|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki w lipcu
Przejrzałam wątek i na razie najbardziej podoba mi się:
- próbki perfum wszystkie - Kobako - maseczka Avon - mgiełka YR monoi - serum Eveline - Truth or Dare Naked - Reminescence Patchouli - rozświetlacz Technic Highligts co byś za to wzięła? Chodzi o to, żeby żadna ze stron nie była stratna ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Mogę oddać te rzeczy; a jakiej pojemności odlewki cię interesują? Maroussia to coś, co mogę oddać w całości, bo mam aktualnie tylko jeden atomizer mogę zrobić odlewkę 10 ml albo Mitsouko, albo Obsession Night. Masz jakieś atomizery w domu? Mogłabyś przysłać jeden w paczce, wtedy zrobiłabym dodatkową odlewkę Resztkę Eternity mogę oddać bez problemu.---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Mogłabym też, ewentualnie, zamiast którejś odlewki dać ci ten Shalimar dla mnie to byłoby po prostu wygodniejsze |
|
|
|
|
#62 |
|
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie
. Daj znać, gdy będziesz robić dokładki
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale z kolorówki szukam tylko tego co na mojej wish a zapachów już praktycznie się pozbyłas o ile dobrze patrzę
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic, dziękuję bardzo
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak pisałam, na razie jedną 10 ml. Z czego byś chciała? Mam jeszcze poza wątkiem sun moon stars Lagerfelda, tylko musisz zdecydować
chyba bym sobie jeszcze coś wzięła do tego np. złoty eyeliner catrice ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Mogłabym wziąć jeszcze pomadkę MUA. Z tym że: - mydła Ziaji jest jednak trochę mniej niż mówiłam - około połowy - Mitsouko pójdzie na inną wymianę - maziajki to PRÓBKA - wolę napisać jeszcze raz, żeby na 100 % nie było nieporozumień ![]() więc jeśli tak ci pasuje, możemy wymienić się adresami ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- i może jeszcze ten czarny cień bym wzięła ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Szkoda serum w takim razie może wezmę zamiast niego sztyft rexona i krem balea... Obsession mogę dać ci całość, z tym, że ona troszkę sfatygowany korek to jak, dobijamy targu?
Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2015-07-26 o 17:37 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Hej, niestety nic nie wypatrzyłam
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
a p2 perfect face all over illuminator - też jest do wymiany bo chyba nie opisałaś go albo ja jakos źle patrzę? Jakie zużycie? Jesli szukasz różnych lakierów to ja chętnie popatrzę w swoich zbiorach i pokarze może cos wybierzesz?
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ok ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- mam kilka - jutro wrzuce do swoje wątku- Wibo: chic matte, granitte , 1 coat manicure i jeszcze kilka z essence i sensique |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
dołożyłam lakiery do paznokci
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- a za te 2 moje oddasz swój sally hansen? |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
używanej kolorówki nie chce - bo mam sporo swoich zbiorów, szukam głownie zapachów ale zaproponowany Rewlon to nie moja bajka. Jeśli chcesz wymienić swój lakier za któreś z moich lakierów to chętnie - jesli nie to innym razem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

. Daj znać, gdy będziesz robić dokładki