisz liczyć, sama afera podsłuchowa i amber gold zerują konto, cdn przyczepił się tych skoków okrutnie pewnie ma powiązania z sektorem bankowym który jako jedyny odniósł korzysci z objęcia skoków dozorem, a ludzie na tym stracili miliardy na lokatach, to niepoważne
Stary 2015-05-20, 09:19   #69
Marszałkini II RP

Cytat:
Napisane przez StarFighter Pokaż wiadomość
Wiadomo że PO nie musisz liczyć, sama afera podsłuchowa i amber gold zerują konto, cdn przyczepił się tych skoków okrutnie pewnie ma powiązania z sektorem bankowym który jako jedyny odniósł korzysci z objęcia skoków dozorem, a ludzie na tym stracili miliardy na lokatach, to niepoważne
Ale i tak w me(n)diach idzie przekaz, że za PiS było gorzej, bo było państwo policyjne, zamykali w więzieniach, a tymczasem można w Polsce PO siedzieć i 4 lata w więzieniu bez wyroku o czym mówił Krzysztof Stanowski w wywiadzie dla weekendowej "Rzeczpospolitej". Zresztą on często podaje tę sprawę jako przykład tego dlaczego między innymi ma dość PO, choć sam kiedyś na tę partię głosował.
Stary 2015-05-20, 09:22   #70
CDN2015
Rozeznanie

Cytat:
powiem ci w zaufaniu Deutsche Bank mi płaci opłaca też wszystkich piszących nieprzychylnie o Dudzie. 50 euro za wpis.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Ale i tak w me(n)diach idzie przekaz, że za PiS było gorzej, bo było państwo policyjne, zamykali w więzieniach, a tymczasem można w Polsce PO siedzieć i 4 lata w więzieniu bez wyroku o czym mówił Krzysztof Stanowski w wywiadzie dla weekendowej "Rzeczpospolitej". Zresztą on często podaje tę sprawę jako przykład tego dlaczego między innymi ma dość PO, choć sam kiedyś na tę partię głosował.
Jest to przykład złego prawa które Pis miał naprawić, a nie naprawił bo większość posłów Pis to prawnicy.Na czym oni zarabiają na tłumaczeniu niezrozumiałych przepisów. Właśnie to jest czynnikiem, że Pis złe prawo cieszy
Stary 2015-05-20, 09:28   #71
StarFighter
BAN stały

Teraz to deutsche bank wgl ci nie płaci bo konkurencji nie ma

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

rządzi Po i to ono ma obowiązek zajmować się złym "prawem", Ty nie masz żadnych argumentów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 09:31   #72
CDN2015
Rozeznanie

Cytat:
Teraz to deutsche bank wgl ci nie płaci bo konkurencji nie ma

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

rządzi Po i to ono ma obowiązek zajmować się złym "prawem", Ty nie masz żadnych argumentów
nie to ty ich nie czytasz twierdząc od początku, że wiesz lepiej

typowy przykład wyborcy Pis
Stary 2015-05-20, 09:34   #73
StarFighter
BAN stały

czytam, czytam ale widze tylko jakieś skoki, dlaczego mam być przeciwny im skoro przynosiły korzyści w postaci konkurencji?
A parada równosci mnie nie interesuje akurat
Stary 2015-05-20, 09:57   #74
petalsnrosebuds
Przyczajenie

Gdyby Bronisław Komorowski przegrał w drugiej turze - przewiduje "La Repubblica" - oznaczałoby to "kres imponującej epoki liberalnej" w Polsce, trwającej od 2007 roku.
petalsnrosebuds jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 10:00   #75
Marszałkini II RP

Cytat:
Napisane przez petalsnrosebuds Pokaż wiadomość
Gdyby Bronisław Komorowski przegrał w drugiej turze - przewiduje "La Repubblica" - oznaczałoby to "kres imponującej epoki liberalnej" w Polsce, trwającej od 2007 roku.

A propos czego ta informacja? Tak się przejmujesz tym co pisze o Polsce zagraniczna gazeta?
Stary 2015-05-20, 10:47   #76
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ja mam zupelnie inne przemyslenia. Polskie miasteczka i miasta pieknieja, mniej lub bardziej ale sie rozwijaja. Na codzien mieszkam w Krk ale pochodze z malego miasta, czesto tez odwiedzam inne miasteczko. Idzie ku lepszemu.

Wyglada na to ze juz dawno temu przegonilismy Wegry.
Heheszki. Rzeczywiście, rozwijają się. W tych miastach, w których są dworce kolejowe, rzeczywiście ogromną ilość odrestaurowano. Za hajs z Unii. Do tego czasami odrestaurują centrum miasta, czasami pojawią się jakieś nowe drogi. Tylko gdzie w tym wszystkim to, co dla miast oddalonych od stolic województw, najważniejsze? 5 dni temu byłam w Gubinie, jechałam przez Zieloną Górę stopem, bo przypadkiem nie było żadnego dojazdu w normalnej porze (musiałabym dojechać na obiad do Gubina). Trafiłam na ciekawych ludzi - pierwszy kierowca, mieszkaniec Zielonej Góry, od wielu lat pracuje w Berlinie. Drugi kierowca, babeczka, studiowała to, co kochała - dojeżdża z Gubina do pracy w Zielonej Górze, bo w Gubinie nie ma miejsc pracy, to samo w pobliskim Krośnie Odrzańskim A na dodatek napiszę, że miejsce mojego spotkania było bliskie już niemieckiej granicy, jak ktoś kojarzy miasto, to było zaraz przy McDonald's. W tym pewnie rozwijającym się mieście stoi naprzeciwko owej 'restauracji' smutny, pusty budynek - Zakładu Obuwia Gubin. Zawsze robię telefonem zdjęcia, żeby zapamiętać miejsca, w których byłam i owy, smutny budynek został uwieczniony jako jedyny w Gubinie. Ale fakt, mieszka tam tylko ok. 20 tys. mieszkańców, więc kogo to obchodzi? Dodam tylko, że szalone zarabianie na Niemcach coraz bardziej odchodzi w niepamięć. Jednak stosując złotą radę Wizażu, mogą wszyscy wyjechać do wielkich miast. Przecież stamtąd tak blisko do Berlina! Mogłam zaproponować napisanie kartki w ichniejszym PUPie - Migracja rozwiązaniem Twojego problemu, obywatelu!
W Polsce kapitał idzie tylko głównie do dużych miast i jeśli PRZYPADKIEM ktoś się nie urodził w okolicy takowego albo przy jednej z głównych dróg, to sorry memory, dobrze nie ma i nie będzie.

I serio, absolutnie serio zastanawiam się, czemu nie zostałaś w swoim mieście, skoro polskie miasteczka tak pięknieją Czyżby czynnik ekonomiczny zwyciężył?

Cytat:
Polskie miasteczka i wsie rzeczywiście pięknieją - sporo osób bierze kredyty na remonty. Na przykład w takim Płońsku, czyli powiatowym mieście na Mazowszu nie powstają właściwie żadne zakłady pracy tylko kilka banków na głównych ulicach i z 7 albo 8 Biedronek na takie miasto. Znajoma jak chciała iść pracować na kasie do Biedadonki to na jedno miejsce było 12 chętnych. Nawet na prawo na UW tyle nie ma. Wielu ludzi ma tylko taki wybór - kasa, emigracja albo wegetacja.
Byłam na Węgrzech w zeszłym roku - i w Budapeszcie i na wsiach i myślę, że poziom życia jest porównywalny do tego w Polsce. No, ale może trafiłam na jakiś bogatszy rejon.
W Płońsku już kawał czasu temu otworzyli McDonald's, kapitał musi więc spływać do miasta Ale jechałam kiedyś z facetem, który również narzekał na zbyt duży wybór super- i hipermarketów
Co do Węgier - mam podobne odczucia. Zresztą nie rozumiem idei porównywania się do tego kraju, tak samo jak do 'innowacyjnej' Estonii, która mogłaby stanowić jedno województwo Polski. Bez przesady, inny świat to jest na Ukrainie czy Białorusi i nie ma co tu mieszać w to Węgier
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 10:53   #77
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu to też zasługa wymiaru sprawiedliwości i to duża zasługa, jeśli na takich przykładach wiedzą jak złe jest prawo to niech próbują je zmieniać, można lobbować, znają ludzi którzy mogą coś zmienić.

Bądź niech bardziej przyglądają się sprawom a nie często robią wszystko byle jak i potem mamy takie sprawy jak ta z kibicem Legii bądź masę programów "Państwo w państwie" i za każdym niemal razem panów w drogich garniturach, w równie drogich oprawkach siedzących w studio z różnego rodzaju rad którzy twierdzą że prawo jest dobre, praca sędziów, komorników i prokuratorów jest wzorowa i nic nie trzeba zmieniać.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 11:40   #78
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Heheszki. Rzeczywiście, rozwijają się. W tych miastach, w których są dworce kolejowe, rzeczywiście ogromną ilość odrestaurowano. Za hajs z Unii. Do tego czasami odrestaurują centrum miasta, czasami pojawią się jakieś nowe drogi. Tylko gdzie w tym wszystkim to, co dla miast oddalonych od stolic województw, najważniejsze? 5 dni temu byłam w Gubinie, jechałam przez Zieloną Górę stopem, bo przypadkiem nie było żadnego dojazdu w normalnej porze (musiałabym dojechać na obiad do Gubina). Trafiłam na ciekawych ludzi - pierwszy kierowca, mieszkaniec Zielonej Góry, od wielu lat pracuje w Berlinie. Drugi kierowca, babeczka, studiowała to, co kochała - dojeżdża z Gubina do pracy w Zielonej Górze, bo w Gubinie nie ma miejsc pracy, to samo w pobliskim Krośnie Odrzańskim A na dodatek napiszę, że miejsce mojego spotkania było bliskie już niemieckiej granicy, jak ktoś kojarzy miasto, to było zaraz przy McDonald's. W tym pewnie rozwijającym się mieście stoi naprzeciwko owej 'restauracji' smutny, pusty budynek - Zakładu Obuwia Gubin. Zawsze robię telefonem zdjęcia, żeby zapamiętać miejsca, w których byłam i owy, smutny budynek został uwieczniony jako jedyny w Gubinie. Ale fakt, mieszka tam tylko ok. 20 tys. mieszkańców, więc kogo to obchodzi? Dodam tylko, że szalone zarabianie na Niemcach coraz bardziej odchodzi w niepamięć. Jednak stosując złotą radę Wizażu, mogą wszyscy wyjechać do wielkich miast. Przecież stamtąd tak blisko do Berlina! Mogłam zaproponować napisanie kartki w ichniejszym PUPie - Migracja rozwiązaniem Twojego problemu, obywatelu!
W Polsce kapitał idzie tylko głównie do dużych miast i jeśli PRZYPADKIEM ktoś się nie urodził w okolicy takowego albo przy jednej z głównych dróg, to sorry memory, dobrze nie ma i nie będzie.

I serio, absolutnie serio zastanawiam się, czemu nie zostałaś w swoim mieście, skoro polskie miasteczka tak pięknieją Czyżby czynnik ekonomiczny zwyciężył?

W Płońsku już kawał czasu temu otworzyli McDonald's, kapitał musi więc spływać do miasta Ale jechałam kiedyś z facetem, który również narzekał na zbyt duży wybór super- i hipermarketów
Co do Węgier - mam podobne odczucia. Zresztą nie rozumiem idei porównywania się do tego kraju, tak samo jak do 'innowacyjnej' Estonii, która mogłaby stanowić jedno województwo Polski. Bez przesady, inny świat to jest na Ukrainie czy Białorusi i nie ma co tu mieszać w to Węgier
to jest jakis obowiazek mieszkac w jednym miejscu?

Mieszkam w duzym miescie bo lubie miec dostep do rozrywek ktorych brakuje w malym.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 11:50   #79
Marszałkini II RP

Cytat:

Mieszkam w duzym miescie bo lubie miec dostep do rozrywek ktorych brakuje w malym.
Może są ludzie, którzy są przywiązani do swojego miejsca zamieszkania? Nie mają prawa chcieć, żeby ich wsie i miasteczka były ładne, rozwijały się i młodzi mieli jakąś przyszłość? Ja zresztą nawet nie jestem z Płońska tylko ze wsi pod tym miastem. Faktem jest, że polska wieś odżyła dzięki pieniądzom z Unii, ale ludzie toną w kredytach. Nie wszyscy na szczęście, ale sporo z nich. Zaraz będzie pytanie a po co brali? Po to, bo też chcieli być zamożni, a politycy im wmówili, że rynek europejski stoi przed nimi otworem i będą zarabiać tyle co niemieccy rolnicy. Ale to oczywiście nieprawda. Byłam w gospodarstwach niemieckich, takich przeciętnych jak na ich warunki i nie doskoczymy do nich jeszcze przez długi czas. Mają wsparcie państwa, które chroni ich rynek, a przede wszystkim, to czego im najbardziej zazdroszczę, to to, że na super nowoczesny sprzęt mogą sobie pozwolić bez zaciągania kredytów.
Stary 2015-05-20, 12:01   #80
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Może są ludzie, którzy są przywiązani do swojego miejsca zamieszkania? Nie mają prawa chcieć, żeby ich wsie i miasteczka były ładne, rozwijały się i młodzi mieli jakąś przyszłość? Ja zresztą nawet nie jestem z Płońska tylko ze wsi pod tym miastem. Faktem jest, że polska wieś odżyła dzięki pieniądzom z Unii, ale ludzie toną w kredytach. Nie wszyscy na szczęście, ale sporo z nich. Zaraz będzie pytanie a po co brali? Po to, bo też chcieli być zamożni, a politycy im wmówili, że rynek europejski stoi przed nimi otworem i będą zarabiać tyle co niemieccy rolnicy. Ale to oczywiście nieprawda. Byłam w gospodarstwach niemieckich, takich przeciętnych jak na ich warunki i nie doskoczymy do nich jeszcze przez długi czas. Mają wsparcie państwa, które chroni ich rynek, a przede wszystkim, to czego im najbardziej zazdroszczę, to to, że na super nowoczesny sprzęt mogą sobie pozwolić bez zaciągania kredytów.
nie rozumiem czemu cytujesz mojego posta. zupelnie nie dotyczy tego o czym piszesz ty.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 14:36   #81
201705250955
Konto usunięte

Cytat:

Zapytałam serio, bo wiele osób decyduje się na pozostanie w swoim miasteczku - podejrzewałabym Cię o takie postępowanie, skoro zauważasz rzeczony rozwój i w mniejszych miasteczkach.
Nigdzie nie napisałam, że to obowiązek, po prostu większość ludzi wyjeżdża, bo musi, a nie z powodu braku rozrywek Jadą za chlebem Uciekają z tych małych, niedorozwiniętych, wykluczonych często komunikacyjnie i pod każdym innym względzie dziur, które w życiu nie zagwarantują 2500 zł netto na rękę dla większości Przypominam: 2500 zł NETTO, które na Wizażu są uznawane za podstawę godnego życia. Czy w takim wypadku możemy mówić o ROZWOJU kraju, który dla mnie obejmuje o wiele więcej aspektów, niż rozwój "wizualny"?

Ps. skoro w małych miastach nie ma rozrywek to chyba średni ten rozwój kraju Ale co tu pisać o 20 tys. miastach, skoro u mnie w mieście 6,5 raza większym niewiele się w tym względzie zmieniło w ciągu ostatnich 15 lat, które jako tako pamiętam.

Niebieskooka - o czym tu gadać, jakie Niemcy... Życzyłabym wszystkim Polakom takiej wsi (i chodzi mi tu głównie o spełnianie obowiązków samorządowych, np. budowy chodników, przejść dla pieszych, czystych i zabudowanych przystanków, jakiejkolwiek komunikacji do miasta, dostępu do podstawowych usług itd.).
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 19:16   #82
Pantegram
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CDN2015 Pokaż wiadomość
Jest to przykład złego prawa które Pis miał naprawić, a nie naprawił bo większość posłów Pis to prawnicy.Na czym oni zarabiają na tłumaczeniu niezrozumiałych przepisów. Właśnie to jest czynnikiem, że Pis złe prawo cieszy
PiS za swoich rządów nie miał takiego monopolu na władzę, jak ma obecnie PO (większość + zdyscyplinowana koalicja + prezydent z tej samej partii), ponadto rządzili dużo krócej.
Pantegram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 19:34   #83
Akamai
Raczkowanie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;51444512]
A ten wczorajszy kpiący uśmieszek Dudy robił na mnie jak najgorsze wrażenie. Takiego chytrego cwaniaka. [/QUOTE]

Ble ta jego fałszywa mina była okropna. Mnie to pie..lamento nie interesuje, więc tylko zerkałam, w ogóle go nie słuchałam prawie (zresztą Komorowskiego też nie ). Jego mimika mi wystarczy, zeby go ocenić bardzo negatywnie.
Akamai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 19:38   #84
StarFighter
BAN stały

Dobrze Pantograf tak trzeba z nimi postępować zdemaskować tych cdn-ow, mellerow. Zaleszczotkow i innych
Stary 2015-05-20, 19:51   #85
Marszałkini II RP

Cytat:
Napisane przez Pantegram Pokaż wiadomość
PiS za swoich rządów nie miał takiego monopolu na władzę, jak ma obecnie PO (większość + zdyscyplinowana koalicja + prezydent z tej samej partii), ponadto rządzili dużo krócej.

I NIC nie zrobili dobrego, bo ... PiS im nie pozwolił Przecież to jest kpina w żywe oczy, ale na tym jedzie PO - kłamstwem i chamstwem.
Stary 2015-05-20, 19:58   #86
Imperialista
BAN stały

Teraz jest modne tłumaczenie PO - "wielu rzeczy nie mogliśmy zrobić przez PiS".
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-20, 20:04   #87
Marszałkini II RP

Sami się kompromitują tak durnym wytłumaczeniem.
Stary 2015-05-20, 20:06   #88
StarFighter
BAN stały

Tak nie wolno zwalniać tępa przed drugą turą kochani wszystkie ręce na pokład, a polska pięknie nam się odwdzięczy
Stary 2015-05-20, 20:21   #89
Marszałkini II RP

Andrzej Duda będzie prezydentem, jestem o tym w 100% przekonana i wreszcie powoli Polska będzie się zmieniać na lepsze. Komorowski to stagnacja, kłamstwa, kradzież i grabienie naszego narodu, już nie wspominając o jego skłonności do kompromitacji.
Stary 2015-05-20, 20:47   #90
_vixen_
Zakorzenienie

Gdzieś w necie widziałam zdjęcie jak Duda pada na kolana przed mistyczka. Doprawdy prezydent marzeń.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości